NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Red je da se raspadnete vise. 

a to svi čekate ima već o ho hoaS_Roma je napisao/la:Red je da se raspadnete vise.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Samo ti sanjajaS_Roma je napisao/la:Red je da se raspadnete vise.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
ko ceka taj i docekaKevin je napisao/la:a to svi čekate ima već o ho hoaS_Roma je napisao/la:Red je da se raspadnete vise.

bez zajebancije sad, koliko Siroki ima stanovnika ?
koliko god da ima, meni je jedna stvar interesantnija. pogledam A reprezentaciju, ima igraca iz skole sirokog. iz sarajeva ne. pogledam U-21 reprezentaciju, ima igrac iz sirokog, iz sarajeva ne, dakle, sa aspekta bh. reprezentativnog fudbala, bolje bi bilo da se raspadne sarajevo.
Sasa Kajkut pitarima tabut!
SB90 je napisao/la:koliko god da ima, meni je jedna stvar interesantnija. pogledam A reprezentaciju, ima igraca iz skole sirokog. iz sarajeva ne. pogledam U-21 reprezentaciju, ima igrac iz sirokog, iz sarajeva ne, dakle, sa aspekta bh. reprezentativnog fudbala, bolje bi bilo da se raspadne sarajevo.

-
- Kontakt:
Treba biti iskren i reci da je malo dobro organizovanih klubova kao sto je Siroki cak i u ligama Srbije i Hrvatske naravno izuzimajuci Partizan,Zvezdu,Dinamo i Hajduk!O Sarajevu ne treba trositi rijeci,klub sa velikom tradicijom i rezultatima ali ocigledno seoske organizacije bez nekih znacajnijih uspjeha osim po neki u ovoj jadnoj PL.Kevin je napisao/la:SB90 je napisao/la:koliko god da ima, meni je jedna stvar interesantnija. pogledam A reprezentaciju, ima igraca iz skole sirokog. iz sarajeva ne. pogledam U-21 reprezentaciju, ima igrac iz sirokog, iz sarajeva ne, dakle, sa aspekta bh. reprezentativnog fudbala, bolje bi bilo da se raspadne sarajevo.![]()
Zadnja izmjena: Bijeljina055, dana/u 02 apr 2013, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
SB90 je napisao/la:koliko god da ima, meni je jedna stvar interesantnija. pogledam A reprezentaciju, ima igraca iz skole sirokog. iz sarajeva ne. pogledam U-21 reprezentaciju, ima igrac iz sirokog, iz sarajeva ne, dakle, sa aspekta bh. reprezentativnog fudbala, bolje bi bilo da se raspadne sarajevo.

DRUG NEBI TI PUNCA
Ostavih pitanje na temi Slavije ali mozda ne procitate tamo.
Zanima me kakvi su vam juniori,posto vidim igrate u finalu kupa protiv Slavije ?
Znam da ste ih dobili u prvom kolu 4:0 cini mi se ali tada su i Slavijini bili dosta slabiji u odnosu na sada.
Zanima me kakvi su vam juniori,posto vidim igrate u finalu kupa protiv Slavije ?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
jako dobri, prosle godine prvaci bili ekstra, ove godine malo losiji ali i dalje dobro igraju..Devil je napisao/la:Ostavih pitanje na temi Slavije ali mozda ne procitate tamo.
Zanima me kakvi su vam juniori,posto vidim igrate u finalu kupa protiv Slavije ?Znam da ste ih dobili u prvom kolu 4:0 cini mi se ali tada su i Slavijini bili dosta slabiji u odnosu na sada.
Šta je ovo sa ovim ŠB neki ih Rudari kantaju ko kantu ne mogu da vjerujem da ekipa može ovako pasti na svakom gostovanju pa Radnik ih nabi ko kantu 4-0, pa sad hoće i ovi nemam pojma šta je u glavama ovih igrača.
psihologija je čudo...Radmilo je napisao/la:Šta je ovo sa ovim ŠB neki ih Rudari kantaju ko kantu ne mogu da vjerujem da ekipa može ovako pasti na svakom gostovanju pa Radnik ih nabi ko kantu 4-0, pa sad hoće i ovi nemam pojma šta je u glavama ovih igrača.
ušli u finale kupa i zaboli ih, cilj europa ce se ispuniti kako tako..
pravo je čudo da uopće itko na stadion dolazi i kad nas pitaju zasto nema ljudi u Širokom eo ovo je razlog zasto...a i tema je zamrla totalno jer nikoga ne zanimaju..dok samo prekoputa u dvorani igraju domaći dečki, bore se ko lavovi sa min para i svega i uvijek 2 500 ljudi u dvorani..al eto..neka im bude samo je do njih..
problem je sto se svake godine zadovoljava nastupom u europi a to je ljudima dosadilo vise..
- ASD
- Kontakt:
Kevine, jeste li vi osigurali Evropu?
Kazem vam ja raspad sistema
Zeljo ce vas nakantati i nista od europe
Sljedece sezone borba za opstanak !

jes ako Zeljo bude prvimalta071 je napisao/la:Pa imaju evropu ko finalisti kupa.
opet ti naletiaS_Roma je napisao/la:Kazem vam ja raspad sistemaZeljo ce vas nakantati i nista od europe
Sljedece sezone borba za opstanak !

zeljo ako uzme titulu, siroki ide u evropu bez obzira na rezultat u finalu kupa. dakle, posto sirokom odgovara da zeljo uzme titulu, zapet ce protiv sarajeva, a znamo kako rezultatski prolazite na pecari

Zadnja izmjena: SB90, dana/u 06 apr 2013, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Pa ko ce drugi bitiaS_Roma je napisao/la:jes ako Zeljo bude prvimalta071 je napisao/la:Pa imaju evropu ko finalisti kupa.

Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
wtf??aS_Roma je napisao/la:jes ako Zeljo bude prvimalta071 je napisao/la:Pa imaju evropu ko finalisti kupa.
finalisti idu u europu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Grk1234, LondonBlues, tutankamon1905 i 30 gostiju.