Vidi se da su igraci kvalitetni i imaju snage al nema nikakve ide i cilja, trce bez cilja po terenuFudo je napisao/la:Da se do sutra igra nebi Sarajevo dalo gola..FUJ..Samo smo pod ovim trenerom nazadovali..UZAS
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
OOOOOOOOO OOOOOOOOOO OOOOOOOOO JA TE **** SARAJVOOOOO!!!!!! hahahahaha dobri ste, simpaticni u najmanju ruku
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Space champs 

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Pola tekme neko izležavanje na terenu, pa potrčite malo, teren za to služi. Delač, Puzi, Todorović katastrofa a ni ostali nisu bili puno bolji.
galactikosi, MA VI STVARNO NISTE NORMALNI

ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
Glup poraz, Celiku cestitke na borbenosti onako i treba igrati sto danas igraci Sarajeva nisu pokazali, sta je tu je jos 10 kola do kraja bice ovdje svega !
PS.za one anamo, vec upisana tri boda u Bijeljini vam izmakose, sto li ?

Pyro is not a crime !
Molim vas , sad naszezajte do mile volje . Imate sva prava na to .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Naslov: Čelik očitao lekciju sad već bivšim pretendentima za titulu. :ugeek:
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
kako sam upratio samo ste jednu izglednu priliku napravili čeliku.
Thec niko nije upisivao bodove prije utakmice,osim vas.Vi ste vec upisali i titulu i grupnu fazu LP
hhaha tim raketa je pusiona

ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
Delac ca platom od 30 000 KM ima vecu platu nego komplet tim Celika svi zajedno.
Toliko o parama.
Pao sam na kladionici al prvi put sa osmijehom.
Toliko o parama.
Pao sam na kladionici al prvi put sa osmijehom.
Mario je za Puzija INIESTA!
P.S Aj strumfova 0:0 sa Radnikom i nesto traze na nasoj temi

Ti si opet šampion !
Nema veze,hebajiga netreba padati u ocaj nidze veza majkemi,istina da si dobrim rezultatom mogao uraditi odma vise stvari,vezano i za narednu utakmicu,na kraju krajeva vezano i za tabelu
Neznam samo zasto je Stojceva vadio,kad je jedini bio u stanju nesto uraditi...domacini su mnogo borbeniji bili i ja bih rekao da su na osnovu toga i uzeli utakmicu,mi na momente djelujemo fino ima neke kombinatorike ali opet kazem cudi me da vadi igraca koji je bio glavni u tome i nekako najbolji po meni
Puzigaca me razocarao,milion lopti je izgubio,jednostavno nije licio na sebe
Steta velika,ali opet kazem nidze veze sad nesto preseravati ,idemo dalje,dignuti glavu zbiti redove jel nas ceka jos jedna vise nego zahebana utakmica protiv takodjer ekipe koja je uz nas najvise obecavala pa evo dobila po nosu,tako da ce to i njima kao i nama biti pod moranjem
Naprijed Sarajevo!
Neznam samo zasto je Stojceva vadio,kad je jedini bio u stanju nesto uraditi...domacini su mnogo borbeniji bili i ja bih rekao da su na osnovu toga i uzeli utakmicu,mi na momente djelujemo fino ima neke kombinatorike ali opet kazem cudi me da vadi igraca koji je bio glavni u tome i nekako najbolji po meni
Puzigaca me razocarao,milion lopti je izgubio,jednostavno nije licio na sebe
Steta velika,ali opet kazem nidze veze sad nesto preseravati ,idemo dalje,dignuti glavu zbiti redove jel nas ceka jos jedna vise nego zahebana utakmica protiv takodjer ekipe koja je uz nas najvise obecavala pa evo dobila po nosu,tako da ce to i njima kao i nama biti pod moranjem
Naprijed Sarajevo!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mene bi bilo ovo stid napisati poslije svega sto se desavalo,najavljivalo i gledalo danas na bilonom.simon je napisao/la:Mario je za Puzija INIESTA!
-
- Kontakt:
Mi sigurno nismo najavljivali bodove iz Bijeljine kao vi iz Zenice. Dobili ste po usima i to je toTHEC je napisao/la:Glup poraz, Celiku cestitke na borbenosti onako i treba igrati sto danas igraci Sarajeva nisu pokazali, sta je tu je jos 10 kola do kraja bice ovdje svega !

nemoj te ljudi tako ba,prije utakmice jedna prica,poslije druga,izgubili smo sta sad,ima jos 10 kola.Podbacili smo gdje nismo smjeli,i ja sam se nado' kao i vi dobroj igri i 3 boda,ali sta je tu je,idemo dalje.Zato na Kosevo aBd sljedecu protiv olimpika,moram sad biti uz klubu i davati mu podrsku
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
niste mozda na forumima, al imam itekako dobrih jarana medju manijacima i jednostavno je javna tajna vas 'dobar' odnos sa Radnikom pa samim tim itekako ste ocekivali danas 3 bodaPirke_TM87 je napisao/la:Mi sigurno nismo najavljivali bodove iz Bijeljine kao vi iz Zenice. Dobili ste po usima i to je toTHEC je napisao/la:Glup poraz, Celiku cestitke na borbenosti onako i treba igrati sto danas igraci Sarajeva nisu pokazali, sta je tu je jos 10 kola do kraja bice ovdje svega !
PS.za one anamo, vec upisana tri boda u Bijeljini vam izmakose, sto li ?. Nisu poblem pare, pojacanja, problem je pobjednicki mentalitet, koji vi nemate!

Pyro is not a crime !
THEC je napisao/la:niste mozda na forumima, al imam itekako dobrih jarana medju manijacima i jednostavno je javna tajna vas 'dobar' odnos sa Radnikom pa samim tim itekako ste ocekivali danas 3 bodaPirke_TM87 je napisao/la:Mi sigurno nismo najavljivali bodove iz Bijeljine kao vi iz Zenice. Dobili ste po usima i to je toTHEC je napisao/la:Glup poraz, Celiku cestitke na borbenosti onako i treba igrati sto danas igraci Sarajeva nisu pokazali, sta je tu je jos 10 kola do kraja bice ovdje svega !
PS.za one anamo, vec upisana tri boda u Bijeljini vam izmakose, sto li ?. Nisu poblem pare, pojacanja, problem je pobjednicki mentalitet, koji vi nemate!

Džaba vam novci moji sinovci. Ne igraju pare.
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
- SarajlijaTM
Gledajte ovo s ljepse strane,da niste milione potrosili,ubio bi vas celik 5:0 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, MaroonBjelave i 12 gostiju.