Kad uleti jos neki hadzija pa ih preslusa sve mozda ce se i promijeniti. Vecina tih medicinskih radnika taj posao vide iskljucivo kroz bankomat i nista vise. Nit ko ima empatije prema pacijentu nit ista dr. Pa nasi medicinari i doktori idu u nocne sa kesama pive, gdje to ima?enobarca je napisao/la: ↑03 jan 2026, 11:25Hoce li odgovarati ko za ovo u bihacu, retoricko pitanje naravno, znam da nece. Momak u dva ujutro dosao u bolnicu, operacija obavljena tek u podne, dezurni doktor kirurg nikako nije bio tu a trebao biti. Jos se pravda po komentarima kako je obavio operaciju u 03:15 a momak u 04:00 uslikan kako sjedi u kolicima i ceka.
Mi sto i dalje biramo da zivimo ovdje i ostajemo smo definitivno ludi.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
1946-1987
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Hajrudin Halilovic je doktor koji je napravio niz propusta u vezi mladica koji je preminuo u Bihacu. Clan je NES-a, federalni parlamentarac i "nejasno" je kako vec nije pod istragom. NES je vladajuca stranka,trenutno, na USK i stiti svoj kadar.
Davno sam rekao da zdravlje svako mora čuvati kao oči u glavi, ali u Bosni je to puta dva s obzirom kakve aždaje rade u bolnicama i domovima zdravlja
Koliko sam puta samo prisustvovao tome da dežurne sestre doktora ne žele namjerno da se jave na telefon, sjede pored njega ali neće, koliko sam puta prisustvovao tome da se okrutno ponašaju prema starijim pacijentima itd itd
Teški monstrumi rade u domovima zdravlja i bolnicama širom BiH
Koliko sam puta samo prisustvovao tome da dežurne sestre doktora ne žele namjerno da se jave na telefon, sjede pored njega ali neće, koliko sam puta prisustvovao tome da se okrutno ponašaju prema starijim pacijentima itd itd
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Narkoterori...pardon, demokratija, bit će 1$ za 100 000 litara venecuelanske nafte. Vidite da plaćamo, ne otimamoTrump nakon napada na Venecuelu: Čekali smo savršen trenutak, snažno ćemo se uključiti u njihovu naftnu industriju
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- BosniaBoston
- Kontakt:
Borac protiv dekadentnog zapada
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Zbog njihovog nemara ljudi stradaju, veliki je broj takvih slučajeva nažalost i nikome ne odgovaraju zbog toga.GIBRA je napisao/la: ↑03 jan 2026, 16:13Davno sam rekao da zdravlje svako mora čuvati kao oči u glavi, ali u Bosni je to puta dva s obzirom kakve aždaje rade u bolnicama i domovima zdravlja
Strašno...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
E je.biga sad.
Nisu obicni ljudi krivi, kao sto nisu ni u BiH.
Stoka na vlasti. Taj "greed" kao sto vas pljackaju politicari po BiH tako ovi ovdje plackaju citav svijet i lazu narod.
Kapitalizam i korporacije, gledaju pare. Imas pare imas moc i to ljudsko proklestvo sto nikad nije dosta.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Isto je, ko god dođe na vlast. Možda ne u ovoj količini, ali je svakako isto. Dovoljno je pogledati milion primjera kroz historiju i nekoliko njih u zadnjih 20ak godina. Od BI do evo sad Venecuele.soko je napisao/la: ↑03 jan 2026, 17:10E je.biga sad.
Nisu obicni ljudi krivi, kao sto nisu ni u BiH.
Stoka na vlasti. Taj "greed" kao sto vas pljackaju politicari po BiH tako ovi ovdje plackaju citav svijet i lazu narod.
Kapitalizam i korporacije, gledaju pare. Imas pare imas moc i to ljudsko proklestvo sto nikad nije dosta.
Osovina zla je Amerika i ći.futi. Da oni ne postoje, svijet bi bio 100 puta mirniji. Niko nikad nije odgovarao za Irak, Libiju, Afganistan, niti će za Venecuelu. Američko-ći.futski pušaći iz EU će slati pisma osude napisana u AI.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 03 jan 2026, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
I opet da nema te Amerike, pa i ove Trumpove, ili da je vode u skladu sa Maga politikom, sto ovo zasad nije ni blizu, svijet bi bio puno gore mjesto i bilo bi puno vise patnje.
To je cinjenica. I taj tvit kao da je napisalo dijete od 10 godina, pritom palo s Marsa i bez slova procitanog o historiji.
To je cinjenica. I taj tvit kao da je napisalo dijete od 10 godina, pritom palo s Marsa i bez slova procitanog o historiji.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne znam sta je tebi smijesno. To je cinjenica. Iako mi se gadi i Trump, pa i ovo sto je uradio.
Ti si dezurni pametolog koji ponavlja jedne te iste pateticne fraze, uz to uvrijedjen zbog Palestine, Islama ili cega vec ne.
Ti si dezurni pametolog koji ponavlja jedne te iste pateticne fraze, uz to uvrijedjen zbog Palestine, Islama ili cega vec ne.
Maduro ko Maduro je nebitan, evo koliko sati već tog čobana nema na mapi pa nikog ne boli krasni qrac gdje je niti ga ko spominje. Fora je u široj slici, ali eto.
Podržavam svakako svrgavanje komunizma u trenerkama, dosta je ljudi. Bar se počnite normalno oblačiti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Gjde god kakvo sranj* u svijetu izbije tu su dezurni bosnjacki moralisti da pametuju i daju sud o tome ko je dobar a ko zao.
Da svijet je od nastanka ljudske vrste jako licemjerno i poprilicno zlo mjesto. Ili se prilagodis tome ili nestanes. Mi smo se izgleda odlucili za ovo drugo
Da svijet je od nastanka ljudske vrste jako licemjerno i poprilicno zlo mjesto. Ili se prilagodis tome ili nestanes. Mi smo se izgleda odlucili za ovo drugo
Srce, čast i ponos!
Jel ima neka zemlja kojoj je bilo bolje nakon americke intervencije? 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Upravo.Venom je napisao/la: ↑03 jan 2026, 17:22Gjde god kakvo sranj* u svijetu izbije tu su dezurni bosnjacki moralisti da pametuju i daju sud o tome ko je dobar a ko zao.
A na americki intervecionizam se zgrazavaju oni sto kukaju sto su Ameri pasivni u Bosni i sto nisu unijeli demokratiju u Banja Luku. Onda bi bilo ok.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Isti taj doktor Halilovic je poslao mog dida kuci i rekao mu da njegov slucaj nije toliko hitan,da moze cekati.
Da bi iduci dan njegove nalaze odnio doktoru Muminovicu koji je rekao da je hitan slucaj i da odmah dodje da ga se pripreme za operaciju i da ga ujutro operisu.
Da bi iduci dan njegove nalaze odnio doktoru Muminovicu koji je rekao da je hitan slucaj i da odmah dodje da ga se pripreme za operaciju i da ga ujutro operisu.
Trenutno korisnika/ca: leo1946, MaroonBjelave i 21 gost.