NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Kakva svježina treba da se pobjedi Sarajevo? Ako im ta pobjeda nešto znači a sada im znači, pobjedit će bez ikakvog problema 2-3 razlike.
a neznam sta im treba vise koji k...czeljo4life je napisao/la:Kevine rezultat? ima li svjezine da se dobije sarajevo?Kevin je napisao/la:prosle godine nekad oko ovog doba potpisao novi ugovor na 2 god, odnosno produzio ugovoradilbeg je napisao/la:dokad Jese ima ugovor s vama
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- zeljo4life
- Kontakt:
isto tako znaci i sarajevu pobjeda...a za svjezini pitam zato sto je, protiv olimpica ,sirokom bas falilo snage u drugom poluvremenu...ljutinar je napisao/la:Kakva svježina treba da se pobjedi Sarajevo? Ako im ta pobjeda nešto znači a sada im znači, pobjedit će bez ikakvog problema 2-3 razlike.
Amare hvala ti...
Na Pecaru je najavljen i dolazak oko 200 navijača Sarajeva. Policija će dopustiti samo organiziran dolazak autobusima i mini-busevima i neće dopustiti pristup alkoholiziranima, kao ni transparente neprimjerena sadržaja. Navijači Sarajeva bit će smješteni na istočnoj tribini, malodobni neće moći nazočiti bez potvrde i odobrenja roditelja. Nogometaši Sarajeva, pak, u Široki Brijeg dolaze dan prije utakmice i u subotu u 17 sati imat će trening u kampu Musa-Karačić.
- Trequartista
- Kontakt:
Sutra samo u kost, pa ćemo vidjeti da nešto kompenziramo u finalu Kupa.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Kakvo je stanje u gradu kod vas i oko stadiona ???
Valjda ovaj put ima dovoljno policije da ne bude nereda
-
felix123
- Kontakt:
Policije pun k***c ,po meni negdje oko 200 policajaca i specijalaca ce bit i oko 50 security ,tako da sukob 2 navijacke skupine ne vjerujem da ce se dogoditaS_Roma je napisao/la:Kakvo je stanje u gradu kod vas i oko stadiona ???
Atmosfera odlicna ,tako da će bit odlicno izdanje Škripara što znaci da se ocekuje puno komentara oko navijanja na ovoj stranici (fasisti ,nacionalisti ,gamad sve su to rijeci koje ce se moci ovdje vidjeti a modovi ce se pravit slijepi )
Neka sport pobijedi
pa dobro je to radi policije i svega , ostalo je vama da ne provocirate bez potrebe ...felix123 je napisao/la:Policije pun k***c ,po meni negdje oko 200 policajaca i specijalaca ce bit i oko 50 security ,tako da sukob 2 navijacke skupine ne vjerujem da ce se dogoditaS_Roma je napisao/la:Kakvo je stanje u gradu kod vas i oko stadiona ???
Atmosfera odlicna ,tako da će bit odlicno izdanje Škripara što znaci da se ocekuje puno komentara oko navijanja na ovoj stranici (fasisti ,nacionalisti ,gamad sve su to rijeci koje ce se moci ovdje vidjeti a modovi ce se pravit slijepi )
Neka sport pobijedi
-
felix123
- Kontakt:
Mi na provokacije nikad nismo odgovaraliaS_Roma je napisao/la:pa dobro je to radi policije i svega , ostalo je vama da ne provocirate bez potrebe ...felix123 je napisao/la:Policije pun k***c ,po meni negdje oko 200 policajaca i specijalaca ce bit i oko 50 security ,tako da sukob 2 navijacke skupine ne vjerujem da ce se dogoditaS_Roma je napisao/la:Kakvo je stanje u gradu kod vas i oko stadiona ???
Neka sport pobijedi
A sjecam se zadnje gostovanje nase kod vas, na nase Vedran Puljic, vi ste uzvikivali javi se , javi se .. sto je van svake pameti .. ako to nije provokacija onda ja ne znam ...al nek vam bude
-
felix123
- Kontakt:
Ja nisam uzvikivao ,i da to jedna osoba može spriječit ,ja bi prvi to bio ,samo mi reci kako etoaS_Roma je napisao/la:A sjecam se zadnje gostovanje nase kod vas, na nase Vedran Puljic, vi ste uzvikivali javi se , javi se .. sto je van svake pameti .. ako to nije provokacija onda ja ne znam ...al nek vam bude
Imaš snimak so**ce. ba vidit ćeš da od vođe navijanja to nije došlo
Navijackog prepucavanja je uvijek bilo ,bit ce i danas ,i sutra samo hladne glave treba doć i na provokaciju odgovorit provokacijom ili nikako ,nasilje nije rješenje
Odo lagano prema Pecari zagrijat se prije tekme prognoza: Remi ,pošto u nas nema Landeke ,da je on tu lagano bi 2:0 dobili ,jednostavno nema tko povezat ni povest kontru ,jer na Wagneru sve ekipe malte ne flaster igraju
sta se prica po gradu, hocete li pobjediti danas? lijep koeficijent na vama 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
sve znam .. i okreni tu dvicu 0-2felix123 je napisao/la:Ja nisam uzvikivao ,i da to jedna osoba može spriječit ,ja bi prvi to bio ,samo mi reci kako etoaS_Roma je napisao/la:A sjecam se zadnje gostovanje nase kod vas, na nase Vedran Puljic, vi ste uzvikivali javi se , javi se .. sto je van svake pameti .. ako to nije provokacija onda ja ne znam ...al nek vam bude
Imaš snimak so**ce. ba vidit ćeš da od vođe navijanja to nije došlo
Navijackog prepucavanja je uvijek bilo ,bit ce i danas ,i sutra samo hladne glave treba doć i na provokaciju odgovorit provokacijom ili nikako ,nasilje nije rješenje
Odo lagano prema Pecari zagrijat se prije tekme prognoza: Remi ,pošto u nas nema Landeke ,da je on tu lagano bi 2:0 dobili ,jednostavno nema tko povezat ni povest kontru ,jer na Wagneru sve ekipe malte ne flaster igraju
- M. Scofield
- Kontakt:
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sve u svemu zasluzena pobjeda ipak kad se sagleda cijela utakmica, vise izrazitih prilika, kad je trebalo i vise od igre te psiholoski faktor i snaga da preokrenemo susret su pokazatelji toga, sto je i Musemic sam priznao.
Ocekivano povlacenje ekipe u finalnom periodu utakmice nakon preokreta, tad je Sarajevo imalo par prilika, ali Bilobrk je dobro obranio.
Motivacija je jedini pravi problem ove ekipe, da igraju protiv Sarajeva svako kolo imali bi 10 bodova vise, jer u ostale susrete vecinom se ne ulazi kako treba i tako se ni ne moze ocekivati bolji score od ovoga kojeg imamo.
Start Corica je za crveni karton, ostalo korektno.
Ocekivano povlacenje ekipe u finalnom periodu utakmice nakon preokreta, tad je Sarajevo imalo par prilika, ali Bilobrk je dobro obranio.
Motivacija je jedini pravi problem ove ekipe, da igraju protiv Sarajeva svako kolo imali bi 10 bodova vise, jer u ostale susrete vecinom se ne ulazi kako treba i tako se ni ne moze ocekivati bolji score od ovoga kojeg imamo.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 21 apr 2013, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Je li Coricu istice ugovor na ljeto 
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
bolji ste bili treba priznati ... nema sta 
pa nemoze mu dat crveni kad je pustio prednost onom ćelavom iz sarajeva koji je bio u odlicnoj sansi ali je sutirao preko gola..zato je samo zuti..ŠB_Fidelis je napisao/la:Sve u svemu zasluzena pobjeda ipak kad se sagleda cijela utakmica, vise izrazitih prilika, kad je trebalo i vise od igre te psiholoski faktor i snaga da preokrenemo susret su pokazatelji toga, sto je i Musemic sam priznao.
-
felix123
- Kontakt:
Konačno jedna fer i korektna utakmica ove 2 ekipe kako na tribinama tako na terenu
Sudac imao par greški ,crveni Coricu ,Suljicev gol , cist penal na Roskamu (povukao ga za tocno ispred našeg kaveza)
Kordicev gol cist kao suza u rame ga pogodila
KUP JE NAŠ
Sudac imao par greški ,crveni Coricu ,Suljicev gol , cist penal na Roskamu (povukao ga za tocno ispred našeg kaveza)
Kordicev gol cist kao suza u rame ga pogodila
KUP JE NAŠ
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kevin, moze ga kazniti iskljucenjem neovisno o tome, nije iskoristio prednost.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, rishovski, tutankamon1905, Zaboljesutra i 45 gostiju.