Ovo je neko od 4-5 novih, znam imena ali ne znam ih razlikovati osim Marka Todorovića

Nekako Sašu Tomića hoće ovakvi goloviakisarajevo92 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 20:34Napokon i Arena postala malo aktivnija sa stavljanjem sadrzaja na svoj YouTube kanal
Jos kad' bi bili ažurni i kacili ih nedugo nakon utakmice, a ne sljedeci dan bilo bi ekstra.
Promijenili su sada na m:SAT, izvrsio sam update u dnevnoj sobi i nema vise onih "starih" Arena 2, 3 i 4 koje su bile u HD a na njihovom mjestu su sada BiH verzije tih kanala koje nisu u HD, takodjer nema vise ni Premium kanala
To im je onda bilo samo prijelazno dok ne srede sve ali opet nismo oštećeni.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 16:37Promijenili su sada na m:SAT, izvrsio sam update u dnevnoj sobi i nema vise onih "starih" Arena 2, 3 i 4 koje su bile u HD a na njihovom mjestu su sada BiH verzije tih kanala koje nisu u HD, takodjer nema vise ni Premium kanala
u sobi jos nisam izvrsio update i jos imam sve te kanale
ako uskoro ne prebace ove BiH verzije u HD i ne ubace Arene 6, 7, 8 kao u drugim drzavama regiona treba im j3bati mamu, nije im trebalo dugo nakon potpisavanja ugovora da krenu zaj3bavat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.