kimbo je napisao/la:Ma na ljeto se pocinje raditi nesto na SJ. Postavit ce se plasticna trava za trening , nadati se da to bude pocetak gradnje u Sjevernom. Nista megalomanski i nikakve fantazije, nego polako stvar po stvar ali za razliku od Vrapcica pocinje se planski i polako ... Ovo je do sada bilo samo pod moranje ii improvizacija !!!
Isto tako od sada ce biti puno pametnije ulagati u one pokretne montazne tribine !!
http://fkvelez.ba/index.php/component/c ... a-stadionu
Nije mi jasno zasto se ista ulaze u vrapcice.
Savez je trebao imati razumjevanja za stadion vrapcici, i ne traziti od veleza da mora ispuniti sve uslove, jer velez nije kriv sto mu je neko drugi oduzeo stadion.
Pod hitno se treba poceti gradnja, barem da se ogradi zemljiste..
Evo plana izgradnje sjevernog logora..ovdje se nevidi stadion veleza
Sami plan urbanizacije područja Sjeverni logor podrazumijeva izgradnju hiljada stanova, kulturnih, sportskih i drugih objekata, za što već postoje investitori, a procjenjuje se da cijeli projekt vrijedi više od milijardu maraka.
Ako projekt bude ostvaren, istočni Mostar će dobiti sve ono što ima zapadni. Pod tim se najviše podrazumijeva izgradnja novog gradskog stadiona po UEFA-inim standardima, koji će primate oko 40 hiljada posjetilaca, a imat će i pet hiljada parkirnih mjesta, novog tržnog centra, te džamije s pratećim vjerskim objektima.
Mont0 je napisao/la:Ponesi ti tu zastavu buraz, meni ne smetas, ali nas generalno stavljas u isti kos sa onim sto stavljaju Vatikanske (koje mi takodjer ne smetaju) i kukaste krizeve. Mi to nismo, nikad bili i nikad necemo biti. Sve zastave koje nemaju Velezov ili amblem RA bih zabranio na stadionu, ali ko sam ja, to je bio derbi i "svasta" se pojavljuje na tim tekmama. Ziv ti meni bio, poderimo grla, bice bolje od svih zastava u subotu.
Da se razumijemo, nista lose ni tebi, ni Jugi ni svima koji su bili u toj raspravi, nego samo hocu da preusmjerim pricu na nesto sta je u ovom momentu vaznije. Pozdrav.
Razumijemo se, napiso sam u zagradi sta sam zelio reci.Toj zastavi je mjesto na munari , a ne na tom mjestu.
Vjernik sam, pa mi je malo zasmetalo ( nefs me prevari).
Na kraju krajeva, nije ni titi mjesto na tribinama, ali razumijem da je to nostalgija i jos svasta nesto, pa haj.
Onaj sto je nosio zastavu niti je neki vjernik, vec sezonac koji dolazi samo na navedenu utakmicu iz vidno prilozenih razloga.
Vec sam okreno temu ka pametnom..ovo je vec iza nas

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...