English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
VAR odličan posao uradio, sve odluke apsolutno čiste.
- superFrankie
- Kontakt:
Kako niko ne prasta lapsuse, postujem to
Ovo ko oni bumeri sa fb sa onim poređenjem cijene Drine danas i 2002 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Klasicno navlacanje za prosjecnu kantonalnu ligu nema sta
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ima istine u ovome, inace su suptilniji sa odlukama
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Quartararo
- Kontakt:
Ako moze neko tabelu da postavi. Hvala
- wadethegreat
- Kontakt:
Pedro se odlicno snasao 

De ba soxxxsoxx je napisao/la: ↑30 avg 2025, 14:46Znaci kad imas loptu i laktom ako slucajno izbijes kome vilicu nema veze.emir_ je napisao/la: ↑30 avg 2025, 14:27Jeli tvoj argument jači ako mene nazoveš glupko?Pensioner26 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 14:17
Glupko. Kakve veze iz koje situacije, kad mu je stao na nogu i tako loptu povukao dalje. Vidi se da nisi nikad igrao fudbala.
Ograničeni kretenu.
Momak ima loptu. Ovaj starta nad njim u ukazi mu u držanje i putanju. Da mu je stao na nogu dok ovaj dolazi do lopte imalo bi smisla.
Faul je jer je igrao neoprezno ili kako se vec kaze.
Problem je sto nije sviran odmah nego je nakon toga gol postignut pa ispada uvelicano. Da je odmah sviran ne bi ga niko spomenuo
Došao mu i starta sa leđa. Momak je držao nogu u širini ramena. Drugo je da je negdje u kung fu stilu zakačio lika.
Go nije smio biti poništen za ovo. Meni svejedno ko je u pitanju. Chelsea je za City već skoro deceniju ko i United a to je ko i Burnley.
Vratiće se to. Karma je ravaku
4-IN-A-ROW
Skoro ste dobili po usima u finalu od burnleya.emir_ je napisao/la: ↑30 avg 2025, 15:37De ba soxxx
Došao mu i starta sa leđa. Momak je držao nogu u širini ramena. Drugo je da je negdje u kung fu stilu zakačio lika.
Go nije smio biti poništen za ovo. Meni svejedno ko je u pitanju. Chelsea je za City već skoro deceniju ko i United a to je ko i Burnley.
Vratiće se to. Karma je ravaku
Tri gola su im protivnicima ponistili. Ovakvo guranje dugo nisam vidio.Quartararo je napisao/la: ↑30 avg 2025, 15:33Tebra šta je ovo Projekat na prvoj poziciji? Toliko oslabila liga?![]()

Obv kladionicarska mafija ima pune ruke posla u eplu
Ovako krasti uz pomoc Vara nije i ne moze biti slucajno

Ovako krasti uz pomoc Vara nije i ne moze biti slucajno
-
- Kontakt:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pgmol gura liverpool. I chelsea. I city. I newcastle. Vidi se da nije do nesposobnosti sudija, već postoji agenda. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.