Ti si bas zreo za mentalne ustanoveQuartararo je napisao/la: ↑28 avg 2025, 14:46Liverpool, Roma, Bauern x5, United u EL, Internazionale s djedovima itd. Jel sad jasnije?Profesor je napisao/la: ↑28 avg 2025, 13:38Arsenal, jasno. Ali gdje nadje Barcelonu?Quartararo je napisao/la: ↑28 avg 2025, 09:44
Mislim da su najgora kombinacija Arsenal/Barcelona i Čelik.Dodaš uz to repku BiH u svim sportovima i Džumhura, depresija čitav život, jasno.
![]()
![]()
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Bgm brate barca osvoji prosle g haman sve, nije to toliko depresivno. Al kombinacija united-hajdukQuartararo je napisao/la: ↑28 avg 2025, 09:44Mislim da su najgora kombinacija Arsenal/Barcelona i Čelik.leo1946 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 06:20Jedino gore od toga bi bilo navijati za united i hajduk. Al nije ni tebi lako brateLenyYoro15 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:32Zamislite navijati za Manchester United, Sarajevo i BH reprezentaciju u svakom sportu. Eto ljudi ima jedan takav. Ja.Dodaš uz to repku BiH u svim sportovima i Džumhura, depresija čitav život, jasno.
![]()

1946-1987
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Odavno ja to govorim.
50 milki je sad sica dobar transfer...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- wadethegreat
- Kontakt:
Football transfer fees and player market values show a trend of significant inflation, with an average annual increase of around 9% over the past decade (2013-2023)
Ocekivano, newc samo moze oteti igraca kobajama

- LenyYoro15
- Kontakt:
Ovi iz Newcatleea su nanijetili potošit 90 miliona na napadača, pa makar išli do 12. opcije i ma kako se igrač zvao.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Koliko engleski klubovi pretplacuju igrace to nije normalno, u ostalim zemljama donekle i dalje realne cijene
Shvatam ima se novca ali opet
Nesto kao u NBA, imamo novca moramo ga potrositi nije toliko bitno na koga, samo da popunimo pozicije
Shvatam ima se novca ali opet
Nesto kao u NBA, imamo novca moramo ga potrositi nije toliko bitno na koga, samo da popunimo pozicije
Don't believe the hype.
- Quartararo
- Kontakt:
Dan te je.bao. Etiketa i farmerski dugonja ovoliko da koštaju. Opasno pljačkanje. Ne treba ni Florinu zaboraviti, najveća prevara ikad i najgori transfer jednog kluba ikad. 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
i da li ce sad pustiti isaka u pool hmmm
Ma treba uzet u obzir pored inflacije i da se nikad vise para nije vrtilo u fudbalu, pogotovo engleska liga kakve pare generise + pare od evropskih takmicenja nikad vece, normalna stvar da razne krampe danas kostaju 70-80 mil
Ma treba uzet u obzir pored inflacije i da se nikad vise para nije vrtilo u fudbalu, pogotovo engleska liga kakve pare generise + pare od evropskih takmicenja nikad vece, normalna stvar da razne krampe danas kostaju 70-80 mil
Moraju ga sad prodati zbog PSRaQUARTERBACK je napisao/la: ↑28 avg 2025, 19:32i da li ce sad pustiti isaka u pool hmmm

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma ako vec lik nece da igra prodaj ga sta ces od njega, jos ako i zbog tog moraju prodavati znaci cekalo se da nadju zamjenu pa da kupi prnje garaviOtelo je napisao/la: ↑28 avg 2025, 19:39Moraju ga sad prodati zbog PSRaQUARTERBACK je napisao/la: ↑28 avg 2025, 19:32i da li ce sad pustiti isaka u pool hmmm
Ma treba uzet u obzir pored inflacije i da se nikad vise para nije vrtilo u fudbalu, pogotovo engleska liga kakve pare generise + pare od evropskih takmicenja nikad vece, normalna stvar da razne krampe danas kostaju 70-80 mil![]()
pitanje je hocel liverpool dati vise od onih 110-120 koje su vec nudili
Čuj Woltemade, šta je to?
Nadam se ipak da švedsko govedo ostaje.
Nadam se ipak da švedsko govedo ostaje.

Da sam na Wissinom mjestu ja bi se uvrijedio da me netko opiše kao zamjenu za Calluma Wilsona.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Englezi šampioni u preplaćivanju igrača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.