NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Klubu trebaju operativci, a ne pozeri. Momci koji su sada u klubu rade po 15 sati dnevno i njima treba operativna pomoc da mogu sve stici. Treba im sto vise volontera, sto vise svih nas. Ima nacina da bolic pomogne ako hoce, ali pametovanje nije jedan od njih.
Pravda za flash-a!!!
-
- Kontakt:
Njega da se pitalo promijenilo bi se ime kluba. Daleko mu kuća od naše. Sad kako je krenula pozitiva i kako ga vjerovatno ljudi često pitaju za Čelik, on nas našao spominjati, a zadnjih 10 godina šutio.
Mogu misliti koliko će tek ovakvih tipova isplivavati kad ovi momci vrate ovaj klub gdje mu je mjesto.
Mogu misliti koliko će tek ovakvih tipova isplivavati kad ovi momci vrate ovaj klub gdje mu je mjesto.
-
- Kontakt:
Vise bi volio Jasmina Burica u klubu nego Elvira Bolica koji nikada nista nije htio.poduzeti u vezi Celika
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Nadam se da će navijači i simpatizeri u što većem broju obnoviti članstvo na Skupštini kluba kako bismo u novu godinu ušli s nekom većom brojkom, koja može biti odskočna daska za nove članove.
Dokaži vjernost!
Dokaži vjernost!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Online učlanjivanje, preko kartice ili uplatnica u pošti?
U dokumentaciji za Skupštinu odlično objašnjeno sve oko troškova za ulazak u 1. ligu FBiH i kako pokriti to...vidimo se naredni četvrtak 

Imaju plan, ne ide se glavom kroz zid. Uglavnom moze se igrati i vracati dugovi. ABd uci, pa dalje se boriti, znacilo bi puno vise igrati drugu ligu, nego trecu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Posebno mi je drag dio u ovom izvjestaju sto je klub fino objasnio koliko nam treba novca za 1 ligu fbih i odakle te pare planiraju da namaknu mozemo igrat prvu ligu ali i imati novca za vracanje dugova.Samo akobogda da sve ispadne kako je planirano.
Nije im dosta sto se bore da ugase ovaj klub, sad je dosao na red i stadion. Koji kancer od vakufa i skupina prodanih dusa. Necete jos dugo gov.nari 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Sta za stadion?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- Marsal
- Kontakt:
Šta se dešava sa Fan Shopom, nema malte ne ništa u njemu? I ono što ima - nema veličina. A prije toga dvaput sam već poljubio vrata u vremenu kada su trebali raditi. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Navodno se sve rasprodalo na utakmici sa Sarajevom, pa se sad čekaju isporuke.
Bar je to informacija koju ja imam.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Problem sa dobavljacem robe tako su meni rekli inace ovaj dobavljac sto nama dostavlja tako i u ostalim klubovima puno kasne sa dostavljanjem robe
- Marsal
- Kontakt:
Šteta, Fan Shop je ogroman potencijal. Veliki grijeh je ne iskoristiti ga, pogotovo sad u vrijeme praznika kad će grad bit pun dijaspore.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Fan shop je pun pogodak od kako je otvoren, treba samo raditi na unapređenju istog, nove kolekcije izbacivati.. Ideja se moze uzeti i od vecih, evropskih klubova, ne mislim na dizajne nego samo na ideje, mozda i nesto novo ubaciti sto bi privuklo navijace jos vise na to
-
- Kontakt:
Cekao sam opremu za dijete par mjeseci sramota je no1 bgm razocarali su me, ali nemamo puno izbora trenutno
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Tri dobavljaca su se promijenila i sa svima smo imali probleme sa isporukom.dinodino2019 je napisao/la: ↑18 dec 2022, 10:23Cekao sam opremu za dijete par mjeseci sramota je no1 bgm razocarali su me, ali nemamo puno izbora trenutno
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.