Volis li me?titi14oldschool je napisao/la:Dobro evo,jos 10 min pa fajront a stalno ulazim na forum,cekam bas tebe da vidim cime ces me prosvjetliti ovaj put...kod tb?sve ok?
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Vidi da lik nikog nevolibega_afc je napisao/la:Volis li me?titi14oldschool je napisao/la:Dobro evo,jos 10 min pa fajront a stalno ulazim na forum,cekam bas tebe da vidim cime ces me prosvjetliti ovaj put...kod tb?sve ok?

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Naravno,ljudi smo,nismo kokoske 

Gde si druže?titi14oldschool je napisao/la:Hvala fustang,tamam su me ured ubijedili da sam u zabludi
Jel ti burazer još na mardelju?
A.F.C. Bournemouth!
-
- Kontakt:
Jos malo 

-
- Kontakt:
supeeer,imas kakvu s trofejom zadnjih 10 god a da nije ova?da je stavim na naslovnu:D
A čudnih likova jarane, vjerovatnoća da ovdje ima više od trojice normalnih je ravna vjerovatnoći da Diaby zaigra do kraja sezone. 
Ovdje "nadrobilo" svakakvih

Ovdje "nadrobilo" svakakvih

"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Here you gotiti14oldschool je napisao/la:supeeer,imas kakvu s trofejom zadnjih 10 god a da nije ova?da je stavim na naslovnu:D

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Hahahaha,ovaj ludji od mene
nek je spanski bezubi ingot u prvom planu pa nek ide sve u pm 

Jel imas ti neku svoju sliku s kakvim trofejom pa se osjecas kompetentnim da pljujes covjeka? Jel imas mozda neku licencu ako nista, pa da uvazimo tvoje misljenje? Il imas kakav bokal kod kuce iz kojeg se kupas pa ces nam bacit jedan selfi, sa sve plocicama i bojlerom iza?titi14oldschool je napisao/la:supeeer,imas kakvu s trofejom zadnjih 10 god a da nije ova?da je stavim na naslovnu:D
I ti se došao da nadgovaraš sa nama, i praviš se frajer pljujući najveću legendu kluba ?
Bravo drug uspio si.
Bravo drug uspio si.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Da makar ima svoje mišljenje nego samo kopira šta su Seamen i BBB ovdje pisali mjesecima.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Uuu,izvinite necu vise nikad 

Nauči se ponašat pa piši.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Hocel ta tvoja slika s trofejom, da je stavim na naslovnu??
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vecina nas je protiv Wengera ili Wengerovog rada(sto opet dodje protiv Wengera), medjutim poenta je da je sramota citati onakve postove. Pa da je ispao sa Arsenalom on je na kraju opet legenda. Za razliku od Henrya nikad nije napustio Arsenal, a mi bi voljeli Henrya i da je ostao i davao nula golova po sezoni. A imao je i prilike da ode.
Kritikovati ok, medjutim sta ovi pomenuti rade je na nivou divljaka.
Kritikovati ok, medjutim sta ovi pomenuti rade je na nivou divljaka.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
RAzumljivo je da je sve vise i vise navijaca Arsenala frustrirano voajerovim neuspjesima i njegovim trabantima koje je uhlejbio u ekipu, i sam sam takav...Onaj sto rece nece se pljuvanjem na forumu postici da Wenger ode, pa naravno da nece ali nece se ni foliranjem nekritikovanjem bolji rezultati sami stvoriti od sebe. Poenta ovoga svega i nije da neko na forumu misli da ce pljuvanjem po Wengerovim neuspjesima otjerati istog ali lako je vidjeti i na ovom malom uzorku Arsenalovih navijaca da je veliki dio njih protiv voajera i zeli da ode. Na voajerovoj strani ej uglavnom burzoazija sa stadiona Emirates to su ionako vecinom guzonje...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Moj Edva, malo je danas ljudi opcenito s kojim mozes vodit normalnu diskusiju a da vam se misljenja ne slazu. Ovo na sto tema lici zadnjih pola godine jesu ona vnago sa dna kace. Covjek dodje s namjernom da sazna nesto zanimljivo vezano za Arsenal, a doceka te gomila gluposti koje si dotad procito bar 230 puta...
-
- Kontakt:
Sta se to moze novog procitati u pauzi izmedju dva kola vezanog za Arsenal a da nije neki novi setback, i izvjestaj o povredama igraca?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.