u svakom slučaju, ja sam uvijek za to da se ti momci pozivaju u repku, pa ko se pokaže, ko ne .. dakle, volio bih da i Kasumović dobije poziv, al' trenutno je Bahrudin Atajić #1, kad su u pitanju potencijalni reprezentativci za U-21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Da je tako ko sto ti kazes ne bi Hanover sa njim potpisao profesionalni ugovor. Igrao je Kasumovic par pirpremnih tekmi i prijavljen je za takmicenje u Bundesligi ove sezone. Kako Hanover ima dva povrjedjena napadaca na startu sezone velike su vjrovatnoce da ce biti makar na klupi a mozda i dobije par minuta.Papastathopoulos je napisao/la:Koliko me pamcenje sluzi, za tog kasumovica ste govorili da pajdo ni u drugom timu nije mogao gola postici u par sezona, dok je atajic barem briljirao u juniorima celtica..
uglavnom,,nije lose s obzirom da mu je 19 godina,,mogao bi postati prosjecan bundesligaski napadac,,a nama idealan treci spicvendeta87 je napisao/la:Da je tako ko sto ti kazes ne bi Hanover sa njim potpisao profesionalni ugovor. Igrao je Kasumovic par pirpremnih tekmi i prijavljen je za takmicenje u Bundesligi ove sezone. Kako Hanover ima dva povrjedjena napadaca na startu sezone velike su vjrovatnoce da ce biti makar na klupi a mozda i dobije par minuta.Papastathopoulos je napisao/la:Koliko me pamcenje sluzi, za tog kasumovica ste govorili da pajdo ni u drugom timu nije mogao gola postici u par sezona, dok je atajic barem briljirao u juniorima celtica..
Kao sto rekoh druze, vi ste to rekli, ne ja, i nisam uopste provjeravao tu informaciju, tako da nemam pojma jel to tacno..vendeta87 je napisao/la:Da je tako ko sto ti kazes ne bi Hanover sa njim potpisao profesionalni ugovor. Igrao je Kasumovic par pirpremnih tekmi i prijavljen je za takmicenje u Bundesligi ove sezone. Kako Hanover ima dva povrjedjena napadaca na startu sezone velike su vjrovatnoce da ce biti makar na klupi a mozda i dobije par minuta.Papastathopoulos je napisao/la:Koliko me pamcenje sluzi, za tog kasumovica ste govorili da pajdo ni u drugom timu nije mogao gola postici u par sezona, dok je atajic barem briljirao u juniorima celtica..
Koliko sam ja upratio bio, dobijao je poziv u repku i kad nije igrao u Čeliku.Head je napisao/la:Bas me zanima hoce li Jagodic zvali Travancica u repku ako ovaj bude briljiro u dresu Sarajeva.Nadam se da ce zaboraviti taj privatni rat,jer nam kvalitet treba.
Kod: Označi sve
Kako saznaje "Avazov Sport", Bahrudin Atajić, nada škotskog Seltika, bit će na spisku mlade nogometne reprezentacije BiH za prijateljsku utakmicu protiv Crne Gore, koju izabranici našeg selektora Vlade Jagodića igraju u Mostaru 13. avgusta ove godine.
Atajić vuče korijene iz Bosanske Gradiške, prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije Švedske, a mnogi u ovoj skandinavskoj zemlji u njemu vide nasljednika Zlatana Ibrahimovića. Bahrudin je prošle sezone debitovao za Seltik, aktuelnog prvaka Škotske.
Bahrudin igra na poziciji napadača, a iz kancelarije NSBiH već su kontaktirali ovog igrača, pa ćemo tako dobiti još jednog kapitalca, odnosno igrača koji bi u budućnosti mogao predstavljati važnu kariku u timu Safeta Sušića, zajedno sa Kolašincem, Seferovićem, Bičakčićem...
Pljuvat cete Vi njega kao i mi nakon par mjeseciHead je napisao/la:Bas me zanima hoce li Jagodic zvali Travancica u repku ako ovaj bude briljiro u dresu Sarajeva.Nadam se da ce zaboraviti taj privatni rat,jer nam kvalitet treba.
Koliko ja znam Atajic nema niti jedan nastup za bilo koju Svedsku repku.Tj odbijao je pozive Svedjana.Adi_Zepce je napisao/la:Sto bi rekli Španjolci vamos a verKod: Označi sve
Kako saznaje "Avazov Sport", Bahrudin Atajić, nada škotskog Seltika, bit će na spisku mlade nogometne reprezentacije BiH za prijateljsku utakmicu protiv Crne Gore, koju izabranici našeg selektora Vlade Jagodića igraju u Mostaru 13. avgusta ove godine. Atajić vuče korijene iz Bosanske Gradiške,[size=150][b]prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije Švedske[/b][/size], a mnogi u ovoj skandinavskoj zemlji u njemu vide nasljednika Zlatana Ibrahimovića. Bahrudin je prošle sezone debitovao za Seltik, aktuelnog prvaka Škotske. Bahrudin igra na poziciji napadača, a iz kancelarije NSBiH već su kontaktirali ovog igrača, pa ćemo tako dobiti još jednog kapitalca, odnosno igrača koji bi u budućnosti mogao predstavljati važnu kariku u timu Safeta Sušića, zajedno sa Kolašincem, Seferovićem, Bičakčićem...
AVAZOV SPORTBritishCore je napisao/la:Sta ce Seferovic u ovom tekstu. Jesu novinari upuceni ko moja nena u hokej.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], nebeskasila, perun, riki46, torbica i 37 gostiju.