FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
A dosao sam na ovu temu samo da srdacno pozdravim autore ironicnih postova "najbolja devetka na svijetu", "debeljko" koji igra ligu jer je Messijev najbolji haver itd.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zamišljam te iste ljude kako krive sebe što su imali previsoku platu u slučaju da njihova firma bankrotiraFCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 19:20Cuj igraca krivi sto je trazio bolji ugovor,
To je isto kad odes u auto salon da kupis auto, Salon postavi cijenu, ti naravno pokusas sniziti da prodjes jeftinije,
Imaju dvije opcije na kraju:
a) odlazis sa novim autom
b) odlazis bez auta (a iako odlazis bez auto ima drugih salona gdje mozda dobijes ono sto trazis)
Tako je isto cjenkanje oko ugovora izmedju igraca i uprave, svaka strana ganja svoj interes...
Ne mogu da vjerujem da neki ovdje krive igrace za visoke ugovore, koja budalestina...

- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- NisamInSajder
- Kontakt:
Upravo da posaljem sliku.Puse i sa jedne i sa druge strane u odbrani, Umtiti i Araujo dosta posla ce imati. Ja sam napadacki dio pogodio, kao i vezni, ali eto iznenadio je sa Minguezom, jer je govorio da nije spreman za vece utakmice, pa sam mislio da ce gurnuti u vatru Roberta.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- jasonstatham
- Kontakt:
Fakat. Treba da ga bude samo sramota cifre koju zarađuje. Koliko god se dresova ili šta već prodaje, nek zabije 200 golova po sezoni, niti jedan šutač lopte ne vrijedi 140 mil evra godišnje. Sramota.Evander je napisao/la: ↑31 jan 2021, 17:41Messi povrijedjen i ljut radi objavljivanja detalja ugovora? Mozda da mu povecaju primanja, da se odljuti?
Povrijedjen moze biti, samo ako ove informacije nisu tacne. Manje-vise, za vecinu igraca se znaju javno ugovori, radi cega njegov da se krije?
Dobra stvar ovoga, slijedece potpisivanje njegovog ugovora ce biti pod lupom (naravno da nece nigdje otici) i nema sanse da ce se neko usuditi da mu da slican iznos.
A otkud vama da je Bart ovo objavio? Što ne bi Laporta sve s ciljem da prilikom narednog ugovora ne usudi se tražiti cifru i odigra do penzije besplatno?!
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
A prije godinu dana ga zadrzali na silu,FabioParatici je napisao/la: ↑31 jan 2021, 19:22Otkrit ce Barto uskoro i da je bio ucjenjen od midjeta, pa ce opet bit okretanje ploce. Polahko.![]()
Zamisli zadrze ga na silu i sad ga krive za ugovor, sta rade najboljem igracu u historiji kluba, mene tacno sramota...
Bilo je takvih indijanaca ovdje.
Miralem u prvoj.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
miralemu bi bilo bolje da dobro odigra inace bi mogao da bude prolaznik do kraja sezone
Eto sanse za Pjanu assist ili gol bi mu zlata vrijedio. Za nadati se da to moze bas kad najvise treba Barci da ako nista makar Real prestignu na 2.mjestu.
Nevjerovatno je da su se ljudi s vrha odrekli Suareza. Uz Lewu najbolji spic ubjedljivo i izdvajaju se dosta od ostalih.
Nevjerovatno je da su se ljudi s vrha odrekli Suareza. Uz Lewu najbolji spic ubjedljivo i izdvajaju se dosta od ostalih.
Mogao je vala odmoriti veceras malo Pedrija kojeg jaše nemilosrdno, dati šansu Puigu od pocetka.
Svakako ne ocekujem pobjedu veceras, jednostavno Marcelino je mnogo bolji strucnjak od žutog kloca.
X ko kuća
Svakako ne ocekujem pobjedu veceras, jednostavno Marcelino je mnogo bolji strucnjak od žutog kloca.
X ko kuća

Pa ne igra zuti kloc vec ekipa. Zalosno bi bilo da ne zagrizu sad i ne dobiju ove i tako im se osvete za kup onaj.
- NisamInSajder
- Kontakt:
U Barceloni je Suarez davao preko 20 golova, ali u posljednje dvije sezone se i namasio, mnogi su bili, barem po komentarima sam stekao dojam da vecina zeli da ode Suarez, kada je dosla prica da odlazi bunili su se. Suarezu je falila konkurencija na poziciji spica, a da je i ostao u Barci ove sezone zabio bi opet 20tak golova.Goretzka je napisao/la: ↑31 jan 2021, 20:20Eto sanse za Pjanu assist ili gol bi mu zlata vrijedio. Za nadati se da to moze bas kad najvise treba Barci da ako nista makar Real prestignu na 2.mjestu.
Mislim da svakako Pjanic odlazi na kraju sezone, barem ako drasticno ne popravi svoju igru i do kraja sezone na neki nacin bude u sjajnoj formi, ali koliko mu Koeman daje prilike do sada, to je tesko za ocekivati.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Da sam sebe citiram od prije pola godine.. Kada je Suki još uvijek bio član Barce.NisamInSajder je napisao/la: ↑31 jan 2021, 20:27
U Barceloni je Suarez davao preko 20 golova, ali u posljednje dvije sezone se i namasio, mnogi su bili, barem po komentarima sam stekao dojam da vecina zeli da ode Suarez, kada je dosla prica da odlazi bunili su se. Suarezu je falila konkurencija na poziciji spica, a da je i ostao u Barci ove sezone zabio bi opet 20tak golova.
U međuvremenu, otjeraše Sukija ko kera, sad lik trpa u Atleticu koji grabi prema tituli - a spade kuća katalonska na brata BrejtvajtaPostao/la let3 » 04 maj 2020, 19:59
Kad nađu boljeg špica od Suareza, koji ce zabijati 20+ golova po sezoni , onda neka istog dana prodaju Luisa ili cak poklone nekome.
A ove neznalice koje vode klub mogu naci samo Brejtvajta i slicno.

Uđi u gol s njom
- NisamInSajder
- Kontakt:
Eh tad nisam bio tu na forumu, ali bih te definitvno citirao i slozio se sa tobom. Mada za mene taj novi spic i ne treba davati 20 golova po sezoni, neka daje 10 dosta, ali neka pravi prostor za krila koja ce davati po 15-20. Uglavnom spic koji ce imati veliki utjecaj u igri. Moja neka licna zelja je Lautaro Martinez, eh sad koliko bi se snasao u Barci.let3 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 20:31Da sam sebe citiram od prije pola godine.. Kada je Suki još uvijek bio član Barce.NisamInSajder je napisao/la: ↑31 jan 2021, 20:27
U Barceloni je Suarez davao preko 20 golova, ali u posljednje dvije sezone se i namasio, mnogi su bili, barem po komentarima sam stekao dojam da vecina zeli da ode Suarez, kada je dosla prica da odlazi bunili su se. Suarezu je falila konkurencija na poziciji spica, a da je i ostao u Barci ove sezone zabio bi opet 20tak golova.
U međuvremenu, otjeraše Sukija ko kera, sad lik trpa u Atleticu koji grabi prema tituli - a spade kuća katalonska na brata BrejtvajtaPostao/la let3 » 04 maj 2020, 19:59
Kad nađu boljeg špica od Suareza, koji ce zabijati 20+ golova po sezoni , onda neka istog dana prodaju Luisa ili cak poklone nekome.
A ove neznalice koje vode klub mogu naci samo Brejtvajta i slicno.![]()
![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Moderator
- Kontakt:
heh 

pjanic nije lose sutirao, lopta bi otisla tri, cetiri metra pored gola
- feniksptica
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
200M godišnje 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.