Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ako on nema drzavljanstva ne moze u tako kratkom roku dobiti vizu
Srpski pasos, ne treba viza lave moj.Brnjoo je napisao/la:Ako on nema drzavljanstva ne moze u tako kratkom roku dobiti vizu
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Los*Blancos
- Kontakt:
Jeste smijesni
mogao bi pokazati i kartu slike(digitalnu 2002 nisam imao) obicni aparat, ali kome...
a boli me kita sta mislite tako da ...

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
@lb ja ti vjerujem
nego odo sad lagano put pod noge pa na tekmu
Inače očekujem da ih razvalimo ipak Mou im u finalu lp sa Militom pokazao možete misliti sada kada ima Pipitu i Ronalda

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- sergio ramos
- Kontakt:
Odgledah ovo prvo poluvrijeme,i vidim da je Mou u Real prenio sve ono sto je Inter radio,brani se sa skoro svim igracima prave se po dva reda nazad,ceka se lopta i onda kad se uzme lopta u kontri u par sekundi naprijed pojavi 5 igraca...u Italiji je ovo prolazilo tamo je tvrdji fudbal,vidjecemo dali ce u Spaniji ali mislim da se ovo nece svidjeti publici u Madridu jel sam primjetio da traze igru lijepu za oko
P.S. Ribery siluje Ramosa,Bayern ne da je malo bolji nego za klasu u ovom prvom poluvremenu Iker cuda cini zato je jos uvijek 0-0,Bayern puno vise drzi loptu vi kako rekoh ganjate kontru
P.S. Ribery siluje Ramosa,Bayern ne da je malo bolji nego za klasu u ovom prvom poluvremenu Iker cuda cini zato je jos uvijek 0-0,Bayern puno vise drzi loptu vi kako rekoh ganjate kontru
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Nail for Real
- Kontakt:
Iker majstor, najbolji golman na svijetu! Odbrana standardno losa, Khedira nije nesto bogzna dobro odigr'o. Canales necujan, Leon solidan, CR7 i Pipita ne dobijaju prave lopte.
Ostaje da se zali za sansom Higuaina u 2,3 minutu, ali sve u svemu Bayern puno bolji. Vidjecemo sta Mourninho priprema za 2poluvrijeme.
Ostaje da se zali za sansom Higuaina u 2,3 minutu, ali sve u svemu Bayern puno bolji. Vidjecemo sta Mourninho priprema za 2poluvrijeme.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Bayo bolji,ali ovo je Mouova igra a Iker vampir mislim da treba da se zove Drakula
.I da šta Ramos glumi ubi ga Ribery,ali dobro samoje prijateljska.
P.S.Vidi se da će Carvalho biti pojačanje i ima li neko da kaže nešto na račun Marcelove igre pa poslije Ikera ubjedljivo najbolji

P.S.Vidi se da će Carvalho biti pojačanje i ima li neko da kaže nešto na račun Marcelove igre pa poslije Ikera ubjedljivo najbolji

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
Leon najbolji poslije Ikera, Marcelo se gubi u defanzivi, naprijed solidan, imao sut pored stative i sjajnu loptu za Higuaina u prostor, koju ovaj nije stigao. Carvalho je prespor.LBJ MVP je napisao/la:Bayo bolji,ali ovo je Mouova igra a Iker vampir mislim da treba da se zove Drakula![]()
.I da šta Ramos glumi ubi ga Ribery,ali dobro samoje prijateljska.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- Nail for Real
- Kontakt:
Volio bih vise da je Canales u sredinu, a Maria na krilu. To bi vec bolje izgledalo.
Sta su Ramosu danas uradili. Silovao ga Ribery. Nebitno, imali smo Casillasa. Izgubicemo 100%, ali nema veze, barem necemo primiti tri komada
Zato te pitam jel BosanacPortillo je napisao/la:Srpski pasos, ne treba viza lave moj.Brnjoo je napisao/la:Ako on nema drzavljanstva ne moze u tako kratkom roku dobiti vizu

Ne mogu dalje gledati utakmicu postajem neeervozan
PENALIII , sad cemo da vidimo ko ima psihu a ko je za malih tekmi 

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Iker odbranio 2 penala, CR, Benz,Xabi i VDV dali
4:2 pobjeda trofej haj cao vidim ose bavarci
4:2 pobjeda trofej haj cao vidim ose bavarci

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
IKER CASILLAS - BOG NA NEBU, IKER NA ZEMLJI! ! ! ! ! ! !
ONO STO BOG NE MOZE, IKER SVAKAKO MOZE!
IKER JE ODBRANIO TRI PENALA!
ONO STO BOG NE MOZE, IKER SVAKAKO MOZE!
IKER JE ODBRANIO TRI PENALA!
Zasluzeno ste dobili , nema sta ipak 4 gola ste im dali !
samo mi recite jel vas stid ????? ovo sad se zove deranje guzovaaaaa, pa kod nas djeca igarju svega mi a deru vas, ovo nije ni 50 % prvog tima a opet smo vas poderali, nedo Bog sa su tu bili svi pa ne znam sta reci et. zao mi vas je malo, al opet uzeli ste kup XD
haha

Razumijes ti mene burazere moj 

Tisina i zovi Valdeza nek pogleda snimak utakmiceAndres je napisao/la:Zasluzeno ste dobili , nema sta ipak 4 gola ste im dali !

Luca - Kakvo deranje, nas je derao Ribery a ne ta djecica. Uostalom, sto se tice prilika, mogu slobodno reci da je i Real Madrid promasio tri skoro stopostotne prilike - Prvo Higuain u 2. minuti, zatim Van der Vaart kad mu se odbila i onda Ronaldo glavom kad mu je Benzema ubacio.
A vi pricajte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.