Sarajevo sačuvalo ekipu od prošle sezone,pretjerano kvalitetno nisu dovodili,otisao Saric ako im bude dobro stanje oko kluba mogu napraviti dobre stvari ali im predviđam poziciju 3-4 mjesta.
Spominje se Dupovac,dosta pratim Hnl i Dupovac je prije 2 godine bio očajan u Splitu, u kakvom je stanju sada ne znam
Željo dosta lutanja i s igracima i trenerom mislim da klub kao Zeljo moze to puno bolje,za mene su još nepoznanica al ih ne vidim kao osvajace titule.
Sto se tice mog Sirokog,otislo je par glavnih igraca iz svake pozicije po jedan,plus glavni ljudi svlacionice kao Wagner i trener Sablic koji je odlican trener. Dovedene su nominalno dobre zamjene,mislim da ce se pravi Siroki tek vidit nakon 4-5 kola jer ima dosta novih neuigranih i nespremnih igraca. Jos smo nepoznanica sami sebi. Ako se poklopi moze se napasti titula ali neko predvidanje 2-3 mjesto.
Od ostalih ekipa Čelika vidim oko 5-6 mjesta sa Tuzla Cityem koji su ulagali i biti ce pravo osvjezenje uz standarno stabilni Radnik.
Najlosiji posao po meni su odradili koliko sam imao prilike pratiti Mladost,Krupa i Zvijezda za koje mislim da idu u nizi rang. Biti ce zanimljiva ova godina,svak svakog moze dobiti u krugu 8 ekipa.