FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne treba nam previše stopera, jedan bi bio dovoljan.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Nije mi jasno Sadikoviću da nisi primijetio malog Amira (štopera)iz Mramora.Njihov je najbolji igrač,dijete Slobode,i ima puno utakmica iza sebe.Šta je sa Salamovićem ,pa Borogovcem koga kako se priča traže i drugi premijerligaši.Mislim da nema ništa od Zrnanovića,jer je desna ruka Šumanu i nisam siguran da će doći u Slobodu.Nemojte čekati pa da igrače koji su na dohvat ruke drugi uzmu.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Raca pod hitno out,Drakul mi je diskutabilan al ako ima neko bolji za dovest iz ove kantonalne lige sto da ne.
Idemo do Evrope sa 2 novih igraca i oporavljenim Tarikom.Mislim da smo se rijesili napadackih problema sto se toga tice sad jos 2 pojacanja u odbranu i to bi bilo to.Mada ja mislim da ce najvece pojacanje biti povratak navijaca na stadion ako se ispostuju neki planovi kao sto je najavljeno
Idemo do Evrope sa 2 novih igraca i oporavljenim Tarikom.Mislim da smo se rijesili napadackih problema sto se toga tice sad jos 2 pojacanja u odbranu i to bi bilo to.Mada ja mislim da ce najvece pojacanje biti povratak navijaca na stadion ako se ispostuju neki planovi kao sto je najavljeno
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Trebao bi nam još jedan dobar "paker", veznjak.Slatinash_7 je napisao/la:Raca pod hitno out,Drakul mi je diskutabilan al ako ima neko bolji za dovest iz ove kantonalne lige sto da ne.
Spammer
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa yebote Sloboda je u bivsoj YU ligi pronalazila igrace iz okruzenja koji su bili extra klase. Nije moguce da se ovdje vise ne radjaju talenti. Ima jos Husejnovica makar tri na pedalj, samo je problem sto to niko ne glada niti vidi! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ja mislim da od Zrnanovica i njegovog prelaska negdje nece biti do LJETA !
1947!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta bi sa one tekme u Tojsicima? Kako zavrsi i jesu li potencijalna pojacanja zadovoljila?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Omerbavarac je napisao/la:Sta bi sa one tekme u Tojsicima? Kako zavrsi i jesu li potencijalna pojacanja zadovoljila?
Rece mi jedan od igraca da je tekma zavrsena rezultatom 4-2 za Slobodu protiv Reprezentacije Tk, za Slobodu dali Jasmin Mesanovic 2 gola i Amar Rahmanovic 2 gola, a za ove nezz....A sad da li je neko zadovoljio to ce se znati mozda uskoro ..
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ispravka, dobili smo 5:2fukara87 je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Sta bi sa one tekme u Tojsicima? Kako zavrsi i jesu li potencijalna pojacanja zadovoljila?
Rece mi jedan od igraca da je tekma zavrsena rezultatom 4-2 za Slobodu protiv Reprezentacije Tk, za Slobodu dali Jasmin Mesanovic 2 gola i Amar Rahmanovic 2 gola, a za ove nezz....A sad da li je neko zadovoljio to ce se znati mozda uskoro ..

Spammer
Uh ,uh šta izjavljuje predsjednik Slavena na Živinice24.com.Bogami neda nam igrača.
Kojeg igrača nam neda, Salihovića ili Borgija ?deset je napisao/la:Uh ,uh šta izjavljuje predsjednik Slavena na Živinice24.com.Bogami neda nam igrača.
Spammer
valjda ni jednog ni salihovica ni borogovca, on izgleda nezna da Salihovic nema ugovor potpisan sa slavenom jer kad se vratio iz veleza nije potpisivao ugovor posto je prvenstvo vec bilo pocelo itd.
- slani grad
- Kontakt:
cuj, izjavljuje predsjednik slavenadeset je napisao/la:Uh ,uh šta izjavljuje predsjednik Slavena na Živinice24.com.Bogami neda nam igrača.

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
upoređuje Slaven sa Sarajevomslani grad je napisao/la:cuj, izjavljuje predsjednik slavenadeset je napisao/la:Uh ,uh šta izjavljuje predsjednik Slavena na Živinice24.com.Bogami neda nam igrača.![]()
...oplakah
![]()
....i sta jos kaze florentino perez
...znaci nema nista od igraca...e,j.e.b.e.m mu misa

jos smo bezobrazni sto gledamo igrace nizeligasa

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Probisvjet
- Kontakt:
Cuj izjavio da odyebemo u skovima? 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Čuj ovaj spominje Salihovića.Za njega smo se izjasnili da nije dobro došo.Ovaj Omerkić mi se sviđa,a o Borogovcu suvišno je bilo šta reći ,da nam ga samo ko drugi ne ukrade.
-
- Kontakt:
dobro dosao ili nije dobro dosao mi o tome ne odlucujemo...tako da ako je dobar neka dodje a ako nije nek ne dolazi tolikooo....djabe se mi izjasnjavamo kad Sloboda odlucuje ha ja...deset je napisao/la:Čuj ovaj spominje Salihovića.Za njega smo se izjasnili da nije dobro došo.Ovaj Omerkić mi se sviđa,a o Borogovcu suvišno je bilo šta reći ,da nam ga samo ko drugi ne ukrade.

- Probisvjet
- Kontakt:
Tako je Ajla.FKR_ajla_TZ je napisao/la:dobro dosao ili nije dobro dosao mi o tome ne odlucujemo...tako da ako je dobar neka dodje a ako nije nek ne dolazi tolikooo....djabe se mi izjasnjavamo kad Sloboda odlucuje ha ja...deset je napisao/la:Čuj ovaj spominje Salihovića.Za njega smo se izjasnili da nije dobro došo.Ovaj Omerkić mi se sviđa,a o Borogovcu suvišno je bilo šta reći ,da nam ga samo ko drugi ne ukrade.

Ma ja i mene to najviše zanima jer stvarno jedva čekam ,a nadam se i stim da ćemo sa našim Denisom biti u vrhu,ili na vrhu ljestvice.
- Urban Se Vratio
- Kontakt:
Dugo se nismo videli ajde da nazdravimo.... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.