Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

FCUM
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la FCUM » 07 jan 2016, 14:59

da li neo zna da li ima negdje folija i maska za moto g 3rd
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Almedinaa
Kontakt:

Post Postao/la Almedinaa » 07 jan 2016, 20:24

Eh evo i jaranica se pridruzila ovom čudu, hhaha, i sta kazes, dobar mobitel?[/quote]
Ma mobitel ubi, ne bih ga sad mijenjao za ne znam ti koji :)[/quote]
Ozb, kakva je kamera, zadnja, prednja, je li mobitel brz ili ono ponekad stopa?

steelcity
Kontakt:

Post Postao/la steelcity » 07 jan 2016, 21:29

Almedinaa je napisao/la:Eh evo i jaranica se pridruzila ovom čudu, hhaha, i sta kazes, dobar mobitel?
Ma mobitel ubi, ne bih ga sad mijenjao za ne znam ti koji :)[/quote]
Ozb, kakva je kamera, zadnja, prednja, je li mobitel brz ili ono ponekad stopa?[/quote]
Kamere su fantazija, znači baš su jake, zadnja odlična, prednja isto super, za selfija i više nego dobra :P

Meni je frišak, tek odnedavno, pa je sad zasad odličan, nit štopa nit išta, baterija drži perfektno, baš solidan :)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 jan 2016, 00:06

Kakav je ovaj telefon?
Ima li ko iskustva s njim?

slika

Riječ je o UMI Hammer S modelu
Ovo su i neke karakteristike

5,5" HD ekran

2GB RAM, 16GB ROM

Quad core 1,3Ghz 64-bit procesor

Senzor otisaka prsta i IR senzor

Android 5.1 - kompletan prijevod

DUAL SIM, 4G

GPS
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 08 jan 2016, 00:07

pa dobro gdje nađete sve te telefone

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 jan 2016, 00:10

QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa dobro gdje nađete sve te telefone
Ako se na mene odnosilo, ovo sam preuzeo sa jedne fb stranice za prodaju telefona i kućnu dostavu.
Nisam baš neki tip koji se bakće pomodarstvom, ali mobitel koji trenutno imam je poprilično zastario, i imam ga već duže vrijeme, pa bih da promjenim.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 08 jan 2016, 00:19

Izgleda da ću ovo uzeti.
slika
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Almedinaa
Kontakt:

Post Postao/la Almedinaa » 08 jan 2016, 00:40

steelcity je napisao/la:
Almedinaa je napisao/la:Eh evo i jaranica se pridruzila ovom čudu, hhaha, i sta kazes, dobar mobitel?
Ma mobitel ubi, ne bih ga sad mijenjao za ne znam ti koji :)
Ozb, kakva je kamera, zadnja, prednja, je li mobitel brz ili ono ponekad stopa?[/quote]
Kamere su fantazija, znači baš su jake, zadnja odlična, prednja isto super, za selfija i više nego dobra :P

Meni je frišak, tek odnedavno, pa je sad zasad odličan, nit štopa nit išta, baterija drži perfektno, baš solidan :)[/quote]
Dramica. Vjerovatno onda uzmem taj, koliko baterija otprilike može trajati, i jel kod tebe interna 8 ili 16 giga,

SoooE7
Kontakt:

Post Postao/la SoooE7 » 08 jan 2016, 01:36

zizu1991 je napisao/la:Kakav je ovaj telefon?
Ima li ko iskustva s njim?

slika

Riječ je o UMI Hammer S modelu
Ovo su i neke karakteristike

5,5" HD ekran

2GB RAM, 16GB ROM

Quad core 1,3Ghz 64-bit procesor

Senzor otisaka prsta i IR senzor

Android 5.1 - kompletan prijevod

DUAL SIM, 4G

GPS
Koliko sam citao po forumima i gledajuci recenzije o UMI mobitelima, cine se jako dobrim. Cak sam ja narucio "najjeftiniji niskobudzetni mobitel" UMI Rome, pa cekam da mi stigne. Ako ko ima informacije o UMI brendu iz prve ruke, bujrum neka napise. :D Moj UMI Rome bi trebao stici ovih dana. :D
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 jan 2016, 01:41

SoooE7 je napisao/la:Koliko sam citao po forumima i gledajuci recenzije o UMI mobitelima, cine se jako dobrim. Cak sam ja narucio "najjeftiniji niskobudzetni mobitel" UMI Rome, pa cekam da mi stigne. Ako ko ima informacije o UMI brendu iz prve ruke, bujrum neka napise. :D Moj UMI Rome bi trebao stici ovih dana. :D
Koliko taj tvoj košta? Ovaj preko ove fb stranice što sam upratio košta 330. Može i na rate, ali preko banke.
Nije da se razmećem parama, da se razumijemo.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 jan 2016, 01:50

zizu1991 je napisao/la:
SoooE7 je napisao/la:Koliko sam citao po forumima i gledajuci recenzije o UMI mobitelima, cine se jako dobrim. Cak sam ja narucio "najjeftiniji niskobudzetni mobitel" UMI Rome, pa cekam da mi stigne. Ako ko ima informacije o UMI brendu iz prve ruke, bujrum neka napise. :D Moj UMI Rome bi trebao stici ovih dana. :D
Koliko taj tvoj košta? Ovaj preko ove fb stranice što sam upratio košta 330. Može i na rate, ali preko banke.
http://www.olx.ba/artikal/20226704/umi- ... octa-core/

Čini se bolji od tog čekića :mrgreen: Ako ti se kupuju Kinezi, bolje nećeš naći za te pare :)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 08 jan 2016, 01:53

@Kawhi dobar izbor. Ne posjedujem ga,al' meni sto se tice dizajna jedan od najjacih telefona na trzistu. Sve mu je gdje treba :thumbup:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 08 jan 2016, 02:03

UrbyEmanuelson je napisao/la:@Kawhi dobar izbor. Ne posjedujem ga,al' meni sto se tice dizajna jedan od najjacih telefona na trzistu. Sve mu je gdje treba :thumbup:
Na prvu je prelijep, a i na drugu. :D
Ne uzimam ga zbog toga naravno. Pregledao sam dosta recenzija i za te pare nema boljeg mobitela kod nas kad se sve uzme u obzir. Baterija mu je navodno najslabija tačka, ali danas se svugdje može dopuniti mobitel.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 jan 2016, 02:08

anonimni je napisao/la:http://www.olx.ba/artikal/20226704/umi- ... octa-core/

Čini se bolji od tog čekića :mrgreen: Ako ti se kupuju Kinezi, bolje nećeš naći za te pare :)
Ma nije da se ja nešto razumijem u mobitele niti sam prezahtjevan, da se razumijemo.
Gledao bih nešto funkcionalno, i pristojno.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 jan 2016, 10:03

Po karakteristikama je taj bolji, kakav je u stvarnosti ne znam, pregledaj reviewe, pa se odluči...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

SoooE7
Kontakt:

Post Postao/la SoooE7 » 08 jan 2016, 14:48

zizu1991 je napisao/la:
Ja sam narucio preko njemacke stranice efox. I negdje je oko 220 KM. Naravno odmah sa racuna skinu. :) Koliko sam vidio UMI Hammer S ima bolji displej i bateriju, a ostlao UMI Rome "jede". :) Ako hoces mogu ti u privatne poslati linkove nekih stranica pa da vidis kako se cijene krecu i gdje su jeftiniji. Na piku su dosta skuplji. :D
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)

SoooE7
Kontakt:

Post Postao/la SoooE7 » 08 jan 2016, 14:55

anonimni je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
http://www.olx.ba/artikal/20226704/umi- ... octa-core/

Mogu ti reci za 220 KM tesko je naci ovako veliki displej, ovako jak ram, i ovakvu kameru. Isto tako je dizajn lijep i kazu da je "ugodan" u ruci. :D Jedina stvar sto nekima smeta je sto je 2 point capacitive screen i sto je baterija slabija. Ali kazu da rade na update-u da srede trajanje baterije. :D Polahko kinesko trziste postaje konkurentno. Koliko god neko omalovazavao ili im ne zeli vjerovati oni prave brendove. Uskoro izlazi ( ako vec nije izasao ) i prvi deca core smartphone. Nisu kvalitet samsunga i lg-a ali definitivno za onako niske cijene mobiteli su odlicni. :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 jan 2016, 17:31

SoooE7 je napisao/la:Ja sam narucio preko njemacke stranice efox. I negdje je oko 220 KM. Naravno odmah sa racuna skinu. :) Koliko sam vidio UMI Hammer S ima bolji displej i bateriju, a ostlao UMI Rome "jede". :) Ako hoces mogu ti u privatne poslati linkove nekih stranica pa da vidis kako se cijene krecu i gdje su jeftiniji. Na piku su dosta skuplji. :D
Nije puno para taj tvoj. Samo što sam kao i masa raje slab sa gotovinom i kreditnim karticama. :lolno:
Hvala ti na ponudi, provjerit' ću nešto u dogledno vrijeme, nije da mi gori, ali ako se budem interesirao, znam kome ću se javiti. :thumbup:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 jan 2016, 18:07

Kawhi je napisao/la:
UrbyEmanuelson je napisao/la:@Kawhi dobar izbor. Ne posjedujem ga,al' meni sto se tice dizajna jedan od najjacih telefona na trzistu. Sve mu je gdje treba :thumbup:
Na prvu je prelijep, a i na drugu. :D
Ne uzimam ga zbog toga naravno. Pregledao sam dosta recenzija i za te pare nema boljeg mobitela kod nas kad se sve uzme u obzir. Baterija mu je navodno najslabija tačka, ali danas se svugdje može dopuniti mobitel.
Prijateljica s faksa ga ima, bas danas ga usporedjivao sa z3-com.. Idetican dizajn :D samo da su isti materijal koristili. I unutra je masina prava, ona kaze da joj nikad nije zastekao a ima ga tri mjeseca.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

steelcity
Kontakt:

Post Postao/la steelcity » 08 jan 2016, 22:11

Almedinaa je napisao/la:
steelcity je napisao/la:
Ma mobitel ubi, ne bih ga sad mijenjao za ne znam ti koji :)
Ozb, kakva je kamera, zadnja, prednja, je li mobitel brz ili ono ponekad stopa?

Meni je frišak, tek odnedavno, pa je sad zasad odličan, nit štopa nit išta, baterija drži perfektno, baš solidan :)[/quote]
Dramica. Vjerovatno onda uzmem taj, koliko baterija otprilike može trajati, i jel kod tebe interna 8 ili 16 giga,[/quote]
Baš dramica :P Baterija meni drži otkad sam ga uzeo maltene, znači jedno 5 dana :D Istina nisam ga baš bio intenzivno koristio, al eto, samo nek je upaljen bio pet dana puno je, kamol još da radiš bilo šta na njemu. I kod mene je interna od 8 giga, sistem i to sve zauzme nešto jače od 3 gige, znači tebi ostane, tako, otprilike oko 4.5 gige interne slobodne.
Eto, sretno s njim :D

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.