Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
POPUSIS TI QRAC SPAHA I MENI I SVIMA OVDJE NA OVOM FORUMU, TI U KOGA SMO SE KLELI OVDJE, DOŠAO SI NA UTAKMICU KAO DA IGRAŠ TERMIN SAMNOM MAJMUNCINO OHRNDANA.
DABOGDA TI IRAN BILA ZADNJA UTAKMICA, EMIRE SPAHICU.
DABOGDA TI IRAN BILA ZADNJA UTAKMICA, EMIRE SPAHICU.
- Principatus
- Kontakt:
Bio je los definitivno, ali nije kriv za postavu kojom je Susic osudio nasu reprezentaciju na poraz, a Emira je na strijeljanje poslao. Protiv ekipe koja udara brze kontre po krilima igrati bez lijevog beka Schalkea , ali igrati sa Medunjaninom, Susicem...BeyKopites je napisao/la:Bio je loš nema opravdanja + povrijeđen!Principatus je napisao/la:Spahic je igrao dvije pozicije. Stopera i lijevog beka.
Smijesno sa kakvom smo postavom igrali, to bi i najstabilnijeg covjeka izludilo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- frankqqqqq
- Kontakt:
nabijem i tebe na ****
Samo cu reci,vrijeme je za podmladjivanje zadnje linije 
I ti levatino zajedno sa ovim k.... od selektora se oprosti..koji levat i kikser u pm 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- mordfustang
- Kontakt:
Cigane jedan smije se ko da igra na kupu džamijskog proklanjanja
Dabogda nikad više ne zaigrao za svetinju ofucana smradino
mrš
Dabogda nikad više ne zaigrao za svetinju ofucana smradino
mrš
Gdje je sad onaj debil sto uvijek pise da ga ne zasluzujemo
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Katasrofalan!!!!! Branio sam ga do veceras ali za ovo nema opravdanja... 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Evo debila. Nocas smo ga zasluzili. Razocarao me kao nikad. Nema odbrane za ovu partiju.BadrHari je napisao/la:Gdje je sad onaj debil sto uvijek pise da ga ne zasluzujemo
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Spaha nije nista kriv,ostavljen je da igra i stopera i lijevog beka protiv super brzih krila,kriv je selektor,najvjerovatnije je prodao ovu utakmicu.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Emir Spahić
al si dosadan do mila boga, na svakoj temi ser.es o tome da je prodana tekma jesi lud? sta pričaš bolan?drummer je napisao/la:Spaha nije nista kriv,ostavljen je da igra i stopera i lijevog beka protiv super brzih krila,kriv je selektor,najvjerovatnije je prodao ovu utakmicu.
- mordfustang
- Kontakt:
drummer je napisao/la:Spaha nije nista kriv,ostavljen je da igra i stopera i lijevog beka protiv super brzih krila,kriv je selektor,najvjerovatnije je prodao ovu utakmicu.
ti il si ćorav il si budala
KO kaže da ovaj kabaddahija nije kriv kod gola il je ćorav il je neuk, izbi je EMire ko sto si mogo i u Parizu al nisi, da mi je cuti kartmana
Hahaha, luđače, nasmija me u ovoj tužnoj noćiCartman je napisao/la:Nocas smo ga zasluzili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
u norveskoj drpa kitu i zaboli ga za ovu jadnu bosnu i mene i tebe, ha ja. Samo takvi mogu pisati da ga ne zaslužujemoBadrHari je napisao/la:Gdje je sad onaj debil sto uvijek pise da ga ne zasluzujemo
E moj Spaha ima I izbiti loptu.Sto se gradis kad ne znas.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Cekamo interviju na FACE da nam objasni neke stvari.
Ne prdi ako ne znaš shvatiti zezanciju.Belmin6 je napisao/la:u norveskoj drpa kitu i zaboli ga za ovu jadnu bosnu i mene i tebe, ha ja. Samo takvi mogu pisati da ga ne zaslužujemoBadrHari je napisao/la:Gdje je sad onaj debil sto uvijek pise da ga ne zasluzujemo
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BeyKopites
- Kontakt:
Hajde koliko god je bio loš (prodao x pasova, krivac za primljeni gol hajde može se tako reći iako se mogao svirati faul nad njim) po meni je Džeko bio 10x lošiji!!
Spaha u ovim godinama je previše kurchevit za ovu reprezentaciju, uvijek je htio najbolje reprezentaciji i uvijek mislio da zna sve najbolje.Realno, sam je sebi skočio u stomak jer je vjerovatno tražio od Sušića da ga stavi u ekipu iako je rovit.
Vidjeli smo kako se završilo
Spaha u ovim godinama je previše kurchevit za ovu reprezentaciju, uvijek je htio najbolje reprezentaciji i uvijek mislio da zna sve najbolje.Realno, sam je sebi skočio u stomak jer je vjerovatno tražio od Sušića da ga stavi u ekipu iako je rovit.
Vidjeli smo kako se završilo
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
nece on to meni shvatiti za ozbiljnoVirtu4l je napisao/la:
Ne prdi ako ne znaš shvatiti zezanciju.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, rukometubih23, Sheyi i 31 gost.