RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

jubitubi
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la jubitubi » 09 mar 2011, 14:57

VELEZDOGROBA je napisao/la:siguran sam da ce stadion u subotu biti krcat.....
a jos sam sigurniji u pobjedu veleza.
sad sam bio na kafi sa par igraca momci kazu-RAZVALIt cemo ih!
igrace srcem bas kao i prve dvije utakmice a kad igras onako i gines za crveni dres pobjeda se mora ostvarit
ovakve momke koji vjeruju u sebe jos nisam vidio .
uvijek do sad je bilo ne znam vidicemo al sad kazu RAZVALICEMO IH

IDEMO ROĐENI,
I ovi nasi to pricaju. :D Bice dobra utakmica,nema sta.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 09 mar 2011, 15:05

Pozdrav rodzeni ,i da akb razvalite ove leseve iz banjaluke a nesumnjam u to jer oda ce to da poslozi kako treba, i da se sljedece sezone Velez i Zeljo bore za titulu jer iskreno poslije Zelje Velez mi je najdrazi klub jer Velez zlasuzuje da bude u vrhu bh fudbala.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 09 mar 2011, 16:30

Velež vs. Borac, sudit će Tomislav Čuić iz Tomislavgrada.
asistirati će mu Zlatan Bećirović (Mramor) te Stevo Perić (Bijeljina),
a četvrti sudija je Vladimir Dominković (Orašje).

neka sude pošteno a neka pobjedi bolji
naravno ovaj put naš Velež !!!

mišljenja sam da ovosezonska titula ide našem narednom protivniku
ma koliko god željovci priželjkivali kiks Borca u Mostaru.

kako god i u svakom slučaju kiksa neće biti, sa naše strane naravno.
mi dobre rezultate iz prva dva kola moramo ovjeriti u subotu na našem terenu! ;)
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 09 mar 2011, 16:43

kimbo je napisao/la:Nema tu prostora ni za kakvu euforiju.Jos uvijek mozemo izletiti iz lige kao fisek ! Nadam se da se ovaj pozitivni trend nastavi i da prije svega osiguramo opstanak u ligi na jedan posten nacin. Odjednom se stvorila jedna fina ekipica puna nasih talenata koji izgleda napokon dobijaju pravu sansu.
ta znaš nas. :mrgreen:

sa dna tabele bi u evropu! :D

stabilizacija kluba na prvom mjestu!!!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 09 mar 2011, 17:29

nem73 je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Nema tu prostora ni za kakvu euforiju.Jos uvijek mozemo izletiti iz lige kao fisek ! Nadam se da se ovaj pozitivni trend nastavi i da prije svega osiguramo opstanak u ligi na jedan posten nacin. Odjednom se stvorila jedna fina ekipica puna nasih talenata koji izgleda napokon dobijaju pravu sansu.
ta znaš nas. :mrgreen:

sa dna tabele bi u evropu! :D

stabilizacija kluba na prvom mjestu!!!
Hahahaha...., baš tako!Samo neka se bore u subotu srcem, mi ćemo biti uz njih, pa šta bude.Naprijed ROĐENI!!!!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 09 mar 2011, 17:42

drH je napisao/la:U Mostaru euforija kao da igramo ligu sampiona :lol: :lol: Vise ce raje biti sad protiv Borca nego sto je bilo protiv svinja. Svakako je to i puno veci derbi!

Ne vjerujem bas da ce to tako biti, uvijek je derbi protiv Zrinjskog najvise navijaca privlacio bez obzira gdje se u to vrijeme nalazili na tablici. Jednostavno iz prostog razloga sto ima nemali broj derbi navijaca koji jedva cekaju da dodju na tribinu i najebu se majke na nacionalnoj osnovi. Bas dok sam ulazio na stadion sad protiv Zrinjskog, gledam ispred sebe nekog medjeda sa zelenom arapskom zastavom i pitam se u sebi, da li on uopste zna sta Velez kao klub predstavlja... Takih debila jos uvijek imamo, ali u sve manjem broju i to je ohrabrujuce.
P.S Protiv Borca se uvijek igralo za gol vise, nadam se da cemo uspjet pobjedit, ali bice izrazito tesko jer Borac je itekako kvalitetan ove sezone a to tablica definitivno i pokazuje.
Neka bolji pobjedi.

FORZA VELEZ !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 09 mar 2011, 17:45

Titova-Juga je napisao/la:
drH je napisao/la:U Mostaru euforija kao da igramo ligu sampiona :lol: :lol: Vise ce raje biti sad protiv Borca nego sto je bilo protiv svinja. Svakako je to i puno veci derbi!

Ne vjerujem bas da ce to tako biti, uvijek je derbi protiv Zrinjskog najvise navijaca privlacio bez obzira gdje se u to vrijeme nalazili na tablici. Jednostavno iz prostog razloga sto ima nemali broj derbi navijaca koji jedva cekaju da dodju na tribinu i najebu se majke na nacionalnoj osnovi. Bas dok sam ulazio na stadion sad protiv Zrinjskog, gledam ispred sebe nekog medjeda sa zelenom arapskom zastavom i pitam se u sebi, da li on uopste zna sta Velez kao klub predstavlja... Takih debila jos uvijek imamo, ali u sve manjem broju i to je ohrabrujuce.
P.S Protiv Borca se uvijek igralo za gol vise, nadam se da cemo uspjet pobjedit, ali bice izrazito tesko jer Borac je itekako kvalitetan ove sezone a to tablica definitivno i pokazuje.
Neka bolji pobjedi.

FORZA VELEZ !
:lol: Vidili smo tog lika na dedarskoj, htjela raja ici da ga biju i uzmu mu zastavu :mrgreen: Uglavnom bit ce raje puno, u Mostaru ti pobjeda u gostima odmah znaci i euforiju na slijedecoj domacoj.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 09 mar 2011, 18:05

drH je napisao/la: :lol: Vidili smo tog lika na dedarskoj, htjela raja ici da ga biju i uzmu mu zastavu :mrgreen: Uglavnom bit ce raje puno, u Mostaru ti pobjeda u gostima odmah znaci i euforiju na slijedecoj domacoj.

Isao je tacno ispred mene, ali pored velikog broja policajaca, vjerujes da mi je doslo da ga namarisem . . .
A u nas uvijek isto, danas smo najbolji, sutra smo najgori. **** je ovo sredina tebra.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 09 mar 2011, 22:31

Čovjek vjernik bola, pustite ga :mrgreen:
Sretno Abidal :´(

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 09 mar 2011, 22:55

drH je napisao/la: :lol: Vidili smo tog lika na dedarskoj, htjela raja ici da ga biju i uzmu mu zastavu :mrgreen: Uglavnom bit ce raje puno, u Mostaru ti pobjeda u gostima odmah znaci i euforiju na slijedecoj domacoj.

Isao je tacno ispred mene, ali pored velikog broja policajaca, vjerujes da mi je doslo da ga namarisem . . .
A u nas uvijek isto, danas smo najbolji, sutra smo najgori. **** je ovo sredina tebra.
golemo ste ga obojica htjeli namarisat,izgleda da je taj lik veliki sretnik sto se izvukao ziv!!

i pokusajte da ne brisete postove raji

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 09 mar 2011, 22:58

hercegovina je napisao/la:

golemo ste ga obojica htjeli namarisat,izgleda da je taj lik veliki sretnik sto se izvukao ziv!!

i pokusajte da ne brisete postove raji
:lol: :lol: Necu ja nikog marisati, nisam ja taj tip, mozda titova-juga hoce, ali policije milion bilo, pa ni on nije mogao :mrgreen: :lol: :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 09 mar 2011, 23:53

Ipak mi se vise gledala utakmica, a sva sreca tu zastavu poslje nisam vidio... Boze sacuvaj krkana...

Smrt nacionalizmu !!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 10 mar 2011, 11:24

Titova-Juga je napisao/la:Ipak mi se vise gledala utakmica, a sva sreca tu zastavu poslje nisam vidio... Boze sacuvaj krkana...
Ja cu je ponjet u subotu, pa da vidim koga cete marisat (naravno, samo ako vam smeta zelena zastava).
Toj zastavi nije jesto na tribinama, gdje se pickara i harami.
Ako covjek ima pravo da je unese, nek je unese.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 10 mar 2011, 11:47

Ponesi ti tu zastavu buraz, meni ne smetas, ali nas generalno stavljas u isti kos sa onim sto stavljaju Vatikanske (koje mi takodjer ne smetaju) i kukaste krizeve. Mi to nismo, nikad bili i nikad necemo biti. Sve zastave koje nemaju Velezov ili amblem RA bih zabranio na stadionu, ali ko sam ja, to je bio derbi i "svasta" se pojavljuje na tim tekmama. Ziv ti meni bio, poderimo grla, bice bolje od svih zastava u subotu.

Da se razumijemo, nista lose ni tebi, ni Jugi ni svima koji su bili u toj raspravi, nego samo hocu da preusmjerim pricu na nesto sta je u ovom momentu vaznije. Pozdrav.
Support Velez, It's logical! ★

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 10 mar 2011, 12:19

kimbo je napisao/la:Ma na ljeto se pocinje raditi nesto na SJ. Postavit ce se plasticna trava za trening , nadati se da to bude pocetak gradnje u Sjevernom. Nista megalomanski i nikakve fantazije, nego polako stvar po stvar ali za razliku od Vrapcica pocinje se planski i polako ... Ovo je do sada bilo samo pod moranje ii improvizacija !!!

Isto tako od sada ce biti puno pametnije ulagati u one pokretne montazne tribine !!

http://fkvelez.ba/index.php/component/c ... a-stadionu
Nije mi jasno zasto se ista ulaze u vrapcice.
Savez je trebao imati razumjevanja za stadion vrapcici, i ne traziti od veleza da mora ispuniti sve uslove, jer velez nije kriv sto mu je neko drugi oduzeo stadion.
Pod hitno se treba poceti gradnja, barem da se ogradi zemljiste..
Evo plana izgradnje sjevernog logora..ovdje se nevidi stadion veleza

slika

Sami plan urbanizacije područja Sjeverni logor podrazumijeva izgradnju hiljada stanova, kulturnih, sportskih i drugih objekata, za što već postoje investitori, a procjenjuje se da cijeli projekt vrijedi više od milijardu maraka.

Ako projekt bude ostvaren, istočni Mostar će dobiti sve ono što ima zapadni. Pod tim se najviše podrazumijeva izgradnja novog gradskog stadiona po UEFA-inim standardima, koji će primate oko 40 hiljada posjetilaca, a imat će i pet hiljada parkirnih mjesta, novog tržnog centra, te džamije s pratećim vjerskim objektima.

slika

slika
slika
slika

Mont0 je napisao/la:Ponesi ti tu zastavu buraz, meni ne smetas, ali nas generalno stavljas u isti kos sa onim sto stavljaju Vatikanske (koje mi takodjer ne smetaju) i kukaste krizeve. Mi to nismo, nikad bili i nikad necemo biti. Sve zastave koje nemaju Velezov ili amblem RA bih zabranio na stadionu, ali ko sam ja, to je bio derbi i "svasta" se pojavljuje na tim tekmama. Ziv ti meni bio, poderimo grla, bice bolje od svih zastava u subotu.

Da se razumijemo, nista lose ni tebi, ni Jugi ni svima koji su bili u toj raspravi, nego samo hocu da preusmjerim pricu na nesto sta je u ovom momentu vaznije. Pozdrav.
Razumijemo se, napiso sam u zagradi sta sam zelio reci.Toj zastavi je mjesto na munari , a ne na tom mjestu.
Vjernik sam, pa mi je malo zasmetalo ( nefs me prevari).
Na kraju krajeva, nije ni titi mjesto na tribinama, ali razumijem da je to nostalgija i jos svasta nesto, pa haj.
Onaj sto je nosio zastavu niti je neki vjernik, vec sezonac koji dolazi samo na navedenu utakmicu iz vidno prilozenih razloga.
Vec sam okreno temu ka pametnom..ovo je vec iza nas ;)
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 10 mar 2011, 12:23

Sad je samo vazno je da pobjedimo Borac!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 mar 2011, 12:36

MOZAK je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Ipak mi se vise gledala utakmica, a sva sreca tu zastavu poslje nisam vidio... Boze sacuvaj krkana...
Ja cu je ponjet u subotu, pa da vidim koga cete marisat (naravno, samo ako vam smeta zelena zastava).
Ti se onda preupitaj za kog navijas... i sam sebe izmarisi po glavi!

Smrt nacionalizmu !!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 10 mar 2011, 13:15

MOZAK je napisao/la:
Ti se onda preupitaj za kog navijas... i sam sebe izmarisi po glavi!
Jesi glup.
Velez je klub svih navijaca, a ne samo jugonostalgicara.
Navedenoj zastavi nije mjesto na stadionu..sta se vise tu ima reci.
Ne izvaljuj gluposti da ces ti nekog mlatarat..
Navijac sam veleza i sta tebe briga ko sam, koje vjere i nacije i kojoj politickoj struji pripadam.
Jel to ima ikakve veze sa velezom?..;jok :idea: , onda razliku bate :shock:

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 10 mar 2011, 13:29

U sastavu protiv Borca nece nastupiti mozda i najbolji igrac VELEŽA DŽENAN ZAIMOVIC zbog tri zuta kartona

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 mar 2011, 13:30

MOZAK je napisao/la:
Jesi glup.
Velez je klub svih navijaca, a ne samo jugonostalgicara.
Navedenoj zastavi nije mjesto na stadionu..sta se vise tu ima reci.
Ne izvaljuj gluposti da ces ti nekog mlatarat..
Navijac sam veleza i sta tebe briga ko sam, koje vjere i nacije i kojoj politickoj struji pripadam.
Jel to ima ikakve veze sa velezom?..;jok :idea: , onda razliku bate :shock:
Izgleda da si ti i to dobro, ili se pak samo pravis . . .
Jesam ja negdje spomenuo Jugonostalgicare i negirao da je Velez klub svih vjera i nacija ?
A nisam, dobro, hvala lijepo onda, ne pricaj nebuloze, osim ako nemas mozda neku fobiju od mog nadimka pa mi stavljas neke neizrecene recenice usta.
Mene APSOLUTNO zaboli dzon koje si ti vjere/nacije, ZNA se kako je Velez nastao i od koga, a to momku sa zelenom zastavom ocigledno nije jasno. I ne, on nije navijac Veleza, on je provokator, nacionalista i budala koja se pojavljuje samo na derbiju. Bas sto li ? Stavlja nas automatski sviju u isti kos sa njim, dovoljna je jedna onakva zastava.

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.