Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Joj keme mi danas cu da pare uzmem !
Re: Odg: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Jel moram cekat sta? Ili mogu odma otic uzet?Momciluk je napisao/la:Na slatini imas odma kod one zgrade vlade sto je zapaljena..AsharaK je napisao/la:Gdje imam wiliams u Tuzli, trebam dic neke pare?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Zalosno.. Šta je sve momak uboPeace je napisao/la:
Ovo mi je od buraza listic... otisao je jutros na posao a da li ce se vratiti kuci vidjet cemo ili ce negdje u kanalu zavrsiti... usput dobio je barem na drugom ali nesto sitno u poredjenju sa ovim...

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Imaš i na brčanskoj u malom tržnom gore, ako ti je bliže.AsharaK je napisao/la:Gdje imam wiliams u Tuzli, trebam dic neke pare?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Re: Odg: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Pa moras prvo zatrazit isplatu bas u toj poslovnici, onda sacekas da ti odobre na wwinu isplatu i tek onda mozes isplatitAsharaK je napisao/la:Jel moram cekat sta? Ili mogu odma otic uzet?Momciluk je napisao/la:Na slatini imas odma kod one zgrade vlade sto je zapaljena..AsharaK je napisao/la:Gdje imam wiliams u Tuzli, trebam dic neke pare?
This time next year we'll be millionaires.
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Koliko trebam cekat?Momciluk je napisao/la:Pa moras prvo zatrazit isplatu bas u toj poslovnici, onda sacekas da ti odobre na wwinu isplatu i tek onda mozes isplatitAsharaK je napisao/la:Jel moram cekat sta? Ili mogu odma otic uzet?Momciluk je napisao/la: Na slatini imas odma kod one zgrade vlade sto je zapaljena..
Mogu li uzet kod na wwinu pa samo odnijet taj kod tamo?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Kakva je procedura uplaćivanja listića sastavljenog online ?
Nisam nikad' tako radio pa reko' da pošaljem po rođi jedan

Lakše da rođo uplati na računSoba je napisao/la:Kakva je procedura uplaćivanja listića sastavljenog online ?![]()

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Sta je sigurnije igrati čelik 1 ili oba ne daju gol ili manje od 3 gola 

Ajde Zeljo yebemu majku moras Goska dobit...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
gleda li ko Celika, mogu li ga zabiti.. igrao sam dg
http://prntscr.com/8tonc9 ako izgube danas tuga haha
http://prntscr.com/8tonc9 ako izgube danas tuga haha
po meni na lajvu poklon kvota 2 na borac banjaluka... 0:0 je trenutno...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Jbm ti kosooke debile i njihov fudbal, obori me Osaka-Guangzhou na jednom listicu 2+ a na drugom 3+. Mrs dabogda se preforsirali rizom.
Hajde Fognini majke ti nemoj usrat sad taj set prednosti 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Ajde još Borac i gol Slavije... ajdeeeeee
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
a isnera i **** od tenisera....
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Majku **** zabarsku mora on prodat dobijen set i sad ce naravno kako to biva izgubit i ovaj treci ovako 61 62 boze sacuvaj, i jos 100 puta reko necu vise nikad na ovog idiota igrat 

- muhamed121
- Kontakt:
Ajde Borac jos vi :/
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Hajde Borac.... hajde please...muhamed121 je napisao/la:Ajde Borac jos vi :/
Prepiso od tebe bez slobode ,Pasha_car_aga je napisao/la:Hajde Borac.... hajde please...muhamed121 je napisao/la:Ajde Borac jos vi :/
Ajdeeee boraccccc
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.