leorey je napisao/la:Jos nista nije gotovo, ali ja sam uvjeren da cemo ovo ipak proci na Calderonu. Nemojte misliti da ce Atletico napasti- nece sigurno. Prvih 15 minuta hoce vrsiti strahoviti presing , da daju rano gol i onda ako uspiju u tome povuci ce se i uzimati vrijeme kako god mogu. Atletico nece igrati ofanzivno na Calderonu jednostavno jer ofanzivno ne znaju igrati ove sezone. Bar ne protiv jacih klubova.
Rekao sam, ovo je najtezi protivnik za nas i ocekuje nas jos jedna smor utakmica puna prekida i zbog toga nisam zelio da njih izvucemo, nema veze sto smo ih dobili 7 puta zaredom. Ja sam uvjeren da mi osvajamo i ove sezone ako njih izbacimo. Ne vidim koji nam se protivnik moze suprostaviti kad igramo nabrijano i ozbiljno kao jucer prvih 20 minuta drugog poluvremena. I nemojte da vas zavarava to sto su oni imali crveni karton jer branili su se sa 9 igraca u polju, Griezmann je fakticki citavo drugo poluvrijeme bio u svom kaznenom prostoru.
rezultat je odlican, mozemo zaliti sto pitanje prolaska nije sinoc rijeseno jer poslije one kanonade u drugom poluvremenu atletico je lako mogao primiti 3-4 komada, al nema veze, bice revans zanimljiviji
atletico kao sto kazes nece sigurno srljati naprijed, igrat ce oprezno i gledati kako da ga uvale bez puno igraca u nasem polju, no kako ce igrati atletico nas ne treba previse interesovati, bitno je kako ce nasi odigrati jer imamo i bolju ekipu i bolji rezultat, sve sto treba je maximalno zalaganje i da se nista ne kalkulise, mi smo barca, u genu je da napadamo, moramo napadati i na calderonu, to je sistem koji nama godi, i koji je logican poslije ovih 2 1
ovaj rezultat koji imamo ne smije se braniti, mora se ici po 2 gola, zato napad je jedina opcija, budu li nasi taktizirali prihvatili bi njihovu igru i to je opasno jer u toj igri mozemo izgubiti 1 0 i ispasti, a ako nasi budu napadali golovi moraju doci, dva gola moraju biti cilj, jer onda atletico mora dati 4, tom logikom se moramo voditi i navaliti odmah i hebati im znanje, cak i ako prvi primimo gol ne treba se uzbudjivati, ako budemo dobro napadali nema teorije da ne damo barem dva gola
sinoc nije bilo frontalnog napada otpocetka i zato smo imali problema, na calderonu od prve minute se mora napasti, i ne stajati dok dva ne postignemo,ako i oni koji utrunu nije belaj