pa zar nije logicno da se nesto ovako napise ? mislim bosna je bila institucija BH kosarke kad Igokea i Široki nisu ni postojali.... Široki jeste najtrofejniji i daleko najuređeniji klub u BH kosarci poslije rata.... i logicno je da se kaze ovako nesto jer klubovi iz manjih sredina napreduju dok bosna nazaduje. bez ikakve namjere za vrijeđanjem sirokog ili igokee je napisan ovaj post.šampioni je napisao/la:šta će široki oklen njih, smješan klubCP3 je napisao/la:Tim je veći ČEMER, kad nas izbacuju ekipe iz Aleksandrovca i Brijega Širokog....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...jao što volim kad ovako napišeš, sve gori i gori ćete biti, samo zbog TEBE i takvih
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...bit će bosna OPET šampion hahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahhaahahahahahahahahahah... bit će , bit će
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
You are someone else I am still right here
Jel' nam se to KK Bosna raspada ... 

Sampione -ti izgleda izmisljas CITATE .....šampioni je napisao/la:šta će široki oklen njih, smješan klubCP3 je napisao/la:Tim je veći ČEMER, kad nas izbacuju ekipe iz Aleksandrovca i Brijega Širokog....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...jao što volim kad ovako napišeš, sve gori i gori ćete biti, samo zbog TEBE i takvih
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...bit će bosna OPET šampion hahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahhaahahahahahahahahahah... bit će , bit će
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kadeti kkB prvaci države , danas pobjedili HKK 69-71 . Čestitke , dobra tekma .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- elninho_resTO
- Kontakt:
jesil gledoo tekmu slucajno,jel mali edo vrhhh,strasan igrackksiroki je napisao/la:Kadeti kkB prvaci države , danas pobjedili HKK 69-71 . Čestitke , dobra tekma .
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
hvala na cestitkama iz sirokog....mali edo ima sve predispozicije da postane veliki igrac, samo da mu se sansa pruzi...posto dolazi iz hadzica, a uvijek se tesko probiti iz ovih prigradskih naselja, zbog maminih i tatinih sinova....otac mu je kao sto rekoh na drugoj temi bio veliki talenat, ranjen u ratu u ruku, sada vodi kk bosnjak vec dugi niz godina...mali ima strahovit sut za tri, ja u zivotu ljepsi sut nisam vidio, plus itekako precizan.....
MOMCIMA SVAKA CAST JOS JEDNOM, a pogotovo sto se igralo u sirokom rijetko kada se u ovom uzrastu desi ovako nesto....
MOMCIMA SVAKA CAST JOS JEDNOM, a pogotovo sto se igralo u sirokom rijetko kada se u ovom uzrastu desi ovako nesto....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno zaboravio si reci da mu je otac kad je ranjen ja mislim u desnu,naucio lijevom da suta trice i to poprilicno precizno..uvjerio se vlastitim ocima... 

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Cestitke Bosni na kadetskom naslovu, zasluzeno. Vidis, kao sto rekoh, nije sve tako sivo. ;P
...Život za Široki...
bravo bravo......pohvale za @wadea koji se toga sjetio sto je jedna velika istina....wade je napisao/la:neno zaboravio si reci da mu je otac kad je ranjen ja mislim u desnu,naucio lijevom da suta trice i to poprilicno precizno..uvjerio se vlastitim ocima...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Moj camile, ako nisi znao ne smijes imati misljenje koje je suprotno onome sto misle ulizivaci KK_Bosna, i ne dao ti Bog da se kacis sa njim. Inace ce te zik-zik.neno#4 je napisao/la: samo cu da ti odgovorim na jedan dio posta....gdje kazes da muha i bozo imaju 24 godine...ja kad nesto ne znam, onda ne lupam, ili provjerim na sajtu NLB - a ako nisam siguran...bozo ima nepune 23 godine, isto kao i muha...samo ti uzivaj u svom pisanju, kao sto vidim kacio si se odmah sa covjekom pod nikom KK_Bosna koji se ovdje itekako pita....veliki pozdrav i ugodni dani pisanja.....
@neno stvarno te pokusavam postovati ali ovakvo ulizivanje KK_Bosni je za svaku osudu, pa bolan samo te gledam iz dana u dan, imaj svoje misljenje i ko je to KK_Bosna pa da covjek ne smije imati diskusiju sa njim i razmijeniti misljenja?
Znam covjeka sa ex-bosninog foruma, u kosarci je 300% ali ne znaci da mu je svaka ispravna, ne kazem ni da je moja ni nicija, i zbog toga imamo forum koji sluzi za diskusiju argumentovanu a ne za ulizivanje i dodvoravanje.
Ako ce i na ovom forumu vladati jednoumlje kao i na ex bosninom koji se zbog toga i raspao a klub otiso u propast onda ga odmah treba zatvoriti a na srecu ss.ba je krenuo ozbiljno u sve ovo i ima dovoljno razumnih i obrazovanih ljudi koji nece dozvoliti to sto se desilo sa kkbosna forumom.
Kad se samo sjetim obozavalaca lika i djela poglavice ukocenog vrata a blacenja nase igracke legende kao i spominjanja gdje ce ukoceni zavrsiti a gdje legenda.
Danas se vidi ko je ko i sta je sta , hvala Bogu.
Cuva Bog Zelju svog!
E bravo, ovo je vrlo bitno za iole dobar forum ili koji to zeli biti. Ovde se cak dolazilo do toga sta bi bilo kad bilo tj pobjeda SDP iliti poraz SDAmirzza je napisao/la:Moj camile, ako nisi znao ne smijes imati misljenje koje je suprotno onome sto misle ulizivaci KK_Bosna, i ne dao ti Bog da se kacis sa njim. Inace ce te zik-zik.neno#4 je napisao/la: samo cu da ti odgovorim na jedan dio posta....gdje kazes da muha i bozo imaju 24 godine...ja kad nesto ne znam, onda ne lupam, ili provjerim na sajtu NLB - a ako nisam siguran...bozo ima nepune 23 godine, isto kao i muha...samo ti uzivaj u svom pisanju, kao sto vidim kacio si se odmah sa covjekom pod nikom KK_Bosna koji se ovdje itekako pita....veliki pozdrav i ugodni dani pisanja.....
@neno stvarno te pokusavam postovati ali ovakvo ulizivanje KK_Bosni je za svaku osudu, pa bolan samo te gledam iz dana u dan, imaj svoje misljenje i ko je to KK_Bosna pa da covjek ne smije imati diskusiju sa njim i razmijeniti misljenja?
Znam covjeka sa ex-bosninog foruma, u kosarci je 300% ali ne znaci da mu je svaka ispravna, ne kazem ni da je moja ni nicija, i zbog toga imamo forum koji sluzi za diskusiju argumentovanu a ne za ulizivanje i dodvoravanje.
Ako ce i na ovom forumu vladati jednoumlje kao i na ex bosninom koji se zbog toga i raspao a klub otiso u propast onda ga odmah treba zatvoriti a na srecu ss.ba je krenuo ozbiljno u sve ovo i ima dovoljno razumnih i obrazovanih ljudi koji nece dozvoliti to sto se desilo sa kkbosna forumom.
Kad se samo sjetim obozavalaca lika i djela poglavice ukocenog vrata a blacenja nase igracke legende kao i spominjanja gdje ce ukoceni zavrsiti a gdje legenda.

Meni se prijetilo banom zato sto sam citirao post banovanog forumasa koji opet u tom postu nije nista napisao osim svog misljenja.(bez konkretnih uvreda).
Bojim se da u neka doba ako tako nastavimo nece imati ko sta da pise, ili ce biti banovani ili ce vidjeti da nema svrhe

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
moj mirzza, takvi kao ti su meni u neku ruku vise dojadili....da li se sjecas kada smo ti i ja raspravljali, ti cijelo vrijeme si meni pogrdne rijeci govorio, imam glupu logiku, imam ovo imam ono...ja sam tebi uvijek kao i svima pokusavao da odgovorim na jedan kulturan/uljudan nacin...tu si pokazao sta mislis o meni...prvo je problem bio napadanje vrlog kapitena sehovica, sto je tebi zasmetalo, jer ocigledno je da privatno saradjujete/druzite se...da si imalo pratio od pocetka ja sa ovim covjekom pod tim nikom sam imao zestoke rasprave na pocetku....ja ne znam, vecina potencira jednoumlje, jel ti mislis nesto drugacije od ove sadasnje situacije...meni ne mozes poturati da sam ja mislio ovako ili onako za legendu , jer po samom niku mozes zakljuciti sta ja mislim o tom covjeku, kao igracu, osobi i slicno...ulizivanje??? da li ja mozda imam neke koristi sto podrzavam ovog ili onog forumasa, stvarno je plitko to sto poturas, ipak sam ocekivao malo bolji odgovor sa tvoje strane....ja samo pisem o kosarci, kk bosna i ostalim jer volim ovu igru, volim bosnu, to sto ti mislis suprotno to je tvoj problem....vecini je bio problem i sada je sto ja postujem vujosevica pa sam i radi toga bio prozivan....radi cega sve ne???radi globalnog zagrijavanja mozda jos samo to fali.....najlakse je "oplesti" po meni, a vecinu stvari sto sam rekao i donio info ovdje su bile tacne...pogledaj kako su se samo pojedinci razbjezali kada sam ih uhvatio da lazu i imaju krive informacije....ako imas nesto protiv mene obrati mi se na PP i ja cu rado da ti odgovorim, ali ovo prozivanje je vise jednostavno dojadilo....stavi me na ignore, jer po tebi ja nista ne znam i svi sretni....mirzza je napisao/la:Moj camile, ako nisi znao ne smijes imati misljenje koje je suprotno onome sto misle ulizivaci KK_Bosna, i ne dao ti Bog da se kacis sa njim. Inace ce te zik-zik.neno#4 je napisao/la: samo cu da ti odgovorim na jedan dio posta....gdje kazes da muha i bozo imaju 24 godine...ja kad nesto ne znam, onda ne lupam, ili provjerim na sajtu NLB - a ako nisam siguran...bozo ima nepune 23 godine, isto kao i muha...samo ti uzivaj u svom pisanju, kao sto vidim kacio si se odmah sa covjekom pod nikom KK_Bosna koji se ovdje itekako pita....veliki pozdrav i ugodni dani pisanja.....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:moj mirzza, takvi kao ti su meni u neku ruku vise dojadili....da li se sjecas kada smo ti i ja raspravljali, ti cijelo vrijeme si meni pogrdne rijeci govorio, imam glupu logiku, imam ovo imam ono...ja sam tebi uvijek kao i svima pokusavao da odgovorim na jedan kulturan/uljudan nacin...tu si pokazao sta mislis o meni...prvo je problem bio napadanje vrlog kapitena sehovica, sto je tebi zasmetalo, jer ocigledno je da privatno saradjujete/druzite se...da si imalo pratio od pocetka ja sa ovim covjekom pod tim nikom sam imao zestoke rasprave na pocetku....ja ne znam, vecina potencira jednoumlje, jel ti mislis nesto drugacije od ove sadasnje situacije...meni ne mozes poturati da sam ja mislio ovako ili onako za legendu , jer po samom niku mozes zakljuciti sta ja mislim o tom covjeku, kao igracu, osobi i slicno...ulizivanje??? da li ja mozda imam neke koristi sto podrzavam ovog ili onog forumasa, stvarno je plitko to sto poturas, ipak sam ocekivao malo bolji odgovor sa tvoje strane....ja samo pisem o kosarci, kk bosna i ostalim jer volim ovu igru, volim bosnu, to sto ti mislis suprotno to je tvoj problem....vecini je bio problem i sada je sto ja postujem vujosevica pa sam i radi toga bio prozivan....radi cega sve ne???radi globalnog zagrijavanja mozda jos samo to fali.....najlakse je "oplesti" po meni, a vecinu stvari sto sam rekao i donio info ovdje su bile tacne...pogledaj kako su se samo pojedinci razbjezali kada sam ih uhvatio da lazu i imaju krive informacije....ako imas nesto protiv mene obrati mi se na PP i ja cu rado da ti odgovorim, ali ovo prozivanje je vise jednostavno dojadilo....stavi me na ignore, jer po tebi ja nista ne znam i svi sretni....mirzza je napisao/la:Moj camile, ako nisi znao ne smijes imati misljenje koje je suprotno onome sto misle ulizivaci KK_Bosna, i ne dao ti Bog da se kacis sa njim. Inace ce te zik-zik.neno#4 je napisao/la: samo cu da ti odgovorim na jedan dio posta....gdje kazes da muha i bozo imaju 24 godine...ja kad nesto ne znam, onda ne lupam, ili provjerim na sajtu NLB - a ako nisam siguran...bozo ima nepune 23 godine, isto kao i muha...samo ti uzivaj u svom pisanju, kao sto vidim kacio si se odmah sa covjekom pod nikom KK_Bosna koji se ovdje itekako pita....veliki pozdrav i ugodni dani pisanja.....
A sto te vole prijatelju jako si popularan ovdje vidim

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ja ti samo govorim kako sam ja vidio cijelu situaciju i to traje malo duze, dakle KK_Bosna je sav u kosarci i znamo zbog cega, na kraju krajeva covjek i prati kosarku ali ne mogu smisliti ulizivanja tipa jooo ne kaci se sa njim on ti je sahbaz, ili rekao si nesto razlicito od njegovog misljenja itd itdneno#4 je napisao/la:moj mirzza, takvi kao ti su meni u neku ruku vise dojadili....da li se sjecas kada smo ti i ja raspravljali, ti cijelo vrijeme si meni pogrdne rijeci govorio, imam glupu logiku, imam ovo imam ono...ja sam tebi uvijek kao i svima pokusavao da odgovorim na jedan kulturan/uljudan nacin...tu si pokazao sta mislis o meni...prvo je problem bio napadanje vrlog kapitena sehovica, sto je tebi zasmetalo, jer ocigledno je da privatno saradjujete/druzite se...da si imalo pratio od pocetka ja sa ovim covjekom pod tim nikom sam imao zestoke rasprave na pocetku....ja ne znam, vecina potencira jednoumlje, jel ti mislis nesto drugacije od ove sadasnje situacije...meni ne mozes poturati da sam ja mislio ovako ili onako za legendu , jer po samom niku mozes zakljuciti sta ja mislim o tom covjeku, kao igracu, osobi i slicno...ulizivanje??? da li ja mozda imam neke koristi sto podrzavam ovog ili onog forumasa, stvarno je plitko to sto poturas, ipak sam ocekivao malo bolji odgovor sa tvoje strane....ja samo pisem o kosarci, kk bosna i ostalim jer volim ovu igru, volim bosnu, to sto ti mislis suprotno to je tvoj problem....vecini je bio problem i sada je sto ja postujem vujosevica pa sam i radi toga bio prozivan....radi cega sve ne???radi globalnog zagrijavanja mozda jos samo to fali.....najlakse je "oplesti" po meni, a vecinu stvari sto sam rekao i donio info ovdje su bile tacne...pogledaj kako su se samo pojedinci razbjezali kada sam ih uhvatio da lazu i imaju krive informacije....ako imas nesto protiv mene obrati mi se na PP i ja cu rado da ti odgovorim, ali ovo prozivanje je vise jednostavno dojadilo....stavi me na ignore, jer po tebi ja nista ne znam i svi sretni....mirzza je napisao/la:Moj camile, ako nisi znao ne smijes imati misljenje koje je suprotno onome sto misle ulizivaci KK_Bosna, i ne dao ti Bog da se kacis sa njim. Inace ce te zik-zik.neno#4 je napisao/la: samo cu da ti odgovorim na jedan dio posta....gdje kazes da muha i bozo imaju 24 godine...ja kad nesto ne znam, onda ne lupam, ili provjerim na sajtu NLB - a ako nisam siguran...bozo ima nepune 23 godine, isto kao i muha...samo ti uzivaj u svom pisanju, kao sto vidim kacio si se odmah sa covjekom pod nikom KK_Bosna koji se ovdje itekako pita....veliki pozdrav i ugodni dani pisanja.....
Sehu si ti pljuvao dragi moj nakon odlicnog pocetka sezone, pljuvao si covjeka koji gine 5 godina za Bosnu i koji je svasta prezivio u njoj. Na stranu to sto covjeka privatno znam, kad lose odigra i on sam zna da je bio los, ali pljuvati lika i velicati neke druge koji su dosli na godinu samo da uzme kes mi je zasmetalo isto situacija bi bila da si pljuvao tako muhu, bozu ili nekog drugog.
Za sve ostalo sam govorio za ex forum na kojem te nisam upratio, dakle uopste ne znam zasto si se pronasao u svoj ostaloj prici.
Na ignore te necu staviti jer nisi provokator i imas zanimljiva misljenja,
Budi pozdravljen,
mirzza
Cuva Bog Zelju svog!
@mirzza, ja nisam sehu pljuvao nego sam samo govorio da covjek NEMA NITI CE IKADA IMATI hrabrost da preuzme odgovornost kada se utakmica lomi.....milion ti je primjera za to....mislim da si i ti, a i on svjestan toga...kada je ekipi najgore njega nema nigdje niti ce ga ikada biti....on moze biti rudar, 2-3 igrac ekipe, ali nikada najbolji i kapiten...mislio sam da ce da bude nesto priblizno ikoni, ali nazalost daleko je jos to....odvadi malo od tih pet godina, odvadi, jer ako se sjecamo, a sigurno se sjecamo sehi je ovo bila treca prava sezona kod nas...pod jurinim vodjstvom, pa onda vlada pa sad u ovom haosu....kada je dosao onda je odigrao ono pola sezone, povrijedio se u zadru pa propustio vise od 3/4 sezone kada je neno preuzeo ekipu, bio u sastavu protiv sirokog, ali nije igrao....ja nemam nista licno protiv sehe, cak stavise mislim da je korektan momak, ali ono sto sam ja barem cuo kada je bio strajk i odnos prema vladi me zaprepastio.....
takodjer mirza...
takodjer mirza...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
posto znam mirzu a nenu preko fb-a smatram da bi trebali kaficu popit i lijepo se ispricat 

I feel devotion!!
gdje si na proslavi mature?ipsa je napisao/la:posto znam mirzu a nenu preko fb-a smatram da bi trebali kaficu popit i lijepo se ispricat

@neno, vala kada se mogla mr beanu dati traka i trpiti godinama njegovo liderstvo mogla se i sehi pruziti sansa jednu godinu, to je bio stav kluba a ne mene.
za strajk i ostalo stvarno ne znam a bio bih ti zahvalan kad bi mi poslao na pp o cemu je rijec.
U ovoj bosni nema lidera tj bosna od Nene Markovica nema lidera koji ce prelomiti tekmu, to nije ni bavke ni ikona ni seha a njih trojica se razlikuju u nijansama.
I btw Seha je u Bosni vec 5 sezona tako da nista izmislio nisam a u svojim godinama je za Ikonu tito.
Cuva Bog Zelju svog!
za svaki vid saradnje sam raspolozenmirzza je napisao/la:gdje si na proslavi mature?ipsa je napisao/la:posto znam mirzu a nenu preko fb-a smatram da bi trebali kaficu popit i lijepo se ispricatOrganizuj nam kaficu onda.
@neno, vala kada se mogla mr beanu dati traka i trpiti godinama njegovo liderstvo mogla se i sehi pruziti sansa jednu godinu, to je bio stav kluba a ne mene.
za strajk i ostalo stvarno ne znam a bio bih ti zahvalan kad bi mi poslao na pp o cemu je rijec.
U ovoj bosni nema lidera tj bosna od Nene Markovica nema lidera koji ce prelomiti tekmu, to nije ni bavke ni ikona ni seha a njih trojica se razlikuju u nijansama.
I btw Seha je u Bosni vec 5 sezona tako da nista izmislio nisam a u svojim godinama je za Ikonu tito.

nisi procitao da sam ja napisao da mu je ovo treca prava sezona.....a ne peta.....svi znamo kada je dosao, barem mi koji pratimo bosnu stalno....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Da bio sam na tekmi , tko je edo nemam pojma , imate 2 vanjska i jednog centra odlične ovi ostali ok naravno kao i svaka ekipa u ovom uzrastu imate i par "nogometaša" , jako ugodna utakmica za gledanje , naši imali 8 sec. i šut za pobjedu i promašili .elninho_resTO je napisao/la:jesil gledoo tekmu slucajno,jel mali edo vrhhh,strasan igrackksiroki je napisao/la:Kadeti kkB prvaci države , danas pobjedili HKK 69-71 . Čestitke , dobra tekma .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
jel ovo bila ironija ili fakat mislis da banujem one koji imaju drugacije misljenje od mogmirzza je napisao/la:Moj camile, ako nisi znao ne smijes imati misljenje koje je suprotno onome sto misle ulizivaci KK_Bosna, i ne dao ti Bog da se kacis sa njim. Inace ce te zik-zik.

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, johntravolta123 i 11 gostiju.