Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- eric_cantona
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
a evo odmah se svi nakače što sam rekao da je Giggs bio katastrofa. na žalost, on 90% lopti koje je pokušao dodati krivo doda, izgubi i slicno. On je vjerojatno najbolji krilni igrač što je ikad igrao u engleskoj, veći po karijeri i od Ronalda. Ali on više nije to što je bio.
Dao je gol u prvoj utakmici fantastično, ali u ovoj od kad je ušao sve je lopte izgubio. Scholes je na istoj razini ko i uvijek, ali giggs više nije. No, mogu razumjeti da je njegovo iskustvo još potrebno, i uostalom on je legenda kluba i neka ga tu, može puno pomoći. To ne znači da večeras nije bio loš.
Nani je odigrao solidnu utakmicu od kada je ušao s klupe, i da nije promašio penal bio bi junak pobjede, ovako je tragičar. Događa se
a slažem se da je trebao penal pucati Giggs, kad je već do toga došlo, ili barem Scholes, koji je u karijeri opalio valjda 5 penala i sve pogodio
Dao je gol u prvoj utakmici fantastično, ali u ovoj od kad je ušao sve je lopte izgubio. Scholes je na istoj razini ko i uvijek, ali giggs više nije. No, mogu razumjeti da je njegovo iskustvo još potrebno, i uostalom on je legenda kluba i neka ga tu, može puno pomoći. To ne znači da večeras nije bio loš.
Nani je odigrao solidnu utakmicu od kada je ušao s klupe, i da nije promašio penal bio bi junak pobjede, ovako je tragičar. Događa se
a slažem se da je trebao penal pucati Giggs, kad je već do toga došlo, ili barem Scholes, koji je u karijeri opalio valjda 5 penala i sve pogodio
- majestic24
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Neke stvari se nemogu kupiti novcem.
Ako cemo gledati,prosle godine smo u 2 kolu izgubili od Burnleya. Jel mislis da ce Chelsea zabijati 6 komada Arsenalu,Liverpoolu,Unitedu.... moze nam samo 6 X popusiti qrac. Prosle godine prvi Valencija dosao na forum nakon sto je Chelsea osvojio titulu i govori "losi itd",a zaboravio je odmah kako je dosao do 2 pobjede. Sta bi bilo da je utakmica zavrsila 1:1. Nama bod vise,Chelseaju 2 manje. Mi prvaci.
Evo o cemu ti pricam
[youtube][/youtube]
Vidjet cemo kad naredamo 5-6 pobjeda,kad svi pocnu pricati o igracima u superlativima. Svi zaboravljaju. Ja sam u zadnjih 10 godina s Unitedom prosao mnogo toga lijepog,ruznog i tuznog,ali to je zivot. Nekada imas srece,nekada ne. Al nikada necu suditi igracu na osnovu jedne utakmice i NIKADA se necu razocarati u Manchester United. Ja volim United i to se nece nikada promjeniti,osvajali titule ili ne,igrali u Premiershipu,Championshipu,p.m ... za mene ce uvjek United biti No1 u srcu.
Zato vas lijepo molim,ako nemate sta pametno napisati,nemojte ni gluposti izvaljivati. Sramotite se s tim.
Neke stvari se nemogu kupiti novcem.
Ako cemo gledati,prosle godine smo u 2 kolu izgubili od Burnleya. Jel mislis da ce Chelsea zabijati 6 komada Arsenalu,Liverpoolu,Unitedu.... moze nam samo 6 X popusiti qrac. Prosle godine prvi Valencija dosao na forum nakon sto je Chelsea osvojio titulu i govori "losi itd",a zaboravio je odmah kako je dosao do 2 pobjede. Sta bi bilo da je utakmica zavrsila 1:1. Nama bod vise,Chelseaju 2 manje. Mi prvaci.
Evo o cemu ti pricam
[youtube][/youtube]
Vidjet cemo kad naredamo 5-6 pobjeda,kad svi pocnu pricati o igracima u superlativima. Svi zaboravljaju. Ja sam u zadnjih 10 godina s Unitedom prosao mnogo toga lijepog,ruznog i tuznog,ali to je zivot. Nekada imas srece,nekada ne. Al nikada necu suditi igracu na osnovu jedne utakmice i NIKADA se necu razocarati u Manchester United. Ja volim United i to se nece nikada promjeniti,osvajali titule ili ne,igrali u Premiershipu,Championshipu,p.m ... za mene ce uvjek United biti No1 u srcu.
Zato vas lijepo molim,ako nemate sta pametno napisati,nemojte ni gluposti izvaljivati. Sramotite se s tim.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Sve to stoji za Oshea, da je zahvalan i postujem ga maximalno zbog toga, jer je uvijek u sluzbi ekipe ali zauzimati mladom Rafaelu poziciju sa njim je malo cudno, jednostavno Rafael je bolji igrac na toj poziciji, samo mu treba dati sansu, a siguran sam da bi Oshea bio korisniji umjesto Evansa nego na ovaj poziciji.haris334 je napisao/la:kada smo kod OShea on ima neizmjerno povjerenje kod Fergia i covjek moze igrat na bilo kojoj poziciji u odbrani, Berba ce vidcete bit puno bolji igrac ovu sezonu i nemozete nakon ove utakmice govoriti o igracima jer niko danas osim Scholesa nije bio na nivou
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
Ne znam ko je pljuvo Giggsa, ko god je, vjerujem da je bilo u afektu. Svi mi znamo sta je on pruzio nasem klubu i svima nam je drag ko brat. Isto vazi i za Scholesa koji jedini moze hodat uzdignute glave nakon ove predstave. Ali mislim da nije tacno stavljat O'Sheau u istu korpu kao ove dvije legende kluba. To trenutno zasluzuje samo Gary Neville i u buducnosti mozda Rooney. O'Shea jest zahvalan igrac, ali ovo sto je danas pokazo je vrlo vrlo lose. Covjek je vrlo limitiran u napadu. Ne zna ubacit kako treba, ne zna napravit prostor na krilu i vrlo rijetko radi overlap. Ali to su sve stare vijesti, problem je sto je nakon povrede oslabio i u odbrani. Mislim da je njegovo proslo, jednostavno ne mozemo sebi dopustit da takav igrac igra neku vaznu ulogu. Isto kao sto su prodani vrlo zahvalni igraci Butt, Smith i Phil Neville, treba i njega. Hvala za sve, ali yebiga, nije za Uniteda.
Nesto slicno vazi i za Parka, ali samo protiv ovih manjih ekipa. On je sjajan u velikim utakmicama jer onda vise njegova trka i borba dolazi do izrazaja. A danas kad je morao nesto stvorit, nije nista napravio. Stvarno ne razumjem konstantno podcjenjivanje Nania sa strane Fergusona.
Idemo dalje, vjerujem da cemo bit tu negdje u vrhu u maju, ali bit ce vrlo gusto. Jos mislim da smo tanki na nekoliko pozicija, ali i protivnici nam imaju svoje slabosti (Da, i Chelsea), tako da ne brinem. A veliki bonus ce bit i povratak Rooneya koji je mozda i previse vazan. Nadam se da ce mladi igraci poput Cleverleya, Fabia, Obertana, Rafaela i Machede igrat vaznije uloge u nastavku sezone. Treba im dat priliku, ako vec necemo kupovat neka ozbiljnija pojacanja. Mogo bi i Smalling dobit priliku protiv West Hama, jer Evans je barem za mene ogromno razocarenje bio i prosle sezone a ove je nastavio.
Nesto slicno vazi i za Parka, ali samo protiv ovih manjih ekipa. On je sjajan u velikim utakmicama jer onda vise njegova trka i borba dolazi do izrazaja. A danas kad je morao nesto stvorit, nije nista napravio. Stvarno ne razumjem konstantno podcjenjivanje Nania sa strane Fergusona.
Idemo dalje, vjerujem da cemo bit tu negdje u vrhu u maju, ali bit ce vrlo gusto. Jos mislim da smo tanki na nekoliko pozicija, ali i protivnici nam imaju svoje slabosti (Da, i Chelsea), tako da ne brinem. A veliki bonus ce bit i povratak Rooneya koji je mozda i previse vazan. Nadam se da ce mladi igraci poput Cleverleya, Fabia, Obertana, Rafaela i Machede igrat vaznije uloge u nastavku sezone. Treba im dat priliku, ako vec necemo kupovat neka ozbiljnija pojacanja. Mogo bi i Smalling dobit priliku protiv West Hama, jer Evans je barem za mene ogromno razocarenje bio i prosle sezone a ove je nastavio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- majestic24
- Kontakt:
Mladi Rafael nema pojma. Prvo je neiskusan,drugo u svakom duelu gubi i sta onda. Hebe se meni sta on napravi dobru akciju za gol,kad preko njegove strane primimo 3. Meni nesmeta sto o'shea nije napadacki orijentisan. Imamo mi i bez njega ko moze u napadu igrati. 2 napadaca,2 krila,1 zadnji vezni + evra. Svaki napad znaci 6 nasih igraca je u njemu-NAJMANJE.Bošnjanin_89 je napisao/la:Sve to stoji za Oshea, da je zahvalan i postujem ga maximalno zbog toga, jer je uvijek u sluzbi ekipe ali zauzimati mladom Rafaelu poziciju sa njim je malo cudno, jednostavno Rafael je bolji igrac na toj poziciji, samo mu treba dati sansu, a siguran sam da bi Oshea bio korisniji umjesto Evansa nego na ovaj poziciji.haris334 je napisao/la:kada smo kod OShea on ima neizmjerno povjerenje kod Fergia i covjek moze igrat na bilo kojoj poziciji u odbrani, Berba ce vidcete bit puno bolji igrac ovu sezonu i nemozete nakon ove utakmice govoriti o igracima jer niko danas osim Scholesa nije bio na nivou
P.S Berbatov ne zabija posto igra za Rooneya. Znate li da od 22 njegove asistencije u zadnej 2 sezone,18 je bilo za Rooneya.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Izgubili ste 2 boda. Pa šta? Još 108 bodova je u igri, dakle, puno vremena da stvari krenu na vaš mlin. Čemu cmizdrenje? Pobijedili ste najbolju ekipu u prvom kolu(Newcastle), a to je pokazatelj da ste sposobni za velike domete. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- majestic24
- Kontakt:
Ma pale se bez razloga. Vidjeli da je Chelsea utrpao nekim amaterima 6 golova i odmah "da je i nama". Pa onome Wiganu je i Blackpool ubacio 4 komada. Jedino neznam da li vi poredite Blackpool I Wigan sa Newcasttlom i Fulhamom (koji je igrao finale evropske lige).Monolog je napisao/la:Izgubili ste 2 boda. Pa šta? Još 108 bodova je u igri, dakle, puno vremena da stvari krenu na vaš mlin. Čemu cmizdrenje? Pobijedili ste najbolju ekipu u prvom kolu(Newcastle), a to je pokazatelj da ste sposobni za velike domete.
- Linus Torvalds
O'Shea nemoze igrati na beku. Vi pricajte sta hocete ali nemoze igrac koji nema dobru tehniku i centarsut igrati beka. Rafael, Fabio, Evra sve to imaju i oni moraju igrati bekove! To koje rekao za Giggsa da je los nema pojma i vjerovatno je mlad pa ga shvatam i cak na ovoj utakmici je jako dobro odigrao ono malo koliko je igrao. Nema nikakvih problema samo me zabrinjava danas sto samo stajali daleko od igraca Fulhama kad su oni imali posjed i nekako mi inertno odbrana djeluje posebno u drugom poluvremenu!
Nije velika katastrofa ali steta jeste. Ma nista idemo dalje. GGMU
Nije velika katastrofa ali steta jeste. Ma nista idemo dalje. GGMU
ma pricajte sta hocete za oshea on je jednostavno k**** od igraca.. nikad nije bio klasa za united niti ce ikad biti.. a i danas je to fino pokazao.. otresali su ga ko slinu i svako njegovo ubacivanje lopte u sesneasterac zavrsavalo je u autogolu.. rafael da je igrao siguno bi grijesio al ne bi ko oshea nema boga a puno bi nam vise donio u napadu..
berbatov dosta bolje igra za razliku od prosle sezone samo sto nije nikako timski igrac brate mili.. previse na sebe misli i oce sam golove da zabija.. nece dodat chicharitu da gori.. milion situacija je danas ujebao.. i ne znam sta oce SAF od owena vise.. ubacit njeg umjesto chiche koji je pokretniji 3 put je debilan potez pravo.. bolje da je izbacio berbatova.. i nani definitvno treba igrat od prve minute.. za danas mi je samo krivo sto smo onih prvi 20-25 min igrali fantasticno, ubijali ih sa svih strana i nakon prvog gola katastrofa.. ne znam koji im je qrac bio.. al et tek je pocela sezona.. ima jos dosta da se igra i siguran sam de ce mancho UBIJAT
GLORY GLORY MANCHESTER!!
berbatov dosta bolje igra za razliku od prosle sezone samo sto nije nikako timski igrac brate mili.. previse na sebe misli i oce sam golove da zabija.. nece dodat chicharitu da gori.. milion situacija je danas ujebao.. i ne znam sta oce SAF od owena vise.. ubacit njeg umjesto chiche koji je pokretniji 3 put je debilan potez pravo.. bolje da je izbacio berbatova.. i nani definitvno treba igrat od prve minute.. za danas mi je samo krivo sto smo onih prvi 20-25 min igrali fantasticno, ubijali ih sa svih strana i nakon prvog gola katastrofa.. ne znam koji im je qrac bio.. al et tek je pocela sezona.. ima jos dosta da se igra i siguran sam de ce mancho UBIJAT

GLORY GLORY MANCHESTER!!
To onda znaci da je samo jednom centrirao?wr10 je napisao/la:ma pricajte sta hocete za oshea on je jednostavno k**** od igraca.. nikad nije bio klasa za united niti ce ikad biti.. a i danas je to fino pokazao.. otresali su ga ko slinu i svako njegovo ubacivanje lopte u sesneasterac zavrsavalo je u autogolu.. rafael da je igrao siguno bi grijesio al ne bi ko oshea nema boga a puno bi nam vise donio u napadu..
berbatov dosta bolje igra za razliku od prosle sezone samo sto nije nikako timski igrac brate mili.. previse na sebe misli i oce sam golove da zabija.. nece dodat chicharitu da gori.. milion situacija je danas ujebao.. i ne znam sta oce SAF od owena vise.. ubacit njeg umjesto chiche koji je pokretniji 3 put je debilan potez pravo.. bolje da je izbacio berbatova.. i nani definitvno treba igrat od prve minute.. za danas mi je samo krivo sto smo onih prvi 20-25 min igrali fantasticno, ubijali ih sa svih strana i nakon prvog gola katastrofa.. ne znam koji im je qrac bio.. al et tek je pocela sezona.. ima jos dosta da se igra i siguran sam de ce mancho UBIJAT![]()
![]()
![]()
GLORY GLORY MANCHESTER!!

Nije mi takodje jasno kako mozete reci da je O Shea 0 od igraca.Vi onda stvarno imate ozbiljnih poremecaja pri pracenju fudbalske tekme,kada je davao golove bio je dobar,kada je dao Liverpoolu gol u 90-oj bio je najbolji igrac sveta sada vam je odmah nista.Mozda on nije bek,ustvari moderan bek kao Evra,Bridge,Cole,Kolarov...ali on je veoma zahvalan igrac.Kada god treba negde igrac Fergie govori O Shea skidaj se.Mislim da takav igrac jos nije vidjen u svetskim okvirima da skoro isto dobro moze igrati na svakoj poziciji u odbrani i vezi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne znam sto si tako negativan prema Rafaelu. Imo je nekoliko sjajnih utakmica i ogroman je potencijal. Pa momak je stavio Ronaldinha i Robinha u dzep. To nije mala stvar. Da ne pricam o njegovim kvalitetima u napadu. 10 puta bolji od O'Shea. Ok, napravio je nekoliko kardinalnih gresaka prosle sezone protiv Citya, Spursa i Bayerna. Ali da igra redovno, ja mislim da bi ih manje pravio. Yebiga, nije lahko kad te sa 20 godina baci u vatru a nisi igro par sedmica. Ja bi volio da Rafael igra kad god moze i da se tako uci. Jer ako mu dadnemo pravu priliku, imat cemo jednog od najboljih bekova na Svijetu. Samo mu treba vjerovat. Da je britanac ili irac sigurno bi vise igrao. Pa to je jedini razlog zasto je Evans ostao, a Pique otiso.majestic24 je napisao/la:Mladi Rafael nema pojma. Prvo je neiskusan,drugo u svakom duelu gubi i sta onda. Hebe se meni sta on napravi dobru akciju za gol,kad preko njegove strane primimo 3. Meni nesmeta sto o'shea nije napadacki orijentisan. Imamo mi i bez njega ko moze u napadu igrati. 2 napadaca,2 krila,1 zadnji vezni + evra. Svaki napad znaci 6 nasih igraca je u njemu-NAJMANJE.Bošnjanin_89 je napisao/la:Sve to stoji za Oshea, da je zahvalan i postujem ga maximalno zbog toga, jer je uvijek u sluzbi ekipe ali zauzimati mladom Rafaelu poziciju sa njim je malo cudno, jednostavno Rafael je bolji igrac na toj poziciji, samo mu treba dati sansu, a siguran sam da bi Oshea bio korisniji umjesto Evansa nego na ovaj poziciji.haris334 je napisao/la:kada smo kod OShea on ima neizmjerno povjerenje kod Fergia i covjek moze igrat na bilo kojoj poziciji u odbrani, Berba ce vidcete bit puno bolji igrac ovu sezonu i nemozete nakon ove utakmice govoriti o igracima jer niko danas osim Scholesa nije bio na nivou
P.S Berbatov ne zabija posto igra za Rooneya. Znate li da od 22 njegove asistencije u zadnej 2 sezone,18 je bilo za Rooneya.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
davao golove.. e jbga sad.. nemoj pretjerivat.. svaka njemu cast sto igra na svakoj poziciji koju mu SAF postavi al da je podjednako dobar na svakoj poziciji to je cista glupost.. dobar u odbrani kad su povrijedjeni vidic, ferdinand ili evans al za sve ostalo cista 0.. jednostavno nije klasa za uniteda.. to je barem moje misljenje za oshea.. tebi se svidja a meni ne i to je to..Devil je napisao/la:To onda znaci da je samo jednom centrirao?wr10 je napisao/la:ma pricajte sta hocete za oshea on je jednostavno k**** od igraca.. nikad nije bio klasa za united niti ce ikad biti.. a i danas je to fino pokazao.. otresali su ga ko slinu i svako njegovo ubacivanje lopte u sesneasterac zavrsavalo je u autogolu.. rafael da je igrao siguno bi grijesio al ne bi ko oshea nema boga a puno bi nam vise donio u napadu..
berbatov dosta bolje igra za razliku od prosle sezone samo sto nije nikako timski igrac brate mili.. previse na sebe misli i oce sam golove da zabija.. nece dodat chicharitu da gori.. milion situacija je danas ujebao.. i ne znam sta oce SAF od owena vise.. ubacit njeg umjesto chiche koji je pokretniji 3 put je debilan potez pravo.. bolje da je izbacio berbatova.. i nani definitvno treba igrat od prve minute.. za danas mi je samo krivo sto smo onih prvi 20-25 min igrali fantasticno, ubijali ih sa svih strana i nakon prvog gola katastrofa.. ne znam koji im je qrac bio.. al et tek je pocela sezona.. ima jos dosta da se igra i siguran sam de ce mancho UBIJAT![]()
![]()
![]()
GLORY GLORY MANCHESTER!!![]()
Nije mi takodje jasno kako mozete reci da je O Shea 0 od igraca.Vi onda stvarno imate ozbiljnih poremecaja pri pracenju fudbalske tekme,kada je davao golove bio je dobar,kada je dao Liverpoolu gol u 90-oj bio je najbolji igrac sveta sada vam je odmah nista.Mozda on nije bek,ustvari moderan bek kao Evra,Bridge,Cole,Kolarov...ali on je veoma zahvalan igrac.Kada god treba negde igrac Fergie govori O Shea skidaj se.Mislim da takav igrac jos nije vidjen u svetskim okvirima da skoro isto dobro moze igrati na svakoj poziciji u odbrani i vezi.

- majestic24
- Kontakt:
Sta je klasa za United??? Mislis da mozes imati TOP 11 na terenu i TOP 8 na klupi???
Problemi u raju ?
Šta ima veze, važno je da SAF ima topao jorgan a u njemu 80 miliona, 'ta će ManU-u pojačanja, i drugo mjesto je za ljude, ha ja

Šta ima veze, važno je da SAF ima topao jorgan a u njemu 80 miliona, 'ta će ManU-u pojačanja, i drugo mjesto je za ljude, ha ja

TOP klasa? ne kontam o cemu pricas? ko spominje kakve TOP klase svim pozicijama? naravno da nema niko TOP klase na svim pozicijama al se zato moze imat klasa.. ko sto je rafael za oshea na beku klasa..majestic24 je napisao/la:Sta je klasa za United??? Mislis da mozes imati TOP 11 na terenu i TOP 8 na klupi???
- Linus Torvalds
U tome i jeste problem nema para. Glazeri kasne sa otplacivanjem duga i zahvaljujuci tome Unitedov dug je porastao za 50 miliona dolara kamata. Pa vi sad vidite!belafonte je napisao/la:Problemi u raju ?![]()
- red devil88
- Kontakt:
Ma jarane ja ni u jednom trenutku kad j eBerbatov dosao nisam mislio da ce biti igrac od kojeg ce mo imati koristi i to govorim stalno i govorit cu a to da ste sad vi svi pravi navijaci i to ok respect ali svako ima svoj emisljenje ako je nekom Giggs los igrac to je njegovo misljenje(moje nije) ali sad govoriti ovi novi vako nako ......ne ide 
Jbg ne mozemo se mi sad sa parama razbacivati jbt pored nolikog duga

Glory Glory Man United !!! 

igrace kao Berbatov smo uvijek imali, on odradjuje sve sto mu SAF kazem jedno mu fali realizacija ako to popravi bice odlicno
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
- red devil88
- Kontakt:
Brate nema on 20 godina pa da ga cekas jbt on je grdno placen a ja kako znam napadac se mjeri prema golovima.CLS je napisao/la:igrace kao Berbatov smo uvijek imali, on odradjuje sve sto mu SAF kazem jedno mu fali realizacija ako to popravi bice odlicno
Glory Glory Man United !!! 

slazem se s tobom.. i ne treba se razbacivat sa parama kad vec imamo puno mladih, talentirani igraca koje treba pocet ubacivat u igru i pravit igracine od njih a ne ubacivat neke mrmote na svakojake pozicije..red devil88 je napisao/la:Ma jarane ja ni u jednom trenutku kad j eBerbatov dosao nisam mislio da ce biti igrac od kojeg ce mo imati koristi i to govorim stalno i govorit cu a to da ste sad vi svi pravi navijaci i to ok respect ali svako ima svoj emisljenje ako je nekom Giggs los igrac to je njegovo misljenje(moje nije) ali sad govoriti ovi novi vako nako ......ne ide
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.