Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Ajax » 29 avg 2015, 00:42

dubrovnik je napisao/la:Tino uzasan a i Solta je trebao znati da on ne moze igrati na lijevom krilu. Kakvi su ovi treneri likovi. Ipak ovo ne umanjuje uzasnu prestavu TSS u prvih 45 minuta. Valjda se trznu.
Kako sad odjednom ne moze igrati na lijevom krilu ?? Pa on je vecinu utakmica u reprezentaciji odigrao na toj poziciji osim prvih par gdje je bio zadnji vezni. Pa ako moze u reprezentaciji valjda moze i Hajduku koji je par nivoa ispod. Pisali su neki prije godinu dana da covjek igra za klub na desnoj strani i da nema logike sto je kod bivseg selektora igrao po lijevoj strani.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 29 avg 2015, 00:46

Sad kad je Hajduk ispao iz EL vjerovatno ce prodati neke igrace, pa ima li kakvih ponuda za Tinu, ili ce i ovu sezonu ostati u Hajduku?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 avg 2015, 01:27

Ajax je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Tino uzasan a i Solta je trebao znati da on ne moze igrati na lijevom krilu. Kakvi su ovi treneri likovi. Ipak ovo ne umanjuje uzasnu prestavu TSS u prvih 45 minuta. Valjda se trznu.
Kako sad odjednom ne moze igrati na lijevom krilu ?? Pa on je vecinu utakmica u reprezentaciji odigrao na toj poziciji osim prvih par gdje je bio zadnji vezni. Pa ako moze u reprezentaciji valjda moze i Hajduku koji je par nivoa ispod. Pisali su neki prije godinu dana da covjek igra za klub na desnoj strani i da nema logike sto je kod bivseg selektora igrao po lijevoj strani.
Pa to je genijalni izum SS a i Solta se izgleda uhvatio na onu staru udicu. Najbolje igrace poslozi kako stignes jer je vazno da svi igraju. Ne moze Ajaxe on na lijevu stranu jer je on tu mrtav igrac. Najbolje oruzje sut lijevom nogom mu tu ne postoji. Rijetko i podvaljiva loptu sa te strane. Ja ne znam kako to treneri ne vide i nije mi jasno, koji slijepac moras biti pa raditi sa igracima svaki dan i to ne primjetiti. Pogledaj odakle je dao vecinu golova. Pa i jucer kad ga je vratio na njegovo mjesto u drugom poluvremenu je bio duplo bolji. Nego dobro ako ti mislis da je SS pogodio sa niegovim stavljanjem na lijevu stranu tadasnjeg Safetovog romba pogledaj koju od tih utakmica opet.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 avg 2015, 01:42

U Hajduku igra ono sto jedino moze i igrati. U reprezentaciji je igrao na pozicijama gdje je Susic uspjevao da oslobodi mjesto kako bi njega ubacio :puke:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 avg 2015, 01:44

SlevinKelevra je napisao/la:U Hajduku igra ono sto jedino moze i igrati. U reprezentaciji je igrao na pozicijama gdje je Susic uspjevao da oslobodi mjesto kako bi njega ubacio :puke:
Slazem se za reprezentaciju.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 avg 2015, 14:41

dubrovnik je napisao/la:Nego dobro ako ti mislis da je SS pogodio sa niegovim stavljanjem na lijevu stranu tadasnjeg Safetovog romba pogledaj koju od tih utakmica opet.
Ne mislim ja sam i tada govorio da je on bolji na desnoj strani i da bi to trebao da igra. Isto kao sto je i igrao u klubu. Samo nisi mogao doci do rijeci ovdje od onih koji su opravdavali sve i svasta. Kada kazes momak je lose odigrao. Odma oni kao svi su podbacili, nije skrivio gol, neki drugi igrac - stoper je skrivio gol, ...... . Iz supljeg u prazno uglavnom. TSS moze odigrati samo ofanzivnog veznog ili kao desno krilo ( i to ne kao klasicno krilo nego da ulazi u sredinu ).

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 avg 2015, 15:14

Ajax je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Nego dobro ako ti mislis da je SS pogodio sa niegovim stavljanjem na lijevu stranu tadasnjeg Safetovog romba pogledaj koju od tih utakmica opet.
Ne mislim ja sam i tada govorio da je on bolji na desnoj strani i da bi to trebao da igra. Isto kao sto je i igrao u klubu. Samo nisi mogao doci do rijeci ovdje od onih koji su opravdavali sve i svasta. Kada kazes momak je lose odigrao. Odma oni kao svi su podbacili, nije skrivio gol, neki drugi igrac - stoper je skrivio gol, ...... . Iz supljeg u prazno uglavnom. TSS moze odigrati samo ofanzivnog veznog ili kao desno krilo ( i to ne kao klasicno krilo nego da ulazi u sredinu ).
Slazem se, on je na lijevoj strani potpuno neupotrebljiv. Tocno si locirao mjesta gdje on moze igrati ako ikad bude dobio sansu u reprezentaciji.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 29 avg 2015, 18:21

Sta velis ako dobije ikad sansu u reprezentaciji? Znaci malo je do sad imo prilika u bh ?! Hahah
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 avg 2015, 19:06

bhfanatic14 je napisao/la:Sta velis ako dobije ikad sansu u reprezentaciji? Znaci malo je do sad imo prilika u bh ?! Hahah
Imao jest ali znas i sam kako je Safet pravio sastav. Ako neko fali u sredini sve izmjesa da otvori mjesto za TSS. Najcesce na krivom mjestu.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 29 avg 2015, 19:11

dubrovnik je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Sta velis ako dobije ikad sansu u reprezentaciji? Znaci malo je do sad imo prilika u bh ?! Hahah
Imao jest ali znas i sam kako je Safet pravio sastav. Ako neko fali u sredini sve izmjesa da otvori mjesto za TSS. Najcesce na krivom mjestu.

Pa kako sad krivo mjesto? Njemu sva mjesta su kriva.. DM , lijevo krilo, desno??? Sta je on sada, mislim ja znam gdje mu je mjesto ali navijaci bh su tako prevareni i slagani da niko ni nezna gdje i sta on uopste igra ! Nego sto nema nikakvih ponuda? Evo kraj roka i on jos uvjek hajduku? Sta ti na to kazes ono iskreno.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 avg 2015, 19:23

Da se decko ne preziva Susic sad bi ga povremeno spominjali na 'Potencijalnim', nesto kao Scuka ili Letica... Ovako, lik standardniji od Dzeke na okupljanju... Smijesno. :puke:

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 29 avg 2015, 19:27

Pa zar možete toliko pisati o ovom klocu? Stvarno mi nije jasno.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 30 avg 2015, 19:39

Na klupi ben ten zuziz !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 30 avg 2015, 22:58

dubrovnik je napisao/la:
Sredina nase reprezentacije je se stimala po TSS-u ko nekad Francuska po Zidaneu. Lik nije dovoljno kvalitetan i to svako vidi, mozda se neki bogati turci zajebu pa zavrsi na tribini nekog kvazispora kao avdija speed demon ali to je to.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 30 avg 2015, 22:58

**** te amidza.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 30 avg 2015, 23:05

I kad mi neko kaze adzo i babo Sead mu cinili medvjedevu uslugu, pa lik bez germanske korupcije uopste nebi bio fudbaler.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 30 avg 2015, 23:12

PapeSusic je napisao/la:I kad mi neko kaze adzo i babo Sead mu cinili medvjedevu uslugu, pa lik bez germanske korupcije uopste nebi bio fudbaler.
Tako je ! I sad je daleko od fudbalera ali dostigo je vrhunac koji nikad ni u snu nije mogo zamislit sebi. Stvarno mi je drago da ima jos pametnih ljudi ovdje na forumu koji vide kakva je ovo ubleha i nedaji sebi uvalit lazi lopova novinara medija interneta da ovaj zna igrat. I da vide kakva je ustvari kupleraj nasa repka. Ali pravda stize i adzu i babu i tina sve njih. Lopovi !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 30 avg 2015, 23:43

bhfanatic14 je napisao/la:
PapeSusic je napisao/la:I kad mi neko kaze adzo i babo Sead mu cinili medvjedevu uslugu, pa lik bez germanske korupcije uopste nebi bio fudbaler.
Tako je ! I sad je daleko od fudbalera ali dostigo je vrhunac koji nikad ni u snu nije mogo zamislit sebi. Stvarno mi je drago da ima jos pametnih ljudi ovdje na forumu koji vide kakva je ovo ubleha i nedaji sebi uvalit lazi lopova novinara medija interneta da ovaj zna igrat. I da vide kakva je ustvari kupleraj nasa repka. Ali pravda stize i adzu i babu i tina sve njih. Lopovi !!!
Ma ima nas normalnih, imas par trolova poput calcija i par emira koji bi safetu zivot dali ali ostali su davno vidjeli nepotizam i korupciju.

Nadam se i ja pravdi, da ce tino poslije ovog ugovora zavrsiti kao i ona varalica od cace s imenom Sead ali nisam bas optimista. Eno avdija koji je u pet deka s tinom dobi ugovor s nekim kvazisporom. Ljudi skontaju da se radi o ublehama (avdija jos nije dobacio ni do klupe) ali je to kasno poslije potpisa.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 31 avg 2015, 00:40

Veceras na klupi, ali vidi se da momak zna lopte.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 31 avg 2015, 00:47

Talent :urnebes: panj na kvadrat.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.