stulic89 je napisao/la:Terminator2 je napisao/la:@stulic89
![]()
![]()
![]()
dovoljno si mi rekao i meni i ostalima
tebi je da mi se napusis, a ima fine raje na forumu... ti si smetljar. jesi zadovoljan?
ma ja sam zadovoljan samo nam pokazi te "tikete"

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
stulic89 je napisao/la:Terminator2 je napisao/la:@stulic89
![]()
![]()
![]()
tebi je da mi se napusis, a ima fine raje na forumu... ti si smetljar. jesi zadovoljan?
Bemu dan, trebaju mi pare vcrs ...Bihac96 je napisao/la:Ne vjerujem da ces danas uspjet dignut pare.Ako ti je hitno podnesi zahtjev preko mobitela i u roku 10 minuta oni ti daju kod ja mislim ali je ogranicena isplata kad na mobitelu podnosis zahtjev mislim 25 eura da mozes isplatit.AsharaK je napisao/la:
Sad podnio u 16:30
dresiraj mater svoju. necu ja tebi pokazivati tikete iz principa, da bi kao tebi nesto dokazao. nemam ja tebi sta dokazivati.Terminator2 je napisao/la:stulic89 je napisao/la:Terminator2 je napisao/la:@stulic89
![]()
![]()
![]()
ma ja sam zadovoljan samo na pokazi te "tikete"![]()
![]()
Onda ponistis isplatu i preko mobitela ponovo podnesi zahtjev i isplatis 50 km jbgAsharaK je napisao/la:
Bemu dan, trebaju mi pare vcrs ...
GabrielBatistuta je napisao/la:Stulic pusti ovog debilcica. On ce veceras uloziti 40 milja na pobjedu seville i astane,naravno mi cemo vjerovati da je to pravi tiket.
Terminator2 je napisao/la:hahahaah fakat krenuo al se fakat i zaustavio ma ne treba nama tvoj ulog nego "tiket"
NPR:
+1gaston je napisao/la:Ajd ba narode svi smo ovdje sa istim ciljem.
Ne vidim poentu u prepucavanju.
zgmiky je napisao/la:+1gaston je napisao/la:Ajd ba narode svi smo ovdje sa istim ciljem.
Terminator2 je napisao/la:zgmiky je napisao/la:+1gaston je napisao/la:Ajd ba narode svi smo ovdje sa istim ciljem.
2
al isner
Bravo kume, dobri tipovibojler je napisao/la:Kumašini ja sam ovo odigro cisto da pratim nabrzake u kladionici a takvi su najbolji valjda **** li ga
City 1
Juve zx2 i zk2
Wolfsb ps1 i zk2
Paris ps1 i zk2
42 kvota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.