Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko je BIH ponos, i stvarno zasluzuje naj naj klub, jer i on je sigurno u top 5 napadaca europe... Nebi mi smetalo da ode u :
Man U
Real
Liverpool
Arsenal
Chelse
itd.
Licno mislim da bi mu najbolje bilo u Man U. jer sa Roonijem bi razvaljivali u napadu... U realu bi bilo previse pritiska na njega i ostale napadace, cim real nepobjedi jednu tekmu, odmah se trazi krivica u napadu..
Man U
Real
Liverpool
Arsenal
Chelse
itd.
Licno mislim da bi mu najbolje bilo u Man U. jer sa Roonijem bi razvaljivali u napadu... U realu bi bilo previse pritiska na njega i ostale napadace, cim real nepobjedi jednu tekmu, odmah se trazi krivica u napadu..
BLUE NATION.
da ubija ko Marijo Gomezfixator je napisao/la:bolje mu je u minhenu ako nista nek ga Gaal isteše da ubijaBAVARAC DO GROBA je napisao/la:džeko sebi nije djabe kupio kucu u munchenu![]()
samo to jos nije izaslo u javnost
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Prodajom bubrega kupit ću Džeku izjavio je predsjednik Milana.
Šta je više ovim novinarima nek malo pričekaju pa nek objave priču , ovo više nema smisla.

Šta je više ovim novinarima nek malo pričekaju pa nek objave priču , ovo više nema smisla.
FEDERER= KLOC
jel to Mario Gomez loš igrač ?????marsovac je napisao/la:da ubija ko Marijo Gomezfixator je napisao/la:bolje mu je u minhenu ako nista nek ga Gaal isteše da ubijaBAVARAC DO GROBA je napisao/la:džeko sebi nije djabe kupio kucu u munchenu![]()
samo to jos nije izaslo u javnost
Semper Fidelis
Fino je ovo sve vidjeti, te ga hoce ovi, te ga hoce oni...
Ali dok ne vidim fotografije i video snimke sa Dzeko potpisuje za neki klub ovo sve drzim sa rezervom.
Sretno mu pa gdje god da ode...
Ali dok ne vidim fotografije i video snimke sa Dzeko potpisuje za neki klub ovo sve drzim sa rezervom.
Sretno mu pa gdje god da ode...
bolje mu je u minhenu ako nista nek ga Gaal isteše da ubija
[/quote]
da ubija ko Marijo Gomez[/quote]
jel to Mario Gomez loš igrač ?????[/quote]
Ma jeste brate, veliki igraci ne smiju imati ovako losu sezonu iza sebe.
Ako je on zbog jednog Olica ostao na klupi, ocito je da nije BAS dobar igrac...

da ubija ko Marijo Gomez[/quote]
Ako je on zbog jednog Olica ostao na klupi, ocito je da nije BAS dobar igrac...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Možda on i jeste dobar igrač, ali nije iskoristio svoju priliku. Ola je na dvije-tri utakmice stvorio status nedodirljivog.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
da ubija ko Marijo Gomez[/quote]ackeey je napisao/la:bolje mu je u minhenu ako nista nek ga Gaal isteše da ubija
Ako je on zbog jednog Olica ostao na klupi, ocito je da nije BAS dobar igrac...[/quote]
jarane po toj teoriji ispade da je Benzema truba igrač jer je imao lošu sezonu i jer je sjedio na klupi.
Semper Fidelis
Nisu trube ali jesu okarine igraci.
Dzeko je kompanija,tvrtka,fabrika,firma,tvornica za njih.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
tu se slažemo Džeko je za pola ovih gore navedenih ljuta nevolja prijeki sud i brutalan finišerharishp je napisao/la:Nisu trube ali jesu okarine igraci.![]()
realno

Semper Fidelis
Ovdje do sada nije prelazio:
Edin Džeko poručio: "Nosit ću UNICEF dres!" PDF Ispis E-mail
Autor ****
Utorak, 25 Maj 2010 11:27
Transfer Edina Džeke i dalje je top tema svih domaćih, ali i velikog broja stranih sportskih medija. Veliki broj špekulacija pristiže iz sata u sat, te je teško ustanoviti koje informacije imaju istinit karakter. Posljednju špekulaciju, ovaj put o prelasku u Barcelonu pokrenuo je sam Edin.
Napadač Wolfsburga koji je proteklih dana u ulozi ambasadora UNICEF-a obilazio djecu širom Bosne i Hercegovine poručio je na press konferenciji održanoj povodom posjete jednoj od sarajevskih škola kako će u budućnosti nositi UNICEF-ov dres, što je rasplamsalo govorkanja o Džekinoj budućnosti u dresu Barcelone koja je jedini klub koja na svojim dresovima nosi logo ove humanitarne organizacije.
Inače, Edin Džeko izrazio je veliku sreću koju osjeća u obnašanju uloge ambasadora UNICEF-a.
"Poslije fudbala ova mi je misija najdraža." kaže Edin Džeko i nastavlja "Drago mi je da UNICEF pomaže djeci i posebno mi je drago da naša djeca imaju osjećaj da se mogu osloniti na nekoga ko im može pomoći."
Na upit o posljednjim utakmicama u dresu Wolfsburga te osvajanju titule prvog strijelca Džeko je odgovorio: "Taktika je bila u posljednjoj utakmici vrlo jednostavna. Sve lopte su morale ići na mene (kroz smijeh kaže Džeko). Šalu na stranu, kada sam vidio koliko je mojim saigračima bilo stalo da ja budem prvi strijelac bio sam siguran da ću u tome uspjeti i hvala Bogu zabio sam gol koji mi je dao prednost nad Kieslingom."
Autor ****
Transfer Edina Džeke i dalje je top tema svih domaćih, ali i velikog broja stranih sportskih medija. Veliki broj špekulacija pristiže iz sata u sat, te je teško ustanoviti koje informacije imaju istinit karakter. Posljednju špekulaciju, ovaj put o prelasku u Barcelonu pokrenuo je sam Edin.
Napadač Wolfsburga koji je proteklih dana u ulozi ambasadora UNICEF-a obilazio djecu širom Bosne i Hercegovine poručio je na press konferenciji održanoj povodom posjete jednoj od sarajevskih škola kako će u budućnosti nositi UNICEF-ov dres, što je rasplamsalo govorkanja o Džekinoj budućnosti u dresu Barcelone koja je jedini klub koja na svojim dresovima nosi logo ove humanitarne organizacije.
Inače, Edin Džeko izrazio je veliku sreću koju osjeća u obnašanju uloge ambasadora UNICEF-a.
"Poslije fudbala ova mi je misija najdraža." kaže Edin Džeko i nastavlja "Drago mi je da UNICEF pomaže djeci i posebno mi je drago da naša djeca imaju osjećaj da se mogu osloniti na nekoga ko im može pomoći."
Na upit o posljednjim utakmicama u dresu Wolfsburga te osvajanju titule prvog strijelca Džeko je odgovorio: "Taktika je bila u posljednjoj utakmici vrlo jednostavna. Sve lopte su morale ići na mene (kroz smijeh kaže Džeko). Šalu na stranu, kada sam vidio koliko je mojim saigračima bilo stalo da ja budem prvi strijelac bio sam siguran da ću u tome uspjeti i hvala Bogu zabio sam gol koji mi je dao prednost nad Kieslingom."
Čisto sumnjam, tek je Villa došo. Mada bi neizmjerno volio.atko je napisao/la:Ovdje do sada nije prelazio:
Autor ****
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja sam govorio Barca ce sve uraditi samo da ga sukne Realu
Vidjecemo kroz 7 dana gdje ce Dzeko stvarno otici ovo sve do sada teska nagadzanja,ali mislim da mu je Real i Man utd najblizi...

Vidjecemo kroz 7 dana gdje ce Dzeko stvarno otici ovo sve do sada teska nagadzanja,ali mislim da mu je Real i Man utd najblizi...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Samo ću ovo reći: Špekulacije o Džekinim transferima su dosadile i Bogu i narodu! 

jel to Mario Gomez loš igrač ?????[/quote]fixator je napisao/la:da ubija ko Marijo Gomezackeey je napisao/la:bolje mu je u minhenu ako nista nek ga Gaal isteše da ubija
Ako je on zbog jednog Olica ostao na klupi, ocito je da nije BAS dobar igrac...[/quote]
jarane po toj teoriji ispade da je Benzema truba igrač jer je imao lošu sezonu i jer je sjedio na klupi.[/quote]
Pa jasta je vec los igrac. Kakav Benzema, pa Edin je izmislio fudbal/nogomet za njega...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Principatus
- Kontakt:
Chuck Norrisu nisu dosadile spekulacije o Dzekinom transferu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Vjerujem da ce se ovaj transfer, ako ga bude, realizovati tek nakon SP. Sto znaci jos mjesec dana "potucanja" po Evropi. 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Zavrsit ce to prije svjetskogTrasimaco je napisao/la:Vjerujem da ce se ovaj transfer, ako ga bude, realizovati tek nakon SP. Sto znaci jos mjesec dana "potucanja" po Evropi.

Ko prvi djevojci,djevojka je njegova...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma zavrsice se u slijedecih par dana, ako se uopste ista zavrsi... Wolfsburg je realno gledajuci najgori klub poslije Bayerna u kojem su se nasi mogli naci, jer su puni para i libo ih za nekakve ponude i ponudice...Trasimaco je napisao/la:Vjerujem da ce se ovaj transfer, ako ga bude, realizovati tek nakon SP. Sto znaci jos mjesec dana "potucanja" po Evropi.
Dzeko ce biti jos skuplji od prvog juna tako da tu ne treba puno matematike da se izracuna do kada bi mogao preci negdje. Znaci, do 31og mora jamstvo za 40 miliona biti polozeno WOlfima, a sami pregledi i ostalo se moze odraditi iza tog datuma...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Principatus je napisao/la:Chuck Norrisu nisu dosadile spekulacije o Dzekinom transferu.

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 44 gosta.