[youtube][/youtube]
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... rs-6374219
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Vrh vrhova !!gaston je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
Velika je nepravda što ovo nije ušloRolex312 je napisao/la:Cini mi se da je neko trazio..
OTNYS_YNWA je napisao/la:R.I.P !
BeyKopites je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:R.I.P !
Ja sam, hvalaRolex312 je napisao/la:Cini mi se da je neko trazio..
Al Fera dragi i da dobijes za njeg i 100 miliona, koga uzeti kao zamjenufera je napisao/la:uh kakva majstorija gerarrda. sto se suareza tice nije bitno hoce li otici u januaru (a vjerovatno nece) ili u julu kad se vec zna da ce nas kad tad napustiti. drago mi je sto igra ovako dobro jer cemo moci izvuci dosta love kad bude odlazio.
Aspas u Betis a Ilori u Sporting u januaru. Mediji pišu.Liverpool are ready to make Luis Suarez one of the Premier League’s top earners to secure his long-term Anfield future.
[Mirror]
Uzmes 2-3 klasna igraca, i gradis tim oko njih, na taj nacin menjas Suareza. Samim tim, tim ne zavisi samo od jednog igraca, koji gusi loptu kad ne ide. Posmatraj Atletico i prodaju Falcaa, na isti nacin, samo sto oni nisu uzeli neke igrace jake, ali su se oslobodili "tereta" i ravnorpavno raspodelili poslove, nisu vise bili ograniceni na Falcaa, zato su jaci duplo, ali dobro, oni su imali jake ostale pozicije i talentovane momke u veznom redu, zato nisu ulagali previse, mi to nemamo, ali upravo bi lova od Suareza to resila.gaston je napisao/la:Al Fera dragi i da dobijes za njeg i 100 miliona, koga uzeti kao zamjenufera je napisao/la:uh kakva majstorija gerarrda. sto se suareza tice nije bitno hoce li otici u januaru (a vjerovatno nece) ili u julu kad se vec zna da ce nas kad tad napustiti. drago mi je sto igra ovako dobro jer cemo moci izvuci dosta love kad bude odlazio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.