Fino fino..harry_90 je napisao/la:Ja mislim da on nece nastupati u subotu protiv Zeljeznicara ! Sa klupe nas nece voditi Vojvoda jer on mora odraditi crveni karton koji je zaradio jos dok je vodio Drinu.
Ocekujem pobjedu domacina,mi smo trenutno losi,tako da je najbitnije ne primit puno golova !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
1-1Baja_Zvjerka je napisao/la:Fino fino..harry_90 je napisao/la:Ja mislim da on nece nastupati u subotu protiv Zeljeznicara ! Sa klupe nas nece voditi Vojvoda jer on mora odraditi crveni karton koji je zaradio jos dok je vodio Drinu.
Ocekujem pobjedu domacina,mi smo trenutno losi,tako da je najbitnije ne primit puno golova !Eto onda, 2:0, dosta i Vama i nama..
Adilovic x2
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Neka pobjedi bolji, a ako budemo podjednaki neka bude nerijeseno.. Mada mislim da ce navijaci ovaj put biti na odlicnom nivou, pa pobjeda nece doci u pitanje.. Jedino sto je vrlo vazno je cinjenica da se povede u prvom poluvremenu, a ako se to ne ostvari, onda ce biti malko teze, mada i tada Zeljo ima velike sanse...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
to je taj majstor kojeg je Vojvodic trazio ...Baja_Zvjerka je napisao/la:Jel' se ovaj vraca do subote...![]()
Alen Mešanović vraća se u Slobodu
Razgovarao sam sa Alenom Mešanovićem i on se gotovo sigurno vraća u naše redove, rekao je Darko Vojvodić, novi trener FK Sloboda
Alen Mešanović vraća se u Fudbalski klub Sloboda, nakon što je zbog neslaganja sa Ibrahimom Crnkićem, bivšim trener odbio da nastupa za «crveno – crne».
«Razgovarao sam sa Alenom Mešanovićem i on se gotovo sigurno vraća u naše redove. Veliki smo prijatelji i obećao mi je da će opet igrati za Slobodu sa kojom još ima ugovor. On je u ovom trenutku naše jedino moguće pojačanje, jer nam je neophodan kvalitetan i iskusan napadač», rekao je Darko Vojvodić, novi trener premijerligaša sa Tušnja.
Inače, Alen Mešanović i Darko Vojvodić prije nekoliko godina bili su saigrači u FK Sloboda. Obojica su nosila kapitenske trake renomiranog kluba, koji je trenutno u teškoj situaciji.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sta je Tuzlaci,niko nije znao zapet protiv Zelje i kad mu ne treba ko sloboda i zato cemo vas poderat ko oslobodjenje.Razvalicemo vas ko bugarsku skupstinu tuzlaci pa se ganjajte sa goskom ko ce ispast.
-
Plavetnilo
- Kontakt:
Ma nek si ti njima rekaoAlipasino je napisao/la:Sta je Tuzlaci,niko nije znao zapet protiv Zelje i kad mu ne treba ko sloboda i zato cemo vas poderat ko oslobodjenje.Razvalicemo vas ko bugarsku skupstinu tuzlaci pa se ganjajte sa goskom ko ce ispast.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja se slazem , utrpati koliko mozemo ! Fina ekipa Slobode ce da fasuje petaka .Alipasino je napisao/la:Sta je Tuzlaci,niko nije znao zapet protiv Zelje i kad mu ne treba ko sloboda i zato cemo vas poderat ko oslobodjenje.Razvalicemo vas ko bugarsku skupstinu tuzlaci pa se ganjajte sa goskom ko ce ispast.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
ako uspiju ikako doci...mozda bus opet zakaze,gorivo i toNeandertalac je napisao/la:Ja se slazem , utrpati koliko mozemo ! Fina ekipa Slobode ce da fasuje petaka .Alipasino je napisao/la:Sta je Tuzlaci,niko nije znao zapet protiv Zelje i kad mu ne treba ko sloboda i zato cemo vas poderat ko oslobodjenje.Razvalicemo vas ko bugarsku skupstinu tuzlaci pa se ganjajte sa goskom ko ce ispast.
Povratak na staze stare slave! TM 87
Hajmo humanitarna po 5 litara benzina za svaki slucaj.truba bi bilo da nedodju.Bil onda bilo 3-0 ili bi morali cekat cisternu .
Kad se sjetim 0:1 prosle sezone na Grbavici i cao titula

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ma moraju primit vise od 3...isprasit ovo lagano bez srkletaAlipasino je napisao/la:Hajmo humanitarna po 5 litara benzina za svaki slucaj.truba bi bilo da nedodju.Bil onda bilo 3-0 ili bi morali cekat cisternu .
Da i ja se sjećam, izasao sa stadiona, nisam više mogao gledati onak'šugavu tekmu, a ono 0:1.
Ni sada neće biti laka utakmica, uvjek te mlade ekipe u gostima mogu iznenaditi, igraju bez pritiska, a protiv Želje su motivirani tako da ih treba ozbiljno shvatiti, njima neki bod il' nešto može samo dati veliko samopouzdanje za nastavak sezone i tako će ih i trener pripremit, svjesni kad nemaš izgubit, onda te i ide, a znaš kako je ima dana kad ti sve ulazi, al' neće valjda biti problema, sutra ako dobijemo imamo najbolju poziciju, za sve.
Ni sada neće biti laka utakmica, uvjek te mlade ekipe u gostima mogu iznenaditi, igraju bez pritiska, a protiv Želje su motivirani tako da ih treba ozbiljno shvatiti, njima neki bod il' nešto može samo dati veliko samopouzdanje za nastavak sezone i tako će ih i trener pripremit, svjesni kad nemaš izgubit, onda te i ide, a znaš kako je ima dana kad ti sve ulazi, al' neće valjda biti problema, sutra ako dobijemo imamo najbolju poziciju, za sve.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
mah parkirat bus ispred golmana,valjati se 90 minuta na terenu pa sta bude...al ipak misljenja sam da cemo mi lako sa njima 
- Neandertalac
- Kontakt:
Vama treba 4-5 utakmica pa da bude 60 min aktivne igre , bar tako igrate na Grbavici ! Kakvih sam se sve padova nagledao od strane vasih igracaharry_90 je napisao/la:Kad se sjetim 0:1 prosle sezone na Grbavici i cao titula![]()
A kad dobiju prva izjava , igrali smo otvoreno i hrabro
U nedelju petarda !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sloboda nas vec par utakmica **** u zdrav mozak, i sutra ce bit **** protiv, ma ne pamtim kad smo ih glat dobili
- Neandertalac
- Kontakt:
Opusti se kolegalisander je napisao/la:Sloboda nas vec par utakmica **** u zdrav mozak, i sutra ce bit **** protiv, ma ne pamtim kad smo ih glat dobili
3 razlike 1.20 kvota , 4 - 1.45 , 5 - 1.70
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
To je tako, kad se braniš koristiš sva sredstva, meni je to normalno, igraš na rezultat, koga briga hoćeš mu se svidjeti il' ne.Samo da brzi gol zabijemo.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Sta ces znaju se momci snaci,ali nije bitno valjanje bitan je krajnji ishod mecaNeandertalac je napisao/la:Vama treba 4-5 utakmica pa da bude 60 min aktivne igre , bar tako igrate na Grbavici ! Kakvih sam se sve padova nagledao od strane vasih igracaharry_90 je napisao/la:Kad se sjetim 0:1 prosle sezone na Grbavici i cao titula![]()
. I onda bol , ta nepodnosljiva , agonizirajuca bol ,
, pa zove klupu , a ovi zabrinuti daj nosila i doktora , pa tako jedno 15 puta na utakmici
.
A kad dobiju prva izjava , igrali smo otvoreno i hrabro.
U nedelju petarda !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
1-0 tamanNeandertalac je napisao/la:Opusti se kolegalisander je napisao/la:Sloboda nas vec par utakmica **** u zdrav mozak, i sutra ce bit **** protiv, ma ne pamtim kad smo ih glat dobili![]()
3 razlike 1.20 kvota , 4 - 1.45 , 5 - 1.70
Bogičević: Gušo nam je donio dodatnu sigurnost
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bo ... -sigurnost" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogi nezaustavljiv.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bo ... -sigurnost" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogi nezaustavljiv.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], avalPacidoroP i 21 gost.