GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Signore
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 06 jul 2014, 11:49

To me podsjeca na Andersona Costu. Ni jedan igrac nije bio toliko nahvaljen nit je ijedna uprava bila toliko uzbudjena kad je dolazio neki igrac. U to doba sam kao klinac sutajuci loptu uzvikivao Andersoooon Costaaaa :lol:

blazer13
Kontakt:

Post Postao/la blazer13 » 06 jul 2014, 14:44

Signore je napisao/la:To me podsjeca na Andersona Costu. Ni jedan igrac nije bio toliko nahvaljen nit je ijedna uprava bila toliko uzbudjena kad je dolazio neki igrac. U to doba sam kao klinac sutajuci loptu uzvikivao Andersoooon Costaaaa :lol:
gledao sam Costu par put uzivo i stvarno je djelovao mocno na terenu, uvjeren sam da je mogao postati pravi igrac, al ocito da je u glavi bio problem

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 06 jul 2014, 15:08

to čudo je navodno Lucas Piazon iz Chelsea koji bi došao na posudbu :kafa:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 jul 2014, 17:33

blazer13 je napisao/la:
Signore je napisao/la:To me podsjeca na Andersona Costu. Ni jedan igrac nije bio toliko nahvaljen nit je ijedna uprava bila toliko uzbudjena kad je dolazio neki igrac. U to doba sam kao klinac sutajuci loptu uzvikivao Andersoooon Costaaaa :lol:
gledao sam Costu par put uzivo i stvarno je djelovao mocno na terenu, uvjeren sam da je mogao postati pravi igrac, al ocito da je u glavi bio problem
Ma dobro, bio je i meni idol kad je tek dosao, al kad god se najavljuje neko ekstra pojacanje ja se odmah sjetim njega. To je vise onako zbog straha za novim promasajem nego zbog neceg drugog. Kamo srece da to pojacanje bude vanserijsko.

Seaman je napisao/la:to čudo je navodno Lucas Piazon iz Chelsea koji bi došao na posudbu :kafa:
Pomislih da je to jedan od silnih supertalenata koje je Chelsea kupio za pola milijuna eura i slao na milijun posudbi, al vidim da su za njeg iskesirali 6,6 milijuna eura. Proveo je proljetni dio sezone u Malagi 2013. odigravsi 11 utakmica i zabivsi citavih nula golova. Proslu je sezonu u kompletu odradio u Vitesseu i odigrao 26 utakmica, a bio je najbolji strijelac kluba sa 11 golova uz koje je upisao i 8 asistencija s kojim je bio i najbolji asistent kluba.

Ne znam kako ga nisam upamtio, a pratim redovno pregled nizozemske lige :? Imam neki dobar osjecaj, mogao bi bit dobar za Dinamo :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 jul 2014, 20:50

BBB predali ultimatum Dinamu
Bad Blue Boys, navijačka skupina Dinama, odazvala se danas na višemjesečno pozivanje iz kluba na dijalog. Izvršnom predsjedniku Zdravku Mamiću dostavili su dva dokumenta s uvjetima koji se moraju ispuniti prije bilo kakvih daljnjih pregovora i razgovora. Prvi ima 5 točaka koje je, po mišljenju navijača, nužno zadovoljiti. Boysi u svom priopćenju ističu da ih zanima isključivo datum prvih slobodnih izbora na kojima će se birati vodstvo kluba te uvjeti pod kojima će se oni održati. Sve drugo nije, niti će biti prijedlog bilo kakve diskusije s ljudima, za koje ističu da su već puno puta u prošlosti izigrali navijače i pokazali da im nije važno ništa osim vlastitih pozicija.

Zahtjevi koje su predali Dinamu:

1. Ostavka Zdravka Mamića.

2. Sazivanje izvanredne Skupštine kluba koja mora omogućiti prve slobodne izbore za novu Upravu kluba na čelu s Predsjednikom kluba.

3. Na slobodnim izborima pravo glasa moraju imati svi punoljetni članovi kluba čije članstvo vrijedi zaključno s datumom odluke o održavanju izbora. Ukratko, sadašnja Skupština treba donijeti samo jednu hitnu i privremenu promjenu Statuta kojom bi uredili osnovnu privremenu promjenu u radu kluba i osnove procedure u vezi izbora uprave.

4. Poništavanje odluke o odbijanju zahtjeva svima kojima je do sada članstvo odbijeno.

5. Mandat Uprave koja pobijedi na prvim izborima neće trajati duže od dvije godine, a najkasnije u roku od godine dana predložit će se izmjene Statuta vezane uz konačno definiranje tijela upravljanja i rada kluba te načina budućeg odvijanja izbora u Dinamu.

Ovome su priložili i detaljnije pojašnjenje svog zahtjeva za demokratskim izborima u klubu, točnije odluke koje bi se trebale ispoštovati ne bi li izbori bili pošteni i demokratični.
Oba su dokumenta dostupna za preuzimanje na dnu ove vijesti.

U medijskoj su objavi najavili i da će se ubuduće zalagati za to da se godišnje članarine povise na 200 kuna godišnje da bi se izbjegla zlouporaba, kao i to da se uvede pravo glasa samo višegodišnjim članovima. Smatraju da je i sadašnji uvjet o višegodišnjem članstvu da bi netko uopće bio kandidiran u strukture Dinama nepravedan jer su mnogima zahtjevi za članstvom odbijeni bez objašnjenja.

Za kraj su poručili da smatraju da je trenutna Uprava na čelu sa Zdravkom Mamićem svojim postupcima i odnosom prema klubu i njegovim navijačima već odavno izgubila svaki kredibilitet da i dalje ostane na čelu kluba. Odlazak Zdravka Mamića sa svih funkcija u Dinamu nešto je bez čega promjene u odnosu navijača i kluba neće biti moguće.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 11 jul 2014, 13:58

Dinamova pojacanja za sezonu 14/15.

slika
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 jul 2014, 21:09

Drugostupanjska odlucila u korist ZZD-a... Sve ce se saznat ubrzo :cool:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 11 jul 2014, 22:13

Kakav zicer brani Eduardo Kramaricu :)
Evidentno :mrgreen: je da Dinamo lose igra,bice im tesko izboriti grupnu fazu LP i ako izbore mislim da ce biti kanta za napucavanje :)

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 11 jul 2014, 22:14

Sa klocinama poput Pivarica i Leke na bekovima ne mozes nikako igrati ozbiljan nogomet. Nemas klasicnog spica,ne mozes igrati ozbiljan nogomet. Iako fale Soudani i Fernandes ovo ne valja kurcu. Tjesi me da Pinto moze odigrati bolje ove sezone,ali Pivaric....o bozeee,koja prevara. kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 11 jul 2014, 22:17

šimunić karino odi u penziju a ne da se sramotiš,čop kita od napadača ali to se zna odavno,nema ozbiljnog lijevog beka ova ekipa,ovaj zujan pivarić je cirkus,bez još najmanje 2-3 igrača po običaju će biti kanta za napucavanje

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 jul 2014, 22:20

Lose, iako je na trenutke izgledalo i dobro. Eduardo je pokazao klasu i to mi je jedino bitno iz ove utakmice. Losu igru i poraz mogu podnijet, prva je utakmica, otvaranje sezone, ekipa nije kompletna, u devetom mjesecu cemo vidjet na sta sve lici.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 11 jul 2014, 23:46

Lillard je napisao/la:Drugostupanjska odlucila u korist ZZD-a... Sve ce se saznat ubrzo :cool:
I sve drugo je nevažno...

Osim da je prčija izgubila još jednom :mrgreen: :opaopa:

Sekunda da zaboravim:
Tik-tak :tralala:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

fanaticoszg
Kontakt:

Post Postao/la fanaticoszg » 12 jul 2014, 01:41

http://www.jutarnji.hr/multimedia/archi ... 1348S0.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

neprocjenjivo.............

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 12 jul 2014, 01:45

izgleda nista od dinama dok hodzic ne zaigra :cool:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jul 2014, 01:55

Navijači Dinama su ismijavali Hodžića, a nisu ga nikad gledali kako igra. Dragulj bosanskohercegovačkog fudbala, ali šta znaju simpatizeri na baterije koji su tu samo da pljuju po svemu što Dinamo uradi. Dinamo pobjedi - nemaju dostojnog protivnika, Dinamo izgubi - bez veze ekipa, a uloženo je 6 - 7 miliona eura u ekipu (više nego polovina timova u Bundesligi).

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 12 jul 2014, 02:32

Nema sumnje da Armin nije talenat. Ali nije wunderkid u rangu Halilovica,Murica,nekad Kovacica. Nije jos u stanju da predvodi napad Dinama. Treba mu puno rada i dokazivanja.

A ovaj dinamo s Pivaricem i Lekom na bokovima i Copom/Radonjicem kao spic opcinama je smijesan.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 12 jul 2014, 02:36

takvih hodžića ima na bacanje u dinamovoj omladinskoj školi,sve šta je došlo iz bih pokazalo se kao teški krš i završilo u lokomotivi u kojoj su odigrali 2-3 utakmice i nakon toga toga otišli iz kluba. :kafa:

zoran mamić se pokazao kao teška truba od trenera,izgubio kup,superkup,u europi u 4 utakmice jedan bod osvojio,a troškovi ekipe nikad veći.da nije brat od glavonje već bi letio iz kluba

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 12 jul 2014, 02:49

vrijeme je pred nama, a ako hodzica ima na bacanje u omladinskoj skoli zasto onda maminjo baca pare na momka?

kao sto neutral rece nije se rodio ko je balkancu ugodio ;) na najperspektivnijem buducem napadacu BiH je da se dokaze, i zacepi usta svima koji ne vjeruju ili sumnjaju u njegov talent.

LP

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 12 jul 2014, 03:47

maminjo pere lovu na malome :kafa: zadnji koji je nešto valjao bio je edin mujčin i otad je prošlo skoro 10 godina,čak je bio solidan nermin šabić neko vrijeme.da se prisjetimo nekih titana od igrača koji su se kratko zadržali a neki čak nisu niti zaigrali minute u dresu dinama;mešanović,pelak,zakarić,bekić,mitrović,pandža i zadnji husejinović koji može igrat hnl ali trkački smiješan igrač za europu.možda i bude nešto od maloga ali ako nastavi ovu tradiciju staru preko više od 10 godina u kojoj nije bilo igrača vrijednoga spomena,ne piše mu se dobro.ovi svi igrači gore su bili očito žrtve nekog pranja love i pomaganja bih klubovima nego dovođenja nekih kvalitetnih igrača koji su trebali napraviti u dinamu iskorak i napraviti transfer u europu i donijeti dinamu zaradu,a sebi osigurati budućnost tim transferom :kafa:

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 12 jul 2014, 03:57

uzmi u obzir i cinjenicu da ovim transferom maminjo nije pomogao nekom bh klubu, vec liverpoolu (na stranu cinjenica da je FK Zeljeznicar imao procenat od transfera jer je momak izdanak nase skole).

ali kako god se pogleda ispadne da je klub uklet za sve igrace koji nisu porijeklom iz hrvatske, jer ne mogu se sjetiti da je u posljednjih par godina realizovana neka prodaja igraca koji nema hrvatski pasos/putovnicu.

neka armin razbije to prokletstvo :cool: :bih:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.