Sendt fra min HUAWEI VNS-L31 med Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Cije Kosevo?TobeYarabi je napisao/la:nase kosevo
našeGefufna je napisao/la:Cije Kosevo?TobeYarabi je napisao/la:nase kosevo
Od Bosna SemeTobeYarabi je napisao/la:našeGefufna je napisao/la:Cije Kosevo?TobeYarabi je napisao/la:nase kosevo
Dzoni je napisao/la:Veceras posljednja prilika za barcelonu da nas pokradu prije uvodjenja video tehnologije.
Wandelanoite je napisao/la:Veceras je stavljena tacka na i kod dvije stvari:
1.Messi vs Ronaldo
2.Koga guraju sudije i savez.
Inace kao navijac Barcelone zamolio bi sve fanove i simpatizere Barce kao i ostale koji imaju namjeru provocirati Realovce da to ne rade, ipak je izostanak Viktora Kassaia nenadoknadiv i u vezi s tim nemamo pravo provocirati.
Kakva zrelija momcad imate masinu od igraca koji je veceras samo potvrdio ono sto svi mi znamo da je najbolji ikada a Barca kao ekipa nikad losija. Mesi da igra beka bio bi najbolji bek na svijetu a ujedno i igrac a mozda kada bi mu dali da ponesi gajbu piva na gol pa da na istu stane kao golman vjerujem da bi bio najbolji golman svijeta, Jednostavno covjek je top po svemu.autogol je napisao/la:Ovo je samo pocetak kraja za Real Madrid. Ostaju oni i bez titule u Spaniji a o finalu LP mogu samo sanjati![]()
Barselona jos jednom pokazala da je zrelija momcad i nakon Juveta se ovako vratiti mogu samo veliki
sodaacm je napisao/la:Kakva zrelija momcad imate masinu od igraca koji je veceras samo potvrdio ono sto svi mi znamo da je najbolji ikada a Barca kao ekipa nikad losija. Mesi da igra beka bio bi najbolji bek na svijetu a ujedno i igrac a mozda kada bi mu dali da ponesi gajbu piva na gol pa da na istu stane kao golman vjerujem da bi bio najbolji golman svijeta, Jednostavno covjek je top po svemu.autogol je napisao/la:Ovo je samo pocetak kraja za Real Madrid. Ostaju oni i bez titule u Spaniji a o finalu LP mogu samo sanjati![]()
Barselona jos jednom pokazala da je zrelija momcad i nakon Juveta se ovako vratiti mogu samo veliki
Pa i dalje je covjek kao i svi ostali ali od svih ljudi koji su igrali ovu igru on je definitivno najbolji i mislim da ako vec nisi navijac Reala onda moras biti totalna neznalica da kazes da nije najbolji. Stav navijaca Reala razumijem ali oni ne gledaju iz objektivnog ugla a svi znamo zbog cega. Milsim suvisno je pisati uopste o tomebombaysaphire je napisao/la:sodaacm je napisao/la:Kakva zrelija momcad imate masinu od igraca koji je veceras samo potvrdio ono sto svi mi znamo da je najbolji ikada a Barca kao ekipa nikad losija. Mesi da igra beka bio bi najbolji bek na svijetu a ujedno i igrac a mozda kada bi mu dali da ponesi gajbu piva na gol pa da na istu stane kao golman vjerujem da bi bio najbolji golman svijeta, Jednostavno covjek je top po svemu.autogol je napisao/la:Ovo je samo pocetak kraja za Real Madrid. Ostaju oni i bez titule u Spaniji a o finalu LP mogu samo sanjati![]()
Pa kad je toliko top i svemoguć , zašto toliko finala izgubi?
osvajao sam? De bgti ne prdi, i ne poredi mi nogomet kad se igralo krpenjacom i kad igraci nisu mogli meda, Maradona je definitivno bio najbolji dok Messi nije dosao, a tebi ako treba **** titula SP za tako nesto onda i jesi neznalica.bombaysaphire je napisao/la:Eto ja kao neznalica mislim da je Maradona bolji....Sam sa Napolijem titule osvajao , a i sa Argentinom....Messi sa onakvim suigračima , ništa....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.