FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
. . .jeebote, Zrinja je strašan tim i imaju snage. Jeebiga. Trče u sudijskom vremenu, kao na početku. Biće jeebeno se sa njima boriti jer su se dodatno pojačali (i imaju klupu) i samo ne daj Bože kakvih povreda ili kartona pa da zavisimo od nekih sa naše klupe. Da li im se danas poklopilo ili ne, to ćemo vidjeti. Valja nama dole njima na kraju, a valjda je vrijeme da ovaj put bude masovniji pohod . .
-
- Kontakt:
Teško je komentarisat našu igru od danas, čisto radi uslova na terenu , ali ima mana. Slaba realizacija i loše oslobađanje od lopte , naročito u našoj trećini , ali trkom se nekako nadoknadilo . Haurdića se više nema šta komentarisat, sam je reko sve na terenu. Ahmetović mi malo djeluje indisponirano ali boljeg nemamo. Sve u svemu malo mi to nekako drugačije izgleda nego jesenas, nema baš one kompaktnosti, haman da ove rokade zbog Haurdića ne gode ekipi. I bolje bi bi bilo da je Lištica danas pobijedila, oni ipak nama dolaze , al šta je tu je, u se i u svoje kljuse ,pa dokle doguramo.
Treba ispast iz KUP il dat drugoj postavi sansu, da igra pa ako sta uradi dobro je, Ahmeta, Zebu, Ordagu, Stjepanovića, Veselog, Sarica, Kostica, Ivetica, odmorit. Najgora opcija igrat sa najacim i izginut u KUP i desi se da ispadnemo, jos kakaav karton zaradim, kisamo u ligi i sav trud cijele sezone dovedemo u pitanje, jer nemamo sastav za borbu na dva fronta
Posjeta me danas oduševila, da nije bilo kiše imam osjećaj da ne bi bilo slobodne stolice na Tušnju danas. Samo će morati malo srediti i krov (dugo je potrajao) na par mjesta "prokišnjava". Glupost mi je teška što se na sjeveru na stadionu nema gdje kupiti kakva tečnost, moraš izaću skroz sa stadiona da bi šta uzeo
Anes Haurdić, šta reći osim ne zaplakati , on se u dvije utakmice sastavio s loptom nije, on je igrač protivničke ekipe kad god je na terenu. Naspram njega je Mehidić igrač iz Barcelone. Ako bude igrao i slijedeću utakmicu onda stvarno ne znam šta Husref misli/planira/razmišlja.
Teška utakmica, težak teren, Radnik fizički odlično pripremljena ekipa, po dvojica u svakom trenutku trče na našeg. Definitivno su nas istukli (iako je jedan njihov odvučen hitnom), igraju u kost a sudija nije na vrijeme smirio kartonima.
Naš problem je neefikasnost, jednostavno niko osim Ahmetovića i ne pomišlja da opuca loptu ka golu, ne može se ušetati s loptom u gol!! Ovu utakmicu smo imali toliko netačnih dodavanja da je to nevjerovatno. U odbrani smo stojali daleko od igrača pa su igrači Radnika imali dosta vremena da fino prime loptu i namjeste se za dalje. Soliranjem smo sami stvorili par kontri za Radnik.
Nisam zadovoljan igrom nikako ali pobjeda je pobjeda
Stjepanovića neće biti iduće kolu zbog kartona ako se ne varam.
Što se tiče kup utakmice u srijedu, stvarno ne znam kako će ona odigrati. Teren je uništen a kiša pada i padat će narednih dana.

Anes Haurdić, šta reći osim ne zaplakati , on se u dvije utakmice sastavio s loptom nije, on je igrač protivničke ekipe kad god je na terenu. Naspram njega je Mehidić igrač iz Barcelone. Ako bude igrao i slijedeću utakmicu onda stvarno ne znam šta Husref misli/planira/razmišlja.
Teška utakmica, težak teren, Radnik fizički odlično pripremljena ekipa, po dvojica u svakom trenutku trče na našeg. Definitivno su nas istukli (iako je jedan njihov odvučen hitnom), igraju u kost a sudija nije na vrijeme smirio kartonima.
Naš problem je neefikasnost, jednostavno niko osim Ahmetovića i ne pomišlja da opuca loptu ka golu, ne može se ušetati s loptom u gol!! Ovu utakmicu smo imali toliko netačnih dodavanja da je to nevjerovatno. U odbrani smo stojali daleko od igrača pa su igrači Radnika imali dosta vremena da fino prime loptu i namjeste se za dalje. Soliranjem smo sami stvorili par kontri za Radnik.
Nisam zadovoljan igrom nikako ali pobjeda je pobjeda

Stjepanovića neće biti iduće kolu zbog kartona ako se ne varam.
Što se tiče kup utakmice u srijedu, stvarno ne znam kako će ona odigrati. Teren je uništen a kiša pada i padat će narednih dana.
Ma u kupu drugu postavu, to je ukleto takmicenje za nas.
Nad tobom sunce najljepše sja
Evo nam Senada Husića opet.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma od utakmice do utakmice ali uglavnom sada kako stvari stoje trebamo iz utakmica protiv Zelje, Viteza i Sirokog uzeti sedam bodova kako bi se borili do kraja za titulu jer imamo teske zadnje dvije utakmice protiv Sarajeva i Zrinjskog.
Ali prvo Sarajevo na Tusnju, red je da nas malo sreca pogleda i oko vremena. A mislim da imaju svoje mane i da mozemo to dobiti. Valjda ljudi na taj radni dan srede obaveze i dodju jer je u 3.
Pozitivna stvar je da je Merzic upao u rotaciju, a i da je Husic tu. Sada nam je kadar malo siri i ceka se da se sredi oko Lakicevica. A treba vjerovati malo vise i Mehidicu..
Ali uglavnom mislim da smo dobro prosli prva dva kola na losim terenima protiv ekipa koje su zapele jer drzimo top3 poziciju na odlicnoj bodovnoj razlici, a ona vodi u Evropu. A pare od Evrope bi nas dobro pogurale..
Ali prvo Sarajevo na Tusnju, red je da nas malo sreca pogleda i oko vremena. A mislim da imaju svoje mane i da mozemo to dobiti. Valjda ljudi na taj radni dan srede obaveze i dodju jer je u 3.
Pozitivna stvar je da je Merzic upao u rotaciju, a i da je Husic tu. Sada nam je kadar malo siri i ceka se da se sredi oko Lakicevica. A treba vjerovati malo vise i Mehidicu..
Ali uglavnom mislim da smo dobro prosli prva dva kola na losim terenima protiv ekipa koje su zapele jer drzimo top3 poziciju na odlicnoj bodovnoj razlici, a ona vodi u Evropu. A pare od Evrope bi nas dobro pogurale..
- hule_barca
- Kontakt:
Da hoćemo dobiti ove prenapuhane klaune u srijedu, volio bih više nego hljeba pojesti.
Mes Que Un Club
Da obnovimo gradivo....Radnik izgubio prvu utakmicu u gostima i to u 20-tom kolu PL !!!!!!!.....izgleda da smo trebali ljudima natrpati punu mrezu da bi dojmili tamo neku djecu.....plus sto su igrali bez par bitnih igraca.....vidjecemo kako ce ostali proci sa njima...izuzetno nezgodna ekipa.
🔴⚫️
I ja bih voljela da ih dobijemo, al' neće bit' lako. 

Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 06 mar 2016, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nije ukleto druze vec je ocito da su dva zadnja finala kupa lopovi koji su bili na celu kluba prodali u nekim politickim kombinacijama..pinoglavi je napisao/la:Ma u kupu drugu postavu, to je ukleto takmicenje za nas.
A ono protiv Zvezde necemo racunati, oni su tada bili prejaki za Jugo standarde

-
- Kontakt:
Ma po meni ova prva utakmica ama bas nista ne znaci protiv Sarajeva. Sve ce se rjesavati u revansu i puno su nam bitnije te 3 utakmice u 7 dana (Vitez, Sarajevo revans i Seljo) nego ova sad prva. Po mom misljenju, nece se puno izgubiti da malo promijesa karte, a mozemo puno dobiti. Npr. da umjesto Ahmeta igra Krpic, umjesto Veselog Govedarica, Mehidic desno, Saric nek igra na Zebinoj poziciji, a Merzic i Ordaga(ako moze izdrzati) na zadnjem veznom.
- hule_barca
- Kontakt:
Mislim da nema potrebe još miješati karte, jer ekipa puca od spreme što se danas vidjelo, a i realno i da hoćemo teško možemo šta miksati, kad se izostanak 2 igrača odmah dobro osjeti.
Mes Que Un Club
Nadam se da će se Husić pokazat kao pojačanje 

Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
uz to se nadam da će Haurdić da leti iz ekipe 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Posjeta od preko 4000 po onakvom vremenu
... Hvala svima koji su se uputili na Tusanj danas
ZRINJSKI PREJAKA EKIPA.... strašan kvalitet je skoncentrisan al idemo iz utakmice u utakmicu...ne pricajte gluposti da se trebamo KUP-a odreći...

ZRINJSKI PREJAKA EKIPA.... strašan kvalitet je skoncentrisan al idemo iz utakmice u utakmicu...ne pricajte gluposti da se trebamo KUP-a odreći...
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 06 mar 2016, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Ono što je mene najviše dojmilo danas jeste drugarski odnos igrača, na licima im se vidjelo olakšanje zbog pobjede i, imam osjećaj, kao da su prihvatili pritisak titule. Nesto se promijenilo sigurno, vidjećemo šta.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Sacekajmo malo sa Haurdicem.....ne ide to tek tako na prvu....momak se mora adaptirati na novu sredinu, suigrace....nije godinu dana igrao ozbiljan fudbal....zna to Husref odlicno, sta i kako.
🔴⚫️
super, bolje za nas, ne treba nam breme favorita...NYKnicks Fan je napisao/la:Eno tamo vec i pitari i seljovci upisuju titulu svinjskom jao haha
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Reklo bi se utakmica prava prvenstvena
.
Posjeta fenomenalna,posle dugo vremena odem na zapad i pokisnem ko nikad ali vrijedilo je.
Pored Sarica i Ivetica koje ste vec pomenuli mene je opet dojmio Kostic,kakva igračina
.
Utakmicu po utakmicu,idemo dalje
.

Posjeta fenomenalna,posle dugo vremena odem na zapad i pokisnem ko nikad ali vrijedilo je.
Pored Sarica i Ivetica koje ste vec pomenuli mene je opet dojmio Kostic,kakva igračina

Utakmicu po utakmicu,idemo dalje