FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Baš tako 4-1-4-1, sa klasičnim defanzivnim veznim koji centar prelazi samo kad je prekid...Idealna pozicija za Nyemu...
Sad se vraća Smajić i sumnjam da će zaigrati odmha u prvih 11, jer je Jamak stvaro u odličnoj formi...
Sad se vraća Smajić i sumnjam da će zaigrati odmha u prvih 11, jer je Jamak stvaro u odličnoj formi...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma dođu ljudi nakon teske sedmice pa se malo isprazne na sjeveru sve se mora shvatit aj bar imaju podrsku vecine na sjeveru i svih ostali na tribinama.Da se malo vratim na sinocnju utakmicu Zeba izgubio zelju izgleda,mozda bi bilo dobro da se malo odmori.adilovic je odigro kao i uvijek samo sto je ovaj put zabio.On mora bit svjestan da ga neko pljuje kad crveni dobije namjerno.Ova utakmica protiv 'ajduka mogla bi bit zanimljiva i radujem joj se samo da nebude prepucavanja sa famoznim sjeverom onog kojeg nam ne treba.
svoj ti pos'o !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Protiv Hajduka će biti isto kao protiv Dinama...znamo da nećemo izgubiti, bit će dosta raje na utakmici i svi će redom dobivati aplauz, a i naši će igrati lepršavo bez pritiska za menađere, a ne za nas 
Ž '21!
Ne volim iznositi loše kritike na račun igrača. Kod Smajića, bar do sada, je slab krajnji učinak. Odigrao je ukupno 6-7 utakmica, mnogo posla, a učinak ništa. nem asistencija, nema golova. Više volim igrače tipa Višća. Nigdje ga nema i da gol ili bar ošuta u onih 15 minuta kada uđe sa klupe 3 lopte u okvir gola. Da ne spominjem Savića, bez obzira što igraju na različitim pozicijama.To kod Smajića, bar do sada, nisam vidio.Bianconeri1988 je napisao/la:Baš tako 4-1-4-1, sa klasičnim defanzivnim veznim koji centar prelazi samo kad je prekid...Idealna pozicija za Nyemu...
Po meni ovaj sistem 4-1-4-1 je dobar i ne treba ga mijenjati. U tvrđim utakmicama na strani odigrati stari sistem ili kada braniš rezultat.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Bianconeri1988 je napisao/la:Protiv Hajduka će biti isto kao protiv Dinama...znamo da nećemo izgubiti, bit će dosta raje na utakmici i svi će redom dobivati aplauz, a i naši će igrati lepršavo bez pritiska za menađere, a ne za nas
haj' ako saznaš koju korisnu informaciju za kladionicu, javni
FORZA MARŠAL !!!
Bistrik me podsjeti...gdje li su oni Feneri, Galate i ostale ekipe koje su bile pune Zujicinih usta, za koje je rekao da ce dovesti na Grbavicu...ublehas, nije u stanju fan shop napraviti a kamo li da dovede neku vecu ekipu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- eliminator
- Kontakt:
polako ima vremena xDSeyo_TM je napisao/la:Bistrik me podsjeti...gdje li su oni Feneri, Galate i ostale ekipe koje su bile pune Zujicinih usta, za koje je rekao da ce dovesti na Grbavicu...ublehas, nije u stanju fan shop napraviti a kamo li da dovede neku vecu ekipu...
- bistrikboy
- Kontakt:
hajduk je predigraeliminator je napisao/la:polako ima vremena xDSeyo_TM je napisao/la:Bistrik me podsjeti...gdje li su oni Feneri, Galate i ostale ekipe koje su bile pune Zujicinih usta, za koje je rekao da ce dovesti na Grbavicu...ublehas, nije u stanju fan shop napraviti a kamo li da dovede neku vecu ekipu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
jasta, predigra za Hrid...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- bistrikboy
- Kontakt:
upakovace on to nama fino pa ce nam se Hrid ciniti kao Ac MilanSeyo_TM je napisao/la:jasta, predigra za Hrid...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Svima će uzet gostujuće Cityjeve crveno-crne "Džeko" dresove i reć da je došao drugi tim Milana, investicija će ga koštat 100 KM ako uzme naveliko na pijaci...bistrikboy je napisao/la:upakovace on to nama fino pa ce nam se Hrid ciniti kao Ac MilanSeyo_TM je napisao/la:jasta, predigra za Hrid...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Prvo Zvijezda, sad Hajduk. Pa hajde nije toliko ni lose za proslavu 90 godina postojanja! Hajduk nakon sto je gostovao svakom zivom hercegovackom drugoligasu i treceligasu i nakon sto je otvorio svako igraliste ili sportsku salu po z. hercegovini cini se kao protivnik dostojan vaseg slavlja.. a Zvijezdi ste definitivno uljepsali zivot, sto jest jest, svojom....proslavom.... unikatno, nema sta
valjda cemo mi bolje od toga, mislim moramo
Sjooo ovaj forum me podsjeća na sjever grbavice 
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Protiv Novog Pazara, još im i na noge morate ići!UPS je napisao/la:Prvo Zvijezda, sad Hajduk. Pa hajde nije toliko ni lose za proslavu 90 godina postojanja! Hajduk nakon sto je gostovao svakom zivom hercegovackom drugoligasu i treceligasu i nakon sto je otvorio svako igraliste ili sportsku salu po z. hercegovini cini se kao protivnik dostojan vaseg slavlja.. a Zvijezdi ste definitivno uljepsali zivot, sto jest jest, svojom....proslavom.... unikatno, nema sta![]()
Ž '21!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pogledajte ovog Jusufbegovića, isto kao da imitira Amara kad priča!
Pogledajte ovog Jusufbegovića, isto kao da imitira Amara kad priča!
Ž '21!
-
TheDinoRules
- Kontakt:
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jel' se ovaj vraca do subote...
Alen Mešanović vraća se u Slobodu
Razgovarao sam sa Alenom Mešanovićem i on se gotovo sigurno vraća u naše redove, rekao je Darko Vojvodić, novi trener FK Sloboda
Alen Mešanović vraća se u Fudbalski klub Sloboda, nakon što je zbog neslaganja sa Ibrahimom Crnkićem, bivšim trener odbio da nastupa za «crveno – crne».
«Razgovarao sam sa Alenom Mešanovićem i on se gotovo sigurno vraća u naše redove. Veliki smo prijatelji i obećao mi je da će opet igrati za Slobodu sa kojom još ima ugovor. On je u ovom trenutku naše jedino moguće pojačanje, jer nam je neophodan kvalitetan i iskusan napadač», rekao je Darko Vojvodić, novi trener premijerligaša sa Tušnja.
Inače, Alen Mešanović i Darko Vojvodić prije nekoliko godina bili su saigrači u FK Sloboda. Obojica su nosila kapitenske trake renomiranog kluba, koji je trenutno u teškoj situaciji.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ja mislim da on nece nastupati u subotu protiv Zeljeznicara ! Sa klupe nas nece voditi Vojvoda jer on mora odraditi crveni karton koji je zaradio jos dok je vodio Drinu.
Ocekujem pobjedu domacina,mi smo trenutno losi,tako da je najbitnije ne primit puno golova !
Ocekujem pobjedu domacina,mi smo trenutno losi,tako da je najbitnije ne primit puno golova !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.