Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
dobro i Dejo je imao kikseva, a ne mislim i dalje da je ovo loš golman, ove lopte su zeznute i teške za procijeniti,NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kardinalna greska koja vas je stajala boda. Dejo bi uhvatio ono. Ovaj je zreo za klupe. Kostat ce vas ovaj levat opet a nemate pravo da vise kiksateDenchiNL je napisao/la:ma frljoka niti šut niti pokušaj,NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tek sad vidio golsta je ono brato. Za ne povjerovat
greška je što su ga naši pustili da je pelja onoliko oko 16-erca,
ali je i Delač momački pogriješio
Ti si najrealniji pitar na forumu, aferim momak.hilmo je napisao/la:@firefirefirely
Ne obaziri se na postove o suđenju, onima koji su najavljivali pobjedu sada je svako kriv....
Suđenje je bilo dobro, pustio mušku igru, pa derbi je....Sve što je trebao svirati je svirao. Zeničani bili dosta agresivniji ali ja ni jedan previše grub....A što se tiče valjanja i nabijanja lopte.... Pa brate mili vodiš i naravno da ćeš na sve načine pokušati da ukradeš koji sekund, ni ja se ne bih ljutio da su naši vodili i valjali se...![]()
Realnosti braćo
smješno je upoređivati statistiku ovog sudije i pogledati ovaj meč i broj prekida i fauliranjafirefirefirely je napisao/la:Joj al sad serete trebao je Celik 3 crvena dobiti![]()
Pa sta ste mislili da ce vam se naguziti, da nece biti jaceg starta?? Sudija je sasvim OK odsudio utakmicu, i nije bilo nekih vecih gresaka ni na jednoj strani, nemojte se samo na to izvlaciti Bgt.. Nista Sarajevo nije posebno pokazalo, par puta dobra kombinatorika, kao u onoj prilici za Bilbiju i to je to.. Celikovi momci su grizli i ostavili srce na terenu, i u potpunosti zasluzuju pobjedu, a to sto ste vi izgubili stoju na kladionici to je vas problem
![]()
![]()
firefirefirely je napisao/la:Joj al sad serete trebao je Celik 3 crvena dobiti![]()
Pa sta ste mislili da ce vam se naguziti, da nece biti jaceg starta?? Sudija je sasvim OK odsudio utakmicu, i nije bilo nekih vecih gresaka ni na jednoj strani, nemojte se samo na to izvlaciti Bgt.. Nista Sarajevo nije posebno pokazalo, par puta dobra kombinatorika, kao u onoj prilici za Bilbiju i to je to.. Celikovi momci su grizli i ostavili srce na terenu, i u potpunosti zasluzuju pobjedu, a to sto ste vi izgubili stoju na kladionici to je vas problem
![]()
![]()
KenoRob je napisao/la:malo smijesno zvuci ali istinito, takticka pobjeda Celika. medjutim, da bi se zamisljena taktika prenjela na teren za to je potreban kvalitetan tim kao sto je Celik (za BiH uslove). mozda ce svi pokusati igrati kao Celik danas ali nece svi uspjeti jer ce Sarajevo borbenije odigrati zabit golove na vrijeme itd itd...uglavnom pobjeda na misice a vama sretno u nastavku u kojem bi vise volio da vi zavrsite ispred Zelje. jedan ofsajd Sarajeva nije postojao a mogla je izbit 100% prilika, udarac sakom u lice Jajala (granica zutog i crvenog kartona, Jajalo samo opomenut) su danas najvece greske sudije i jos par faulcica na obe strane.
sarajlija je napisao/la:Vidim da kone ovdje dominiraju, ali u inat svima : LJUBOMORNE DUSE MOGU DA NAM PUSE!!![]()
Vidjecemo na kraju ko ce sta osvojit.
Brat moj jbg nema ko nije danas nervozan i da mu nije krivo, ali idemo dalje nismo smjeli danas izgubit nikako i sve me vise brine da i ova godina bude uzaludna.sekac je napisao/la:Mi nečemo sigurno a volio bi da Zrinjski osvoji!rekao sam davno presretan ču biti ako kup uzmemo!sarajlija je napisao/la:Vidim da kone ovdje dominiraju, ali u inat svima : LJUBOMORNE DUSE MOGU DA NAM PUSE!!![]()
Upravo to, kiks pa sta idemo daljesarajlija je napisao/la:Vidim da kone ovdje dominiraju, ali u inat svima : LJUBOMORNE DUSE MOGU DA NAM PUSE!!![]()
Ma osvojit ce premijer ligu i kup. A onda ce te se plasirat u ligu prvaka. U play of u ce te poderati neku jaku ekipu. U grupi ce te imati sve pobjede i lagano ce te u finalu drmnut kraljeve iz madrida. I da, ovo danas je bio samo los dan. Samo naprijed tanovci B-)sarajlija je napisao/la:Vidim da kone ovdje dominiraju, ali u inat svima : LJUBOMORNE DUSE MOGU DA NAM PUSE!!![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], miguelramos i 13 gostiju.