FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pinoglavi
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pinoglavi » 05 mar 2016, 18:55

Da su kiksali otpisali bi ih iz utrke za naslov, ovako imaju teoretske šanse. Idemo mi sutra dobiti Radnik, prvi smo!
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 mar 2016, 18:56

poslije ovog, sutra nam nema pobjede, nema teorije

ne kažem da će suđenje biti loše, nego kada ovi cigani ovako sretno dobiju, onda mi moramo izgubit' bodove

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 05 mar 2016, 18:58

. ..poslije ovog, izlazak u Evropu će nama biti uspjeh. Ne vjerujem u titulu. Titula je za unaprijed odabrane...
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 05 mar 2016, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 05 mar 2016, 18:58

Ma ovo sarajevo bi volio da izbacimo iz utrke za titulu po svaku cijenu nema mi mrze ekipe. Svi ih guraju, savez preko sudija, mediji, kojekakvi sporedni likovi , nezasluzeno su pobjedili .Celik je bolji bio i zasluzio je najmanje bod i pokazali su kako se treba borit za svoj klub pored svih problema koje imaju, zelim im svu srecu u buducnosti.sarajevo je prava mesarska ekipa koja igra na silu vrse strasan pritisak na sudije, mislim da se smuci sudijama kad njima trebaju sudit.Sutra trebamo napunit Tusanj i pomoc igracima da uzmu 3 boda a u srijedu izginut isto da dobijemo ove mesare. :twisted: :problem: :x

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 mar 2016, 18:59

Ma sudiće nam se korektno ovdje, ne godi njima ni Radnik u vrhu. Al smo najebali ovdje i protiv Želje i protiv Širokog a tek protiv Sarajeva ako uspijemo ostat na vrhu do tad. Prva polusezona nije ništa šta će tek da nam rade...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 mar 2016, 19:01

treba ih prebit' na Tušnju, kao što su oni nas, posebno Bekiće cigane

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 05 mar 2016, 19:05

joj i vi se nadigli oko Sarajeva...pa nek su dobili, sutra ako pobijedimo na +6 smo od njih ! Oni ne igraju bitnu ulogu uopste, nema sanse da ce odbraniti titulu...nek su i oni Zeljo pobijedili, de nek sutra Zrinja izgubi il odigra nerijeseno i da mi dobijemo, to nas interesuje, ne ovi uhljupi.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 05 mar 2016, 19:13

Mi njih ako krenemo bit' na Tušnju, popit ćemo par crvenih :roll:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 05 mar 2016, 19:30

Fudbaleri Sobode sutra će odigrati jedan od derbija 20. kola BHT Premijer lige BiH, a protivnik će biti Radnik iz Bijeljine.

Utakmici će prisustvovati i predsjednik Azmir Husić, koji je prošle sedmice doputovao iz Sjedinjenih Američkih Država u Bosnu i Hercegovinu. Sa predsjednikom Slobode smo razgovarali o pripremama u Turskoj, ambicijama u nastavku sezone, transferima igrača, budućnosti kluba, reprogramu duga, te ulasku stranih investitora.

Zadovoljan urađenim

– Kao Uprava učinili smo sve da igrači imaju vrhunske uslove za pripreme i da se osjećaju kao velike evropske ekipe. Ono što su prikazali u Turskoj pokazuje da su izuzetno dobro radili na pripremama, a da li je to zaista tako i bilo pokazat će naredne utakmice. U Tuzli sam više od sedam dana i ono što su prikazali protiv Borca i što pokazuju na treninzima potvrđuje da su spremni i da imaju snage ispuniti sva naša očekivanja. U ekipi vlada fenomenalna atmosfera i to je ono što me jako raduje – kazao je Husić na početku razgovora za Faktor.

Sloboda je bila najprijatnije iznenađenje jesenjeg dijela prvenstva, a dobre igre njenih igrača nisu prošle nezapaženo, pa ja tako na adresu ovoga kluba stiglo nekoliko ponuda za najbolje igrače, ali su one glatko odbijene.

– Imali smo ponude za Zebu, Ahmetovića i Pirića, a ukupna suma za njih trojicu koju bi dobili iznosila bi više od 700 hiljada eura. Ipak, odlučili smo da nam je prioritet dobar rezultat u prvenstvu i zato ih nismo prodali. Nama je cilj napraviti što bolji rezultat u Premijer ligi i zato smo učinili sve da zadržimo naše najbolje igrače – dodaje Husić.

Sloboda je i dalje lider na premijerligaškoj tabeli, a kako sezona odmiče ambicije navijača, ali i igrača rastu. Husić ne želi da ekipa podlegne euforiji.

– Imamo izuzetno kvalitetan igrački kadar i vjerujem da su u stanju donijeti titulu na Tušanj. Međutim, ne želimo stavljati pritisak, kako na igrače tako i na stručni štab da nešto moraju. Ono čime ćemo biti minimalno zadovoljni je izlazak na evropsku scenu, ali ne tajimo da želimo titulu, jer to ovaj klub zaslužuje, posebno zbog svega što se dešava posljednjih godina. Kada se završi prvenstvo 14. maja i kada vidimo šta smo napravili onda ćemo praviti planove vezane za igrački kadar i novu sezonu – rekao je predsjednik Slobode.

U posljednje vrijeme spominjalo se da bi u Slobodu mogli ući inostrani investitori. Husić ističe kako su na dobrom putu kada je i to u pitanju, te da grupa ljudi vrijedno radi na tome.

– Imamo grupu ljudi koja radi na tome i mogu reći da za sada sve ide u dobrom smjeru i napravili smo određene pomake. Ipak, morate tim ljudima ponuditi nešto kako bi oni ulagali u vaš tim. Prioritet je saniranje duga, ali i ono što ekipa prikazuje na terenu. Većina klubova u našoj zemlji ima finansijskih problema, dugovanja, pa tako i mi i to je ono što odbija sponzore. Ipak, mi smo uspjeli zainteresovati određene ljude i radimo na tome da ih dovedemo u Slobodu. Ima interesovanja, a na kraju sezone ćemo vidjeti da li će se i to realizovati – kazao nam je Husić.

Razgovori sa Poreznom upravom

Sloboda, kao i svi ostali premijerligaši, ima dugove prema Poreznoj upravi FBiH, a Husić ističe da su u stalnom kontaktu sa njima i kako imaju plan da riješe i te probleme.

– Januar je bio neki krajnji rok za potpis reprograma. Ne bih želio da bude kako ja nešto pametujem, ali smatram da reprogram duga nema neki krajnji rok. Bitno je da se to okonča na najbolji mogući način. U stalnim smo razgovorima sa ljudima iz Porezne uprave koji su nam rekli da nije naplaćeno skoro 90 posto poreznih potraživanja u našoj državi. Mi imamo dug od oko tri miliona maraka i želimo to što prije riješiti. Naš plan je da otplatimo dug koji imamo prema državi za deset godina, jer nerealno bi bilo reći da se takvo nešto može otplatiti za godinu – kaže Husić.

Na pitanje da li bi dug prema Poreznoj upravi mogao predstavljati problem Tuzlacima za dobijanje licence i nastup u evropskim takmičenje, ukoliko Sloboda izbori Evropu, prvi čovjek tima s Tušnja kategorično je to odbio.

– Sloboda će sigurno igrati u Evropi, ako to izborimo na terenu. Ne postoji prepreka koja bi nam to onemogućila – decidan je Husić.
Niko, niko, samo Sloboda

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 05 mar 2016, 19:41

slika

Sloboda želi igrati u Evropi: Husić odbio ponudu tešku 1,4 miliona KM
Imali smo ponude za Zebu, Ahmetovića i Pirića, a ukupna suma za njih trojicu koju bi dobili iznosila bi više od 700 hiljada eura. Ipak, odlučili smo da nam je prioritet dobar rezultat u prvenstvu i zato ih nismo prodali, objasnio je Husić.
Solina navija za Slobodu!

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 05 mar 2016, 20:01

Ocel vas bit sutra da stream radim

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 05 mar 2016, 20:02

Uradi ako si u mogućnosti :)

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 05 mar 2016, 20:10

Aerials je napisao/la:Uradi ako si u mogućnosti :)
Bit ce

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 05 mar 2016, 20:26

Sutra samo pobjeda, nista drugo. Odmah u kost, rijesiti sve u prvih 45. minuta i onda laganica.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 mar 2016, 20:27

Posle ovako kriminalne igre Sarajeva siguran sam da je titula sve blize.
Pobijedimo li sutra (u sta nesumnjam),napravicemo veliki korak drugovi.
Azmir Husic :tokralju:
Pusite ga dusmani :guz:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 05 mar 2016, 20:38

E **** ja nasem mentalitetu sveee!!!! Pa jebote sad kontam, 1 smoo ljudiiiiii, dok smo bili u Federalnoj punili stadione, a sad nula velika. Ako hocemo titulu treba nam podrska navijaca zato SUTRAAA SVII NA TUSANJJJJ!!!!!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 05 mar 2016, 20:43

volio bih vidjeti sutra brzo riješenu utakmicu...Ono nesto zeba u 5 minuti iz slobodnog . Oni malo krenu igrati i do 20te minute slozimo drugi gol i to je to. U svakom slucaju sutra po novu pobjedu i ostanak na prvom mjestu...
& $ ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 mar 2016, 20:45

Neće to sutra ići ni malo lako...daj Bože da griješim
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 05 mar 2016, 20:57

ODGOVORNOST ZA NAREDNE UTAKMICE JE NA IGRAČIMA ALI I NA NAVIJAČIMA.
OVA I OVAKVA SLOBODA ZASLUŽUJE ISTINSKU PODRŠKU SA TRIBINA

SVI NA TUŠANJ !

slika
1947
KLIKNI ZA POVEČANU SLIKU.
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=576E4681

slika
1957
slika
1977
slika
2007
slika
2014
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 05 mar 2016, 22:15, ukupno mijenjano 7 puta.
Ja volim FK Tuzla City

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 05 mar 2016, 21:06

Chinaglia je napisao/la:treba ih prebit' na Tušnju, kao što su oni nas, posebno Bekiće cigane
:thumbup:

Baš bratu sad govorim za njih, kaže on i jesu takvi. Ne možeš takve igrače nikad gotiviti.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.