Otkud ti to da je Dulja klasični napadač?damirc je napisao/la:Komsije odbrana odbrana i samo odbrana, to je najvazniji segment fudbalske igre. Nepojmljivo mi je da svaku utakmicu primite go, mnogi od vas su rekli kako Jesic fula sa taktikom, ali ja kao vas komsija i "suparnik" ne mogu da shvatim da Jesic koji je bio fudbalska igracina to ne vidi.
Odbrana i vezni red su taj dio ekipe koji donosi rezultate i titule, Benko i Duljevic su klasni napadaci ali ne mogu ni oni postici toliko golova koliko odbrana moze kiksati, zato mi nije jasno da u zimskoj pauzi niste pojacali odbranu jos mimo svega na ljeto odlazi Barbaric.
Sretno u nastavku kupa i da vas izvucemo pa da gledamo gradski derbi i pokazemo svima kako se moze na sportski nacin "potući"
FK Sarajevo (opšte diskusije)
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Gdje su fukare psovale vedrana kako vas nije stid...Velahalve je napisao/la:tuga mi je spominjanje imena Vedrana Puljića u strašno negativnom kontekstu od strane fukara, neka se stide svi oni koji su izgovorili onakve psovke.
VEDRAN PULJIĆ!!!!
U prvom poluvremenu orilo se ime Vedrana sa sjevera Tusnja.
Sramota je lagati. Ko je psovao. ..
Jedan ili dva lika na zapadu prilikom incidenta.
Zasto generalizujete.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Klasni je krilni napadač da se preciznije izrazim, o cemu govori i poziv u reprezentaciju. Uglavnom najmanje je bitno koju poziciju igra, ono sto je veoma vazno jeste da je igrac nad kojim se napravi najvise prekrsaja u toku utakmice.DrustveniParazit je napisao/la:Otkud ti to da je Dulja klasični napadač?damirc je napisao/la:Komsije odbrana odbrana i samo odbrana, to je najvazniji segment fudbalske igre. Nepojmljivo mi je da svaku utakmicu primite go, mnogi od vas su rekli kako Jesic fula sa taktikom, ali ja kao vas komsija i "suparnik" ne mogu da shvatim da Jesic koji je bio fudbalska igracina to ne vidi.
Odbrana i vezni red su taj dio ekipe koji donosi rezultate i titule, Benko i Duljevic su klasni napadaci ali ne mogu ni oni postici toliko golova koliko odbrana moze kiksati, zato mi nije jasno da u zimskoj pauzi niste pojacali odbranu jos mimo svega na ljeto odlazi Barbaric.
Sretno u nastavku kupa i da vas izvucemo pa da gledamo gradski derbi i pokazemo svima kako se moze na sportski nacin "potući"
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Naučili od vas!!!solinas je napisao/la: Zasto generalizujete.
Navijac sam Želje ali ono sto sam mogao cuti na snimku neka vas je stid, bilo da se deklarisete kao Fukare ili kao Tuzlaci ali ono je dno dna cisti primitivizam.solinas je napisao/la:Gdje su fukare psovale vedrana kako vas nije stid...Velahalve je napisao/la:tuga mi je spominjanje imena Vedrana Puljića u strašno negativnom kontekstu od strane fukara, neka se stide svi oni koji su izgovorili onakve psovke.
VEDRAN PULJIĆ!!!!
U prvom poluvremenu orilo se ime Vedrana sa sjevera Tusnja.
Sramota je lagati. Ko je psovao. ..
Jedan ili dva lika na zapadu prilikom incidenta.
Zasto generalizujete.
Mnogo je nacina da se "uvrijede" protivnicki navijaci bez psovki ali ono sto vi znate jeste samo da pjevate protiv Želje i Sarajeva jer su vam trn u oku vec decenijama. Ok treba pjevati tokom utakmice i te pjesme ali vrijeđati pokojnog Vedrana je za svaku osudu.
Vise od svega im je trn u oku grad Sarajevo. Koji su to primitivci. Dovoljno govori i to sto brane onog sisatog majmuna, opravdavaju onakvo njegovo ponasanje. Nevjerovatno u kakvom drustvu zivimo.
Pa ko je na koga nasrnuo....je li policija odstranila Husica ili vaseg sluzbenog pretstavnika Avdica.19FKS46 je napisao/la:Vise od svega im je trn u oku grad Sarajevo. Koji su to primitivci. Dovoljno govori i to sto brane onog sisatog majmuna, opravdavaju onakvo njegovo ponasanje. Nevjerovatno u kakvom drustvu zivimo.
Pa frajer na ocigled policije fizicki nasrce na Husica sto se lijepo vidi na snimku.
A sta opsovao covjek par puta i ti glumis tu nesto.
Dino je veca picka glumi nevinasce a kreten i mafijas prevarant svjetski.
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Husic i njegov rjecnik govori sve o njemu. Suvisno je bilo sta komentarisati. Ti ako si ogranicen, to je tvoj problem.solinas je napisao/la:Pa ko je na koga nasrnuo....je li policija odstranila Husica ili vaseg sluzbenog pretstavnika Avdica.19FKS46 je napisao/la:Vise od svega im je trn u oku grad Sarajevo. Koji su to primitivci. Dovoljno govori i to sto brane onog sisatog majmuna, opravdavaju onakvo njegovo ponasanje. Nevjerovatno u kakvom drustvu zivimo.
Pa frajer na ocigled policije fizicki nasrce na Husica sto se lijepo vidi na snimku.
Nadigrali ste nas pošteno i to je to, glupo je da se kamiondžija žali na sudiju jer se u Engleskoj premier ligi za svaki onakav start u 90% slučajeva svira penal a vi našli glumiti ugrožene, niste pristali na TV prenos samo da se nebi vidjela realna slika vaše krvničke igre ...solinas je napisao/la:Pa ko je na koga nasrnuo....je li policija odstranila Husica ili vaseg sluzbenog pretstavnika Avdica.19FKS46 je napisao/la:Vise od svega im je trn u oku grad Sarajevo. Koji su to primitivci. Dovoljno govori i to sto brane onog sisatog majmuna, opravdavaju onakvo njegovo ponasanje. Nevjerovatno u kakvom drustvu zivimo.
Prenosili su nas nekoliko puta,uostalom statistika zutih kartona(u ligi)dovoljno govori .edRed je napisao/la:Nadigrali ste nas pošteno i to je to, glupo je da se kamiondžija žali na sudiju jer se u Engleskoj premier ligi za svaki onakav start u 90% slučajeva svira penal a vi našli glumiti ugrožene, niste pristali na TV prenos samo da se nebi vidjela realna slika vaše krvničke igre ...solinas je napisao/la:Pa ko je na koga nasrnuo....je li policija odstranila Husica ili vaseg sluzbenog pretstavnika Avdica.19FKS46 je napisao/la:Vise od svega im je trn u oku grad Sarajevo. Koji su to primitivci. Dovoljno govori i to sto brane onog sisatog majmuna, opravdavaju onakvo njegovo ponasanje. Nevjerovatno u kakvom drustvu zivimo.
Pa jbt vi ste nas prebili na kosevu ni Husref ni Azmir ni slovo o tome.pusti to sto se pise po forumu.
A sta je juce dino provocira Azmira da smo trebali crveni dobiti da je trebao penal biti jos jedan.
Jesic samo sto nije zaplakao kaze malo je zutih kako smo igrali.

Znaci dvostruki arsini kada vi bijete to je muska igra,a kada vas biju Jesic cmizdri.
Nevalja mu posao.
Nisu dvostruki aršini, naši su igrali grubo na Koševu, vaši u Tuzli to je to, al ne kontam ćemu ovolika pobuna vašeg predsjednika ?solinas je napisao/la: Prenosili su nas nekoliko puta,uostalom statistika zutih kartona(u ligi)dovoljno govori .
Pa jbt vi ste nas prebili na kosevu ni Husref ni Azmir ni slovo o tome.pusti to sto se pise po forumu.
A sta je juce dino provocira Azmira da smo trebali crveni dobiti da je trebao penal biti jos jedan.
Jesic samo sto nije zaplakao kaze malo je zutih kako smo igrali.![]()
Znaci dvostruki arsini kada vi bijete to je muska igra,a kada vas biju Jesic cmizdri.
Nevalja mu posao.
Jesic ne cmizdri nego vaš novinar se iskreno seljački ponaša, na što ovaj 2 puta normalno odgovara i onda treći put pojača ton da bi ovaj razumio šta hoće da kaže.
Naši se nisu pozivali na sudije kad su nam čist gol protiv Širokog poništili (kao ofsajda), nisu se bunili kad smo izgubili a Sesar nam na zemlju bacio igrača ... u ligi smo dali gol iz ofsajda Zrinjskom i to treba priznati, prije par godina je nama Zrinja dao gol iz ofsajda ali to su sitne greške koje se dešavaju u ligi petice, ligi prvaka i to se jako teško može promjeniti... igramo, borimo se .. sad za sad igra je loša i ako mislim da imamo odlična krila ali sredina i odbrana škripe ...
Zavrsilo prvo pol, hajmo sada u Sarajevo mangupi na drugo. Pa opet pravite youtube snimke kako vas tucemo, a sudija ne stiti.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Suljo20002
- Kontakt:
sto se tice Husrefa i Jesica cuo sam se Spahom jucer ( nas pomocni trener) kaze bio je Husref miran do neke 30 minute dok vas klaun nije poceo da s.ere zajedno sa sudijom.Tad je Husrefu prekipilo i kreno je da psuje bogove i Jesicu je par puta reko da se ne pravi budala...Naravno bilo je tu obostranih psovki sa klupa.Sto se tice vasih igraca ja cu reci da vam je golman katastrofa.Sam sam nekad bio golman po nizim ligama ali mogu reci da je kod gola Zebe totalno pogrijesio izlazeci gotovo do peterca.Jos je imao par nesigurnih intervencija tako da ste na toj poziciji truba dok vam se Delac ne vrati .
pasica je napisao/la:Zavrsilo prvo pol, hajmo sada u Sarajevo mangupi na drugo. Pa opet pravite youtube snimke kako vas tucemo, a sudija ne stiti.
Jedno pitanje,jesi bio na utakmici u Tuzli?Ako jesi reci mi igru vaše ekipe u prvom poluvremenu.Pozz.
Solina navija za Slobodu!
Losa, odron, kakve to ima veze. Mi bili uzas, vi opet niste uspjeli napraviti rezultat koji vam daje mirnocu pred revans. Mi smo bili odron i protiv Celika, ja ne znam gdje si ti procitao post bilo kojeg naseg navijaca da je zadovoljan nasom igrom. Stvar je u tome mi i kad smo najgori, opet izlazimo na kraj s vama i ostalima, sta ce biti kad nadodjemo na onaj nivo kojem tezimo.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Garant ce zavrsiti 4-2sviunapad1010 je napisao/la:I dobit ćete 2 komada u Sarajevuhilmo je napisao/la:Da, i?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:LOSIII STEEE HAHAHAHAHHAHAHA DIVOVIII JOJJ TUGE![]()
![]()
![]()
![]()

Vi pokusavate razviti diskusiju s opancicima koji velicaju kocijasko psovanje prve sise amerike. Uz to jos govore da je on ljudina a Dino papak. Pa seljak nema osam razreda osnovne. Naviklo na opanak i livadu.
-
- Kontakt:
Boli nas **** za utakmice sa vama, nema potrebe da se nerviramo, jer vi kupujete sudije, bez penala ne mozete nista, sudija cijeloj nasoj ekipi dao zuti, i kako momci da igraju, kad moraju bit na oprezu da crveni ne popiju?Anex je napisao/la: Garant ce zavrsiti 4-2
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Bolje seljak sa obrazom,nego kao Dino ugladjeni kriminalac.Lakoste je napisao/la:Vi pokusavate razviti diskusiju s opancicima koji velicaju kocijasko psovanje prve sise amerike. Uz to jos govore da je on ljudina a Dino papak. Pa seljak nema osam razreda osnovne. Naviklo na opanak i livadu.
Onaj vas je prvi nasrnuo na Azmira i policija ga odvodi.zato je i nastala guzva i naguravanje.
-
- Kontakt:
Jest tako je, mi smo seljacine, a vi ste centar svijeta... Nema veceg, razvijenijeg, boljeg, ljepseg grada od vaseg... I ta prva sisa Amerike je sa 17 godina branila drzavu u kojoj zivimo...Lakoste je napisao/la:Vi pokusavate razviti diskusiju s opancicima koji velicaju kocijasko psovanje prve sise amerike. Uz to jos govore da je on ljudina a Dino papak. Pa seljak nema osam razreda osnovne. Naviklo na opanak i livadu.
Vas Dino se pravi totalna seljacina, moze se lijepo vidit, da je Azmir dosao mirno da ga pita, ali ova seljacine sa odma bjezi i pravi se budala, i logicno da Azmiru pukne film, niste nam isplatili pare, sudije ste kupili, Horde Zla se krajnje se seljacki ponijele, i da ne poludi?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: Amco46, Combattente87, Direktorcic, kontra, leo1946 i 116 gostiju.