Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

GoskGabela
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la GoskGabela » 21 jul 2018, 21:45

Na tv,izvodi kadusic aut,a djeca se čuju je.b.e.m zrinjski i zapadni mostar hqhqha,e divno ih roditelji odgajaju,svaka cast
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jul 2018, 21:46

Ma smor vala utakmica,Sloboda do centra ,gore kad predju tobe jarabi na sta lice,ovaj celo najavio neku tika-taku kaze necemo igrati kao Slavko kad je vodio ekipu,ono je Mancester za ovo kako izgledaju

Najbolje ti je cuti Spahu kako komentarise ovo,nemozes propoznati covjeka kad vratis film unazad par dana i tekme sa SP kako je radio,ovo ko djenaza.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 jul 2018, 21:48

GoskGabela je napisao/la:Na tv,izvodi kadusic aut,a djeca se čuju je.b.e.m zrinjski i zapadni mostar hqhqha,e divno ih roditelji odgajaju,svaka cast
Strašno, jes vidio primitivaca. Ta nisu oni naricatelji evropskih vrijednosti, šta očekuješ? :kafa:

Kakav mentol Vasiljević, lopta leti 5 sekundi, ovaj se svih pet sekundi namješta da je gurne u prostor, a on počne trčat na pola leta lopte. :damn:
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 21 jul 2018, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 21 jul 2018, 21:49

miky_hz je napisao/la:Sta kaze Said spreman sam cijelo vrijeme,neznam zasto nisam igrao u Sarajevu,50+ minuta jedva izgura uz pauzu na poluvremenu. :facepalm:
Bas sam htjeo isto napisati, kakav Said njegova poslednja ozbiljna tekma je bila protiv Levskog haman, dobro ne sumnjam da ce se na nas naloziti za koje kolo, sto se Slobode tice tanko fkt, mislim da su sa Saidom i Alispahicem zestok promasaj napravili, dok bi ovaj Baraban mogao im valjati. A sudije posebna prica, evo prvo kolo i cist gol Zrinjskom ponistise.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 21 jul 2018, 21:51

uNbx je napisao/la:Al kako je loš kvalitet slike, tačno ti se život zgadi. :puke:
Mislim da nema nista slicno u Evropi, mozda jos u CG

ovi koriste jos opremu od olimpijade iz '84-e, gle npr. kako Hayat moze snimati Ilidzanski festival u HD-u :D
Don't believe the hype.

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 21 jul 2018, 21:54

akisarajevo92 je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Al kako je loš kvalitet slike, tačno ti se život zgadi. :puke:
Mislim da nema nista slicno u Evropi, mozda jos u CG

ovi koriste jos opremu od olimpijade iz '84-e, gle npr. kako Hayat moze snimati Ilidzanski festival u HD-u :D
Ligu u CG radi Arenasport. Komplet ligu

Eo ja znam barem 4 ekipe u BH koji imaju FullHD ili barem HD opremu i produkciju koji bi mogli odraditi komplet ligu u HD i 5x bolje od ovog jada i cemera sto gledamo. Da covjek ne povjeruje.
It's better when it's live

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 21 jul 2018, 21:56

Gdje Sloboda iskopa Vukliša, rezervni golman Borca, a usput i često povrijeđen.

Neće Sloboda ispasti, ima tu solidnog igračkog kadra.

Zvijezda, Gošk ili Čelik, dva od ova tri ispadaju.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 21 jul 2018, 21:56

GoskGabela je napisao/la:Na tv,izvodi kadusic aut,a djeca se čuju je.b.e.m zrinjski i zapadni mostar hqhqha,e divno ih roditelji odgajaju,svaka cast
Homogena sredina. Imaju taj gen.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 21 jul 2018, 22:05

Riziko je napisao/la:Gdje Sloboda iskopa Vukliša, rezervni golman Borca, a usput i često povrijeđen.

Neće Sloboda ispasti, ima tu solidnog igračkog kadra.

Zvijezda, Gošk ili Čelik, dva od ova tri ispadaju.
Čelik neka dovede dva štopera što se traže, daleko će od opstanka odlijepiti, al ako dovedu, sa trenutnim ispadamo sigurno, naprijed nismo loši al odbrana škripi i to dobro.

Sloboda se vrlo lahko može priključiti ovom trojcu, također i Mladost, nemaju neku aman ekipu, plus ekipa im je mnogo mlada, može to otići u pogrešnom smjeru..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 21 jul 2018, 22:07

Pozelim se ovog naseg cirkusa i onda se toliko razočaram da ne mogu sebi doći 40 dana.A vrh je kada treneri izjave"dobra igra u polju..zatvorili prilaze...protivnici nisu napravili čiste šanse"..koja gomila bljuvotina.Meni je nevjerovatno da igrač prođe sa krila i ko bizon centrira niti je vidio ima li ko u kaznenom..niti gdje će lopta..niti gdje on stoji..niti gdje su protivnici...oohooo bivole digni glavu..ili ide sam prema golu i jedan jedini igrač krene prema njemu a on vrati 40 metara svom stoperu..pa da mi je dozivjeti da vidim dobar dribling u ovoj nasoj ligi.Zaista je komplet liga gomila antitalenata gdje ogromna većina nije savladala osnove igre..

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 jul 2018, 22:09

Stvarno je bol za oči gledat ovu kamenjarsku ligu poslije Mundijala, al yebeš ga, opet srcu nekako draga. :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jul 2018, 22:13

I sta kaze ovaj zadovoljan igrom ? Kojom igrom,oni nista odigrali nisu 90 minuta prema naprijed,ovo je teska patnja bila za gledat :facepalm: Ja sam toliko stvarno fan BH fudbala i volim gledati i trecu nasu ligu bukvalnl ,ali ovo me toliko nesto smorilo,i povrh svega citam izjavu o zadovoljstvu,e jbg onda je nesto do mene pa ne kontam.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 21 jul 2018, 22:17

aqarius je napisao/la:Pozelim se ovog naseg cirkusa i onda se toliko razočaram da ne mogu sebi doći 40 dana.A vrh je kada treneri izjave"dobra igra u polju..zatvorili prilaze...protivnici nisu napravili čiste šanse"..koja gomila bljuvotina.Meni je nevjerovatno da igrač prođe sa krila i ko bizon centrira niti je vidio ima li ko u kaznenom..niti gdje će lopta..niti gdje on stoji..niti gdje su protivnici...oohooo bivole digni glavu..ili ide sam prema golu i jedan jedini igrač krene prema njemu a on vrati 40 metara svom stoperu..pa da mi je dozivjeti da vidim dobar dribling u ovoj nasoj ligi.Zaista je komplet liga gomila antitalenata gdje ogromna većina nije savladala osnove igre..
Apsolutno. A i oni koji znaju nesto,tipa Todorovica,naseg Cabraje ili lupam Zakarica odustanu od driblinga kad im lopta odskoci kod prvog od mnogobrojnih krticnjaka i grba na ovim oranicama tipa Gabele. Da mi je docekat da citava liga bude ko sad Grbavica da mogu mirno umrijet
SAMO ŠIROKI!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 jul 2018, 22:18

miky_hz je napisao/la:I sta kaze ovaj zadovoljan igrom ? Kojom igrom,oni nista odigrali nisu 90 minuta prema naprijed,ovo je teska patnja bila za gledat :facepalm: Ja sam toliko stvarno fan BH fudbala i volim gledati i trecu nasu ligu bukvalnl ,ali ovo me toliko nesto smorilo,i povrh svega citam izjavu o zadovoljstvu,e jbg onda je nesto do mene pa ne kontam.
Ti si momak zaluto izgleda. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 21 jul 2018, 22:25

since1948 je napisao/la:
aqarius je napisao/la:Pozelim se ovog naseg cirkusa i onda se toliko razočaram da ne mogu sebi doći 40 dana.A vrh je kada treneri izjave"dobra igra u polju..zatvorili prilaze...protivnici nisu napravili čiste šanse"..koja gomila bljuvotina.Meni je nevjerovatno da igrač prođe sa krila i ko bizon centrira niti je vidio ima li ko u kaznenom..niti gdje će lopta..niti gdje on stoji..niti gdje su protivnici...oohooo bivole digni glavu..ili ide sam prema golu i jedan jedini igrač krene prema njemu a on vrati 40 metara svom stoperu..pa da mi je dozivjeti da vidim dobar dribling u ovoj nasoj ligi.Zaista je komplet liga gomila antitalenata gdje ogromna većina nije savladala osnove igre..
Apsolutno. A i oni koji znaju nesto,tipa Todorovica,naseg Cabraje ili lupam Zakarica odustanu od driblinga kad im lopta odskoci kod prvog od mnogobrojnih krticnjaka i grba na ovim oranicama tipa Gabele. Da mi je docekat da citava liga bude ko sad Grbavica da mogu mirno umrijet
Mogo bi ga ti Gabeli malo popušit :D :D
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 jul 2018, 22:33

Bošnjakovic "zadovoljan"....e cestitam.... Zrinjski prije par dana igrao pretesku tekmu, Sloboda nije na gol opucala NA TUSNJU, Zrinjskom ponisten cist go i ono zadovoljno...sta ti je rec demagogija i luzerski mentalitet
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 21 jul 2018, 22:38

staragarda je napisao/la:Bošnjakovic "zadovoljan"....e cestitam.... Zrinjski prije par dana igrao pretesku tekmu, Sloboda nije na gol opucala NA TUSNJU, Zrinjskom ponisten cist go i ono zadovoljno...sta ti je rec demagogija i luzerski mentalitet
Cuj babuna on nasao pricati o mentalitet, kakav je mentalitet promjenit klub za koji navijasa uz to imas 40 godina... :D

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 21 jul 2018, 22:46

staragarda je napisao/la:Bošnjakovic "zadovoljan"....e cestitam.... Zrinjski prije par dana igrao pretesku tekmu, Sloboda nije na gol opucala NA TUSNJU, Zrinjskom ponisten cist go i ono zadovoljno...sta ti je rec demagogija i luzerski mentalitet
Stvarno je sloboda luzerski mentalitet iz proslih vremena. Dobra stvar je za Tuzlu sto se rodio nivi klub. Ova crveno crna tuzla ni za ku.rac nije. Ostala u 80 tim. Pizdarija od kluba.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

sloboda63
Kontakt:

Post Postao/la sloboda63 » 21 jul 2018, 22:51

crozla je napisao/la:
Stvarno je sloboda luzerski mentalitet iz proslih vremena. Dobra stvar je za Tuzlu sto se rodio nivi klub. Ova crveno crna tuzla ni za ku.rac nije. Ostala u 80 tim. Pizdarija od kluba.
Sramota je izgubiti od ovakvog Zrinjskog, nije ovo ni 60% onog zrinjskog i ja ga ove sezone vidim u sredini tabele.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 jul 2018, 22:56

sloboda63 je napisao/la:
crozla je napisao/la:
Sramota je izgubiti od ovakvog Zrinjskog, nije ovo ni 60% onog zrinjskog i ja ga ove sezone vidim u sredini tabele.
Zrinjski je odigrao onoliko koliko mu je bilo potrebno da pobijedi....odlika velikih ekipa....veci je problem sto Sloboda nije mogla meda na domaćem terenu a trener zadovoljan
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.