Ove godine titula,naredne LP i onda cemo se opet preselit u sredinu ljestvice.Carlo je napisao/la:Sakho igrac utakmice (ne moze Suarez vazdafera je napisao/la:super da smo opet dosli do pobjede. spasi se brandon otkaza![]()
ludnica danas na anfieldu a poklopili su nam se i ostali rezultati solidno.)
Idemo na titulu
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne znam jesam li ja lud,ali mislim da uz disciplinovanu odbranu a ujedno i hrabru igru možemo odnijeti puni plijen sa WHL-a
Onda Cardiff riješiti rutinski i onda šta Bog da
Onda Cardiff riješiti rutinski i onda šta Bog da

You'll never walk alone.
tako je tebra nema sredine hahahaa il otkaz il titulaCarlo je napisao/la:Sakho igrac utakmice (ne moze Suarez vazdafera je napisao/la:super da smo opet dosli do pobjede. spasi se brandon otkaza![]()
Idemo na titulu

samo skrtel bas golgeterski raspolozen u zadnje vrijeme, mogao bi ga rodgers koristiti kao centarfora dok se sturridge ne oporavi
You are someone else I am still right here
fera je napisao/la: samo skrtel bas golgeterski raspolozen u zadnje vrijeme, mogao bi ga rodgers koristiti kao centarfora dok se sturridge ne oporavi

Anketa

Ja te volim, volim Željo..
Ko je pravio ovo?

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Carragher23
- Kontakt:
i ja bas gledam na stranici liverpoola isti im dan rođendan. hajd valjda bude nesto od njih, kakva nam je sreca sa mladim igracima tesko al treba se nadati.Carragher23 je napisao/la:sretan rodjendan nasoj buducnosti Sterlingu i Ibeu
You are someone else I am still right here
Nakon 11 godina prvi put nisam gledao Liverpool zbog privatnih problema. Za promjenu pozitivno iznenađenje, nisam se nadao pobjedi od 3 razlike.
Palac gore i za anketu.
Palac gore i za anketu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Po anketi smo optimistični
Vidjet ćemo.. Tottenham se mora pobjediti!

Ja te volim, volim Željo..
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
jos smor nije glasao,cekamo njegov klas pod red. br. 4 ,samo je ovdje greska trebali su staviti @smor ce piti kahvu 

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
tottenham i nema neku formu kod kuce ,do sada bolje igraju u gostima,sve su prilike da ce se bodovi podijelitigio10 je napisao/la:Po anketi smo optimistični![]()
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Glasao za EL s tim da mislim da ce nam LP izmaci za koji bod,ne vise od 5.
Moje misljenje se moze promjeniti,a ovisi od od toga koliko su vlasnici spremni gurnuti ruku u svoj dzep.Nama treba kvaliteta,a ove pare sto je Brendan do sad dobijao je bilo dovoljno da se po roku dovede 1-2 kvalitetna igraca.Problem je sto je on bio prinuden da dovodi po 4-5.
Dakle,ukoliko su ograniceni nekim limitom mislim da bi ga trebali probiti s obzirom na povoljnu situaciju(Rodgers je pokazao da je sposoban da vodi ovaj tim prema LP,konkurenti dosta kiksaju i suoceni su sa brojim promjenama,na dobroj smo poziciji pred prelazni rok) jer ce se plasmanom u LP to sve isplatiti.
Dakle,ukoliko zele sto vecu novcanu dobit ostvatit ce je preko LP,a ona ce biti puno veca od stednje za januar mada s vecim rizikom.Moraju uloziti jer nam je potreban kvalitet,a ne igraci sa potencijalom i oni koje treba vratiti u zivot.
Od ovog roka dosta ovisi moje misljenje o vlasnicima kojima sam zasad blago priklonjen.
Moje misljenje se moze promjeniti,a ovisi od od toga koliko su vlasnici spremni gurnuti ruku u svoj dzep.Nama treba kvaliteta,a ove pare sto je Brendan do sad dobijao je bilo dovoljno da se po roku dovede 1-2 kvalitetna igraca.Problem je sto je on bio prinuden da dovodi po 4-5.
Dakle,ukoliko su ograniceni nekim limitom mislim da bi ga trebali probiti s obzirom na povoljnu situaciju(Rodgers je pokazao da je sposoban da vodi ovaj tim prema LP,konkurenti dosta kiksaju i suoceni su sa brojim promjenama,na dobroj smo poziciji pred prelazni rok) jer ce se plasmanom u LP to sve isplatiti.
Dakle,ukoliko zele sto vecu novcanu dobit ostvatit ce je preko LP,a ona ce biti puno veca od stednje za januar mada s vecim rizikom.Moraju uloziti jer nam je potreban kvalitet,a ne igraci sa potencijalom i oni koje treba vratiti u zivot.
Od ovog roka dosta ovisi moje misljenje o vlasnicima kojima sam zasad blago priklonjen.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Ako odemo u LP onda se vracamo.
Igracima cemo moci ponuditi 3 stvari:Novac,najbolju ligu na svijetu i najbolje takmnicenje na svijetu.Uz ime i ako ostane Suarez WC igraci nam nece izmicati.
Klub ce krenuti prema gore i ostaje nam nada da ce tu i ostati.
Igracima cemo moci ponuditi 3 stvari:Novac,najbolju ligu na svijetu i najbolje takmnicenje na svijetu.Uz ime i ako ostane Suarez WC igraci nam nece izmicati.
Klub ce krenuti prema gore i ostaje nam nada da ce tu i ostati.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bojkotujem anketu i pominjanje frizurice.
Škrtel nam je najbolji napadač poslije Suarezafera je napisao/la:tako je tebra nema sredine hahahaa il otkaz il titulaCarlo je napisao/la:Sakho igrac utakmice (ne moze Suarez vazdafera je napisao/la:super da smo opet dosli do pobjede. spasi se brandon otkaza![]()
Idemo na titulu![]()
samo skrtel bas golgeterski raspolozen u zadnje vrijeme, mogao bi ga rodgers koristiti kao centarfora dok se sturridge ne oporavi

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -lair.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Otišao Carra u novinare

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Anketa je odraz ljudske gluposti koja nekad zna preci granice normalnog.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:

Luisu se sprema novi ugovor po kojem bi trabao zaradjivati £200,000 sedmicno
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kakvu mi zvijer imamo u timu! Mada je i Allen odlično odigrao.
[youtube][/youtube]
___

___
PS: Sretan rođendan Ibeu i Sterlingu.
[youtube][/youtube]
___

___
PS: Sretan rođendan Ibeu i Sterlingu.

Sta ovo Stevena nece biti do mjesec dana?
I to bas u najgorem mogucem trenutku on se povrijedi. Bit ce zeznuto, al' eto prilike da se neko dokaze.

Realno gledajući i bez igre , Škrtel i Sakho strašno izgledaju ...OTNYS_YNWA je napisao/la:Kakvu mi zvijer imamo u timu! Mada je i Allen odlično odigrao.
[youtube][/youtube]
Tako blizu, a tako daleko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.