FK Radnički Lukavac

sodaacm
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodaacm » 09 avg 2015, 23:41

Zoom088 je napisao/la:Ma nema tu zalbe. Sad se samo trebamo nadati da ce dobiti manje od 3 utakmice suspenzije. Imamo uskoro i Kup pa bi u tom slucaju mogao u Gorazdu nastupiti ;)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Nisam upratio skim igramo u kupu?

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 10 avg 2015, 10:56

cestitam na pobjedi u gabeli...pozz iz doboj-kaknja...

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 10 avg 2015, 11:32

odlican pocetak prvenstva za radnicki. tri boda sa vruceg gostovanja iz daleke gabele. teren idealan za igru. sudjenje za svaku osudu. jednom rijecju katastrofa. onom sudiji ne bi dao da sudi na seoskim turnirima a kamoli ekipama koje su bile ili koje ce biti u premijer ligi. domaci igraci od pocetka utakmice spori, umorni i nervozni. radnicki je utakmicu trebao rijesiti jos u prvom poluvremenu bolje receno krajem prvog i pocetkom drugog poluvremena kad su u to malo vremena imali igraca vise i indisponiranog protivnika. nakon toga slijedi crvena kartonijada za igrace radnickog. pocrvenili su terzic, suljic i na kraju kapiten kuduzovic. medjutim kad nas je vecina na utakmici pomislila da domacin mora dobiti utakmicu u sudijskoj nadoknadi njihova zadnja linija pravi veliku gresku sto koristi brzonogi selamovic i radnickom donosi velika tri boda. osim njega strijelac za radnicki je bio i suljic dva puta.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 10 avg 2015, 12:06

Opet taj Bajrektarevic. Ne znam do kad vise ce se tolerisati ove sudije? Ima li ovdje savez kakav. CIRKUS LIGA!!!

Bravo Radnicki
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 10 avg 2015, 12:33

Benjo_AFC86 je napisao/la:Opet taj Bajrektarevic. Ne znam do kad vise ce se tolerisati ove sudije? Ima li ovdje savez kakav. CIRKUS LIGA!!!

Bravo Radnicki
Prije svega čestitke komšijama na velikoj pobijedi i krvavo osvojenim bodovima :bow: Hodži istekao mandat i sad je novi hodža Vladimir dominković još jedan član ugledne obitelji Dominković koji izgleda funkcije u NSBIH prenose sa koljena na koljeno.Ove sezone naklonost (ne)ljudi u crnom će imati ekipe Orašja,Metalleghea,Sloge lj. i Goška kojem ako uzmeš bodove sudije te izlijepe u crvenu i žutu boju pa sebi ne možeš doći u naredna tri kola.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 10 avg 2015, 12:52

Ja cu evo opet ponoviti da jeste bilo puno kartona na utakmici, moglo je biti i više (opisao sam u prijenosu uzivo), ali svi su zasluzeni, osim mozda prestrogo dodijeljenog drugog zutog kartona Kuduzovicu. Utakmica nije bila gruba kao sto bi se reklo po kartonima. Jedan jaci start napravljen je nad Suljicem koji je zbog toga morao napustiti igru (nakon cega je dobio i drugi zuti - crveni karton), a pored toga sve je bilo ono na fazon povlacenja i tome slicno.

Cuo sam da su suci imali problema nakon utakmice, posebno drugi asistent koji je najgore prosao. Ponavljam i to da je nasa ekipa fer i sportski docekana i ispracena iz Gabele, a na kraju su svi iz GOSKA pruzili ruku i cestitali na pobjedi.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 10 avg 2015, 13:40

Kuduz i Suljic nisu dobili direktni crveni?

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 10 avg 2015, 14:13

cokara je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Opet taj Bajrektarevic. Ne znam do kad vise ce se tolerisati ove sudije? Ima li ovdje savez kakav. CIRKUS LIGA!!!

Bravo Radnicki
Prije svega čestitke komšijama na velikoj pobijedi i krvavo osvojenim bodovima :bow: Hodži istekao mandat i sad je novi hodža Vladimir dominković još jedan član ugledne obitelji Dominković koji izgleda funkcije u NSBIH prenose sa koljena na koljeno.Ove sezone naklonost (ne)ljudi u crnom će imati ekipe Orašja,Metalleghea,Sloge lj. i Goška kojem ako uzmeš bodove sudije te izlijepe u crvenu i žutu boju pa sebi ne možeš doći u naredna tri kola.
To sam i ja primjetio da su nasi savezi ,na svim nivoima , familijarno uredjeni ...zalosno

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 10 avg 2015, 16:15

SiouxLukavac je napisao/la:Kuduz i Suljic nisu dobili direktni crveni?
Ovdje piše da je Suljić dobio dva žuta a Kuduz direktni crveni zbog psovanja publici http://www.nsfbih.ba/upload/documents/Z ... 20kolo.pdf
Btw. Zar se nakon izmjene može dobiti žuti zbog skidanja dresa?!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 avg 2015, 16:30

studeni je napisao/la:
Ovdje piše da je Suljić dobio dva žuta a Kuduz direktni crveni zbog psovanja publici http://www.nsfbih.ba/upload/documents/Z ... 20kolo.pdf
Hahahahaha :rol: :rol: :rol: :rol:
Čitam ovaj zapisnik... čuj kažnjen zbog skidanja dresa van terena... i to u 90 minuti. Pa Anide mi moje ako ima iko normalan u ovim našim silnim savezima, kako mi je drago što ovi Gabeljani neće zadugo primirisati najelitnijem rangu bh fudbala.
Samo Saraj'vo.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 10 avg 2015, 21:38

PitarBordo je napisao/la:
studeni je napisao/la:
Hahahahaha :rol: :rol:
Čitam ovaj zapisnik... čuj kažnjen zbog skidanja dresa van terena... i to u 90 minuti. Pa Anide mi moje ako ima iko normalan u ovim našim silnim savezima, kako mi je drago što ovi Gabeljani neće zadugo primirisati najelitnijem rangu bh fudbala.
Za sve to su krivi organi svih saveza koji su puni ljudskih gnjida,pocev od kantonalnih, entitetskih i krovnog saveza. Tko je sinoc gledao BHT sport propustio je da vidi lika iz sudijske organizacije koji ne zna prosirenu recenicu sastavit.

Bajraktarevic je jedan obicni blago poluretatdurani mladic koji voli marku vise od matere. Tako ga zastite s vremena na vrijeme,a on onda ko mecka mora plesat kako kaze Dominkovic, Bakovic i kompanija.

Vidjeli ste prosle sezone sta je radjeno u korist Mladosti,pretprosle sta je montirano Slobodi. Ligu vode najobicniji prevaranti.

Na kraju, cestitam komsije na pobjedi,a posebno sto ga je Micko zabio. :clap:
tuzlanska Sloboda

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 10 avg 2015, 22:34

Hvala Zlajci. Lijepo je vidjeti te ponovo na ovoj temi.

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 11 avg 2015, 12:22

Zna li neko kad se igra kup i s kim igramo ? Ja ništa ne vidim na stranici N/FSBiH.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 avg 2015, 12:35

Iraola je napisao/la:Zna li neko kad se igra kup i s kim igramo ? Ja ništa ne vidim na stranici N/FSBiH.
Tek se moraju završiti županijski/kantonalni kupovi pa onda pretkola Kupa Federacije (dva kola), Vi igrate u finalu Kupa Federacije (početkom devetog mjeseca) - svi prvoligaši i četiri niželigaša iz pretkola, pobjednici idu u državni kup.
Hayley <3

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 11 avg 2015, 13:22

i ti si prekucao livnjak.tacno si prekucao.gdje radis ti!?????joj sto vollim kad se ljudi razbacuju znanjem,kad jedu materiju.svaka cast care.ovo ko zna sto si ti napisao ja se zaplim ispred opstine.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 11 avg 2015, 16:39

Zoom088 je napisao/la:Hvala Zlajci. Lijepo je vidjeti te ponovo na ovoj temi.

Normala ;)

Radnicki je klub sa bogatom tradicijom.
tuzlanska Sloboda

golDIE
Kontakt:

Post Postao/la golDIE » 14 avg 2015, 14:34

Adin Dzafic novi igrac Radnickog? moze neke info. ako nije problem..

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 14 avg 2015, 14:54

Informacija je ta da smo jaki ko NATO :)

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 14 avg 2015, 15:19

golDIE je napisao/la:Adin Dzafic novi igrac Radnickog? moze neke info. ako nije problem..
Ne moze on bit pojacanje nikako, bio je kod nas u Zvijezdi prije 2 godine mislim, potpisao ugovor i odigrao 20 minuta u prijateljskoj protiv Sloge Tojšićke, gdje je priredio show samo takav, nakon čega mu se trener Gaćinović zahvalio.

golDIE
Kontakt:

Post Postao/la golDIE » 14 avg 2015, 16:25

Kapetan hvala za info,a odgovor ovom SamoLukavac.. druze mi evo vec par godina smo NATO,pa ne znam sta nam se desava.. nemoj barem to pisati zbog uroka :D

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.