Ja igrao manje od 4 gola 1,35 kvota..mjeraSlevinKelevra je napisao/la:Ne bude li golova na PSG- Real Madrid, zaplatice 80% tiketa
A na drugom naravno na Real 2, mozda malo i navijacki ali gdje da propustim kvotu 3 na Real.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja igrao manje od 4 gola 1,35 kvota..mjeraSlevinKelevra je napisao/la:Ne bude li golova na PSG- Real Madrid, zaplatice 80% tiketa
Hvala bratko mozda bude paircamegaffon je napisao/la:Bravo kume, dobri tipovibojler je napisao/la:Kumašini ja sam ovo odigro cisto da pratim nabrzake u kladionici a takvi su najbolji valjda **** li ga
City 1
Juve zx2 i zk2
Wolfsb ps1 i zk2
Paris ps1 i zk2
42 kvota![]()
Ja odigrao za večeras ligu prvaka sve ZX2, 6/8
Sta ja znam meni je ovo nekako nadoslo tako iz prve kako sam uso u kladionuc i uzeo listu sad boze moj sta bude bicemegaffon je napisao/la:lozis me bojler da uplatim jednog petaka na to tvoje tipovanje
Kad se vec prepisuje, prepisah i ja na markicu samo kod mene je nesto manja kvotabojler je napisao/la:Sta ja znam meni je ovo nekako nadoslo tako iz prve kako sam uso u kladionuc i uzeo listu sad boze moj sta bude bicemegaffon je napisao/la:lozis me bojler da uplatim jednog petaka na to tvoje tipovanje
I na kraju padnem na hendikepGabrielBatistuta je napisao/la:Astana krenula sa samo 14 fudbalera u Madrid jbt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.