Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
Re: Manchester United F.C.
cist penal za stoke al stas da je chelsea tako svi bi se bunili.
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
Svaka ti čast Van Gaal na načinu pripreme i vođenja ove utakmice ... za ne povjerovat ....
Jasno je da mi ne možemo dalje od trećeg i da nećemo ispod četvrtog mjesta, ali je nemoguće ne biti razočaran ovakvim pristupom utakmici i šablonskim vađenjem Falcao-a.

Jasno je da mi ne možemo dalje od trećeg i da nećemo ispod četvrtog mjesta, ali je nemoguće ne biti razočaran ovakvim pristupom utakmici i šablonskim vađenjem Falcao-a.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
penal je 100% bio, to se mora priznati, igra u drugom poluvremenu ocajna, izmjene u najmanju ruku cudne, igraci umorni i bez volje.. kako smo igrali i bod je dobar
Nikakvog pomaka,igra kriicna do allaha milog,posjed ima jer mu se stoperi dodaju konjina jedna arogantna da bog da i trece izgubio sa svojom tvrdoglavoscu i formacijama **** te x satjerao te stoka kao da protiv bajerna igras,ne mozes po mecu dvije prilike za napadace napravit moj Galuu
Nismo ni bod zasluzili, ali eto.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Adnan Januzaj je k*rac od igrača. Precjenjeni majmun. Kud ga nismo uvalili realu za masne pare majku *ebo..
Van gal počinje nervirat s svojim debilskim idejama. Yebo ga evans da ga yebo, koji je nula od štopera. Vracaj 4 odbrambena igrača i ubaci herreru u svaku utakmicu idiote na klupi. Ne sjećam se kad sam bio ovako iznerviran zbog gluposti trenera. Od levata moyesa nisam ni očekivao nešto pozitivno, ali i ovaj gal počinje ici na *urac..
Halalite na lošem rječniku ljudi, ali moram se negdje istrest
i da,
PA GDJE ĆEŠ IZVEST TIGRA KOJI TI JE JEDINI GO ZABIO VAN GALE IDIOTE
Van gal počinje nervirat s svojim debilskim idejama. Yebo ga evans da ga yebo, koji je nula od štopera. Vracaj 4 odbrambena igrača i ubaci herreru u svaku utakmicu idiote na klupi. Ne sjećam se kad sam bio ovako iznerviran zbog gluposti trenera. Od levata moyesa nisam ni očekivao nešto pozitivno, ali i ovaj gal počinje ici na *urac..

i da,

da nije njega izbacio morao bi svog ljubimca koji je danas bio kriminalan pakuj kofere Tigre nemas buducnost u ManUtdFalcao94 je napisao/la:Adnan Januzaj je k*rac od igrača. Precjenjeni majmun. Kud ga nismo uvalili realu za masne pare majku *ebo..
i da,
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Robina nigdje čitavu tekmu, nastavio da promašuje prilike nakon Spursa. Defintivno zaslužio da ode na klupu prije Tigrea, koji je bio možda i naš najbolji igrač danas. Evans nastavio sa kiksevima, koji nas na sreću nisu koštali poraza, ali pod hitno ga LVG mora poslati na klupu, ne smijemo strepiti svake minute od njegovog kiksa. Ostatak odbrane i nije bio toliko loš, a bekovi su previše bili povučeni, nismo stvarali taj pritisak naprijed, jer nemamo pravog krila, u odsustvu Angela.
Ipak gostovanje Stokeu i nije neko lagano, posebno uzimajući u obzir da u gostima ove sezone i ne briljiramo (za razliku od prošle
) tako da ni ovaj bod ne zvuči previše loše, ako uspijemo sad iskoristiti nešto povoljniji raspored u narednih par mečeva. Uz to i direktni konkurenti igraju danas na St Mary'su 
Ipak gostovanje Stokeu i nije neko lagano, posebno uzimajući u obzir da u gostima ove sezone i ne briljiramo (za razliku od prošle

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne znamo šta nam budućnost donosi, pa tako ni hoće li se tigar pokazati. Po nekoj mojoj procjeni, danas je bio pretežno loš, izgubio je puno lopti, nekako uvijek kasni par trenutaka u ključnim momentima. Ali dao je go, i to ga vadi za danas tako da dobija prolaznu ocjenu.
Al evans, mogao bih da psujem čitav dan zbog njega. Mislim da bi junajted bio puno bolji kad bi umjesto evansa herrera počinjao od prve, znači da igramo 4 igrača u zadnjoj liniji.
Al evans, mogao bih da psujem čitav dan zbog njega. Mislim da bi junajted bio puno bolji kad bi umjesto evansa herrera počinjao od prve, znači da igramo 4 igrača u zadnjoj liniji.
A pozicija na tabeli je naravno sitnica.Policeman je napisao/la:i broj dugih loptimanutd89 je napisao/la:ima pomaka, povecali smo posjed loptemajestic24 je napisao/la:De vi meni recite,kakav smo mi pomak napravili sa dovodjenje Van Gaala u odnosu na Moyesa??
Igramo nam je za![]()
![]()
![]()
![]()
sa obojicom

Nemoj te biti toliko negativni yebote. Imamo zbog povreda tanku ekipu sada i imali smo skoro cijelu sezonu za sad i jos smo treci. Januzaj nije igrao bog zna kada i momak je bio bolestan i evo opet nam se neko povredio Young koji nevalja na desnom krilu svakako. Falcao se jos uigrava i drago mi je sto je dao gol. Uz to sve koliko smo yebeni utakmica igrali u zadnji 7 dana sa tankom ekipom nije ni cudo sto neigramo dobro, plus pola ekipe je sigurno mahmurno zbog nove godine
Ne igramo u BPL tek do 11 januara pa dovoljno vremena da se oporavimo. Fellaini je isto zakon za vake tekme.

Ne igramo u BPL tek do 11 januara pa dovoljno vremena da se oporavimo. Fellaini je isto zakon za vake tekme.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
izgubio je par lopti ali iskljucivo zbog mesarske igre protivnika a sudija pustao grubu igru ali izraz lica Falcaa u toku izmjene a mislim i svih navijaca Uniteda doslo mi da se ubijem a daleko najbolji igrac u tom trenutku kod nas, a RvP nije ni cudo sto igra lose citavu sezonu kad mu prvih 11 nije ugrozenoFalcao94 je napisao/la:Ne znamo šta nam budućnost donosi, pa tako ni hoće li se tigar pokazati. Po nekoj mojoj procjeni, danas je bio pretežno loš, izgubio je puno lopti, nekako uvijek kasni par trenutaka u ključnim momentima. Ali dao je go, i to ga vadi za danas tako da dobija prolaznu ocjenu.

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Ljudi, loše poče Nova godina... Došli po tri, jedva kući s jednim bodom.
Nevjerovatno kako smo loši i nesigurni pozadi. Evans, ne znam odakle da počnem od muke, a da se ne ponovim 800-ti put; Jones propao nakon ozljede, kiksa, ne zatvara prostor. Kod prvog gola se fino vidi kako stoji i ne markira nikoga... Jadno. SMall, odmah nakon utakmice kod 7 braće zbog one sudijske hedije, i on kriminalan veći dio utakmice. Stvarno mi ni nije jasno - ne odgovara im kada igramo protiv malih i tehnički jakih ekipa, ne odgovara im kada igramo protiv brzih igrača, ne odgovara im kada igramo protiv bedevija... ma daj više. Sva trojica su jednostavno - smeće. Žao mi je Phila, BIO je to talenat, ali jednostavno, momak se stalno lomi, nema kontinuiteta, ja jednostavno njega ne vidim kao nekog budućeg nosioca naše zadnje linije. Jednostavno nije taj.
S druge strane, Rooney majstor, Herrera lav, Carrick CPU ekipe, RVP i Falcao rastrčani i borbeni, posebno Falcao, tako da mi ne ulazi nikako zašto ga frajer izvede. On je bio jedini koji je mogao dobiti duel u skoku, sačuvati i primiriti loptu, plus dao čovjek gol. Totalno čudna odluka, kao i ona da Ashleya gurne na stranu terena gdje se ne snalazi. Nejasne odluke skroz. LVG mora ponijeti veliki dio odgovornosti za današnja dva izgubljena boda. Imao je scouting, zna kako Stoke igra, i opet smo izgledali kao da smo s Marsa pali.
Za kraj: Januzaj. Sedam lopti je dobio, šest izgubio na prvom koraku. Jedna lijepa posudba i spuštanje na zemlju bi pomoglo, jer ovo ne vodi nigdje.
Sve u svemu, preživjeli smo bez poraza, ali ovo je moglo i moralo bolje. Prosipamo bodove bezveze tamo gdje smo ih zaista trebali uzeti. Ne bih volio da ih se sjetim kada se na kraju sezone bude sabiralo ko ide u Ligu prvaka, a ko ne.
Nevjerovatno kako smo loši i nesigurni pozadi. Evans, ne znam odakle da počnem od muke, a da se ne ponovim 800-ti put; Jones propao nakon ozljede, kiksa, ne zatvara prostor. Kod prvog gola se fino vidi kako stoji i ne markira nikoga... Jadno. SMall, odmah nakon utakmice kod 7 braće zbog one sudijske hedije, i on kriminalan veći dio utakmice. Stvarno mi ni nije jasno - ne odgovara im kada igramo protiv malih i tehnički jakih ekipa, ne odgovara im kada igramo protiv brzih igrača, ne odgovara im kada igramo protiv bedevija... ma daj više. Sva trojica su jednostavno - smeće. Žao mi je Phila, BIO je to talenat, ali jednostavno, momak se stalno lomi, nema kontinuiteta, ja jednostavno njega ne vidim kao nekog budućeg nosioca naše zadnje linije. Jednostavno nije taj.
S druge strane, Rooney majstor, Herrera lav, Carrick CPU ekipe, RVP i Falcao rastrčani i borbeni, posebno Falcao, tako da mi ne ulazi nikako zašto ga frajer izvede. On je bio jedini koji je mogao dobiti duel u skoku, sačuvati i primiriti loptu, plus dao čovjek gol. Totalno čudna odluka, kao i ona da Ashleya gurne na stranu terena gdje se ne snalazi. Nejasne odluke skroz. LVG mora ponijeti veliki dio odgovornosti za današnja dva izgubljena boda. Imao je scouting, zna kako Stoke igra, i opet smo izgledali kao da smo s Marsa pali.
Za kraj: Januzaj. Sedam lopti je dobio, šest izgubio na prvom koraku. Jedna lijepa posudba i spuštanje na zemlju bi pomoglo, jer ovo ne vodi nigdje.
Sve u svemu, preživjeli smo bez poraza, ali ovo je moglo i moralo bolje. Prosipamo bodove bezveze tamo gdje smo ih zaista trebali uzeti. Ne bih volio da ih se sjetim kada se na kraju sezone bude sabiralo ko ide u Ligu prvaka, a ko ne.
- majestic24
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:A pozicija na tabeli je naravno sitnica.Policeman je napisao/la:majestic24 je napisao/la:De vi meni recite,kakav smo mi pomak napravili sa dovodjenje Van Gaala u odnosu na Moyesa??
Igramo nam je za![]()
![]()
![]()
![]()
sa obojicom
i broj dugih lopti
Ja mislim da je razlika u par bodova u odnosu na isti period od prosle sezone
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Vazno je da je razlika 7. i 3. mjesto. Broj bodova me ne zanima.
Dvije utakmice dva boda, nisam pametan sta da kazem na ovo umjesto da probamo da se priblizavamo cityu mi gubimo bodove, ali hajde sta je tu je samo da na kraju ne izgubimo ovo 3 mjesto. 

04.10.2009 !!
Moze mi neko objasniti od ovih sto pisu da je ovo danas sto se gledalo dobro to da nama evans,smoling i jons pocinju svaki napad i vode loptu do centra,sta je tu dobro ljudi moji,zar to moze biti nekom dobro 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne bih se složio da su Jones i Small "smeće", teške su to riječi, jer je Small naš najbolji stoper ove sezone, ovu tekmu je odigrao odlično, bio najbolji u odbrani (bez obzira na igranje rukom). Jones je bio dugo odsutan i tek se vraća u formu, i definitivno su on i Small naš najbolji stoperski par trenutno (što ne znači da ne trebamo tražiti pojačanje tu, ali ono koje će odmah preuzeti uloogu startera, a ne nekog samo da popuni mjesto u rosteru), Evans nema šta tražiti u prvih 11, a vjerujem da će nakon povratka Roja da ode na klupu.al... je napisao/la:Sva trojica su jednostavno - smeće. Žao mi je Phila, BIO je to talenat, ali jednostavno, momak se stalno lomi, nema kontinuiteta, ja jednostavno njega ne vidim kao nekog budućeg nosioca naše zadnje linije. Jednostavno nije taj.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Moralo se nama vratiti ono protiv southamptona i arsenala..
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ma hajde da kazem da sam se mozda prejako izrazio, ali ti momci su zaista prosjek ( a neki i gori od toga ). Npr, uzmimo u obzir sta je cilj ove ekipe, a to se zna: titula u narednih godinu dvije i povratak u krug konkurenata za osvajanje LP. Da li iko zaista vjeruje da to moze ici s ovom defanzivom? Ja ne vjerujem.Mozda da se jedan od njih mogne slepati uz par WC stopera, ali sva trojica nikako. I kada su najbolji, to je sve mrtvi prosjek.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne bih se složio da su Jones i Small "smeće", teške su to riječi, jer je Small naš najbolji stoper ove sezone, ovu tekmu je odigrao odlično, bio najbolji u odbrani (bez obzira na igranje rukom). Jones je bio dugo odsutan i tek se vraća u formu, i definitivno su on i Small naš najbolji stoperski par trenutno (što ne znači da ne trebamo tražiti pojačanje tu, ali ono koje će odmah preuzeti uloogu startera, a ne nekog samo da popuni mjesto u rosteru), Evans nema šta tražiti u prvih 11, a vjerujem da će nakon povratka Roja da ode na klupu.al... je napisao/la:Sva trojica su jednostavno - smeće. Žao mi je Phila, BIO je to talenat, ali jednostavno, momak se stalno lomi, nema kontinuiteta, ja jednostavno njega ne vidim kao nekog budućeg nosioca naše zadnje linije. Jednostavno nije taj.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.