FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kakva li ce biti utakmica u srijedu... Pretezak teren, oni mesari, njima vise odgovara, vidit cemo...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ne mozes akciju odigrat na ovom terenu..taman kontra i ne moze ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Na jedvite jade... Sramotni sampion 
Dje ce ovi osvojiti valjaju se po terenu protiv Radnika

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
-
- Kontakt:
Brini se ti za svoj nacionalisticki klub, mi smo SAMPIONII!Prijedor je napisao/la:Na jedvite jade... Sramotni sampion
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Beduin
- Kontakt:
Ne postoji tim koji bi odigrao dobro na ovakvom terenu i pod onakvom kisom. Iskusno su priveli utakmicu kraju, odugovlacili loptu, upadali, tako to rade velike ekipe.Prijedor je napisao/la:Na jedvite jade... Sramotni sampion
Idemo dalje, svi u Vitez, kup odigrajmo sa izmiksanim sastavom pa kako god da bude. Titula nam je bitnija od kupa.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pozdrav Tuzlaci! Dolazim u miru i iskrene čestitke za pobjedu gledao sam utakmicu preko strima više nego zaslužena pobjeda Slobode!Malo me nervirao onaj ćat psovanje i to ali ok sastavni dio života u Bosni.Vjerujte mi na riječ ako moj tim ne može biti prvi najviše bi volio da to bude Sloboda i zbog Husrefa i Zebe a Bog mi je svjedok i zbog vas Fukara još ne mogu da zaboravim vaše navijanje na Koševu ili AFH-u kad smo postali šampioni.Svaka čast imate dobru ekipu dobrog trenera i na dobrom ste putu da budete prvaci.Još jednom čestitke od srca,živili!
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Bravo, bravo, bravo. Sjajna borbenost, steta, bilo je za 2 ili 3-0...ali nema veze, ovako je sladje da se ''konkurenti'' jedu da su bili blizu da nas stignu
Uzivajmo braćo !!

- tuzlak1987
- Kontakt:
Postena pobjeda
Hajde sto pada vec postalo i zima. Svaka cast igracima na borbi! Najbolja smo ekipa u ligi i najtecnije igramo i kada je los teren.
Inace ovo je jedina liga gdje lider ima najlosije sudjenje u ligi. O kartoniraju da ne pricam, naikorektnija ekipa, a zuti pljuste.

Hajde sto pada vec postalo i zima. Svaka cast igracima na borbi! Najbolja smo ekipa u ligi i najtecnije igramo i kada je los teren.
Inace ovo je jedina liga gdje lider ima najlosije sudjenje u ligi. O kartoniraju da ne pricam, naikorektnija ekipa, a zuti pljuste.
-
- Kontakt:
KAPAA DOLE MOMCII
Idemo sad X u SB

Idemo sad X u SB
Cestitam! Zasluzeno. Ovaj Radnik je truba ekipa a kao bori se za vrh!? Teren nije dopustio da Sloboda pobijedi i uvjerljivije.
Široki vodi 

Ovaj Zrinjski haman kad treba bit yeban same im gaće padaju, Sloboda dobila ev oni primili u četvrtoj minuti..samo da se ne opustimo previše kad odemo na +4 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Siroki vodi idemo ako bog da na +4 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pa sve se poklapa
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
ma to ljubavi, sve nam ide, još samo da mi pristaneš biti djevojkaAerials je napisao/la:Široki vodi

-
- Kontakt:
TITULAA JE NAŠAAAA
2:0
Ne trebam ti ja bolan

Ne trebam ti ja bolan

- Beduin
- Kontakt:
Hvala drug, ja zadovoljan da v uzmete kup, a mi titulu. Obje strane zadovoljne.sekac je napisao/la:Pozdrav Tuzlaci! Dolazim u miru i iskrene čestitke za pobjedu gledao sam utakmicu preko strima više nego zaslužena pobjeda Slobode!Malo me nervirao onaj ćat psovanje i to ali ok sastavni dio života u Bosni.Vjerujte mi na riječ ako moj tim ne može biti prvi najviše bi volio da to bude Sloboda i zbog Husrefa i Zebe a Bog mi je svjedok i zbog vas Fukara još ne mogu da zaboravim vaše navijanje na Koševu ili AFH-u kad smo postali šampioni.Svaka čast imate dobru ekipu dobrog trenera i na dobrom ste putu da budete prvaci.Još jednom čestitke od srca,živili!
A onaj chat je skupina debilne djece koja ne gledaju utakmicu, nego dodju samo provocirati i promovisati "odgoj" iz kuce. Ja nikad ni ne zraknem na taj chat, toliko bespotreban i skrece paznju sa utakmice.
PS. Vidim svi se raduju vodstvu Sirokog od 2:0, ja uopste nisam sretan zbog toga. Siroki ima daleko laksi raspored u nastavku i zato bi godilo da ovdje ne ostvare pobjedu i tako budu jos dalje od Slobode i Evrope, dok Zrinjski i u nastavku ima nekoliko teskih utakmica, a vec naredno kolo je u Zenici i cisto sumnjam da ce pobijediti.
Hajmo Zrinjski do izjednacenja.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤