Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
da li neo zna da li ima negdje folija i maska za moto g 3rd
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Eh evo i jaranica se pridruzila ovom čudu, hhaha, i sta kazes, dobar mobitel?[/quote]
Ma mobitel ubi, ne bih ga sad mijenjao za ne znam ti koji
[/quote]
Ozb, kakva je kamera, zadnja, prednja, je li mobitel brz ili ono ponekad stopa?
Ma mobitel ubi, ne bih ga sad mijenjao za ne znam ti koji

Ozb, kakva je kamera, zadnja, prednja, je li mobitel brz ili ono ponekad stopa?
Ma mobitel ubi, ne bih ga sad mijenjao za ne znam ti kojiAlmedinaa je napisao/la:Eh evo i jaranica se pridruzila ovom čudu, hhaha, i sta kazes, dobar mobitel?

Ozb, kakva je kamera, zadnja, prednja, je li mobitel brz ili ono ponekad stopa?[/quote]
Kamere su fantazija, znači baš su jake, zadnja odlična, prednja isto super, za selfija i više nego dobra

Meni je frišak, tek odnedavno, pa je sad zasad odličan, nit štopa nit išta, baterija drži perfektno, baš solidan

Kakav je ovaj telefon?
Ima li ko iskustva s njim?

Riječ je o UMI Hammer S modelu
Ovo su i neke karakteristike
5,5" HD ekran
2GB RAM, 16GB ROM
Quad core 1,3Ghz 64-bit procesor
Senzor otisaka prsta i IR senzor
Android 5.1 - kompletan prijevod
DUAL SIM, 4G
GPS

5,5" HD ekran
2GB RAM, 16GB ROM
DUAL SIM, 4G
GPS
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa dobro gdje nađete sve te telefone
Ako se na mene odnosilo, ovo sam preuzeo sa jedne fb stranice za prodaju telefona i kućnu dostavu.QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa dobro gdje nađete sve te telefone
Nisam baš neki tip koji se bakće pomodarstvom, ali mobitel koji trenutno imam je poprilično zastario, i imam ga već duže vrijeme, pa bih da promjenim.
Ozb, kakva je kamera, zadnja, prednja, je li mobitel brz ili ono ponekad stopa?[/quote]steelcity je napisao/la:Ma mobitel ubi, ne bih ga sad mijenjao za ne znam ti kojiAlmedinaa je napisao/la:Eh evo i jaranica se pridruzila ovom čudu, hhaha, i sta kazes, dobar mobitel?
Kamere su fantazija, znači baš su jake, zadnja odlična, prednja isto super, za selfija i više nego dobra

Meni je frišak, tek odnedavno, pa je sad zasad odličan, nit štopa nit išta, baterija drži perfektno, baš solidan

Dramica. Vjerovatno onda uzmem taj, koliko baterija otprilike može trajati, i jel kod tebe interna 8 ili 16 giga,
Koliko sam citao po forumima i gledajuci recenzije o UMI mobitelima, cine se jako dobrim. Cak sam ja narucio "najjeftiniji niskobudzetni mobitel" UMI Rome, pa cekam da mi stigne. Ako ko ima informacije o UMI brendu iz prve ruke, bujrum neka napise.zizu1991 je napisao/la:Kakav je ovaj telefon?
5,5" HD ekran
2GB RAM, 16GB ROM
DUAL SIM, 4G
GPS

„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
Koliko taj tvoj košta? Ovaj preko ove fb stranice što sam upratio košta 330. Može i na rate, ali preko banke.SoooE7 je napisao/la:Koliko sam citao po forumima i gledajuci recenzije o UMI mobitelima, cine se jako dobrim. Cak sam ja narucio "najjeftiniji niskobudzetni mobitel" UMI Rome, pa cekam da mi stigne. Ako ko ima informacije o UMI brendu iz prve ruke, bujrum neka napise.Moj UMI Rome bi trebao stici ovih dana.
Nije da se razmećem parama, da se razumijemo.
http://www.olx.ba/artikal/20226704/umi- ... octa-core/zizu1991 je napisao/la:Koliko taj tvoj košta? Ovaj preko ove fb stranice što sam upratio košta 330. Može i na rate, ali preko banke.SoooE7 je napisao/la:Koliko sam citao po forumima i gledajuci recenzije o UMI mobitelima, cine se jako dobrim. Cak sam ja narucio "najjeftiniji niskobudzetni mobitel" UMI Rome, pa cekam da mi stigne. Ako ko ima informacije o UMI brendu iz prve ruke, bujrum neka napise.Moj UMI Rome bi trebao stici ovih dana.
Čini se bolji od tog čekića

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
@Kawhi dobar izbor. Ne posjedujem ga,al' meni sto se tice dizajna jedan od najjacih telefona na trzistu. Sve mu je gdje treba 

Na prvu je prelijep, a i na drugu.UrbyEmanuelson je napisao/la:@Kawhi dobar izbor. Ne posjedujem ga,al' meni sto se tice dizajna jedan od najjacih telefona na trzistu. Sve mu je gdje treba

Ne uzimam ga zbog toga naravno. Pregledao sam dosta recenzija i za te pare nema boljeg mobitela kod nas kad se sve uzme u obzir. Baterija mu je navodno najslabija tačka, ali danas se svugdje može dopuniti mobitel.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma nije da se ja nešto razumijem u mobitele niti sam prezahtjevan, da se razumijemo.anonimni je napisao/la:http://www.olx.ba/artikal/20226704/umi- ... octa-core/
Čini se bolji od tog čekićaAko ti se kupuju Kinezi, bolje nećeš naći za te pare
Gledao bih nešto funkcionalno, i pristojno.
Po karakteristikama je taj bolji, kakav je u stvarnosti ne znam, pregledaj reviewe, pa se odluči...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja sam narucio preko njemacke stranice efox. I negdje je oko 220 KM. Naravno odmah sa racuna skinu.zizu1991 je napisao/la:Koliko taj tvoj košta? Ovaj preko ove fb stranice što sam upratio košta 330. Može i na rate, ali preko banke.SoooE7 je napisao/la:Koliko sam citao po forumima i gledajuci recenzije o UMI mobitelima, cine se jako dobrim. Cak sam ja narucio "najjeftiniji niskobudzetni mobitel" UMI Rome, pa cekam da mi stigne. Ako ko ima informacije o UMI brendu iz prve ruke, bujrum neka napise.Moj UMI Rome bi trebao stici ovih dana.

„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
Mogu ti reci za 220 KM tesko je naci ovako veliki displej, ovako jak ram, i ovakvu kameru. Isto tako je dizajn lijep i kazu da je "ugodan" u ruci.anonimni je napisao/la:http://www.olx.ba/artikal/20226704/umi- ... octa-core/zizu1991 je napisao/la:Koliko taj tvoj košta? Ovaj preko ove fb stranice što sam upratio košta 330. Može i na rate, ali preko banke.SoooE7 je napisao/la:Koliko sam citao po forumima i gledajuci recenzije o UMI mobitelima, cine se jako dobrim. Cak sam ja narucio "najjeftiniji niskobudzetni mobitel" UMI Rome, pa cekam da mi stigne. Ako ko ima informacije o UMI brendu iz prve ruke, bujrum neka napise.Moj UMI Rome bi trebao stici ovih dana.
Čini se bolji od tog čekićaAko ti se kupuju Kinezi, bolje nećeš naći za te pare

Nije puno para taj tvoj. Samo što sam kao i masa raje slab sa gotovinom i kreditnim karticama.SoooE7 je napisao/la:Ja sam narucio preko njemacke stranice efox. I negdje je oko 220 KM. Naravno odmah sa racuna skinu.Koliko sam vidio UMI Hammer S ima bolji displej i bateriju, a ostlao UMI Rome "jede".
Ako hoces mogu ti u privatne poslati linkove nekih stranica pa da vidis kako se cijene krecu i gdje su jeftiniji. Na piku su dosta skuplji.

Hvala ti na ponudi, provjerit' ću nešto u dogledno vrijeme, nije da mi gori, ali ako se budem interesirao, znam kome ću se javiti.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Prijateljica s faksa ga ima, bas danas ga usporedjivao sa z3-com.. Idetican dizajnKawhi je napisao/la:Na prvu je prelijep, a i na drugu.UrbyEmanuelson je napisao/la:@Kawhi dobar izbor. Ne posjedujem ga,al' meni sto se tice dizajna jedan od najjacih telefona na trzistu. Sve mu je gdje treba![]()
Ne uzimam ga zbog toga naravno. Pregledao sam dosta recenzija i za te pare nema boljeg mobitela kod nas kad se sve uzme u obzir. Baterija mu je navodno najslabija tačka, ali danas se svugdje može dopuniti mobitel.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kamere su fantazija, znači baš su jake, zadnja odlična, prednja isto super, za selfija i više nego dobraAlmedinaa je napisao/la:Ozb, kakva je kamera, zadnja, prednja, je li mobitel brz ili ono ponekad stopa?steelcity je napisao/la:Ma mobitel ubi, ne bih ga sad mijenjao za ne znam ti kojiAlmedinaa je napisao/la:Eh evo i jaranica se pridruzila ovom čudu, hhaha, i sta kazes, dobar mobitel?

Dramica. Vjerovatno onda uzmem taj, koliko baterija otprilike može trajati, i jel kod tebe interna 8 ili 16 giga,[/quote]
Baš dramica

Eto, sretno s njim

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.