FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Probisvjet » 03 okt 2011, 09:14

Cestitke na pobjedi. Mnogo ste bolji od nas.
Mi se okrecemo vodenim sportovima, kao sto su: rafting na Panonskom, ture i jazije na fontanama, blizke u fontanama, ronjenje dubinsko isto u fontanama, skakanje na koljena na slapovima-Panonsko...
Vidjecemo kako cete proci u vaterpolu sa nama? :) ;)
Prijateljski pozdrav i zelimo da osvojite titulu.
Usput cestitke za ljubilej 90-godina postojanja!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 03 okt 2011, 09:17

Ispod vas jos samo prosvjetni radnici

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 03 okt 2011, 09:54

Probisvjet je napisao/la:Cestitke na pobjedi. Mnogo ste bolji od nas.
Mi se okrecemo vodenim sportovima, kao sto su: rafting na Panonskom, ture i jazije na fontanama, blizke u fontanama, ronjenje dubinsko isto u fontanama, skakanje na koljena na slapovima-Panonsko...
Drago mi je sto smo vam se revansirali za poraze ;) ,ali se iskreno nadam da ce se sloboda izvuci i ostati u PL

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 03 okt 2011, 10:05

"Bit ćemo još bolji"
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/os ... -jos-bolji" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 03 okt 2011, 10:12

ellaxaz je napisao/la:"Bit ćemo još bolji"
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/os ... -jos-bolji" onclick="window.open(this.href);return false;
ABd. :mrgreen: Ako Brko tako kaže, onda stvarno hoćemo (:
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 03 okt 2011, 10:28

Dobro je ono sinoc bilo.Lopta se pocela kotrljati,bez neke velike siline i napora smo dolazili u sanse.Iako je protivnik indisponiran,vrijedi istaci dobru i laganu igru nasih,kada lopta ide po terenu,od noge do noge,prebacivanje na drugu stranu i mijenjanje strane,gdje je Jamak to posebno dobro radio a mali Colic posebno lose.Ipak svi su bili na jednom dobrom nivou od Guse pa do Adilovica.Krenula je opet pozitivna atmosfera,i sada se posebno vidi da su igraci ti koji krojenjem svoje igre daju atmosferu na stadionu.Ne treba im veci motiv od aplauza sve do jednog prisutnog na stadionu.Nema vise tolikog pritiska,rezultatski smo se primakli a od Travnika nismo dozivjeli poraz.Sada je sve mnogo lakse.Kup smo dobro odradili,u prvenstvu smo blizu u vrhu iako smo imali gadan raspored do sada.
Malo me je drugo poluvrijeme oneraspolozilo,cisto zbog naseg mentaliteta.Svabe bi ovo dotukli sa deset razlike,a mi nismo htjeli,ali bas nismo htjeli da napadnemo nikako.Drzali loptu u nogama i dodavali se do besvijesti.Mada je i tu kontrola igre jako bitna.Nadao sam se da ce Drakul bolje odigrati,ako ista,da se vidi malo veca zelja kod njega.Ostali su svi bili ok,pohvalio bih Jamaka,kojem zelim da ovako nastavi,jer momak zna lopte,i ako shvati da moze imati ovakvu slobodu u igri i bez pritiska,moze napraviti dobru rolu ovde kod nas,to je nesto sto sam ocekivao od Stanceskog,ali posto on ne igra,Jamak to u zadnjih par tekmi radi dobro.Selimovic je jako konkretan iako nije puno u igri,odlicno znanje glavom i odlican ucinak u dosadasnjem dijelu prvenstva.Adilovica je krenulo i samo da ovako nastavi.Mnogo znaci ovo kad dobije gromoglasan aplauz pa je sada i on svjestan da i to moze da dozivi na Grbavici,a ne samo zvizduke.Sada zna da je to tako i veci motiv mu ne treba.Mali Zola je dobro pokrivao teren,boji se puno,i nema iskustva,ali treba njemu jos puno utakmica da bi dobio tu rutinu,sasvim solidan po meni.
Dobra utakmica i samo da ovako nastavimo
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 okt 2011, 10:31

Selimović je vrlo zahvalan igrač, a i igra krajnje jednostavno, nema komplikacija...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 03 okt 2011, 10:35

Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 03 okt 2011, 11:14

H-beg je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ponekad se fudbal čini kao vrlo jednostavan sport. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 okt 2011, 11:23

Kvalitetno smo pobijedili u prvom poluvremenu, što je najvažnije, protiv lošeg protivnika kada možeš pol tekme odigrati lagano, nema rizika od povrijeda, umora.Pravi potetz Amara je bilo izvođenje Zebe, motor momčadi.
Izuzetno sam zadovoljan sa Zolotićem, definitivno je on prvi izbor na poziciji, nema zaljetanja kao u Nyema, ispadanja, mjenja strane, što je vrlo važno, tako da uvjek krila mogu računati na njega, jako dobro je odigrao, i solidna predaja, prvi dodir(first touch), inteligento rješenje.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 03 okt 2011, 11:29

Dobro smo igrali nema sta i zasluzeno 3 boda u dzep ;)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 okt 2011, 11:34

England je napisao/la:Kvalitetno smo pobijedili u prvom poluvremenu, što je najvažnije, protiv lošeg protivnika kada možeš pol tekme odigrati lagano, nema rizika od povrijeda, umora.Pravi potetz Amara je bilo izvođenje Zebe, motor momčadi.
Izuzetno sam zadovoljan sa Zolotićem, definitivno je on prvi izbor na poziciji, nema zaljetanja kao u Nyema, ispadanja, mjenja strane, što je vrlo važno, tako da uvjek krila mogu računati na njega, jako dobro je odigrao, i solidna predaja, prvi dodir(first touch), inteligento rješenje.
Zola i na treninzima većinom igra kao džoker i ima samo jedan dodir bar je tako bilo na nekoliko treninga, pa to primijenjuje na utakmicama i ide mu dobro :D
DRUG NEBI TI PUNCA

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 okt 2011, 11:47

Probisvjet je napisao/la:Cestitke na pobjedi. Mnogo ste bolji od nas.
Hvala na cestitci, nadam se da cete se sto prije vratiti na sportove sa loptom, fudbal i kosarku. ;)
Cuva Bog Zelju svog!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 okt 2011, 11:51

Neko je spomenuo losiju igru u drugom poluvremeu i to stoji,ali.........

Bio je razgovor u svlacionici nakon prvog i gosti su izrazili molbu da ne trpamo vise;ocito je Amar to prihvatio,mada ne znam je li u pravu obzirom kako nas svake godine docekaju gore i na terenu i na tribinama.

Inace oni su toliko losi da smo im mogli utrpati koliko smo htjeli..

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 okt 2011, 11:53

Da, prezadovoljan sam njegovom igrom i izgledom na terenu, momak ima veliki potencijal i samo ga treba podržati i povjerenje, samo taj prvi dodir da zadrži, unaprijedi igru, Amar radi veliku stvar sa njegovom afirmacijom.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 03 okt 2011, 11:59

Zeba pogađa u svom stilu.. ;)

Jamak, nadolazi, ali može puno bolje.(Izašao sam pred golmana Slobode, i umjesto da rutinski završi akciju, on dodaje negdje između Adilovića i Zebe-nikom).

Dobra stvar je da su Beša i Nyema odmarali, Savić ?,a tokom ove pauze mislim da će i Smajić biti 100% fit. Tako da kompletni ulazimo u zadnju trećinu ove polusezone.

Lokomotiva se zahuktava!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 03 okt 2011, 12:05

babilonTM je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:
tm84 je napisao/la:ovakav optimizam pred slobodu nije zdrav... ljudi, pobjedili su nas 6 puta u zadnjih 8 utakmica... :?

al dobro... ja sam presretan i sa 1-0, neka bude ko alihodzic 2003. kad je zabio u 94. minuti :)

Svaka čast tebi, ali kad ćeš više skontat da nije sve u statistici. Sve pada u vodu, kad imaš klub kakav je trenutno Sloboda. Tamo se ne zna, ni ko pije, ni ko plaća. Para nemaju, juniori im igraju, i ovo je glatka pobjeda za nas. Tri razlike minimum ! ;)

Nije sve ni u statistici ! ;)
naravno da nije, ali sjeti se da smo slobodu prije dvije godine pobjedili sa 4-1 na grbavici i sada 4-0 nakon prijasnjih domacih poraza... hocu reci, puno je toga u zakonima brojeva, koliko god to negirao... :)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 03 okt 2011, 13:31

Evo već nekoliko kola igramo 4-1-4-1 i to za sada dobro izgleda. Sinoć smo u fazi napada igrali u toj formaciji sa Zolom na zadnjem veznom, a Selimović, Jamak, Svraka i Zeba u liniji, ispred Adilović. U fazi odbrane se Svraka povlačio unazad, tako da je to izgledalo ono naše klasično 4-2-3-1. Sve ovo pišem da bih pohvalio sinoć izuzetnog Svraku, koji je pretrečao daleko najviše u našoj ekipi. Ne znam da li u ligi postoji igrač sa njegovim motoričkim sposobnostima (možda Marciano) i za takvu igru sinoć je zaslužio najvišu ocjenu. Osim Svrake, kao i uvijek Zeba je bio odličan, Jamak, Adil-beg, mali Čola, i naravno Zolotić, koji je uz Zebu i Jamaka imao jednostavna i nepredvidiva rješenja. Sve je funkcioniralo besprijekorno i da im nije rečeno da "prikoče", Sloboda bi vjerovatno doživjela jedan od najtežih poraza u svojoj istoriji.
Ukoliko se ova igra ponovi protiv jačih ekipa, onda smo na konju.
Naprijed Željo ljubavi moja.
Zlonamjernici bi trebali kopirati svoje postove od prije 5-6 kola i njihove opservacije o igri, igračima i Amarovom znanju, da se malo raja nasmije. :lol: :lol: :lol:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 03 okt 2011, 13:54

Haj za igrače, al gdje su sad oni "Amare napolje!", nismo čuli ovu rečenicu haman mjesec dana :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 03 okt 2011, 13:55

Hawking je napisao/la:Haj za igrače, al gdje su sad oni "Amare napolje!", nismo čuli ovu rečenicu haman mjesec dana :mrgreen:
mozda su ga zvali da napolje izadje, na male da razbace :lol: :lol:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.