Jos jednom, u duelima sa top6 klubova EPL od mogucih 27 bodova strucnjak osvojio 8...i najjace tako svake godine godinama unazad
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
Pa ne moras biti ekspert da vidis da je Wenger tatkicki plicak kojeg vecina malo boljih trenera otresa ko slinu u duelima, 11. godina nista nije osvojio osim jednog kupa, ne moram biti Diego Simeone da ovog prevaranta proglasim neuspjesnim. Daj i meni laiku 11. godina da jasem jedan od najbogatijih klubova engleske i evrope kladim se da bi i ja jedan kup osvojio...
Jos jednom, u duelima sa top6 klubova EPL od mogucih 27 bodova strucnjak osvojio 8...i najjace tako svake godine godinama unazad
i sad ja moram biti strucnjak da vidim da je lik ubleha.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Schneiderlin
- Kontakt:
BigBang je doktor za voajera i njegove trabante,pogotovo pojedine forumaše koji ne vide dalje od svoga nosa.ako ste vi zadovoljni da se slave 4.mjesta kao titule, nemam ništa protiv
ja nisam zadovoljan i šta bi sad trebo perom po guzici maziti voajera i to jedno cijelo desetljeće.ne hvala,da ima srama lik bi dao ostavku još prošle sezone nakon osvajanja fa cupa i otišao na neku drugu funkciju.lika je vrijeme pregazilo i sad bi ga trebalo trpiti još 10 godina,neki drugi trener koji malo razumije taktiku bi iz ove ekipe izvukao puno više,a da ne govorim o transferima gdje se ekipa natrpava igračima istih katakteristika,a da ne govorim o karakteru ekipe koji je totalno luzerski
- HighburyGunners
- Kontakt:
Najgori su ovi sto nepriznaju da je Wenger propo skroz. Pa svi sto prate sve utakmice Arsenalove ce to vidjet i sami. Kao sto reko pa covjek izmjene nezna napravit na vrjeme i ne samo zbog Alexisa juce, nego inace. Donio je on nama puno toga iskreno , al kad 5 godina neuspijes nista , zasluzujes otkaz, a njega duraju vec 11 godina. Razlog je jednostavan. On prokletim amerima donosi pare i suti ko pica i dok god je tako on otkaza nece dobit. Sta je trenera pa se pozale na neke stvari , a ja od njega jos nikad nista nisam cuo, zato sto igra po njihovim pravilima. Nesto slicno ko sa nasom reprezentacijom. Zato nas Vaha nije ni preuzo jer ima muda, a vako ovi ko Wenger igraju po tudjim pravilima. Al kad opet imas onakve privilegije i ljudi ti dovedu Ozila, Sanceza, i uz solidnu ekipu mi opet nemozemo nista. Pa jebote onaj Rodgers je zamalo osvojio ligu sa Suarezom , a iskreno mi imamo boljeg igraca na svakoj poziciji osim u napadu i vjecito smo 4ti. 
Van Gaalu u Unitedu ne ide dobro a tek je tu godinu dana i vec je pod pritiskom.
Pellegriniju u Cityju ne ide dobro iako je tu drugu godinu tek a u prvoj titulu osvojio. Pod pritiskom.
Wengeru vec godinama ne ide dobro i nije nista osvojio osim tog jednog FA kupa ali nije pod pritiskom.
Chelsea je i Mourinha tjerao kad nije islo, zato su se ljudi naklepali titula i LP osvojili. Mourinho je doktor nauka za Wengera, u svakom pogledu.
Znaci, Arsenal nije ozbiljan i ambiciozan klub. Logicno je da se sve vise ljudi okrece protiv uprave i strucnog staba na cijem je celu Aresene Wenger, bezveznjak!
Pellegriniju u Cityju ne ide dobro iako je tu drugu godinu tek a u prvoj titulu osvojio. Pod pritiskom.
Wengeru vec godinama ne ide dobro i nije nista osvojio osim tog jednog FA kupa ali nije pod pritiskom.
Chelsea je i Mourinha tjerao kad nije islo, zato su se ljudi naklepali titula i LP osvojili. Mourinho je doktor nauka za Wengera, u svakom pogledu.
Znaci, Arsenal nije ozbiljan i ambiciozan klub. Logicno je da se sve vise ljudi okrece protiv uprave i strucnog staba na cijem je celu Aresene Wenger, bezveznjak!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Schneiderlin je napisao/la:BigBang je doktor za voajera i njegove trabante,pogotovo pojedine forumaše koji ne vide dalje od svoga nosa.ako ste vi zadovoljni da se slave 4.mjesta kao titule, nemam ništa protivja nisam zadovoljan i šta bi sad trebo perom po guzici maziti voajera i to jedno cijelo desetljeće.ne hvala,da ima srama lik bi dao ostavku još prošle sezone nakon osvajanja fa cupa i otišao na neku drugu funkciju.lika je vrijeme pregazilo i sad bi ga trebalo trpiti još 10 godina,neki drugi trener koji malo razumije taktiku bi iz ove ekipe izvukao puno više,a da ne govorim o transferima gdje se ekipa natrpava igračima istih katakteristika,a da ne govorim o karakteru ekipe koji je totalno luzerski
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa to ni meni nije jasno, haj one sezone kad je RVP sam izvukao ekipu do treceg mjesta pa to slaviti uredu fakat smo imali odron ekipu trece mjesto je veliki uspjeh ali danas da se nesto drka na voajerove rezultate, Arsenal je vjerovatno najveci underperformer lige. Tim koji ima Arsenal i ovakav bez pojacanja na nekim bitnim mjestima je morao da se bori za titulu, a to bi i radio sa nekim boljim trenerom. Sto kaze Seamen nakrcao je ekipu tonom slicnih igraca trosimo na plate ko Chelsea skoro a fali nam uvijek igraca, pa naravno da fali kad placamo bespotrebni skart i visak masno...
Ovaj Van Gaal je tu prvu sezonu, doveli su mu bruku igraca (istina svjetske kalse), taktika mu je prilicno losa igra mu je ko ku*ac i opet su ispred voajera koji nema nista slabiju ekipu a ugirava je milion godina sto bi trebala da bude ogromna prednost ali naravno u njegovom slucaju to ocigledno nije.
Ovaj Van Gaal je tu prvu sezonu, doveli su mu bruku igraca (istina svjetske kalse), taktika mu je prilicno losa igra mu je ko ku*ac i opet su ispred voajera koji nema nista slabiju ekipu a ugirava je milion godina sto bi trebala da bude ogromna prednost ali naravno u njegovom slucaju to ocigledno nije.
Ja bi zaista volio da Southampton ode u LP. Ako vec neko mora izbaciti Arsenal, onda je najmanje bolno da to oni urade, mozda bi se tada odlucilo za novog trenera?!
Nadam se ali mislim da ni Chuck Norris ne moze smijeniti Wengera.
Nadam se ali mislim da ni Chuck Norris ne moze smijeniti Wengera.
Prije par dana napisah ovde stvarno par forumasa nece da vide cinjenice, pa protiv totenhema se lijepo vidjelo wenger ili ne zeli ili stvarno nevidi pa onde je morao reagovati i izbaciti girouda ubaciti walcotta izbacit cazorlu stavit ozila na amf i sa dva brza igraca welbeckom i walcottom igrat na kontre, nebi se njihovi bekovi onako upustali ici naprijed i garantujem da nebih zijanili onu utakmicu!! I sad jos jedno pitanje za ove sto brane wengera; Da li ste vi ikad culi od ovog lika da je kao i vecina trenera rekao ovaj poraz ide na moju kapu, da brani svoje igrace kao drugi treneri?? Ja nisam a imam dovoljno godina, znaci lik je prepotentan uzima ogromnu lovu i laze navijace, ko god kaze da nije tako zivi u velikoj zabludi!!!! Pozzz raji
Kratko i jasno, stavis Ozila na amf, na krila stavis KRILNE igrace, Sancheza i Oxa. Ako je Ox povrijedjen onda Walcotta i to je to. Nema puno filozofije.
#PlayOzilAt10
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#PlayOzilAt10
Wenger out kme kme
epizoda 365
Ebo vas Mamic,bacajte drkicu na Dinamo i slavite titule,pun ih qrc na Maksimiru..
epizoda 365
Ebo vas Mamic,bacajte drkicu na Dinamo i slavite titule,pun ih qrc na Maksimiru..
Sve doktor za doktorom u 3 pi.čke materine
Boli me qrac i za Wengerom i za vama što ga pljujete,ali shvatite da nemate BLAGE VEZE o tom što pričate
Mlatit praznu slamu po forumu i vodit ekipu na terenu su pojmovi između kojih je rastojanje najmanje 9 milijardi svjetlosnih godina.
Eto vi znate kako je trebalo postavit taktiku protiv Spursa
Svi u klubu glupi,samo vi sa foruma pametni
Boli me qrac i za Wengerom i za vama što ga pljujete,ali shvatite da nemate BLAGE VEZE o tom što pričate
Mlatit praznu slamu po forumu i vodit ekipu na terenu su pojmovi između kojih je rastojanje najmanje 9 milijardi svjetlosnih godina.
Eto vi znate kako je trebalo postavit taktiku protiv Spursa
Svi u klubu glupi,samo vi sa foruma pametni
A.F.C. Bournemouth!
Ramsey out mjesec dana ccc
- HighburyGunners
- Kontakt:
hahaha ja vjerujem da bi svaki forumas ovdje bolje odradio utakmicu protiv totenhama nego Wenger. Mozda smo laici i neznamo nista o taktici itd. al niko nebi reko igracima spustite gace i branite se od prve do zadnje minute i po mogucnosti uvalite jedan go. hhahah.,. Ja bi im reko MI SMO ARSENAL razvalite Totenshit.. Ako smo od ikog milion svjetlosnih godina veci klub i jaci onda smo od Totenhama, i da smo mi igrali ko npr protiv Uniteda i izgubili , vjerujem da se niko nebi nako iznerviro i razocaro, a mi spustili gace totenhamu. Al i ja sam protiv toga da se uvjek isto pise i samo Wenger ovo Wenger ono. Jbg tako nam je kako nam je i nazalost jos je trener i vjerovatno ce jos dugo biti
Seamen je najveci car na forumuQUARTERBACK je napisao/la:Schneiderlin je napisao/la:BigBang je doktor za voajera i njegove trabante,pogotovo pojedine forumaše koji ne vide dalje od svoga nosa.ako ste vi zadovoljni da se slave 4.mjesta kao titule, nemam ništa protivja nisam zadovoljan i šta bi sad trebo perom po guzici maziti voajera i to jedno cijelo desetljeće.ne hvala,da ima srama lik bi dao ostavku još prošle sezone nakon osvajanja fa cupa i otišao na neku drugu funkciju.lika je vrijeme pregazilo i sad bi ga trebalo trpiti još 10 godina,neki drugi trener koji malo razumije taktiku bi iz ove ekipe izvukao puno više,a da ne govorim o transferima gdje se ekipa natrpava igračima istih katakteristika,a da ne govorim o karakteru ekipe koji je totalno luzerski
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zadnjih 5 godina wenger se pogubio, ni sjena od onog starog strucnjaka, sa ovakvim timom mi smo konkurenti za titulu, nama treba rigorozan trener koji ce "utjerat strah" igracima pa da svaku tekmu daju sve od sebe, ozil mozda jeste igracina, al ima i on mana, lik je mlakonja i nezainteresovan u nekim segmentima igra, dosta vremena na terenu provede ladeci muda, theo je takodjer limitiran kad se radi o driblanju u nekoj tehnici, momak se zaleti i zabije u igraca, al zabija sto je najbitnije, mali bellerin previse ide naprijeed, i jos hejbet tih mana kod igraca, koje bi trener trebo uociti i korigovati da bi se dobio jedan kvalitetan tim, i nije mi jasno sto onog brazilca ne stavi mjesto njemca pa da vidimo kako to izgleda
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Nikad, ovom panju su uvijek krivci neki drugi samo on nije, od sudija, igraca protivnicke ekipe sto igraju prljavo, pa cak i do vlastitih igraca. Sjetimo se samo pocetka sezone ova spodoba je za lose rezultate okrivljavala Alexisa SAncheza cak ga je jednu utakmicu na klupi ostavio da presjedi, ej pored bruke panjeva u ekipi on je Alexisa okrivio, steta sto ga je kasnije demantovao i posrao mu se usta za sve ono sot je rekao...daxo je napisao/la:Prije par dana napisah ovde stvarno par forumasa nece da vide cinjenice, pa protiv totenhema se lijepo vidjelo wenger ili ne zeli ili stvarno nevidi pa onde je morao reagovati i izbaciti girouda ubaciti walcotta izbacit cazorlu stavit ozila na amf i sa dva brza igraca welbeckom i walcottom igrat na kontre, nebi se njihovi bekovi onako upustali ici naprijed i garantujem da nebih zijanili onu utakmicu!! I sad jos jedno pitanje za ove sto brane wengera; Da li ste vi ikad culi od ovog lika da je kao i vecina trenera rekao ovaj poraz ide na moju kapu, da brani svoje igrace kao drugi treneri?? Ja nisam a imam dovoljno godina, znaci lik je prepotentan uzima ogromnu lovu i laze navijace, ko god kaze da nije tako zivi u velikoj zabludi!!!! Pozzz raji
Lijepo je vidjeti da ima toliko ljudi koji su uvidjeli kakva je ubleha ovaj francuz, malo je jos ostalo onih sto ga podrzavaju, trebao je znati kad je vrijeme da se oprosti prije par godina vazio je u citavom svijetu za jednog od najvecih strucnjaka i trenera a sad samo nekolicina navijaca Arsenala ga smatra za to, za ove ostale on je smijesan i ublehas...
Guardian pise da Ramseya nece biti do marta, a Alexis bi trebao biti spreman za subotu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Zasto pojedinci ovde vise neshvate!! Nepljujemo mi wengera tek onako sto nam je to furka vec sto nam je tesko gledat kud ide nas voljeni tim za kojeg navijamo trosimo pare i zivce, pa jel razumijete kako boli poraz od totenshita u pm, mi bi trebali bit svi na istoj strani a ne da se svadjamo i prepiremo, puno stvari nestima od povreda igre a pogotovo pristupa igri!! Pa najnormalnije je na svijetu da tu trener jede g.ovna i da je on kriv za ovu situaciju!!!
mene samo zanima gdje je logika stavljanjem ozila na krilu? nek neko navede jednu prednost tog poteza ja cu mu navesti 10 negativnih stvari.
par forumasa brani wengera na osnovu cega? ako je osvajanje jednog trofeja svakih 10 godina i cinjenica da je arsenal kanta za nabijanje vecim klubovima, odraz kvalitete wengera kao i samog arsenala kojeg vi koji ga branite ocigledno zelite gledati, onda ok.
par forumasa brani wengera na osnovu cega? ako je osvajanje jednog trofeja svakih 10 godina i cinjenica da je arsenal kanta za nabijanje vecim klubovima, odraz kvalitete wengera kao i samog arsenala kojeg vi koji ga branite ocigledno zelite gledati, onda ok.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.