Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BigBigBang » 21 feb 2015, 22:02

AllGunsBlazing je napisao/la:Pa sta degradiram Welbecka? On je spic koji je operisan od zavrsnice. Meni je to smijesno, al eto kao krilo moze proci, kao spic mora popraviti zavrsnicu. Koristan igrac, kao sto sam i rekao, zajedno Giroud i on, daju broj golova kao i jedan bolji spic, i to je to.

@Paja To je jedna utakmica. Sta mislis ko je do sad vise donio pobjeda? Statistika moze slagati za jednu utakmicu, medjutim kad je tako 25 utakmcia onda to vise nije laz. Uostalom, ja kad sam stavljao statistiku to su bila dodavanja, sanse, i ostale stvari, golove mozemo zanemariti, i opet je Alexis u svemu bolji nego Hazard osim u driblinzima, pretrpljenim faulima i iznudjenim zutim kartonima.
Hazard je bolji i u kreiranim sansama kad se vec njega stalno hvatamo. Pa koje je to pobjede donio Giroud? u FA kupu razbucao Midlesbro strasni...Welbeck vecinom i ne igra spica pa mu ne mozemo suditi kad je lik krilo, kombinirano ili ne i on i Giroud su losi finiseri, da Welbeck odigra ovoliko meceva ko Giroud kao spic i on ne bi imao nistalosije statistike golova a da ne pricamo koliko je korisniji po tome sto je brzi i moze proci igraca i nesto napraviti sam za razliku od ovog lezihljebovica koji ne umije ni da vodi loptu...i protiv Totenhema je ovako isto bilo, Welbeck je prosao dvojicu usao u sesnestarac asistirao Giroudu koji suta rahljavo i Ozil zabija ispade tu gol Ozila, asistencija za Girouda :crazy: a opet Welbeckov gol a nidje ga u statistikama...Uopste nisam odusevljen Welbeckom kao pojacanjem za napad jer nam tu treba jedan top igrac ali za mene ce on uvijek biti duplo korisniji igrac od francuza.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 feb 2015, 23:33

Welbeck je odigrao vise tekmi kao spic. Hazard ima vise sansi stvorenih jer je igrao 400 minuta vise, kad se gleda po 90 minuta onda nema.
Celik!3,2,2.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 21 feb 2015, 23:36

Slaba igra danas, ali 3 boda su tu sto je najvaznije. Kiks Uniteda je takodjer dobra stvar, jer nisu sekunde stabilni. Da sutra igramo s njima rasuli bi ih :)

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 feb 2015, 00:26

Kad je to Welbeck zadnji put igrao kao spic? pa cak i kada nije bilo Girouda nije bio uvijek spic...Uostalom nebitno, statsiticki Welbeck je kloc a Giroud tri puta bolji ali u realnosti to je obrnuto, toliko o statistici...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 feb 2015, 00:36

Kojoj statistici?

Golovi nisu statistika. Golovi su informacija.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 feb 2015, 00:47

aha, dobro...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 feb 2015, 00:50

Da se razumijemo, podržavam te što se tiče Welbecka, da ne ispadne da se nikad ne slažemo. :mrgreen:

Golovi ne mogu odražavati Welbekov učinak, jer golovi nisu statistika bla bla bla, ko skonta skontaće mrsko mi pisat :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 feb 2015, 01:32

Razumijemo se, Welbeck nije igrac svjetske klase pa ja sam prvi bio frapiran kad sam vidio da nam ej to to veliko pojacanje u napadu ali ja u tom igracu vidim nesto korisno i nije on djaba kod Fergusona toliko igrao i bio forsiran i u Engleskoj reprezentaciji jej uvijek bio ispred Sturdge, Walcota i slicnih nije lose za nekoga ko ne zna gola zabiti...Taj igrac jeste nedorecen ima predispozicije finu tehniku nije neinteligentan igrac ali fali mu nesto a to je da zabija konstantno ali realno to i nikad nece moci kad ej uglavnom na krilu...

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 22 feb 2015, 01:52

slika

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 22 feb 2015, 11:46

Sto nam se cmare :mrgreen:

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 22 feb 2015, 12:38

Igra protiv Palacea nije uopste bila losa koliko je bio lose teren i bilo nemoguce po njemu igrati neke duze akcije. Siguran sam da niko se ne bi bolje proveo po onakvom terenu. Sreca pa je gol pao u ranoj fazi meca inace bi poslije bilo velikih problema. Pokazali su da mogu da dobiju mec i u teskim uslovima sto u prethodnim sezonama nije bio slucaj. Forma je dosla u pravo vrijeme za zavrsetak sezone. Samo se nadati da nece biti nekih povreda pa ici korak po korak. Iako je liga izgubljena ostaje kup i liga prvaka. Za nadati se da ce da pokazu bolju igru u derbijima i mecevima protiv teskih protivnika. Jer na kraju sezone samo su takvi i ostali.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 feb 2015, 13:59

Ovo nam ide pravo vikend evo i Kokosi gube :D

VOLIM TE ČELIK!!!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 22 feb 2015, 14:14

Et pogledaj sad zaostajemo 7 bodova za Cityem, a zamisli da nismo od Liverpoola primili gol u 95.oj minuti, da smo uspjeli odrzati vodstva protiv Swansea, Liecestera i Tottenhama, pa bili bi u vrhu sa Chelseaem i Cityem bara bara. Yebem te zivote nesretni onaj. Puuuuu :thumbdown:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 22 feb 2015, 14:19

QUARTERBACK je napisao/la:Et pogledaj sad zaostajemo 7 bodova za Cityem, a zamisli da nismo od Liverpoola primili gol u 95.oj minuti, da smo uspjeli odrzati vodstva protiv Swansea, Liecestera i Tottenhama, pa bili bi u vrhu sa Chelseaem i Cityem bara bara. Yebem te zivote nesretni onaj. Puuuuu :thumbdown:
Isto tako su i druge ekipe gubile bodove
Pld W D L
38 26 12 0

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 22 feb 2015, 14:27

anell je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:Et pogledaj sad zaostajemo 7 bodova za Cityem, a zamisli da nismo od Liverpoola primili gol u 95.oj minuti, da smo uspjeli odrzati vodstva protiv Swansea, Liecestera i Tottenhama, pa bili bi u vrhu sa Chelseaem i Cityem bara bara. Yebem te zivote nesretni onaj. Puuuuu :thumbdown:
Isto tako su i druge ekipe gubile bodove
Pa dobro druge ekipe, al sto smo mi morali.. :mrgreen: :mrgreen:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 feb 2015, 14:28

Nešto sumnjam u to. Mislim da smo u vrhu po izgubljenim bodovima nakon prednosti :mrgreen: .

Što je još gore , mahom su bili timovi koje smo trebali ispratit sa 3 4 gola.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 22 feb 2015, 14:40

Zato sto Wenger igra pi*kasto. I jucer se mogla desiti takva jedna greska ali, ruku na srce, bilo je tekmi u kojima je Arsenal davao golove u samoj zavrsnici i sudijskoj nadoknadi, na pocetku sezone.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 feb 2015, 15:32

Welbeck odigrao 14 utakmica kao spic, Giroud 10. Medjutim naravno Welbeck bi pokazao vise kao bi igrao vise utakmica od Girouda kao spic.
Celik!3,2,2.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 feb 2015, 15:46

10 put, a 5 put ulazio sa klupe, što je 15.

Giroud igra najbolje otkako je u Arsenalu, i opet je statistički malo bolji od Welbecka. Toliko o tome

VOLIM TE ČELIK!!!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 22 feb 2015, 15:51

'Statistički malo bolji'?!

[youtube][/youtube]

Ja likova jbte :D
A.F.C. Bournemouth!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.