Head je napisao/la:I sta kazu,sredio Ibrakovic dvicu u Zenici.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 02 mar 2014, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Nemamo mi nijednu pjesmu vi sve imate,ne znam kako te nije stid komentarisati Robijase,vi da ste u nasoj poziciji ne bi vas covjek puskom natjero na stadion!ade43 je napisao/la:Kakvi maloumnici ! .. Al sto je najgore ,nas pobijede igraci nekakvi ,koji ne znaju hodati kad ih gledas cc...al igraju srcem i to je to.Nase picke ne smiju udariti nikoga,a oni kolju dole :/ .. I fol pojacanja neka,nisu igrali godinu dana i fol spremni sad,ma kakvi (osim velkoskog,kojeg drzi na klupi ) .Ubacuje vusljanina,ne moze trebu probiti a ne igraca po strani,nemam rijeci..Sve u svemu jedina prilika ,sut bilbije pored gola ono.Gol ne bi dali da je ostalo jos 4 poluvremena vala ..Robijasi nemaju 1 pjesmu (**** te sarajevo) ccc ..Ostalo djeca kod kiketa pjevaju slicne pjesme na TV-u ... Uglavnom biće *ebavanja majki sljedeci vikend sto se i ocekuje realno.Hvala
totalno bez borbenosti u vezi i napadu
Todorović ne može igrati kao ni Puzigaća, Purić ništa konkretno baš kao i na pripremama,
sasvim očigledno se trebalo početi sa Travančićem i Velkoskijem po krilima,
Jajalo dosta neprimjetan u toj nekoj organizaciji igre,
Čelik presingom i faulima totalno razbio svaki pokušaj (tečne)igre, a poslije i valjanjem(razumljivo),
gol pao u najgorem mogućem trenutku , i to sreća velika(ogromna) ne da nije bio šut, nego ni centaršut,
i stravično loša procjena Delača(samo da nije spustio ruke imao bi je)
Čelik nametnuo svoju trkačku igru, bez kontrole, i naši pali na to kao početnici, počeli slati visoke lopte na Bilbiju(1m74 i građen ko grisini) ukratko ekipa sa puno fudbala u nogama a jako malo fightera,
kod Čelika obrnuto, dosta naivno smo pali...
glupo bi bilo da se ništa ne nauči iz ovog, definitivno ne ide na ruku što je i Olimpic zijanio,
to će sad biti Mortal Kombat s njima...
Todorović ne može igrati kao ni Puzigaća, Purić ništa konkretno baš kao i na pripremama,
sasvim očigledno se trebalo početi sa Travančićem i Velkoskijem po krilima,
Jajalo dosta neprimjetan u toj nekoj organizaciji igre,
Čelik presingom i faulima totalno razbio svaki pokušaj (tečne)igre, a poslije i valjanjem(razumljivo),
gol pao u najgorem mogućem trenutku , i to sreća velika(ogromna) ne da nije bio šut, nego ni centaršut,
i stravično loša procjena Delača(samo da nije spustio ruke imao bi je)
Čelik nametnuo svoju trkačku igru, bez kontrole, i naši pali na to kao početnici, počeli slati visoke lopte na Bilbiju(1m74 i građen ko grisini) ukratko ekipa sa puno fudbala u nogama a jako malo fightera,
kod Čelika obrnuto, dosta naivno smo pali...
glupo bi bilo da se ništa ne nauči iz ovog, definitivno ne ide na ruku što je i Olimpic zijanio,
to će sad biti Mortal Kombat s njima...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Slaba skroz utakmica... Sarajevo bez ozbiljne akcije tokom cijelih 90 minuta... Jajalo,Stojčev,Velkoski ništa nisu pokazali... Bilbija se uklopio... Travančić je bio opasniji onih 15 minuta nego ova 4 zajedno... Očekivao sam puno više od utakmice,al realno rečeno jad od lige
Ovo je sve osim derby 

Barem sljedece kolo na starom mjestu,necu imati probleme da mi neki derbi navijac sjede na moju stolicu.
1946
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Tek sad vidio gol
sta je ono brato. Za ne povjerovat

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ne mozes igrati protiv inata, kad seljak glavom na krampon ide,nije me zabolio poraz koliko losa igra. Odbrana nije lose odigrala koliko sredina terena.Bandovic je zasluzio mjesto na golu, to se vec jucer na treningu moglo vidjeti, da zeli da se dokaze, ali fazon je da mora braniti igrac koji je dosao iz Čelzija. I sto svi Zelju spominjete kao glavnog konkurenta.Pustite price strumfova oni slave sto je Sarajevo izgubilo, a ne brinu o tome sto ne mogu tri boda u Bijeljini uzeti. Glavu gore, sa dva napadaca protiv OlimpiCa, Trava u prvu postavu, Bandovic na gol i to je to.
M.Delac 2
-
- Kontakt:
Čehova škola, tako se to radi u Engleskoj. A jesu nepravedni bili prema Deji.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tek sad vidio golsta je ono brato. Za ne povjerovat
Jedno je sigurno, Delaca ce te zadrzati do kraja njegove "karijere". I, neka mu provjere vid, onakva "procjena" je svakako za brigu brinuti ...
Fazon je što se mi ne brinemo jer znamo da smo prvaci, ali bi se vi trebali zabrinuti što hoćete titulu a ne možete propali Čelik uzeti.FKS1946 je napisao/la:Ne mozes igrati protiv inata, kad seljak glavom na krampon ide,nije me zabolio poraz koliko losa igra. Odbrana nije lose odigrala koliko sredina terena.Bandovic je zasluzio mjesto na golu, to se vec jucer na treningu moglo vidjeti, da zeli da se dokaze, ali fazon je da mora braniti igrac koji je dosao iz Čelzija. I sto svi Zelju spominjete kao glavnog konkurenta.Pustite price strumfova oni slave sto je Sarajevo izgubilo, a ne brinu o tome sto ne mogu tri boda u Bijeljini uzeti. Glavu gore, sa dva napadaca protiv OlimpiCa, Trava u prvu postavu, Bandovic na gol i to je to.

Zadnja izmjena: Grokok, dana/u 01 mar 2014, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Rade Paprica 9 je napisao/la:Čehova škola, tako se to radi u Engleskoj. A jesu nepravedni bili prema Deji.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tek sad vidio golsta je ono brato. Za ne povjerovat
Nije ni Dejo nista bolji, on je znao da bude krivac za 2-3 gola po tekmi
Sta reci, jedan od razloga lose igre se moze traziti u opstruktivnoj igrici Zenicana ali to ne opravdava nista
Todor i Puzigaca posebno losi, tanko sve. Opusteno igrati od sada i to je to
- moustapha
- Kontakt:
Realno nisam ocekivao da ce Zeljo kiksati danas. Mozda negdje potajno, ali koliko sam upratio iz medija, u Radniku valdala losa atmosfera i igracki se nisu pojacali.SarajlijaTM je napisao/la: Mutke,haj' posteno,bio si ubjedjen da ce te prozujati zenicom sa 3 komada u mrezi celika,a nadao si se da radnik ima snage da mlatne nas![]()
Bez obzira na same razultate nisam ocekivao ovakvu igru Sarajeva. Falilo je vise agresivnosti, posebno u veznom redu. Stojcev nije bio danas u svom elementu, ali Jarni ga nije trebao vaditi. Zakazali su i Jajalo, Velkoski, Delac napravio najvecu gresku u karijeri, iako je u ostalim situacijama reagovao vise nego dobro. Ocekivao sam u igri Travancica mnogo prije, jer je u pripremnim utakmicama bio dosta dobar.
#divovi
ma frljoka niti šut niti pokušaj,NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tek sad vidio golsta je ono brato. Za ne povjerovat
greška je što su ga naši pustili da je pelja onoliko oko 16-erca,
ali je i Delač momački pogriješio
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Kardinalna greska koja vas je stajala boda. Dejo bi uhvatio ono. Ovaj je zreo za klupe. Kostat ce vas ovaj levat opet a nemate pravo da vise kiksateDenchiNL je napisao/la:ma frljoka niti šut niti pokušaj,NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tek sad vidio golsta je ono brato. Za ne povjerovat
greška je što su ga naši pustili da je pelja onoliko oko 16-erca,
ali je i Delač momački pogriješio
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Nisam ja vjeruj i ja ga vjerovatno ne bi ni stavio, upravo zbog onoga šta mu se desilo.. Ne znam kako će sve to na njega uticati.moustapha je napisao/la: Ocekivao sam u igri Travancica mnogo prije, jer je u pripremnim utakmicama bio dosta dobar.
Vidim svi krive Delača kao da je nekog ubio, a svi zaboravljaju 13 - 14 minutu kada nas je spasio. Pogriješio jest, ali možda je i onaj pritisak sa južne tribine uradio svoje. Ko se sjeća mog sastava koji sam tamo prije postavio, upravo iz ovih razloga sam stavio Bandovića jer je psihički jači da odoli pritisku navijača.
Neko reče da Purić nije puno pokazao, slažem se, ali nije ni mogao kada se mnogo više kombinovalo po lijevoj strani, a upravo ona je bila ubjedljivo najlošiji dio naše ekipe danas.
hilmo je napisao/la:Nisam ja vjeruj i ja ga vjerovatno ne bi ni stavio, upravo zbog onoga šta mu se desilo.. Ne znam kako će sve to na njega uticati.moustapha je napisao/la: Ocekivao sam u igri Travancica mnogo prije, jer je u pripremnim utakmicama bio dosta dobar.
Vidim svi krive Delača kao da je nekog ubio, a svi zaboravljaju 13 - 14 minutu kada nas je spasio. Pogriješio jest, ali možda je i onaj pritisak sa južne tribine uradio svoje. Ko se sjeća mog sastava koji sam tamo prije postavio, upravo iz ovih razloga sam stavio Bandovića jer je psihički jači da odoli pritisku navijača.
Neko reče da Purić nije puno pokazao, slažem se, ali nije ni mogao kada se mnogo više kombinovalo po lijevoj strani, a upravo ona je bila ubjedljivo najlošiji dio naše ekipe danas.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 02 mar 2014, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Plakalo bi donio bod makar 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
J
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 02 mar 2014, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- Blek_Stena
- Kontakt:
Dzaba vam novci moji tanovci 

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.