HEHEEH OTISO JE SPAVATBosnier je napisao/la:Necu moci da spavam zbog Sase Papca !
Ima li ko kakve vijesti uvezi Papca ?
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
adeko
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Dazenicanin je napisao/la: jel sigurno to?

Biti ce i vatromet,ako prodjemo

Zadnja izmjena: Emir ZENICA, dana/u 14 nov 2011, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
ne možete da spavate...a zamislite kako je ronaldu....valja se našminkati do sutra veče...........

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
BaDa12 je napisao/la:Dvojac za uspjeh! Oduvijek!

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ja sam gledao na ALJ bilo javljanje iz Lisabona i dr Karabeg kaze da je evo 30 sati pred utakmica situacija sa Papcem dobra i da ce sve uciniti da bude potpuno spreman za sutrasnju utakmicu! covjekov organizam se poslije prehlade moze oporaviti za 48 sati u potpunosti,pogotovo sto postoje razni vitamini da ojacaju metabolizam..bice sve ok s njim aBd!Bosnier je napisao/la:Necu moci da spavam zbog Sase Papca !
Kako mi je lakse kad vidim Svabunick je napisao/la:BaDa12 je napisao/la:Dvojac za uspjeh! Oduvijek!

Jel i vama ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Naravno, nekako sam siguran da ne možemo izgubit, ne mogu vam to opisati. Odmah me popusti euforija, siguran sam da prolazimo, neopisivo nešto 

ma jasta je...covjek izgleda tako i ponasa se tako da imam osjecaj sigurnosti
kao neki lik iz filma

kao neki lik iz filma

Super onda ,bosnas_ je napisao/la:ja sam gledao na ALJ bilo javljanje iz Lisabona i dr Karabeg kaze da je evo 30 sati pred utakmica situacija sa Papcem dobra i da ce sve uciniti da bude potpuno spreman za sutrasnju utakmicu! covjekov organizam se poslije prehlade moze oporaviti za 48 sati u potpunosti,pogotovo sto postoje razni vitamini da ojacaju metabolizam..bice sve ok s njim aBd!Bosnier je napisao/la:Necu moci da spavam zbog Sase Papca !
jel imati Papca to je kao da imamo 2 Spahica u timu

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ko Chak NorisJuve-TZ je napisao/la:ma jasta je...covjek izgleda tako i ponasa se tako da imam osjecaj sigurnosti![]()
kao neki lik iz filma

svoj ti pos'o !
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Psiholoskog trileraJuve-TZ je napisao/la:ma jasta je...covjek izgleda tako i ponasa se tako da imam osjecaj sigurnosti![]()
kao neki lik iz filma
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Jel ovo nece igrati Papac? Ako on ne bude igrao tu gbimo svaku sansu za dobar rezultat.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
u petak sam bio toliko nervozan da sa jedva odgledao tu tekmu..al sad uopste nisa iz nekog razloga..u potpunosti vjerujem da mozemo da prodjemo..samo se nadam da ce papac igrati
Unica grande amore
ništa nego uzet' kakve nafile pa klanjat', ne'a druge 

Hajmo ko god ovo čita nek' ide klanjat namaz za želju, ili nek' uputi dovu BogumandraX je napisao/la:ništa nego uzet' kakve nafile pa klanjat', ne'a druge

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
bjer' nos'te đavo*p!p!t@* je napisao/la:Hajmo ko god ovo čita nek' ide klanjat namaz za želju, ili nek' uputi dovu BogumandraX je napisao/la:ništa nego uzet' kakve nafile pa klanjat', ne'a druge

- Goalgetter
- Kontakt:
Evo gledam sad ovaj njemacki ****, i cim prebaci, bas razgovaraju o tekmama. Na pitanje ko prolazi, BiH ili Portugal, Thomas Strunz (@Gero i kompanija sa BL foruma ga sigurno znaju, bivsi igrac Bayerna), rece da je siguran u prolaz Bosne i Hercegovine 

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ja ako budem klanjo ,odma racunaj 3-4 : 0 za Portugal
Volim te Celik ! ! !
stidim te semandraX je napisao/la:bjer' nos'te đavo*p!p!t@* je napisao/la:Hajmo ko god ovo čita nek' ide klanjat namaz za želju, ili nek' uputi dovu BogumandraX je napisao/la:ništa nego uzet' kakve nafile pa klanjat', ne'a druge

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- majestic24
- Kontakt:
Emir ZENICA je napisao/la:Ja ako budem klanjo ,odma racunaj 3-4 : 0 za Portugal
Hehe,takva ce situacija biti i kod mene.
Znam dok sam bio manji,jednom sam molio Boga da pobjedimo u kosarci. Igrali smo protiv Grka. U prvom polzvremenu smo vodili s 5-6 razlike a u nastavku nas ljudi rasuli. Nakon toga vise nemolim Boga u vezi sporta
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.