U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JTS
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la JTS » 30 jul 2013, 17:27

Atajić je član prvog tima Celtica, dobivao je šansu na pripremnim tekmama, ulazio je sa klupe .. a on je nedvojbeno najveći Bosansko Hercegovački potencijal kad je u pitanju napad :D Kasumović je potpisao ugovor, ne pratim Hannover, tako da ne znam da l' je uopšte dobivao šansu na prijateljskim tekmama, a nešto i ne vjerujem da će biti i na klupi kad krene Bundesliga

u svakom slučaju, ja sam uvijek za to da se ti momci pozivaju u repku, pa ko se pokaže, ko ne .. dakle, volio bih da i Kasumović dobije poziv, al' trenutno je Bahrudin Atajić #1, kad su u pitanju potencijalni reprezentativci za U-21
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 30 jul 2013, 17:39

Koliko me pamcenje sluzi, za tog kasumovica ste govorili da pajdo ni u drugom timu nije mogao gola postici u par sezona, dok je atajic barem briljirao u juniorima celtica..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 30 jul 2013, 17:48

Papastathopoulos je napisao/la:Koliko me pamcenje sluzi, za tog kasumovica ste govorili da pajdo ni u drugom timu nije mogao gola postici u par sezona, dok je atajic barem briljirao u juniorima celtica..
Da je tako ko sto ti kazes ne bi Hanover sa njim potpisao profesionalni ugovor. Igrao je Kasumovic par pirpremnih tekmi i prijavljen je za takmicenje u Bundesligi ove sezone. Kako Hanover ima dva povrjedjena napadaca na startu sezone velike su vjrovatnoce da ce biti makar na klupi a mozda i dobije par minuta.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 30 jul 2013, 17:51

vendeta87 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Koliko me pamcenje sluzi, za tog kasumovica ste govorili da pajdo ni u drugom timu nije mogao gola postici u par sezona, dok je atajic barem briljirao u juniorima celtica..
Da je tako ko sto ti kazes ne bi Hanover sa njim potpisao profesionalni ugovor. Igrao je Kasumovic par pirpremnih tekmi i prijavljen je za takmicenje u Bundesligi ove sezone. Kako Hanover ima dva povrjedjena napadaca na startu sezone velike su vjrovatnoce da ce biti makar na klupi a mozda i dobije par minuta.
uglavnom,,nije lose s obzirom da mu je 19 godina,,mogao bi postati prosjecan bundesligaski napadac,,a nama idealan treci spic

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 30 jul 2013, 17:53

Hvala bogu sada imamo veliku konkurenciju igrca na svim pozicijama i u A repci a bogami i u mladoj!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 jul 2013, 17:55

Bas me zanima hoce li Jagodic zvali Travancica u repku ako ovaj bude briljiro u dresu Sarajeva.Nadam se da ce zaboraviti taj privatni rat,jer nam kvalitet treba.
1946

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 30 jul 2013, 17:57

vendeta87 je napisao/la:
Kao sto rekoh druze, vi ste to rekli, ne ja, i nisam uopste provjeravao tu informaciju, tako da nemam pojma jel to tacno..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 30 jul 2013, 17:58

Head je napisao/la:Bas me zanima hoce li Jagodic zvali Travancica u repku ako ovaj bude briljiro u dresu Sarajeva.Nadam se da ce zaboraviti taj privatni rat,jer nam kvalitet treba.
Koliko sam ja upratio bio, dobijao je poziv u repku i kad nije igrao u Čeliku.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 jul 2013, 14:35

Kod: Označi sve

Kako saznaje "Avazov Sport", Bahrudin Atajić, nada škotskog Seltika, bit će na spisku mlade nogometne reprezentacije BiH za prijateljsku utakmicu protiv Crne Gore, koju izabranici našeg selektora Vlade Jagodića igraju u Mostaru 13. avgusta ove godine.

Atajić vuče korijene iz Bosanske Gradiške, prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije Švedske, a mnogi u ovoj skandinavskoj zemlji u njemu vide nasljednika Zlatana Ibrahimovića. Bahrudin je prošle sezone debitovao za Seltik, aktuelnog prvaka Škotske.

Bahrudin igra na poziciji napadača, a iz kancelarije NSBiH već su kontaktirali ovog igrača, pa ćemo tako dobiti još jednog kapitalca, odnosno igrača koji bi u budućnosti mogao predstavljati važnu kariku u timu Safeta Sušića, zajedno sa Kolašincem, Seferovićem, Bičakčićem...
Sto bi rekli Španjolci vamos a ver :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 31 jul 2013, 14:37

Head je napisao/la:Bas me zanima hoce li Jagodic zvali Travancica u repku ako ovaj bude briljiro u dresu Sarajeva.Nadam se da ce zaboraviti taj privatni rat,jer nam kvalitet treba.
Pljuvat cete Vi njega kao i mi nakon par mjeseci ;) ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 31 jul 2013, 14:44

Adi_Zepce je napisao/la:

Kod: Označi sve

Kako saznaje "Avazov Sport", Bahrudin Atajić, nada škotskog Seltika, bit će na spisku mlade nogometne reprezentacije BiH za prijateljsku utakmicu protiv Crne Gore, koju izabranici našeg selektora Vlade Jagodića igraju u Mostaru 13. avgusta ove godine.

Atajić vuče korijene iz Bosanske Gradiške,[size=150][b]prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije Švedske[/b][/size], a mnogi u ovoj skandinavskoj zemlji u njemu vide nasljednika Zlatana Ibrahimovića. Bahrudin je prošle sezone debitovao za Seltik, aktuelnog prvaka Škotske.

Bahrudin igra na poziciji napadača, a iz kancelarije NSBiH već su kontaktirali ovog igrača, pa ćemo tako dobiti još jednog kapitalca, odnosno igrača koji bi u budućnosti mogao predstavljati važnu kariku u timu Safeta Sušića, zajedno sa Kolašincem, Seferovićem, Bičakčićem...
Sto bi rekli Španjolci vamos a ver :mrgreen:
Koliko ja znam Atajic nema niti jedan nastup za bilo koju Svedsku repku.Tj odbijao je pozive Svedjana.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 31 jul 2013, 14:54

Sta ce Seferovic u ovom tekstu. Jesu novinari upuceni ko moja nena u hokej.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 31 jul 2013, 15:42

BritishCore je napisao/la:Sta ce Seferovic u ovom tekstu. Jesu novinari upuceni ko moja nena u hokej.
AVAZOV SPORT :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 jul 2013, 15:45

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 31 jul 2013, 16:35

Posto su nas neki usporedjivali sa komsijama u ovim mladjim kategorijama, tj. kako nase treba da bude sramota sto nismo na nivou Srbije ili Hrvatske (koje su u ovim kategorijama sile):

Finale Evropskog prvenstva za U-19
01.8. Srbija - Francuska

Mi smo ispali u elitnom krugu kvalifikacija bez ijednog boda, gol razlika 2:10 i gdje smo i igrali protiv Francuske i izgubili samo 1-0 i to nakon penala. Ako se sjecam dobro, onaj momak koji nas je izvjestavao je rekao da je cak remi bio i realan. Znaci, opet je kobno bila nasa sreca i nas mentalitet, no stoji opet da veliku ulogu igra i fizicka snaga i tehnika. Jer dva dana prije te utakmice protiv moguceg evropskog prvaka u U-19 kategoriji mi zijanimo 6-0 od Austrije koja je isto tako izgubila 1-0 od Francuza.

Kao sto sam tada rekao, daleko smo mi od neke sile sto se tice omladinskih kategorija. Necu reci da smo prelosi, ali fali te ozbiljnosti, medijske paznje, vece ulaganje u omladinske kategorije klubova i ispravnog rada sa tom djecom, ispravnog mentaliteta i sl. Jos puno posla ceka nase klubove iz BiH, mnogo mukotrpnog i ispravnog rada. Sta cemo kada se omladinski kamp za klub smatra raritetom, a trening kamp reprezentacije svjetskim cudom (a pogledaj kako taj kamp izgleda u Srbiji). Pozitivna stvar jeste sto smo mnogo napredovali u posljednjim godinama u U-21 sektoru i stvarno jeste pohvalno, no i tu treba fkt jos mnogo posla ako zelimo da budemo ozbiljna fudbalska nacija jer bez jakih omladinskih kategorija tesko da cemo moci biti konstantni sto se tice A reprezentacije u buducnosti i zato moramo na najbolji moguci nacin iskoristiti ovaj bum koji prozivljavama sa njima kako bi unaprijedili ovu djecu i buduce narastaje.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 31 jul 2013, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 31 jul 2013, 16:40

Bahrudin Atajić debituje protiv Crne Gore u dresu BiH
[youtube][/youtube]
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

vlada87
Kontakt:

Post Postao/la vlada87 » 31 jul 2013, 19:30

Joj Bahka pravi momčiluko :mrgreen:

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 01 avg 2013, 12:04

Spisak Vladooo cekamo da objavisss

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 01 avg 2013, 14:09

Gdje je spisak?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 avg 2013, 14:11

Sigurno je neko čitao jučer forum i skontao kada će Vlado do Saveza da dostavi spisak ... sačekao ga ...i et'.
Zato nema spiska. :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], nebeskasila, perun, riki46, torbica i 37 gostiju.