Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Londonarsenal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Postali ste smijesni sa tim kritikovanjem Wengera i pojedinih igraca. Sta bi vi da Arsenal vodi Mourinho i da se dovede Ronaldo umjesto Wallcota ili tome slicno. Problem foruma je sto se vise ide u krajnost postaje se popularniji a ovdje ima mnogo djece i mnogo nedokazanih koji pokusavaju da budu popularni. Inace ne vidim razlog zasto bi se tako cvrsto i nerealno pristupalo sa kritikama prema Wengeru i pojedinim igracima. Valjda je forum za konstruktivnu raspravu o zajednickim temama. Ovo je postalo takmicenje ko ce vise da blati Arsenlal da bi bio vise citiran i vise u raspravama ostalih forumasa. Umjesto da se izvuku neke pozitivne i negativne stvari iz samog danasnjeg meca i dalje se nastavlja kako je ovaj ili onaj panj ili kloc. Pogledajte malo you tube ili strane forume da vidite kako se vodi rasprava. Toliko...
Nije se niko vidio. Welbek je zaslužan za pobjedu najviše. Al mene je impresionirao Kokelan pogotovo nakon žutog kartona, ali evo Paja se izvaljuje još jednom
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ovdje uvijek ista priča, pobjedili, izgubili, nakantali nas, nakantali mi nekog, uvijek se kenja po igracima, aa23 opra ti vise ba, dobro skontali smo boli nas qrc nek svaki put pobjedimo a nek igra bude najgora moguca..
Chambers bas ima oscilacije u igri, bas govorim jaranu da lik dobro igra, kad uše onaj Bolasie, i yeba mu znanje za 30 minuta na terenu, fakat ga je vozao i yebavao kako je htio..
Ma Monako nije na našem nivou, to ce biti rutinski.
Chambers bas ima oscilacije u igri, bas govorim jaranu da lik dobro igra, kad uše onaj Bolasie, i yeba mu znanje za 30 minuta na terenu, fakat ga je vozao i yebavao kako je htio..
Ma Monako nije na našem nivou, to ce biti rutinski.
-
- Kontakt:
Gledao sam utakmicu sta ste vi gledali? Coqelin je bio solidan, Welbeck je bio MOTM to ko nije vidio slijep je no dobro haj eto ja nsiam gledao mec...
Welbeck se nije vidio u drugom ali citav Arsenal nije bio nesto u drugom, on ej svoje odradio kod oba gola koji su bili na kraju dovoljni za pobjedu logicno je da je on MOTM. Nemoj opet da o Hazardu pricamo ja te statistike o faulovima i driblnzima spominjem kad ti pocnes da pricas o golovima i asistencijama, danas smo vidjeli Giroud i Cazorla su zabili golove Welbeck niti je zabio niti asistirao a realno oba gola njegova zasluga...
Pobjedili smo dobro je ali realno visli smo u dobijenoj tekmi protiv ovih levata samo zbog takticara na klupi...no dobro pobjeda sve pet...
Welbeck se nije vidio u drugom ali citav Arsenal nije bio nesto u drugom, on ej svoje odradio kod oba gola koji su bili na kraju dovoljni za pobjedu logicno je da je on MOTM. Nemoj opet da o Hazardu pricamo ja te statistike o faulovima i driblnzima spominjem kad ti pocnes da pricas o golovima i asistencijama, danas smo vidjeli Giroud i Cazorla su zabili golove Welbeck niti je zabio niti asistirao a realno oba gola njegova zasluga...
Pobjedili smo dobro je ali realno visli smo u dobijenoj tekmi protiv ovih levata samo zbog takticara na klupi...no dobro pobjeda sve pet...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
- Kontakt:
Kao sto sam i rekao ovaj United ima i previse bodova sa obzirom kako igraju, pa shebao sam se vidim sad da smo ih vec prestigli, mislim da ukoliko takticar nesto ne shebe pogotovo u jacim utakmicama (tipa debakl neki novi) realno je da na kraju budemo treci sto ej puna saka brade...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Tom logikom ni Ozil nije dobio asistenciju, a trebao je. Spic ako je kvaliteta on ce imati golove.
Pa naravno da spominjes to, spominjao bi ti i golove, ali ih pomenuti nema.
Celik!3,2,2.
A pogledaj kako imaju težak rasporedBigBigBang je napisao/la:Kao sto sam i rekao ovaj United ima i previse bodova sa obzirom kako igraju, pa shebao sam se vidim sad da smo ih vec prestigli, mislim da ukoliko takticar nesto ne shebe pogotovo u jacim utakmicama (tipa debakl neki novi) realno je da na kraju budemo treci sto ej puna saka brade...

28/02Manchester United - Sunderland
04/03 Newcastle - Manchester United
15/03 Manchester United - Tottenham
22/03 Liverpool - Manchester United
04/04 Manchester United - Aston Villa
12/04 Manchester United - Manchester City
18/04 Chelsea - Manchester United
26/04 Everton - Manchester United
02/05 Manchester United - West Bromwich
09/05 Crystal Palace - Manchester United
16/05 Manchester United - Arsenal
24/05 Hull - Manchester United
Edit: @AGB života ti kako te nije stid tako degradirati Welbecka ? Pa samo zahvaljujući njemu smo danas pobijedili.
Da je Walcott počeo vjerovatno ni pobijedili ne bi.
ccc tačno što neke reče ovaj forum je postao toliko pretjerivanje da se samo ide iz krajnosti u krajnost
Zadnja izmjena: topnik1, dana/u 21 feb 2015, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Samo ova predzadnja im je lagana...
@Topnik moze li nas raspored?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
- Kontakt:
Mislim da ce se u sljedecih 5 kola sve rijesiti,ako to izguramo(everton,w ham,lvpool) mislim da smo treci na kraju...
Ovo samo na ovoj temi ima, pobjedili smo i opet se nešto sere
Priznajem igra je danas bila ko **** ali ko mu yebe mater osvojili smo 3 boda

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
I onda se nadju oni teletabisi da prosipaju pamet kako su gooneri nerealni i kako precjenjuju svoje igrace!

Sunday 1 March 2015Gunner4 je napisao/la:Samo ova predzadnja im je lagana...
14:05 Arsenal v Everton Emirates Stadium
Wednesday 4 March 2015
19:45 QPR v Arsenal Loftus Road Stadium
Saturday 14 March 2015
15:00 Arsenal v West Ham Emirates Stadium
Saturday 21 March 2015
15:00 Newcastle v Arsenal St. James' Park
Saturday 4 April 2015
12:45 Arsenal v Liverpool Emirates Stadium
Saturday 11 April 2015
17:30 Burnley v Arsenal Turf Moor
Saturday 18 April 2015
15:00 Arsenal v Sunderland Emirates Stadium
Sunday 26 April 2015
16:00 Arsenal v Chelsea Emirates Stadium
Saturday 2 May 2015
15:00 Hull v Arsenal The KC Stadium
Saturday 9 May 2015
15:00 Arsenal v Swansea Emirates Stadium
Saturday 16 May 2015
15:00 Man Utd v Arsenal Old Trafford
Sunday 24 May 2015
15:00 Arsenal v West Brom Emirates Stadium
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
A giroud ima golove zabio je cak jedne sezone 16...Cinjenica je da u statistiku nece uci da je Welbec zabio ili asistirao a najvise zasluge ima za golove i to niko ne moze poreci, ostaje nam na slobodnu procjenu ko je zasluzan za pobjedu vise Giroud strijelac ili WElbeck...AllGunsBlazing je napisao/la:Tom logikom ni Ozil nije dobio asistenciju, a trebao je. Spic ako je kvaliteta on ce imati golove.
Hvala druze.
Evo gledam ovo samo jedno bas tesko derbi gostovanje (United) i ovaj St James bi mogao biti neugodan.
Kod kuce dva derbija i ovaj Everton ako mozemo smatrati derbijem...
Moze se ovde lagano do top3...

Evo gledam ovo samo jedno bas tesko derbi gostovanje (United) i ovaj St James bi mogao biti neugodan.

-
- Kontakt:
Kljucno za top4 ce biti pobjeda nad Luzerpulom kuci i bar ostati neporazen kod Uniteda...
Znači što se tiče EPL imamo 7 kod kuće 5 u gostima ( Samo Mančester što se tiče derbija)
A kod kuće imamo Liverpul i Čelzi od težih, i sljedeće sedmice Everton. Ne znam šta da mislim o toj utakmici.
No, nadalje imamo 17. marta Monaku ići u goste, a 9 marta idemo Mančester (ovog nema na toj listi)
Imamo poprilično zgusnut mart, al budimo realni, imamo skoro dvije ekipe zdrave. Ne bi trebalo biti umora
A kod kuće imamo Liverpul i Čelzi od težih, i sljedeće sedmice Everton. Ne znam šta da mislim o toj utakmici.
No, nadalje imamo 17. marta Monaku ići u goste, a 9 marta idemo Mančester (ovog nema na toj listi)
Imamo poprilično zgusnut mart, al budimo realni, imamo skoro dvije ekipe zdrave. Ne bi trebalo biti umora
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa sta degradiram Welbecka? On je spic koji je operisan od zavrsnice. Meni je to smijesno, al eto kao krilo moze proci, kao spic mora popraviti zavrsnicu. Koristan igrac, kao sto sam i rekao, zajedno Giroud i on, daju broj golova kao i jedan bolji spic, i to je to.
@Paja To je jedna utakmica. Sta mislis ko je do sad vise donio pobjeda? Statistika moze slagati za jednu utakmicu, medjutim kad je tako 25 utakmcia onda to vise nije laz. Uostalom, ja kad sam stavljao statistiku to su bila dodavanja, sanse, i ostale stvari, golove mozemo zanemariti, i opet je Alexis u svemu bolji nego Hazard osim u driblinzima, pretrpljenim faulima i iznudjenim zutim kartonima.
@Paja To je jedna utakmica. Sta mislis ko je do sad vise donio pobjeda? Statistika moze slagati za jednu utakmicu, medjutim kad je tako 25 utakmcia onda to vise nije laz. Uostalom, ja kad sam stavljao statistiku to su bila dodavanja, sanse, i ostale stvari, golove mozemo zanemariti, i opet je Alexis u svemu bolji nego Hazard osim u driblinzima, pretrpljenim faulima i iznudjenim zutim kartonima.
Celik!3,2,2.
Nasa sreca je sto Yaya nije mogao igrati 

Stigoh tek na drugo poluvrijeme a kako smo igrali bolje da nisam
Cesto se mucimo na gostovanjima gdje smo poprlicno rezervisani,slab protok lopte ali ponekad i puno soliranja,u odbrani nekako panicno i lijeno,dosta lako su domaci dolazili do prilika i u nekom takvom omjeru sigurno da se zapitaš kako bi izgledali na nekom težem gostovanju..
Sanchez je ono morao završiti i nekako se cini da je i on upao u malu golgetersku krizu,da je pogodio utakmica bi bila gotova i ako i bez toga je trebala biti ali s nama se nikad ne zna pa smo umalo prokockali pobjedu u sudijskom vremenu,plivanje Ospine u prazno i stativa,cista sreća..
Chambers je solidno ušao u sezonu ali s vremenom dosta lošije partije od njega,i danas su ga vozali kako su stigli,mlad jeste ali Balerin bi trebao biti prvi izbor do Debušievog povratka..
Wenger mi nije jasan al nikako,imaš 2-0 i protivnika što bezglavo juriša na tvoj gol a Walcottu ne daješ šansu,pa on se ubio za ovakvih utakmica..I ove "takticke" izmjene sa defanzivcima nemaju baš mnogo smisla s obzirom da tako djelujemo ofanzivno još limitiranije ali njegov posao,njegova stvar,izvukao se ovaj put al valjda je i njemu jasno da ovo nije baš idealni recept za gostovanje..
United ocekivano kiksao s obzirom da im labudovi ne leže,Liverpul i Soton igraju mec sutra,nadam se nekom remiju koji je nekako i najrealniji..
Kontra Monaka krenuti ofanzivno od starta,ako uvalimo rani gol utakmica ce biti dosta lakša za nas..

Cesto se mucimo na gostovanjima gdje smo poprlicno rezervisani,slab protok lopte ali ponekad i puno soliranja,u odbrani nekako panicno i lijeno,dosta lako su domaci dolazili do prilika i u nekom takvom omjeru sigurno da se zapitaš kako bi izgledali na nekom težem gostovanju..
Sanchez je ono morao završiti i nekako se cini da je i on upao u malu golgetersku krizu,da je pogodio utakmica bi bila gotova i ako i bez toga je trebala biti ali s nama se nikad ne zna pa smo umalo prokockali pobjedu u sudijskom vremenu,plivanje Ospine u prazno i stativa,cista sreća..
Chambers je solidno ušao u sezonu ali s vremenom dosta lošije partije od njega,i danas su ga vozali kako su stigli,mlad jeste ali Balerin bi trebao biti prvi izbor do Debušievog povratka..
Wenger mi nije jasan al nikako,imaš 2-0 i protivnika što bezglavo juriša na tvoj gol a Walcottu ne daješ šansu,pa on se ubio za ovakvih utakmica..I ove "takticke" izmjene sa defanzivcima nemaju baš mnogo smisla s obzirom da tako djelujemo ofanzivno još limitiranije ali njegov posao,njegova stvar,izvukao se ovaj put al valjda je i njemu jasno da ovo nije baš idealni recept za gostovanje..
United ocekivano kiksao s obzirom da im labudovi ne leže,Liverpul i Soton igraju mec sutra,nadam se nekom remiju koji je nekako i najrealniji..
Kontra Monaka krenuti ofanzivno od starta,ako uvalimo rani gol utakmica ce biti dosta lakša za nas..
- Schneiderlin
- Kontakt:
voajerova prćija razvaljena od smiješnog palacea
kolko je lik smiješan i kolko se priprema za tekmu,najbolje pokazuje ovo stalno guranje chambersa na beka gdje ga svaki malo brži igrač pravi smiješnim
VOAJER OUT,VOAJER OUT,VOAJER OUT,VOAJER OUT,VOAJER OUT

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.