Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Amarildo
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Amarildo » 13 feb 2015, 14:14

topnik1 je napisao/la:Na kraju sve što se desi je da ih upropaste još više. :facepalm:
Tj. opet se povrijede :3
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 feb 2015, 14:16

Uglavnom spodoba i dalje ustrajna, nije problem u njegovim treninzima...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 13 feb 2015, 15:39

Fustang je napisao/la: Vodeći se tvojom logikom,premisa je da niko od nas nije komepetentan kritikovati igrače,jer nismo ostvarili životna dostignuća koji oni jesu.Kakva opservacija. :tokralju:
Nema tu nikakve logike kojom bi se ti trebao da vodiš,udario si covjeku na inteligenciju pa me živo interesuje po kojem osnovu i po kojim kriterijima si se vodio ?

Nisi kompetentan da pljulješ po nekom,kakva je bolan to kritika kad covjeka omaložavaš,prozoveš ga glupim pa si još daš pravo da prozoveš glupim ali i ćoravim svakog onog koji se ne slaže sa tim tvojim stavom i razmišljanjem koji se ogleda kroz to pljuvanje i vrijeđanje..
Eto,ja se ne slažem sa tobom i sad te pitam : Što ti treba da me vrijeđaš kad je to protiv pravilima ovog foruma ?
Čemu onda ovaj forum? Zašto postoji uopšte bilo koja tema na njemu? Koja je njegova svrha?
Ta pitanja bolje da si postavio administratoru ovog foruma,on bi najbolje trebao znati čemu ovaj forum i kojom svrhom..
Vidi,shvatam simpatije i sve to ali također treba biti realan i objektivan.Gajim i ja simpatije prema Nothingamu pa ih to ne čini boljim.
Tvoje objektivno ne mora nužno znaciti da je generalno objektivno i realno,problem i jeste u tome što ti pokušavaš nametnuti nekom svoje razmišljanje.. Ja razumijem da ti imaš stav kao i svako drugi na ovom forumu ali što ce ti bolan ono najgore mišljenje koje možeš imati o nekom ? Ti si o Walcottu izvukao ono najgore što imaš za reći ali si nekako sa tim više rekao o sebi nego o njemu..
Shvatam promašiti zicer.To se toleriše i najboljim igračima na ovoj planeti,ali brate neshvatiljivo je istom tom igraču potrebno 3/4 zicera po meču u prosjeku da bi eto ponekad i pogodio i obrisao tu mrlju koji je već postala njegov zaštini znak.Neobjašnjivo je kako je klub spreman plaćati preko 100k funti i trpiti jednog igrača koji proveo 10x više vremena u bolnici nego na terenu.Neshvatiljivo je kako se žrtvuju neki talentovani mladi igrači zarad njega,vječnog talenta koji nikako da eksplodira.
Šta je zicer ? Prazan gol ? 1 na 1 s golmanom ? Šuti iz kaznenog prostora ? Definiši jbg,možda tvoj zicer nije i meni zicer..Navedi mi ta 3 ili 4 zicera kontra Leicestera ?

Placali smo mnoge i placamo još uvjek,nije Walcott jedini na tom spisku..RVP je godinama bio na platnoj listi pa je poslije pokazao zašto je to tako,eto ti jedan primjer.

Koji su se to talenti žrtvovali ?

Meni je neobjašnjivo recimo da se poslije utakmice sa Leicesterom pljulje generalno najopasniji igrac na terenu..Meni je neobjašnjivo i to da se na svaki Ox-ov dribling svršaje i pišu se hvalospjevi dok je Walcottov gol samo slucajnost koja se vrijednuje manje od tog driblinga..

Pisao bih još ali ograničen sam sa vremenom.

Uzdravlje.
Svako dobro.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 feb 2015, 16:03

BigBigBang je napisao/la:Uglavnom spodoba i dalje ustrajna, nije problem u njegovim treninzima...
Prije par godina sam mislio da je to i bio skoro siguran, a sada vise ne mislim, sad odgovorno tvrdim da je to problem i siguran sam 100% jer nema sta drugo biti.
Nijedan klub ne moze biti toliki peh da iz godine u godinu ima toliko igraca van stroja.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 13 feb 2015, 16:11

Ne mozes biti peh 10 godina.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 feb 2015, 17:43

Ma to je jasno ko dan samo slijepi ljudi to ne vide, pa nije slucajnost da je toliko ljudi koji su prisustvovali ili ucestvovali u treninzima Arsenala rekli da to tamo nista ne valja, cak su ga svabe ismijavale...rezultat tih treninga imamo svake godine, igraci redovno odsustvuju po par mjeseci, pricati o tome da je losa sreca je bolesno glupo...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 14 feb 2015, 15:00

25-02 na Sky Sportu dokumentarna emisija posvecena sjajnoj generaciji Arsenala, ‎Invincibles.

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 14 feb 2015, 20:51

slika

Simpatični :cool:
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 14 feb 2015, 23:45

Alexis spreman za Middlesbrough
Pld W D L
38 26 12 0

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 15 feb 2015, 00:01

Čitam, Kos zadobio neku povredu. Ima li o tome kakvih informacija?

Meša Selimović

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 15 feb 2015, 00:06

Amarildo je napisao/la:Čitam, Kos zadobio neku povredu. Ima li o tome kakvih informacija?
Najvjerovatnije ce izostati jednu utakmicu radi predostroznosti, a onda kasnije cemo saznati da ima neku povredu i da ce biti odsutan oko mjesec dana. Ako se razumijemo ;)

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 15 feb 2015, 00:10

Zaboravio si još jedan setback koji će ga udaljiti još najmanje 3 mjeseca.
Pld W D L
38 26 12 0

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 15 feb 2015, 00:36

suhakrpa je napisao/la:
Amarildo je napisao/la:Čitam, Kos zadobio neku povredu. Ima li o tome kakvih informacija?
Najvjerovatnije ce izostati jednu utakmicu radi predostroznosti, a onda kasnije cemo saznati da ima neku povredu i da ce biti odsutan oko mjesec dana. Ako se razumijemo ;)
I ono kad Wenger kaže odsustvovati će dvije sedmice, pa narednu presicu, kaže tri. I tako povećava.

Usput, zna li ko koliko je ozbiljna povreda Sanogoa u CPu?

Meša Selimović

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 15 feb 2015, 00:57

Amarildo je napisao/la:
suhakrpa je napisao/la:
I ono kad Wenger kaže odsustvovati će dvije sedmice, pa narednu presicu, kaže tri. I tako povećava.

Usput, zna li ko koliko je ozbiljna povreda Sanogoa u CPu?
Je li bitno :lol: ?
Zadnja izmjena: anell, dana/u 15 feb 2015, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
Pld W D L
38 26 12 0

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 15 feb 2015, 00:59

Pa je :D
Volio bih da odigra koju, pa da imamo kome na osnovu toga da ga prodamo. Uhar milion.

Meša Selimović

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 15 feb 2015, 01:01

Taj što više utakmica odigra mi ćemo manje para dobiti :mrgreen:
Pld W D L
38 26 12 0

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 15 feb 2015, 05:07

anell je napisao/la:Taj što više utakmica odigra mi ćemo manje para dobiti :mrgreen:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Sto me nasmija. Grohotom. :mrgreen: :mrgreen:

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 15 feb 2015, 06:44

Zarazio ga Bendtner. I njega i Girouda.

Meša Selimović

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 15 feb 2015, 10:51

anell je napisao/la:Alexis spreman za Middlesbrough

gdje si to nasao, vidio sam da je trenirao al dal ce igrati ne znam bas

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 15 feb 2015, 11:05

Ako ne bude spreman, onda vjerovatno Welbeck lijevo.

Meša Selimović

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Brokula i 1 gost.