Svaštawobly92 je napisao/la:Goli do pasaAerials je napisao/la:Kaže mi brat sad da je bilo 15-20 ovih iz Bijeljine
"Invazija"Lud ovaj 7c što je doš'o na izlet, imaju momčići srca svaka im čast, samo da ne fasuju upalu pluća.

A budala

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Svaštawobly92 je napisao/la:Goli do pasaAerials je napisao/la:Kaže mi brat sad da je bilo 15-20 ovih iz Bijeljine
"Invazija"Lud ovaj 7c što je doš'o na izlet, imaju momčići srca svaka im čast, samo da ne fasuju upalu pluća.
što ne bi mogao biti, on je slobodan igrač, tako da može pravit transfere i neki period poslije kraja prijelaznog roka, ako na to mislišTuzlak04 je napisao/la:. . zar Husić može biti registrovan za nas . . (da je istina)
Up'o si u kadar u onoj prvoj slici što sam stavio, zamišljeni pogled u daljinu prema fukarama.Chinaglia je napisao/la:wobly92
da slučajno nisi i mene slikao
Gledaj baždarevića što dila na Tusnju ccccoelho41 je napisao/la:
Husic u razgovoru sa Mešom danas na Tušnju
Dijeli poziveTzXHc je napisao/la:Gledaj baždarevića što dila na Tusnju ccccoelho41 je napisao/la:[img]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlt1/v/t1.0-9/12832451_1725046761073648_8873717890938801997_n.jpg?oh=5c409f64143261a55ac86d0919e7a7e7&oe=5793BCCA[/img]
Husic u razgovoru sa Mešom danas na Tušnju
Vidim i na TM da je otisao iz Madjarske, vjerovatno je raskinuo ugovor na vrijeme pa ganjao sebi klub. Dobar i prodoran bek, ima fine centarsuteve, vec smo pisali o njemu i dobrodosao je kod nas, sigurno da moze pomoci i u narednim sezonama jer i Perica je u godinama, koliko god bio odlican igrac i svi ga volili.Tuzlak04 je napisao/la:. . zar Husić može biti registrovan za nas . . (da je istina)
Hvala drug ja presretan da uzmemo kup a vi titulu po prvi put evo mali Karačić odbrani penal 2-2 nam odgovara svima sretno do cilja i vama i nama!Beduin je napisao/la:Hvala drug, ja zadovoljan da v uzmete kup, a mi titulu. Obje strane zadovoljne.sekac je napisao/la:Pozdrav Tuzlaci! Dolazim u miru i iskrene čestitke za pobjedu gledao sam utakmicu preko strima više nego zaslužena pobjeda Slobode!Malo me nervirao onaj ćat psovanje i to ali ok sastavni dio života u Bosni.Vjerujte mi na riječ ako moj tim ne može biti prvi najviše bi volio da to bude Sloboda i zbog Husrefa i Zebe a Bog mi je svjedok i zbog vas Fukara još ne mogu da zaboravim vaše navijanje na Koševu ili AFH-u kad smo postali šampioni.Svaka čast imate dobru ekipu dobrog trenera i na dobrom ste putu da budete prvaci.Još jednom čestitke od srca,živili!
A onaj chat je skupina debilne djece koja ne gledaju utakmicu, nego dodju samo provocirati i promovisati "odgoj" iz kuce. Ja nikad ni ne zraknem na taj chat, toliko bespotreban i skrece paznju sa utakmice.
PS. Vidim svi se raduju vodstvu Sirokog od 2:0, ja uopste nisam sretan zbog toga. Siroki ima daleko laksi raspored u nastavku i zato bi godilo da ovdje ne ostvare pobjedu i tako budu jos dalje od Slobode i Evrope, dok Zrinjski i u nastavku ima nekoliko teskih utakmica, a vec naredno kolo je u Zenici i cisto sumnjam da ce pobijediti.
Hajmo Zrinjski do izjednacenja.
Svi smo mu Celo i svi imamo "celu". Just sayin'Chinaglia je napisao/la:Ćelo je legenda, sada bih mu popušio, tolika je legenda!
. . jeebiga, ubjeđuju me da ne može. . .coelho41 je napisao/la:što ne bi mogao biti, on je slobodan igrač, tako da može pravit transfere i neki period poslije kraja prijelaznog roka, ako na to mislišTuzlak04 je napisao/la:. . zar Husić može biti registrovan za nas . . (da je istina)
Pretezak je tempo, dobit ce priliku obojica ne briniwobly92 je napisao/la:Ne bi bilo fer prema Peri koji je izdominirao po ko zna koji put, ne vidim kako bi Husić pored njeg upao u prvi tim. Jedino ga na krilo a Veselog na desnu stranu.
Avaz objavio da je na posudbi do kraja sezoneTuzlak04 je napisao/la:. . jeebiga, ubjeđuju me da ne može. . .coelho41 je napisao/la:što ne bi mogao biti, on je slobodan igrač, tako da može pravit transfere i neki period poslije kraja prijelaznog roka, ako na to mislišTuzlak04 je napisao/la:. . zar Husić može biti registrovan za nas . . (da je istina)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.