Suti Belmine nije mi ni do cega. U ovom trenutku mi je cak Rooney drazi i od Dzeke i Spahe.Belmin6 je napisao/la:nece on to meni shvatiti za ozbiljnoVirtu4l je napisao/la:
Ne prdi ako ne znaš shvatiti zezanciju.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DonCorleone
- Kontakt:
Covjek igrao ljevog beka i stopera.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ispade Spahić krivac što je igrao na dvije pozicije istovremeno
Safet Sušić je za sve kriv. Umjesto da Kolašinac igra beka on je stavio Lulića i kao beka i kao krilo u jednom. Senad koji nije ni na 80% nakon povrede naravno nije uspio sve sam stići.
Emire, nikad ti neću zaboraviti Francusku ali ovo noćas je manje tvoga greška nego greška nazovimo ga trenera. Da smo normalno država on ne bi vodio ni neki kantonalni klub, a ne reprezentaciju.
Hvala ti za sve, očekujem eventualno da još odigra kvalifikacije za Euro i Euro ili će se odmah povući, ostaje da in sha Allah vidimo.
Safet Sušić je za sve kriv. Umjesto da Kolašinac igra beka on je stavio Lulića i kao beka i kao krilo u jednom. Senad koji nije ni na 80% nakon povrede naravno nije uspio sve sam stići.
Emire, nikad ti neću zaboraviti Francusku ali ovo noćas je manje tvoga greška nego greška nazovimo ga trenera. Da smo normalno država on ne bi vodio ni neki kantonalni klub, a ne reprezentaciju.
Hvala ti za sve, očekujem eventualno da još odigra kvalifikacije za Euro i Euro ili će se odmah povući, ostaje da in sha Allah vidimo.
Ne mozeš vjerovat jarane i ja koliko sam ljut. Ne vjerujem, jednostavno, ove camuge su se morale pobjediti.
spaha nije nista kriv veceras, nije svojom krivicom sam pokrivao stranu odbrane, pape ga ukopao 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nije kabadahija nikad ni za sta kriv, on je nas kapiten, jugonostalgicari na aparatima, ne zasluzujemo ga, to je sva poenta 
Neka mladi igrači uče kako ne treba graditi loptu, protiv Nasrija je bio prvi dio, večeras drugi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BeyKopites
- Kontakt:
Ma druže kriv je, ne može ga ni @Cartman oprati...LenBias je napisao/la:spaha nije nista kriv veceras, nije svojom krivicom sam pokrivao stranu odbrane, pape ga ukopao
Al' i poslije svega, on će ostati MOJ NAJBOLJI KAPITEN
Jugonostalgičari su izašli iz rupa izgleda...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Jah Pape ga ukopao i za ona 3 amaterska pasa, tj. asistencije Nigerijcima
Iran oproštaj i gotovo. Tu će odigrati dobro jer nebitna utakmica, tako to kod našeg vrlog kapitena inače ide.
Jedan je Sergej Barbarez.
Iran oproštaj i gotovo. Tu će odigrati dobro jer nebitna utakmica, tako to kod našeg vrlog kapitena inače ide.
Jedan je Sergej Barbarez.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
ovo si definitivno upravu. Emir je baš nonšalantan najmanje kad treba, al štaš, prošlo je i njegovo..Virtu4l je napisao/la:Neka mladi igrači uče kako ne treba graditi loptu, protiv Nasrija je bio prvi dio, večeras drugi.
Ma to me najvise boli. Hajde da nas je Francuska ili Njemacka izbacila ili cak neki Meksiko ili Svicarska, mogu prihvatit. Ali ove spodobe...Uh majko draga ko ce ovo prebolit.Belmin6 je napisao/la:Ne mozeš vjerovat jarane i ja koliko sam ljut. Ne vjerujem, jednostavno, ove camuge su se morale pobjediti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Spahu niko ne moze opravdati za onako lose postavljenj/gradjenje kod gola..NIKO!!! Ok,pokrivao je dvije pozicije zbog neznalice Susica,ali onako ispadanje.. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Veceras repriza Egipta i Francuske prvo netacna dodavanja,a onda i sukrivac za gol kad treba da nabije loptu on je pegla..
mozes se samo sageti sergeju !
Kako tebe nije stid pisati više nakon blamaže tvog idola i šupnog havera idi u šupu negdje sa onim teletomVirtu4l je napisao/la:Neka mladi igrači uče kako ne treba graditi loptu, protiv Nasrija je bio prvi dio, večeras drugi.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Vecerasnja tekma je pokazala da je vrijeme da se Spahić oprosti od repke, on je svoje završio o red bi bio da se sam oprosti a ne da ga na to prisili nadam se novi selktor!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nadam se da je Spahic veceras zavrsio sa reprezentacijom BiH i sa BH fudbalom za sva vremena.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mozda nije kriv za gol, mozda nije kriv za losu utakmicu(ali samo mozda), medjutim ima on drugih grijeha. Vrijeme je za kraj. Hvala ti na svemu, ali dosta.
Celik!3,2,2.
AKO DODJE VAHA, on je svoje zavrsio, a Bgm i amrinako nastavi glumiti zvijezdu mogaoo bi biti zamjena ibisevicu i ulaziti po potrebi...pisac je napisao/la:Nadam se da je Spahic veceras zavrsio sa reprezentacijom BiH i sa BH fudbalom za sva vremena.
ocekujem vec sutra natpise kako su obojica bili ozljeđeni i da su igrali roviti
također, koliko sutra, ocekujem da pocnu izlaziti plaćenički tekstovi o njihovoj ljubavi prema domovini a svi se preko repke uhljebili i sad đšetaju terenom dok pola bosne ne spava od suza!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.