Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- bugojanac1234
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
e sutra uzimam od svakog 1 par predlozen , imma osjecaj da cete dobro pogadjati jer veceras niste nista 

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Znaci identicni smo, nikad ne naucim lekcijuSPY je napisao/la:Čitav dan me maler prati na tenisu mrtvom i ne odigram ga večeras samo LP, prođem glat 30 kermi na marku i uživo tenis trenem sve na jednom paru. Otrese ga brat prvi set hladno i drugi ne može gejm **** uzet.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Glup sam za medalje.
![]()
![]()
Jared Donaldson napravim ti polubrata ! kuknjava
- Sarajlijc@
- Kontakt:
**** me juve i 2+ 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

stvarno nemam pojma sta igrat u ovoj Evropskoj Ligi, ako odigram golove manje, imam osjecaj da ce ih biti bruku, neki sistem razraditi, nesto...
- Ljiljani87
- Kontakt:
e **** ti rezultate i premier prosao listic, isplatili ga sad gledam povukli isplatu i prepravise za karton cska-manchester i ****
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
-
- Kontakt:

Sinoc u busu dok sam imo net razradim tiketic, 5 par stavim river plate gg pa ga izbrisem ,pa stavim comuincations gg i izbrisem ga,na kraju se odlucim za atletiko pr bem se glupa

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Brate dje ovo da igras, ne znam jesi li pratio prethodne rezultate ovih ekipa u sodamericani, sve bilo od 0 do 1 gola. Ja i sinoc igrao manje od 3, al me obori Kanzas. Doduse i ja bih mozda igrao 3+ onako kontajuci juznoamerikanci moze biti golova, da nisam gledao rezultate prethodnih meceva. Ali steta, dobar ti je listic bio, zamalo.Torres_9 je napisao/la:Sinoc u busu dok sam imo net razradim tiketic, 5 par stavim river plate gg pa ga izbrisem ,pa stavim comuincations gg i izbrisem ga,na kraju se odlucim za atletiko pr bem se glupa
Zadnja izmjena: EmirTM87, dana/u 22 okt 2015, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
wwin držao kvotu 1,60 na 1 drugi set ovih ženskih parova pri 6*-5 i ja uplatim pare. Piše listić prihvaćen. Odem među odigrane listiće, ono kvota 1,08, i još će na kraju i izgubit

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Za one koji igraju u BHPlayu... Jesu li se popravili kod one potvrde dobitnih parova? Ne znam smijem li odigrati EL samo u 7, nisam siguran da ce mi isplatiti lovu do 9, a nemam vremena da razradjujem i jedan i drugi termin 

Imal i jedan bh play u Sarajevu da sigurno dobro radi i da nece propast u narednoj godini gdje god krenem otvorit racun propadne za 3 mjeseca poslovnica **** te grob
- muhamed121
- Kontakt:
Isti slucaj samo kosarka igro cetvrtinu 3. da ce uzet 1,70 kvota na odigrane listice 1,12 odem do benziske vratim se ljudi izgubiliAdebayor je napisao/la:wwin držao kvotu 1,60 na 1 drugi set ovih ženskih parova pri 6*-5 i ja uplatim pare. Piše listić prihvaćen. Odem među odigrane listiće, ono kvota 1,08, i još će na kraju i izgubit![]()
![]()
Valjda večeras bude sve kako treba 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Gledaj kakvu je postavu izveo ovaj idiot za Fiorentinu, 90 % novi igraci u odnosu na mec sa Napolijem za vikend, cuva za Romu glavne igrace a cijeli svijet ima Fiorentinu keca, valjda na dobro izadje na kraju...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
kalinić ne starta u prvih 11, dali može zabiti? ne daje @ 1.5 u lutriji
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Oj Lazio 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Hahahha Sarica sam vec prosao over, nije ni pocela utakmica kako treba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.