FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

England
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la England » 29 sep 2011, 17:04

Zar to nije jasno?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 29 sep 2011, 17:17

England je napisao/la:Zar to nije jasno?
Nek ti ucitelj objasni.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 29 sep 2011, 17:21

pile87 je napisao/la: Neces vjerovat, sutra bi trebao obezbjediti spavanje nekim momcima koji ce biti par dana tu prije tekme i dolazice na utakmicu.
slika
I meni je to Buki prico', da traze smjestaj, ponudio sam se i ja momcima.
FKŽ !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 sep 2011, 17:43

pile87 je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Dobar potez nase uprave i cestitke za to. ALi jedino mi se nece svidjeti ako bude dolazila Torcida. Sto se tice Torcida Old School, dobro dosli su, a ovi mladi isti kao Ultrasi Mostar.
njima će se @pile obradovati :mrgreen:
Neces vjerovat, sutra bi trebao obezbjediti spavanje nekim momcima koji ce biti par dana tu prije tekme i dolazice na utakmicu.
slika
Voli pile ove desne :lol:

nemoj da im ukrades stvari :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 sep 2011, 18:07

A tako nam je bilo fino bez ovog engleza :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 29 sep 2011, 18:26

England je napisao/la:Taj Adilović je stvarno iščašen, Ronaldo , Messi , Džeko, svi žive za navijače, impuls, podršku, a on se trudi i bori da sere protiv navijača.Njemu je Željo samo odskočna daska, dabogda da dao sto više golova, da se proda.
Hebi ti mene ako i jedan od trojice navedenih zivi za navijace :roll: mozda Messi nekako najvise ali sve njih samo pare interesuju. Pa u Zelji nemas 5 igraca koji bas ono pravo vole Zelju (Beslija, Guso, B. Colic, Ramic i Zolotic) a ni jedan od njih (osim mozda ovih mlađih) ne zivi za navijace sta vam je.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 29 sep 2011, 18:32

pile87 je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Dobar potez nase uprave i cestitke za to. ALi jedino mi se nece svidjeti ako bude dolazila Torcida. Sto se tice Torcida Old School, dobro dosli su, a ovi mladi isti kao Ultrasi Mostar.
njima će se @pile obradovati :mrgreen:
Neces vjerovat, sutra bi trebao obezbjediti spavanje nekim momcima koji ce biti par dana tu prije tekme i dolazice na utakmicu.
Što ne bih vjerovao? :mrgreen: Sličan se sličnom raduje :lol:
Šalim se, tako i treba, svaka čast.. Samo nemoj da ih siluješ kao kad su bili kod grobara prije rata.. :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 sep 2011, 18:37

diego_TM je napisao/la:
England je napisao/la:Taj Adilović je stvarno iščašen, Ronaldo , Messi , Džeko, svi žive za navijače, impuls, podršku, a on se trudi i bori da sere protiv navijača.Njemu je Željo samo odskočna daska, dabogda da dao sto više golova, da se proda.
Hebi ti mene ako i jedan od trojice navedenih zivi za navijace :roll: mozda Messi nekako najvise ali sve njih samo pare interesuju. Pa u Zelji nemas 5 igraca koji bas ono pravo vole Zelju (Beslija, Guso, B. Colic, Ramic i Zolotic) a ni jedan od njih (osim mozda ovih mlađih) ne zivi za navijace sta vam je.
Što baš Ramić Boga ti ? šta je sa Zebom ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Budi sam na ulici

Post Postao/la Budi sam na ulici » 29 sep 2011, 18:41

ja se vise ne mogu ni sjetiti kad su "bili" zadnji put igrali u bosni!da ne bude zabune,u hercegovini smo jako cesto,bili smo i prije mjesec dana u gabeli!
pokusavam se sjetiti zadnje utakmice u bosni,ali nisam siguran.
mislim da je zadnji put bilo protiv borca,aprila 1991 u banjaluci u polufinalu kupa sfrj,kad smo golom boksica otisli u finale i tamo mlatnuli zvezdu! :D
pa kad vec tako dugo hajduk nije dolazio u bosnu,i red je da prvi mec odigraju najpopularniji bh i najpopularniji hrvatski klub!

pozdrav svim zeljovcima!

NAPRIJED ZELJO,MOMCAD PLAVA,NEK SE CUJE TVOJA SLAVA,NEK SVIRAJU SVE SIRENE,KAD MASINA TVOJA KRENE!!
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 29 sep 2011, 18:47

Jao price :lol: :lol: to ima neki barometar ,pa se može izmjeriti koji igrac više voli Želju :shock:
Inace, sjever je najbolesnija navijacka tribina/skupina na svijetu :!: ...nigdje nema da se zviždi dobrim igrama i dobrim potezima, ali sjever nebi bio sjever da ne radi obratno....kako bolje igramo iz kola u kole, oni sve više reže i pjene...valjda im ofirno da pojedu svoja **** koja bacaju po Adiloviću, Svraki, Kvesiću i ostalim , pa sad još više seru....fenomenalna trbina sa pacijentima za psihoanalize...ne trebaju nama dušmani sa strane, kad imamo takve bolesnike.
Srecom, Amar Osim im je pencilin koji ih yebe u zdrav mozak...naši igraci kad izađu na Grbavicu, prvo se bore protiv isfrustriranih dežurnih pljuvaca i psovaca sa sjevera, pa tek onda protiv suparnika na terenu :( :? pa zar to nije žalosno, sjest pa plakat :( zato i igramo daleko resterecenije u gostima.
Žena nije dala koke ili ga šef handri na poslu i onda hajmo po igracima Želje izbaciti sva nataložena sranja :oops: :x
Krajnje je vrijeme da se nešto poduzme oko toga.

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 29 sep 2011, 18:56

bagrcavi je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:
Što baš Ramić Boga ti ? šta je sa Zebom ?
Ramic je Zeljino dijete (navija za Zelju od rođenja), a zeba :? uhhh daj mu platu 50 KM vecu i on ode iz Zelje nije bitno gdje. Tu se razlikuju on i Beslija. Beslija prije par godina sam dosao u Zelju i rekao tu sam hocu da igram za Zelju pare me ne interesuju. Zeba jedva nekako preso u Zelju i jedva ceka da ode iz Zelje. Ako tako dokazuje da zivi za Zelju i navijace jadni li smo mi pravi navijaci i jadni li su oni igraci koji stvarno vole ovaj klub
1. Željo
2. Liverpool

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 sep 2011, 18:59

Beslija je dosta svojih para ulozio u ovog Zelju kada je tek dosao..to zna svaki navijac koji je imalo blizak klubu.. :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 29 sep 2011, 19:00

Zeba je Željino dijete, prošao sve kategorije...da je najbolji naš igrac - jeste...u ovom trenutnom timu, on i Smajić su jedina dva igraca koji mogu individualnim potezima napraviti višak...kakav je ko covjek, boli me kita - dobar je sve dok zabija i asistira.
Bešlija nije Željino dijete, ali je kapiten tima...Osim mu dao traku (a skinuo Šehi) jer se frajer najviše trudi na terenu iako je vec u godinama....možda bi bilo bolje Bešliju držati kao djokera sa klupe i ubacivati zadnjih pola sata.

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 29 sep 2011, 19:01

spizz je napisao/la:Jao price :lol: :lol: to ima neki barometar ,pa se može izmjeriti koji igrac više voli Želju :shock:
Inace, sjever je najbolesnija navijacka tribina/skupina na svijetu :!: ...nigdje nema da se zviždi dobrim igrama i dobrim potezima, ali sjever nebi bio sjever da ne radi obratno....kako bolje igramo iz kola u kole, oni sve više reže i pjene...valjda im ofirno da pojedu svoja **** koja bacaju po Adiloviću, Svraki, Kvesiću i ostalim , pa sad još više seru....fenomenalna trbina sa pacijentima za psihoanalize...ne trebaju nama dušmani sa strane, kad imamo takve bolesnike.
Srecom, Amar Osim im je pencilin koji ih yebe u zdrav mozak...naši igraci kad izađu na Grbavicu, prvo se bore protiv isfrustriranih dežurnih pljuvaca i psovaca sa sjevera, pa tek onda protiv suparnika na terenu :( :? pa zar to nije žalosno, sjest pa plakat :( zato i igramo daleko resterecenije u gostima.
Žena nije dala koke ili ga šef handri na poslu i onda hajmo po igracima Želje izbaciti sva nataložena sranja :oops: :x
Sta ti pricas bolan. Uzecu zadnju utakmicu za primjer. Imas skupinu jednu koja je dezurna za psovanje Adilovicu, Svraki i Besliji, dok je svaki Zebin pogled ka lopti nagrađen aplauzom. Ostalih 97% ovih sa sjevera nije nikome nista rekla. A interesantno je kako to znas ili si i ti na sjeveru ili lupas gluposti?????
1. Željo
2. Liverpool

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 29 sep 2011, 19:05

diego_TM je napisao/la:
spizz je napisao/la:Jao price :lol: :lol: to ima neki barometar ,pa se može izmjeriti koji igrac više voli Želju :shock:
Sta ti pricas bolan. Uzecu zadnju utakmicu za primjer. Imas skupinu jednu koja je dezurna za psovanje Adilovicu, Svraki i Besliji, dok je svaki Zebin pogled ka lopti nagrađen aplauzom. Ostalih 97% ovih sa sjevera nije nikome nista rekla. A interesantno je kako to znas ili si i ti na sjeveru ili lupas gluposti?????
Veze ti nemaš sa mozgom...izgleda da nisi nikad bio na sjeveru i cuo primitivce kakve se psovke upucuju našim igracima :(
Sam Osim je pricao o tome na TV ,cak ih i molio da ne dolaze na stadion....pricao kako znaju imena sestara, žena, djevojaka, majki tih igraca...da moraju biti do te mjere bolesni da idu da se raspitivaju za te podatke.
Frajer psuje Ćulumu ženu po imenu :o moraš biti bolestan, pa se truditi da saznaš ta imena da ga što više uvrijediš.

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 29 sep 2011, 19:08

spizz je napisao/la:Zeba je Željino dijete, prošao sve kategorije...da je najbolji naš igrac - jeste...u ovom trenutnom timu, on i Smajić su jedina dva igraca koji mogu individualnim potezima napraviti višak...kakav je ko covjek, boli me kita - dobar je sve dok zabija i asistira.
Bešlija nije Željino dijete, ali je kapiten tima...Osim mu dao traku (a skinuo Šehi) jer se frajer najviše trudi na terenu iako je vec u godinama....možda bi bilo bolje Bešliju držati kao djokera sa klupe i ubacivati zadnjih pola sata.
Jesam li rekao da nije Zeljino dijete i jesam li rekao da Beslija jeste??? I haj zamisli se malo nad ovim boldiranim.
spizz je napisao/la:Veze ti nemaš sa mozgom...izgleda da nisi nikad bio na sjeveru i cuo primitivce kakve se psovke upucuju našim igracima :(
Sam Osim je pricao o tome na TV ,cak ih i molio da ne dolaze na stadion....pricao kako znaju imena sestara, žena, djevojaka, majki tih igraca...da moraju biti do te mjere bolesni da ide da se raspitivaju za te podatke.
Frajer psuje Ćulumu ženu po imenu :o moraš biti bolestan, pa se truditi da saznaš ta imena da ga što više uvrijediš.
To sto je Osim rekao je bila prosla godina. Ima toga jos naravno ali ne u tolikoj mjeri samo jedna grupica o tome ti pričam. A ja sam vrlo dobro upoznat sa situacijom na sjeveru jer sam ovaj dio sezone proveo tamo i nekoliko utakmica prosle sezone tako da mi ti nemozes pricati o tome.
1. Željo
2. Liverpool

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 sep 2011, 19:09

diego_TM je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:
Ramic je Zeljino dijete (navija za Zelju od rođenja), a zeba :? uhhh daj mu platu 50 KM vecu i on ode iz Zelje nije bitno gdje. Tu se razlikuju on i Beslija. Beslija prije par godina sam dosao u Zelju i rekao tu sam hocu da igram za Zelju pare me ne interesuju. Zeba jedva nekako preso u Zelju i jedva ceka da ode iz Zelje. Ako tako dokazuje da zivi za Zelju i navijace jadni li smo mi pravi navijaci i jadni li su oni igraci koji stvarno vole ovaj klub
Čuj Ramić Željino dijete :lol: :lol: Ramić je iz Jablanice i do prošle godine je igrao za Turbinu.A očigledno nisi čitao Zebinu izjavu u Avazu u kojoj kaže da je Voli ovaj klub i ovaj grad, tu mu je porodica i da se lahko mogu dogovoriti oko produženja ugovora.Pazi malo šta pišeš ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 29 sep 2011, 19:19

bagrcavi je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:[Hebi ti mene ako i jedan od trojice navedenih zivi za navijace :roll: mozda Messi nekako najvise ali sve njih samo pare interesuju. Pa u Zelji nemas 5 igraca koji bas ono pravo vole Zelju (Beslija, Guso, B. Colic, Ramic i Zolotic) a ni jedan od njih (osim mozda ovih mlađih) ne zivi za navijace sta vam je.
Čuj Ramić Željino dijete :lol: :lol: Ramić je iz Jablanice i do prošle godine je igrao za Turbinu.A očigledno nisi čitao Zebinu izjavu u Avazu u kojoj kaže da je Voli ovaj klub i ovaj grad, tu mu je porodica i da se lahko mogu dogovoriti oko produženja ugovora.Pazi malo šta pišeš ;)
Za Ramica sam stavio u zagradi (malo bolje pogledaj) "navija za Zelju od rođenja" a ne igrao u Zeljinim mlađim selekcijama. Imas i u magazinu lijepo njegov intervju na kraju sa Zolom zajedno pa malo procitaj. A ovo za Zebu: moze biti 100% istina ali moze biti da uopste to ne misli. Ni ja ni ti nemozemo reci ni da je jedno istina ni drugo jer to samo on zna. Isto kao sto LUPAM kaka kaze u Madridu mi je super i ne zelim da idem a da li je to istina to je pitanje. E sad gledaj koliko smo mi uzalud pisali i ubjeđivali se a i Zebu i Ramica i sve ostale zivo zaboli za nas i ono sto mi pisemo. Zeba ce ostati u Zelji i igrati ni za vece ni manje pare (bar za sad), ova grupica sa sjevera ce i dalje se sjecat mame svima koje stigne itd. tako da je sve ovo đaba. I upravu si ne postoji nista sto nam ili ko nam moze reci ko vise voli Zelju zato su sve ove nase price GLUPOSTI ali ovo prvo sam za ronalda messia i dzeku kloca :lol: morao citirati pozz 8-)
1. Željo
2. Liverpool

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 sep 2011, 19:33

diego_TM je napisao/la: Ramic je Zeljino dijete (navija za Zelju od rođenja), a zeba :? uhhh daj mu platu 50 KM vecu i on ode iz Zelje nije bitno gdje. Tu se razlikuju on i Beslija. Beslija prije par godina sam dosao u Zelju i rekao tu sam hocu da igram za Zelju pare me ne interesuju. Zeba jedva nekako preso u Zelju i jedva ceka da ode iz Zelje. Ako tako dokazuje da zivi za Zelju i navijace jadni li smo mi pravi navijaci i jadni li su oni igraci koji stvarno vole ovaj klub
Šta si se ti nakačio protiv Zebe? Prvo se raduješ što ima parne kartone, pa kad se ispostavilo da se žuti ne prenose s Kupa na prvenstvo onda ti ko žao. A sad ovo? Jel te neko plaća da pljuješ po najboljem igraču?
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 29 sep 2011, 19:33

Ama, pustite te priče, ko je Željino dijete, a ko nije. Koji igrač voli više Želju. Oni su naši igrači i svi trebaju podršku. Pa i Gušo je branio za pitare. Je li to sada znači da manje voli Želju? Bože sačuvaj!
Sjever je navijačka tribina, na kojoj se u svakoj utakmici nađe bar 1500 ljudi. Ukoliko 4-5 ljudi proziva neke od igrača, to nije stav cijelog sjevera. Ipak je to izraženo, jedva i u promilima. Na utakmicama, od pamtivjeka, odnosno, od kada se igra fudbal, je bilo i biće prozivanja. Međutim to nije razlog da se "napada" cijela tribina.
Istina da je ta tribina jednom, pa skoro horski (Zvijezda), psovala Adilovića, ali je istina da mu je protiv Olimpica, apsolutno dala podršku.

Ipak, sve je relativno moj....

Protiv Slobode će Željo pobjediti. Mislim, puno lakše nego ranijih godina, kada smo imali poraza od te ekipe, a jednom pređu centar.

Kada sam već nabacao masu misli i ova mi prođe kroz glavu. Sviđa mi se što su u ove zadnje dvije tekme (Borac, Olimpic) igrali u liniji Bešlija, Jamak, Svraka i Zeba. Iza Niyema, a ispred Adilović. Malo smo promjenili sistem i to je dalo rezultat.

Naprijed Željo do duple krune.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.